×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Може ли Путин да бъде съден и има ли тежест заповедта за арест от съда в Хага


Може ли Путин да бъде съден и има ли тежест заповедта за арест от съда в Хага
Путин не е глупав. Няма да пътува до държава, в която може да бъде арестуван
18 Март 2023, Събота, 14:00 ч.
Автор: Флагман

Издаването на заповедта не означава, че Путин ще се озове скоро на подсъдимата скамейка. Особено докато все още е президент на Русия

Каква тежест носи заповедта за арест на Владимир Путин? Може ли руският президент да се окаже подсъдим или говорим за символичен акт? Това са въпросите, които анализират медиите по целия свят след вчерашното решение на Международния наказателен съд. Путин е заподозрян във военни престъпления и съдът иска задържането му.

Издаването на заповедта не означава, че Путин ще се озове скоро на подсъдимата скамейка. Особено докато все още е президент на Русия.

„Путин не е глупав. Няма да пътува до държава, в която може да бъде арестуван. От една страна имаме историческо решение, но от друга, ще трябва да почакаме, за да видим дали ще има конкретен резултат от това”, обясни преподавателят в университета на Утрехт Ива Вукушич.

Съдът в Хага издаде заповед за ареста на Путин за военни престъпления

Русия не участва в Международния наказателен съд. Това беше подчертано от властите в Москва. Те нарекоха издадената заповед „нищожна” и определиха повдигането на въпроса като „възмутително”.

„Такива съдебни дела срещу лидери, които са били далеч от самото извършване на престъплението, винаги са трудни. Но трудни не означава невъзможни. Виждали сме случаи като този на Радован Караджич”, каза още Вукушич.

Съдбата на Слободан Милошевич и Радован Караджич наистина може да послужи за пример. Когато заповедите за арест бяха издадени, президентите на Югославия и Република Сръбска изглеждаха много далеч от съдебно дело. После обаче времената и политиците се смениха, интересите се изместиха и самите сърби изпратиха бившите си лидери в Хага.

Байдън: Путин е извършил военни престъпления, обвиненията срещу него са основателни

„Вероятно това ще засили още повече желанието на Путин да не изпуска властта. В крайна сметка, всичко ще зависи от това какво ще стане с войната и с неговия режим”, добави преподавателят в университета на Утрехт.

Много правни експерти смятат, че ако Путин и другата обвинена, т.нар детски омбудсман Мария Лвова-Белова, в крайна сметка се окажат подсъдими, срещу тях ще има доказателства за посоченото престъпление - принудителната депортация на деца. Москва не само не крие, че взима деца от Украйна и ги праща в Русия, а често тези деца са показвани по телевизията. Лвова-Белова публично разказва истории за превъзпитаването им. Самата тя осиновила момче от Донбас.

Владимир Путин лично предприе действия, за да улесни прибирането на украински деца. По закон в Русия е забранено осиновяването на деца от чужди държави. Президентът обаче издаде указ, който прави изключение за украински деца. Всичко това е незаконно, казва прокурорът от Международния наказателен съд Карим Хан.

Британският юрист започна да разследва действията на Русия в окупираните части на Украйна още преди година. Той ходи до места, където руските войници са отвели деца и говори с гледачки от детски градини и други свидетели. Хан е участвал в процеси срещу няколко бивши държавни лидери и е наясно с трудностите такова дело изобщо да стане факт.




39
Коментара по темата
39.
Лоша работа
19.03.2023 11:10:26
0
3
Само за два дни бяха преминати две бариери - руски военни самолети свалиха дрон на НАТО в международни води и Путин получи обвинение за военни престъпления, което изключва преговори за мир с него. Но може да се преговаря с някой друг, който няма обвинения и който не е разпоредил СВОперация. Запада не се конфронтира нито с Русия, нито с руснаците, а лично с Путин. Сега вече той е осветен като ПРОБЛЕМА. А незаменими хора няма.
38.
Как дела многоходчик?
18.03.2023 23:37:22
1
2
Гаагский трибунал, ветер северний
Етапом из Кремля, зло немерянно
А в чемодану "тяжкий груз"!
37.
Андрей Вълев
18.03.2023 22:45:34
3
5
След като изтрепаха натовските офицери с ракета Кинжал в Украйна глобалният сатанински бандит, разпалващ войни в цял свят, сам взривил кулите на Световния търговски център, взривил тръбопроводите на Северен поток, не е ясно на какво основание е приватизирал правото да съди тези които му са неудобни???
Той е решил да раздава правосъдие и да приложи тази мярка спрямо путин.По голям бандит от банкстерите няма, но те не са главните виновници, а човешкото стадо разрешило им да печатат хартия във вид на долари и евро без покритие, и да заробват целия свят, да налагат измислена пандемия, при която бяха избити хиляди с т.н. "ваксиниране"
Да съд ще има Нюрнберг - 2 но за тях, а и тези които работят за тях като бТВ в която няма нищо българско.
Времето за това наближава, а Путин за това, че т.н. СВО срещу ционисткият режим в Украйна буксува и дадените хиляди жертви, ще отговаря пред руския народ за извършените престъпления спрямо самия този народ!
36.
До 33
18.03.2023 22:35:56
4
3
Така е така е, товариш русоробски лумпен! Все пак, дрискай си каквото искаш, свободна страна сме, но не заминавай с детето ти в Руспия, защото така гледат и обличат децата, пенсионерите и хората в неравно положение, че Руспия и социална политика са несъвместими понятия.
Това че цял свят,видя как армията им се "грижи" за децата, жените, и въобще цивилните в Украйна, го забравяме, вие русоробските лумпени не сте част от този свят, затова ви е простено, а медицицината и науката, нямат време да се занимават с вас. Вашето е нещо повече от диагноза хахаха.
Шефа на кенефа великия многоходчик овиняем за "трафик на деца" хахаха.
Колкото повече познаваш валенките, толкова повече разбираш джунгалите хахаха.
35.
Кую
18.03.2023 22:01:31
4
5
Ще го арестуват за Кинжала! Малоумници, слуги на ФАЩ. Хака им го на Хага.
34.
до 33
18.03.2023 21:03:08
1
11
Безумния си ти ве ЕНИЧАР!
На времето турците са ни клали и нападали, а жените и децата се били приютявани, облечени и нахранени по същия начин.
Не лесно да си ТЪП на гъдулка!
33.
безумци!!!
18.03.2023 20:46:58
56
13
в Русия може би има около 3 милиона беженцци и евскуирани, майки, деца, възрастни. Децата от детските домове са евакуирани, нахранени облечени, съхранени.
32.
Унижението!!
18.03.2023 20:23:49
16
51
Това е най-важният ефект от тази заповед. Приравняването на този убиец с кадафи и милошевич и тоталното му изолиране от нормалният свят. Живей в дупката си заобиколен от вярната си охрана докато точно някой от тях не ти тегли куршума, блядь такая.
31.
98
18.03.2023 20:12:06
20
14
Нидерландия да се подготвя за война
30.
МНС е пародия на правосъдие.
18.03.2023 20:10:17
67
25
През 2006 г. първо прокурорът на МНС, а след това и Камарата за предварително производство на МНС започнаха разследване на военните престъпления на САЩ в Афганистан, започнали на 1 май 2003 г. В допълнение към самите военни престъпления стана ясно, че администрацията на САЩ е вкарвала нелегално афганистански деца на своя територия. 234 афганистански деца бяха отделени от семействата си, а 42 от тях бяха насилствено прехвърлени в приемни семейства в САЩ.
Резултатът от тези разследвания на Международния наказателен съд е добре известен на всички: администрацията на Тръмп издаде президентски указ на САЩ "Блокиране на лица, свързани с Международния наказателен съд" от 11 юни 2020 г. Персоналните санкции засегнаха прокурора на МНС и ръководителя на правосъдния отдел на МНС.
Мотивите на САЩ за това решение включваха следните оценки:
действията на МНС застрашават суверенитета на САЩ, както и на техните съюзници, които не подкрепят Римския статут и не признават юрисдикцията на МНС";
има основателни причини да се смята, че на най-високите нива на ръководството на Международния наказателен съд съществуват корупция и неправомерни действия";
Заповедта за така наречения "арест" не е издадена от МНС като орган на правосъдието, а само от неговата досъдебна палата, която не предрешава въпроса за вината. Освен това МНС е нарушил собствените си правила по отношение на публикуването на информация за конкретни лица, което подсказва за чисто политически, а не правен подтекст;
Нито Русия, нито Украйна са страни по Римския статут на МНС от 1998 г., което означава, че този орган не може да има юрисдикция на тези територии (тестът rationae loci не е изпълнен);
Така нареченото "отвличане на деца" не попада в юрисдикцията на МНС, тъй като това престъпление не е предвидено в Римския статут (критерият rationae materia не е изпълнен);
29.
До педерасите
18.03.2023 20:04:44
76
32
Гласувайте за ПП и за ДБ и тези педали ще вкарат България във война. Ще пратят наши момчета в усрайна да се бият срещу Русия и ще плащат военна помощ на фашистите от усрайна. Напалм за украинските боклуци. Вън от България мърши долни украински. Слава на Русия. Слава на България.
28.
Бля,бля,бля
18.03.2023 20:00:10
60
25
Руският президент, в качеството си на най-високопоставеното длъжностно лице според международното право, има имунитет срещу чуждестранна и международна наказателна юрисдикция. Комисията по международно право на ООН свидетелства, че международното обичайно право в тази област съществува и има ясно определено съдържание. Вследствие на това руският президент не може да бъде арестуван от нито един чуждестранен орган (критерият rationae personae не е изпълнен);
Русия няма да си сътрудничи с Международния наказателен съд или с отделни държави - страни по Римския статут от 1998 г., тъй като "Договорът не създава задължения или права за трета държава без нейното съгласие" (член 34 от Виенската конвенция за правото на договорите от 1969 г.).
Днешното решение на МНС няма нищо общо с правосъдието, а показва най-дълбоката криза на международното право, предизвикана от Запада. При тези обстоятелства Русия има всички правни основания да наложи строги санкции на МНС, неговите съдии и служители. А заедно с приятелски държави би било добре да се помисли за създаването на институционален съд, който да бъде истинска алтернатива на МНС.
27.
В изолация
18.03.2023 19:16:35
20
46
Издаването на международната заповед за арест от МНС в Хага на Путин и на Мария Белова, комисарката му по правата на децата отваря нова глава в битката за Украйна - главата с международния трибунал и Възмездието.
Избран е първо момента - в навечерието на изключително важното за Путин посещение на китайския лидер Си, по време на което руския президент, ще разчита да покаже, че не е в изолация, не е парий, а световен лидер. А Си ще общува с президент обвинен във военно престъпление.
Да, Русия не признава МНС, да МНС няма юрисдикцаия и не може да наложи свое решение в Русия, но помните казусите с арестите на активи на руската държава. Сега всеки активи на Путин и на обкръжението му по света ще бъде арестуван. Путин буквално е жигосан с това обвинение.
Много точно е избрана предмета на обвинение - децата, които бяха насила изведени в Русия. На времето същата тази Белова представи отвеждането им на територията на страната агресор като хуманен жест, за да не пострадали във войната. А това е двойно престъпление - от едната страна бомбардираш, от другата крадеш буквално деца. Престъплението е доказано и безспорно, но това е само началото- Белова е обвинена за това, а Путин за войната-
Да, Путин няма да бъде арестуван, поне докато е държавен глава и се крие в Русия. Но всички около него ще бъдат дамгосани, както и симпатизантите им по целия свят.
Така и не успях да получа внятно обяснение защото изобщо започна да изтегля украински деца за превъзпитание в Русия?
Дойде време за плащане и това е само началото.
26.
Пфффф
18.03.2023 18:47:03
19
7
То педермето е в бункера от началото на войната, а до войната се срещаше с хора на 10 метрова маса. Да не забравяме че този многоходов-едноходчик камикадзе сбъдна мечтите на хамериканците. Първо с шайката си ограби държавата и изнесе трилиони на Запад, като разграбиха и армията си и после започнаха война. Те вече му издигнаха паметник пред централата на ЦРУ. Дали щели да го арестуват?
Едважли! С най-силната армия армия в светът драпаща в Донбас, с най-мощната разведка която похарчи милиарди и организира "посрещането" с хляб и сол в Украйна. С изключително мощно спътниково разузнаване(нямат такова) проспало струпването на резерви преди Харковската и Херсонските контраофанзиви. С най-елитния тик-ток кадрировски спецназ козоеби които съдират задните джобове на руцките солдати. Този командер на педофилмародерската армия на който издават заповед за арест свързнана с отвличането на хиляди деца и държането им във филтрационни лагери, със сигурност е недосегаем в джунгалския си бълшасъл катун.
Но, това хич не е във вреда на Запада и Украйна, дори напротив. Такъв гений велопедалест милиционер има божествена мисия да продължи да "прави" роспия, велика, богата и просперираща. Толкова е зает с великите си дела, че до войната беше на всички междунар политически форуми и се напредварваха да го гушкат и да получават от него милиарди, а от началото на войната, чикиста слабоумник не е мърдал от роспия навън, даже и в катуна не се пфидвижва мнохо. Утрешното грандиозно честване на Лужники отбелязване датата на присъединяването на Крим, се отложи заради заплаха от терористични актове. Понеже бледая моль не е параноясало псе и щял да си пие кафето в Париж(според русоробитеПолуидиоти) охраняван от кадировските козоеби да бест спецназ в мире.
25.
ХХ
18.03.2023 18:34:44
22
23
До 21

"... и постави страната си в изолация." - по-скоро ЕС се изолира, ама как да го вденеш, като си про'с'т...
24.
Държавен департамент
18.03.2023 18:32:33
6
21
Съдът в хага е нелегитимен, а съдиите са зависими.
23.
До 22
18.03.2023 17:44:06
9
6
Еее, ама то днес е неделя!!
От утре обаче голямо арестуване ще падне....
22.
Давайте, арестувайте
18.03.2023 16:52:34
10
26
Днес е в Украйна. Нали Крим е в Украйна.
21.
Глас народен
18.03.2023 16:51:04
27
15
Другаря Путин ще си го съди руския народ, рано или късно. За това че обрече обикновеният народ на бедност за дълги години напред и постави страната си в изолация. Разбира се олигарсите ще го подкрепят защото бизнеса им е свързан с Путин, ако ли не го подкрепят ще почват да се самоубиват един след друг. Така че единствения съдник се очертава историята защото не го ли убият няма кой да го свали.
20.
Глупави въпроси
18.03.2023 16:44:34
9
29
За да отиде някъде държавен глава, трябва да е поканен от съответната страна. И кои ще посмеят да го арестуват? Може да отиде и без покана, но с войска. Някой да има такова желание?
19.
До 17
18.03.2023 16:06:10
6
33
Съгласен съм да изпратят всички умнокрасиви “евроатлантици” с родители членове на БКП и завършили в Москва.Соломаймун Паси,Елена Поптодорова,Христо Иванов Иво(Ивайло) Инджев,Атанас Атанасов(джобен генерал) и всички подобни.Ако отидат доброволци в Украйна ще направят първото и последно добро за България-да ни отърват от себе си..
18.
Запознат
18.03.2023 15:45:44
9
16
Мумията Байданарков да си сменя по често памперса и да не философства щото държавата му е в момента като лоена топка и всеки момент ще гръмне
17.
Точно колкото Садам и Кадафи
18.03.2023 15:34:15
27
17
При диктаторски режими,няма върховенството на закона.
Да пращат тюлените
16.
хахаха
18.03.2023 15:32:56
6
35
Глупости! А Магнитски важи ли в България? Всеки може да си измисля закони, но те си важат за в тях.
15.
СТалИн
18.03.2023 15:14:03
11
36
Пак празни приказки ,искам да знам кой ще отиде в Русия да арестува д-р Путин и да бъде до доведен в Хага ,съдът който не е признат от Американците .
14.
hh
18.03.2023 15:11:52
16
10
Важно е потреблението, а не броя хора. Провери стокооборотаи ще ти светне, че си изманиполиран от някой.
13.
Да има тежест
18.03.2023 15:09:37
12
32
От единия крачол в другия…
12.
Психиатрията
18.03.2023 15:01:06
108
55
В Карлуково издаде заповед Байдън да се доведе в усмирителна жилетка, заедно с всички служители в МНС в Хага.
11.
На Путин питания ще арестуват !
18.03.2023 14:58:53
75
38
Шойгу вече е поискал координатите на съда, да им изпрати един Искандер ей така опознавателно. Кадиров пък се е заел с индиеца съдия от Лондон, играещ го и разследващ. Сериозно ако погледнем на това нефелно съдебно решение ( съда не е признат от САЩ, КИТАЙ, ИРАН, ЕГИПЕТ, БРАЗИЛИЯ, РУСИЯ, ИНДИЯ, ОАЕ , СА, КАНАДА) с него просто се препятства подписването на мир и спасяването на Украйна. Ерго, войната ще продължи до пълното изтощение на укроармията и утализация на всичкото оръжие и военна техника на държавите от ЕС. След като се приключи с държава 404, ще последва масово закупуване на американско оръжие, танкове, бронирани машини, Байдън ще е свършил мръсната работа на Дълбоката държава и Военно промишленият комплекс доволен.
Пък вие си подържайте хейта срещу Путин и Русия, молете се да не ви пратят да защитавате Източния фланг на НАТО в Украйна. Че промяната в закона вече е в сила и няма кой да ви покрие при мобилизация.
10.
до заблудените
18.03.2023 14:48:55
96
47
искам да си направите една елементарна сметка колко е "нужна" Европа за Путин.
Та сметнете колко души живечт в Европа и колко души живеят в Китай,Индия ,Пакистан - - дали му пука за Европейския пазар ,който тепърва ,ще влиза в криза
9.
12
18.03.2023 14:48:29
84
49
Пълно безсилие на така наречената американска демокрация. Предизвикали я войни срещу Югославия,Ирак,Либия,Сирия и Афганистан. Виновния за милиони имигранти определя кой е престъпник и кой не е.Явно разпада на запада е налице и вярата в светлото бъдеще отново е химера,както при комунизма.
8.
моля ви се
18.03.2023 14:45:03
88
38
моля инициаторите от Хага да изпратят свои колеги,които да отидат в Русия и да отведат лицето В.Путин - който с радост ,ще им отговори на въпросите
7.
мда
18.03.2023 14:36:49
50
93
Путин не просто е глупав, той е невменяем, сега ще видим и колко си вярва на другарчетата и колко ще съкрати списъка с и без това малкото възможни дестинации. Стиска ли му да стъпи в Пекин, хитрия китаец дали няма да поиска нефт на 10 цента барел и тоя да не смее да откаже, за да не се озове вместо в Москва в Хага на връщане…
6.
Хахахаа
18.03.2023 14:36:05
110
57
Само да ви вметна, че този същия съд не е принат и в САЩ, така че ще довиждане!
5.
Sss
18.03.2023 14:33:53
109
56
То така се арестува лидер на ядрена държава... Хахахах ха мога само да му опърдят кочана хахяхя
4.
Всички
18.03.2023 14:33:31
12
34
Всички президенти виновни за войни трябва да бъдат съдени независимо от коя държава са , без привилегировани.
3.
Хахо
18.03.2023 14:28:46
50
106
Ех товарищь Вова, голяма беля си взе с тази специална операцийка. Не стига нещастията дето стовари на главите на бедните руснаци. Сега и пандиза та грози. Милиардите ,лукса най хубавите мамашки, може да останат история .
2.
роZпия КОНЕЦ!
18.03.2023 14:24:42
59
163
На всички е ясно че Путлера е пътник. Въпрос на време е някой да му намаже ските и да го пусне по пързалката на АДА!
1.
На кой
18.03.2023 14:08:07
63
165
му пука за путлер?
Да го съдят, да не го съдят, няма значение.
Важното е рашшия да бъде разрушена!
След това Русия ще живне!
Като болен след операция!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Кирчо Делев остава в ареста  Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Атаката на Иран разпали страхове, че войната в Газа ще причини регионален хаос Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Присъдата му ще бъде намалена с 1/3 заради реда на протичане на съдебното производство  Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Не може новодомците да са по-привилегировани от нас, живущите в домовете си от 25 и повече години, казва гражданин с инициали Г.А. Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев Главчев поиска смяната и на земеделския министър Главчев поиска смяната и на земеделския министър Кирил Вътев не се справял със служебните задължения
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори