×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! Съдът в Хага издаде заповед за ареста на Путин за военни престъпления


Извънредно! Съдът в Хага издаде заповед за ареста на Путин за военни престъпления
Путин е обвинен, че е отговорен за военни престъпления, извършени в хода на инвазията на Русия в Украйна
Ключови думи: МНС, Путин
17 Март 2023, Петък, 17:39 ч.
Автор: Флагман

МНС поиска задържане и на Мария Лвова-Белова заради случаите на "незаконни депортации" на деца от Украйна

Международният наказателен съд (МНС) в Хага е издал заповед за ареста на руския президент Владимир Путин, се казва в прессъобщение на трибунала.

Путин е обвинен, че е отговорен за военни престъпления, извършени в хода на инвазията на Русия в Украйна. Според досъдебната камара на МНС има "основателни причини да се вярва, че всеки заподозрян носи отговорност за военното престъпление на незаконно депортиране на население (деца) и това на незаконно прехвърляне на население (деца) от окупирани райони на Украйна към Руската федерация във вреда на украински деца", съобщава "Дневник".

Москва нееднократно е отричала обвиненията в зверства от страна на руските сили при продължаващата повече от година инвазия в съседна Украйна, пише БТА.

Решението нарежда Путин до лидери като Омар ал Башир, президента на Судан, свален през 2019 г. и издирван за военни престъпления и престъпления срещу човечеството в Дарфур в началото на века.

Издадена е заповед и за ареста на упълномощената за правата на децата Мария Лвова-Белова заради случаите на "незаконни депортации" на деца от Украйна. Русия настоява - и повтори тезата си вчера - че депортациите представляват евакуации на цивилно население, пожелало доброволно да се прехвърли в страната от съображения за сигурност. Украйна отхвърля тази теза.

Нито Украйна (която обаче засили взаимодействието със съда), нито Руската федерация са страни по Римския статут на МНС. Съдът обаче има юрисдикция в Украйна, в съответствие с две декларации, подадени от Украйна.

За плановете на съда да започне първите дела за войната в Украйна се говори от миналата седмица, когато за това писа и "Ню Йорк таймс", но дали Путин ще бъде на прицел, не бе известно.

Днес МНС заявява, че е обмислян вариантът заповедите да се издадат, без да се оповестяват, но е решено, че публичното потвърждаване ще "допринесе за това да се предотврати по-нататъшното извършване на престъпления“, пише "Дневник".


В категории: Войната в Украйна


104
Коментара
104
Коментара по темата
104.
Русия с контраудар по МНС в Хага
20.03.2023 17:08:30
0
1
"Русия с контраудар по МНС в Хага след заповедта за ареста на Путин!"
https://blitz.bg/svyat/rusiya-s-kontraudar-po-mns-v-khaga-sled-zapovedta-za-aresta-na-putin_news943294.html
Следственият комитет на Руската федерация съобщи, че е образувал наказателно производство срещу прокурора и съдиите от Международния наказателен съд (МНС), които миналия петък издадоха заповед за ареста на руския президент Владимир Путин по обвинения във военни престъпления, предадоха световните агенции.
Комитетът, който отговаря за разследването на сериозни престъпления в Русия, заяви, че липсват основания Путин да може да носи наказателна отговорност и припомни, че държавните глави имат пълен имунитет срещу юрисдикцията на чужди страни.
По думите на Следствения комитет "в действията на прокурора от МНС се съдържат признаци на престъпления" съгласно конкретни членове на руския наказателен кодекс, като например съзнателно обвиняване в престъпление на невинно лице, а също така и подготовка на нападение срещу представител на чужда страна, ползващ се с международна защита, с цел усложняване на международните отношения, съобщават световните агенции.
103.
До ХХ
20.03.2023 14:41:22
1
1
Олигофрен...физическото разрушаване на сградата не отменя нито институцията,нито заповедта,вземи хапче.
102.
XX
20.03.2023 14:39:27
1
0
Колкото американските войници се страхуват от съда в хага (САЩ имат поне от 20 години обявен план за атакуване на хага и освобождаване на задържани американски войници)... Отделно, преди 3-5 години държавният департамент на САЩ обявиха съда в хага за нелегитимен, а съдиите за зависими.
101.
Леля ви
20.03.2023 14:10:26
0
1
Благодаря че споделите ! Избягвайки Близо и ПиГ - знаех,че все нещо ми убягва !
Преди два часа,тия от BBC споделиха че заповедта за арест на Вова е до живот, дори да свърши и войната и светът.
https://www.bbc.com/news/world-europe-64998165?at_link_origin=BBCr4today&at_ptr_name=twitter&at_campaign=Social_Flow&at_link_type=web_link&at_format=link&at_campaign_type=owned&at_link_id=0ED18A78-C6F3-11ED-9F08-149BECABB293&at_bbc_team=editorial&at_medium=social

*Бах съдии,не ги ли е страх че Недялко или другите троли ше им напишат грозна статия!
100.
коментар на Медведев
20.03.2023 12:57:56
0
2
"Медведев плаши с чудовищни последици заради решението за ареста на Путин"
https://blitz.bg/svyat/medvedev-plashi-s-chudovishchni-posleditsi-zaradi-reshenieto-za-aresta-na-putin_news943240.html
Той казва, че решението на международния съд да "съди президента на друга ядрена сила, която не участва в МНС", е взето след "възможно най-твърдия натиск от САЩ".
"Вижте, те казват, "ние сме смели, вдигайки ръка срещу най-голямата ядрена сила".
Уви, господа, всички се прекланят пред Бог и ракетите. Човек може добре да си представи използването на хиперзвукова "Оникс", изстреляна от руски кораб в Северно море върху сградата на съда в Хага. Тя не може да бъде свалена, уви.
А и съдът е само една мизерна международна организация, а не населението на някоя натовска държава. Така че те няма да започнат война. Те се страхуват. И никой няма да ги съжалява. Така че, граждани съдии, гледайте внимателно към небето", пише Медведев.
99.
XX
19.03.2023 21:51:55
7
0
Колкото американските войници се страхуват от съда в хага (САЩ имат поне от 20 години обявен план за атакуване на хага и освобождаване на задържани американски войници)... Отделно, преди 3-5 години държавният департамент на САЩ обявиха съда в хага за нелегитимен, а съдиите за зависими.
98.
Леля ви
19.03.2023 21:50:43
0
8
Извизам да вечерям
ии изненада- Нормални Руски граждани протестират пред паметника на Альоша в Бургас.Протестират срещу Вова, " Големия Брат,Единствено правилната вяра.." и т.н.
Протестират на сто метра от Флагман, но нямат пари да си платят за репортаж .
97.
Леля ви
19.03.2023 20:10:46
0
7
Аве братлета ,94,възмутеният е некъв мазен доносник,кво въобще го отразявате !? Те са си всички такива,с 99 изречения в мнението/ всичките плява/,с прочувствен морал/ плява / . Дори не е на нивото на полковник Гундяев тва. Тва си е някво местно ченге или самодеец ,дето бъзика радиото !
PS: вече два пъти виждам такъв типаж с пълни догоре гащи . Говори се за още един шанс,говори се за “ който не работи,само той не греши “ и подобна плява .
Не може да ме трогне,но постигна своето - осра и направи скучна една толко забавна,истинска тема .
О навремето тия кви шарени и готини бяха-един още бае за Чатаевци,Планове за атака на Хага , мобилизации - кеф беше да ги ебаваш -и тогава па и сега !
96.
do 94
19.03.2023 18:11:02
1
1
аве ей мършо подрепяш диктатор и фашист-путлер предлагам на всички гадни долни комуняги от българия да си напишат адресите че ако тръгне някой ден росия и нас да "освобождава" да знаем кои са предателите колаборанти , гадни комунисти как може да подкрепяте убийствата на хиляди украинци засрамете се изроди долни
95.
До 94
19.03.2023 15:20:25
1
2
Обедните ракии да не ти дойдоха в повече, юнак?
Хубави християнски ценности проповядваш - "... надявам се, че нямате поколение..."!Браво! Я се погледни в огледалото, появи ли ти се ореол на главата. Да? Вече можеш да се подписваш като светец.
Що касае бръщолевенето ти, "братята" ти русофили изказват много смирени и богобоязливи слова за делата на вашите кумири в Украйна. Особено, когато коментират убийствата на деца и жени. Достолепни християни, няма що!
94.
Русофоби
19.03.2023 14:21:22
5
2
Да си едновременно русофоб и българин са две невъзможни и неестествени неща. От години чета, наблюдавам и се чудя каква майка ви е раждала и от къде се пръкнахте. Толкова хейт, толкова плюене и сарказъм…Имам само едно заключение. Вие, русофобите няма как да сте българи. Или сте чифути, или цигани, или всякакви други, но не и българи. Това прозрение прекрасно се допълва и от факта, че само неграмотен, гламав и много прост българин може да е русофоб. Просто е: не е чел никога история. Още един факт в подкрепа на това прозрение : русофобите не са православни християни или въобще не са християни. Няма как иначе да се обърнат против най-големия си брат и един от малкото народи в света, поддържащ и уповаващ се на единствената права вяра - православното християнство. Евангелисти, католици, лютеранци, всякакви сектанти, неверници кланящи се на исляма, юдеи и още по-лошо -атеисти, т.е. БЕЗВЕРНИЦИ…Искрено ви съжалявам, паплач нещастна…Искрено се надявам, че нямате поколение и няма да тровите с лъжи за историята или неправилна религия своите деца…Бог да прости греховете ви…
93.
ХХ
19.03.2023 12:12:06
3
2
Колкото американските войници се страхуват от съда в хага (САЩ имат поне от 20 години обявен план за атакуване на хага и освобождаване на задържани американски войници)... Отделно, преди 3-5 години държавният департамент на САЩ обявиха съда в хага за нелегитимен, а съдиите за зависими.
92.
Леля ви
19.03.2023 12:10:59
0
2
На практика евентуално мирно споразумение вече не е реално. Путин не може да участва в мирни преговори, защото те обикновено се водят в трета държава.
91.
братът на Карим Хан е педофил
19.03.2023 11:32:05
1
2
Братът на Прокурора Карим Хан от МНС, издал заповед за арест на Путин, е осъден педофил:
"Захарова разкри скандал с педофилията, свързан със семейството на прокурора на МНС"
https://vz.ru/news/2023/3/18/1203699.html
Прокурорът на Международния наказателен съд Карим Хан, който издаде "заповед за арест" на руския президент Владимир Путин, се оказа брат на британски депутат педофил, освободен преди време, заяви говорителката на външното министерство Мария Захарова.
Захарова потвърди в канала си Telegram информацията, че прокурорът на МНС Карим Хан, който издаде "заповед за арест" на Путин, е брат на политик от британската Консервативна партия, който беше вкаран в затвора за 18 месеца след kaто е признат за виновен за сексуално насилие над непълнолетно момче. Той беше освободен предсрочно от затвора три седмици преди да бъде издадена "заповед за арест" на Путин.
"Както казах вчера, сега защитата на децата от перверзници е наказателно преследвана на Запад. Можете ли да си представите колко невинни детски души биха били съсипани от морални изроди като този брат?"
90.
ХХ
19.03.2023 11:19:02
1
0
Колкото американските войници се страхуват от съда в хага (САЩ имат поне от 20 години обявен план за атакуване на хага и освобождаване на задържани американски войници)... Отделно, преди 3-5 години държавният департамент на САЩ обявиха съда в хага за нелегитимен, а съдиите за зависими.
89.
Леля ви
19.03.2023 11:18:02
0
35
Приятели,преди малко
министърът на правосъдието на Германия ,Марко Бушман заяви пред "Bild am Sonntag",че стъпи ли в Германия, Вова ще бъде арестуван, без значение от последиците !
И явно се превръща в тренд - очакваме мнението на други държавни глави. ----/--/ Както и на панелни такива !
88.
ХХ
18.03.2023 18:57:29
2
0
Колкото американските войници се страхуват от съда в хага (САЩ имат поне от 20 години обявен план за атакуване на хага и освобождаване на задържани американски войници)... Отделно, преди 3-5 години държавният департамент на САЩ обявиха съда в хага за нелегитимен, а съдиите за зависими.

Другаре, кажете де, защо мин-вате фактите... защото сте про'с'ти, нали?!
87.
Аз
18.03.2023 13:50:39
8
9
А зеленски кога ще го арестуват тоя наркоман.
86.
Чи как тъй?
18.03.2023 12:31:29
4
6
Не гу вярвам туй обвинение за похищение на хиляди деца, чийто родители са освободени от живота от великата медофилмародерска армия!
Каква логика има армия от убийци и насилници на жени и деца, да има главнокомандващ свързан с престъпления срещу цивилни и деца?
Нещо не се вързва тая рабута, това пак е някаква схема на илюминатите.
Освен това, защо точно сега, к8гато мангалпедофилската армия с гумените ботуши мачка и Роспия е по-силна и богата от всякога?
Ами те обкръжиха Бахмут който е на 10 км от Берлин и тез в Хага, не ги знам къде ще се крият.
85.
Никифор
18.03.2023 11:19:41
47
7
Съда в хага май се напъва да преговаря с Шойгу :-) Гейропата също
84.
ТБС
18.03.2023 11:00:33
44
9
Той един сръбски генерал им го каза, ама продажниците не схващат. Съдът в Хага, ако вършеше някаква работа, защо не е завел дела срещу всички, които натискат за биене на отровите в последните 3 години? Доказано, тези изтрепаха и увредиха милиони!
83.
тинуП
18.03.2023 08:44:23
46
17
само Путин да не издаде заповед за Хага, че тогава трябва те да обжалват пред друга инстанция
82.
*********
18.03.2023 08:43:34
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
81.
Моше Честния с Чесна 208 В
18.03.2023 04:37:44
7
9
Сега Путин ще се крие в района Сочи-Геленджик-Сухуми Абхазия
Не случайна хвърли милиарди за инфраструктура покрой олимпиада в Сочи
В Геленджик на Черно море -дворец с бункери
В Абхазия 20 ет ПОДземен бункер с излаз за подводница за да бяга ката Хитлер в Аржентина
80.
Леля ви
18.03.2023 03:54:08
7
51
Редакция на Флагман, съчувствам ви ! Обичайните коментиращи съвсем изтрещяха покрай новината за ареста !
Да не се стигне до стрелба, щото тва са луди хора, предлагам :
А: да напишете, че не е задължително Вова да си стои само в къщи. Може да ходи с бронирания влак до Северна Корея !
Б: Да предложите на Русофилите да си направят окопи и караулна служба по охрана на Альошата. Хем ще са заети тия с незаконното оръжие, хем ще са под око на КОС и психиатрията .
Да не забравите да ги посъветвате да са с противогази-един каза днес в Панорама, че извънземни ни пръскат с отрови.
И така,Успех !!
79.
*********
18.03.2023 02:04:40
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
78.
Haha
18.03.2023 00:57:12
53
12
Путин всеки ден пие чай в Хага . Да еба тия гжендари холадски хахахах . Язък че имате най хубавата държава в Европа .
77.
ХХ
18.03.2023 00:41:35
64
12
Колкото американските войници се страхуват от съда в хага (САЩ имат поне от 20 години обявен план за атакуване на хага и освобождаване на задържани американски войници)... Отделно, преди 3-5 години държавният департамент на САЩ обявиха съда в хага за нелегитимен, а съдиите за зависими.

Другаре, кажете де, защо мин-вате фактите... защото сте про'с'ти, нали?!
76.
Леля ви
18.03.2023 00:13:58
3
49
Уважаеми приятели, споделените цитати на подчовеци са забавни и ви благодаря. Уточнихме вече че в цивилизовани места и институции Вова няма да стъпи, няма и да има комуникация с него.
Забавният въпрос е дали другарят Си ше откаже да се срещнат ? Китай не е страна по Римският протокол, но определено ще е проява на добър вкус да го питат : Вие кой бяхте ?
75.
XX
18.03.2023 00:10:56
55
9
До 73

Че в ЕС са най-големите убийни!
74.
Да го арестуват в Русия
18.03.2023 00:04:27
27
10
Като са толкова отворини
73.
Рамзан Кадиров
17.03.2023 23:53:05
71
19
Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров коментира издаването на заповед за арест на Владимир Путин от Международния наказателен съд в Хага, който смята, че руският президент е отговорен "за незаконното депортиране на деца" от Украйна в Русия.
"Оказва се, че жителите на Донбас, включително децата, е трябвало да загинат под бомбите на въоръжените сили на Украйна и в никакъв случай да не напускат опасните зони. Това не е мое изявление, така смята Международният наказателен съд в Хага. А спасяването на децата на Донбас се класифицира от тях като депортиране. Разбира се, винаги съм знаел и казвал, че на Запад си подвиха опашки от страх от каубои, но тук новината не е странна, а по-скоро абсурдно абсурдна: да бомбардираш деца не е престъпление, а да ги спасиш е депортиране." каза Кадиров.
https://eadaily.com/ru/news/2023/03/17/kadyrov-boytes-rossii-gaagskie-tuneyadcy
72.
Това е отговор от Москва
17.03.2023 23:34:21
55
13
"Медведев: Заповедта за арест на Путин от МНС ще бъде полезна в тоалетната"
https://eadaily.com/ru/news/2023/03/17/medvedev-order-mus-na-arest-putina-prigoditsya-v-tualete
"Депутат от Държавната дума предложи да признае МНС като екстремистка организация"
https://eadaily.com/ru/news/2023/03/17/deputat-gosdumy-predlozhil-priznat-mus-ekstremistskoy-organizaciey
Депутатът от руската Държавна дума Биисултан Хамзаев, в отговор на издаването на заповед за арест на руския президент Владимир Путин, предложи да признае МНС за екстремистка организация.
"Това не е съдебен процес. Това е свързана международна организация, която изработва специфичен политически ред".
Според него добър президент на Русия, който наистина е отговорен за националната сигурност и защитава суверенитета на страната, е престъпление за Запада.
71.
по-подробна информация
17.03.2023 23:12:07
21
7
Това е една подробна статия, която обяснява историята на войните, тероризма и дневния ред в света (изберете горе вдясно бълг.език):
Войната, тероризмът и световната икономическа криза. Деветдесет и девет взаимосвързани понятия
https://www.globalresearch.ca/war-terrorism-and-the-global-economic-crisis-in-2015-ninety-nine-interrelated-concepts/5497812
Също една по-стара статия от 2015, относно дневния ред на САЩ (но нищо ново под слънцето):
Шведски анализатор – Клеветническата кампания срещу Путин и истинският дневен ред на САЩ – Част 1
https://newsvoice.se/2015/09/swedish-analyst-the-smear-campaign-against-putin-and-the-us-agenda-part-1/
Шведски анализатор – Клеветническата кампания срещу Путин и истинският дневен ред на САЩ – Част 2
https://newsvoice.se/2015/09/swedish-analyst-the-smear-campaign-against-putin-and-the-true-us-agenda-part-2/
70.
Леля ви
17.03.2023 22:59:18
0
13
Тва е такъв ужас бро,68. Правораздаването определя отвличането на деца със същата тежест като педофилията ! Тва все едно да говорим за дърт пендел и бедните ромчета в градинката на старата поща !
69.
Някой
17.03.2023 22:58:20
10
11
Чудесна новина!
68.
ПутиноФИЛ
17.03.2023 22:45:58
13
54
БГ алкашите, гледам нещо са се активизирали.
Явно са в напреднала фаза на транс от изпитото количество парцуца и са се размечтали за вожда си тавариш Вова "Великий" тире завоевания на пет морета, океани, планини и равнини. РасПУТКИн с тридневната специална операция, "титана" и властелина на поколения скопени празноглавци, които са убедени, че издевателствата, убийствата и терора над една суверенна държава е нещо нормално!
Защо ли имам усещането, че скоро тази част, тази мърша подвизаваща се между нормалните хора, бързо ще смени плочата.
Поживьом увидим!
67.
Леля ви
17.03.2023 22:31:09
3
21
Аз препоръчвам този линк за докладване,работи безопасно и безотказно :
https://eusanctions.integrityline.com/setup
66.
Леля ви
17.03.2023 22:27:41
13
34
С голямо прискърбие искам да споделя нещо. 123 страни признават съда в Хага,като институция. И всяко взаимодействие на техни официални представители с Мистър Путин вече е сериозно право нарушение.
За това вече ви призовавам :
- Скъпи магистрати,изказванията в подкрепа на споменатия гном са мед за мен ! Правете го по-често ,моля !
65.
ХХ
17.03.2023 22:24:03
54
10
Колкото американските войници се страхуват от съда в хага (САЩ имат поне от 20 години обявен план за атакуване на хага и освобождаване на задържани американски войници)... Отделно, преди 3-5 години държавният департамент на САЩ обявиха съда в хага за нелегитимен, а съдиите за зависими.

Другаре, защо мин-вате фактите... защото сте про'с'ти, нали?!
64.
Иван Николов
17.03.2023 22:21:59
50
15
Пръднаха му на хуя на Путин..
63.
Марк Рюте е бита карта
17.03.2023 22:17:34
40
9
Рюте е бита карта вече, Партията на фермерите спечели първо място на изборите преди дни. При посещението на Рюте в Русия през 2014, Путин накара Рюте да се срамува, като спомена, че в холандския парламент има партия, която не позволява участието на жени в политиката, и че нидерландската правна система позволява политическа организация, която пропагандира педофилия. youtu.be/JsPyvWUEFTM
Партията на Рюте, VVD, настояваше за отпадане на ограничения за секс с деца под 16 год. и с животни.
62.
Извънредни новини!!!!....
17.03.2023 22:14:57
32
9
Путин е арестуван!!!!!....току-що в района на кв."Победа".....за несведущите димек Кумлука.!!!
В момента дава показания в полицейския участък!!!!
Очаквайте подробности!!!......
А сега си лягайте,чи ми надухте главата!!!!....неможах си изгледам турския сериал на спокойствие!!!
61.
Учен
17.03.2023 22:11:02
24
9
Украйнките поне видяха мъже като българските юнаци други няма! Време е за сватби!
60.
Въй
17.03.2023 22:01:33
13
26
Ех, какви велики антизападни лидери имаше до скоро, Кадафи, Милошевич, Садам, Бин Ладен. Единият свърши много грозно с изнасилване, другия го осъдиха в Хага, третия го обесиха, четвъртият май умря бързо след като го изровиха от землянката.
Путин?
59.
До 56
17.03.2023 21:40:50
13
14
Кур за майка ти и децатати. Трепане за евлогейците от хага. Слава на Русия. Трепане за украинските мърши мръсни.
58.
До 50
17.03.2023 21:37:05
2
8
С тези апдалски словоизлияния, затвор си гледал само по филмите. Тебе в затвор може да те вкарат, само затова, че си кибичил до детска площадка и си масажирал, това което не трябва. А като те вкарат за такова нещо, останалото ще ти го разкаже Пригожин, жената на Саша Курара!
Сядай на чудовището от сексшопа и не надничай през ключалката, като се къпе майка ти. Виж как те вика да се прибираш, малко странни отношения, а? При положение, че не си малко дете и си и син, а се представяш за "тя"!
57.
Карчев
17.03.2023 21:21:45
9
17
Соросоидни дивотии. Тоя свят го побъркаха. Англосаксонците са в колапс и освен глупости друго на ум не им идва.
56.
30.04.2023 г КАПУТкин КОНЕЦ
17.03.2023 21:20:50
22
14
Фашистката свиня Путлер - в затвора!
55.
Заповедта
17.03.2023 21:13:57
10
21
От Хага може да послужи само за задните части на всички нормални хора по света а те са милиарди и на тях не им пука за някакви откачени джендъри от Хага . Европа замина в канала никой не я базара за нищо . Гледайте на живо протестите във Франция може да вземете пример от французите .
54.
путин курва
17.03.2023 21:11:21
19
16
путката го наебаха хахаха путиооо така ти се пада задето изби толкова много невинни хора
53.
*********
17.03.2023 20:59:17
3
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
52.
Мдаа
17.03.2023 20:56:24
5
8
Хора на Къро са, какви да са...ПП и ДБ.
51.
Га га га га
17.03.2023 20:38:19
7
40
Господин Путин първо да превземе Бахмут, после да унищожава тотал Америка. Трябва да е по план, нали?
50.
до 41
17.03.2023 20:32:39
9
7
Влиза един нежен като теб в затвора и попада на един като мене. И се заформя следният разговор:
- Хайде да играем на семейство!
- Ама не, аз, ама аз, моля...
- Ти кой ще си, мъжа или жената
- Ами мъжа...
- Добре, хайде лапай ми голямата *утка

Панимайш другарю? Иначе си много отворен, нали?
49.
Въй.
17.03.2023 20:26:20
18
27
Вашата мама американска.Надявам се , Господин Путин да ви унищожи.Ама Тотал.Айде Флагманисти,блокирайте ме.И на вас-........
48.
Спомням си
17.03.2023 20:25:51
25
12
Когато Щатите хвърлиха ядрени бомби върху японците само те имаха ядрено оръжие, никой друг.
Сега не е така и не са една или две държави.
Сравнението Ви е неуместно.
47.
До учените
17.03.2023 20:05:17
6
17
Я си спомнете как американците победиха япония втората световна война , заминаха само два града! И сега са първи приятели и настана мир между тях! И сега си помислете как всички си мислят, че руснаците не я мислят тази тактита !
46.
Ватенка
17.03.2023 20:03:56
7
13
За путя може, а за буци кога?
Ну заяц, ну погоди..
45.
Воислав
17.03.2023 20:03:43
7
11
Шешел направо им е.а майката на тия педераси в хага-който иска да види стари кадри как говори не като подсъдим а като обвинител и тия му стоят мирно!
44.
До учен
17.03.2023 19:52:46
17
46
Не сте много учен, господине, щом си мислите, че ядрени ракети се изстрелват с копче в куфар.
Процедурата е много по-сложно и включва няколко човека.
Апропо, всички русофили сте за мир и преговори, но не предлагате изтегляне на руските войски обратно в Русия. Защо така?
43.
Учен
17.03.2023 19:40:08
26
6
Малоумници! Мир се иска като те нападнат, сриват градовете ти и насилват и убиват жени деца, цивилни, а не като подпукаш агресора педофиломародер и го завреш до собстеената му граница, и оръжейната ти помощ нараства, а педофиломародера е с гумени ботуши и изнасилен от бойнните си братя кадировци. Малоумници! Пфууууу!
Как искам да нападнат мойта къща и да изпукат прешленчето на мама и на жената и на мен също. Веднага ще подпиша мир и ще искам още опъване за мен за мама и жената.
42.
Учен
17.03.2023 19:30:14
48
35
И Путин се разтревожи сигурно, след тази новина? Малоумници! Вместо да търсят мир чрез преговори плашат човек с най големия ядрен арсенал! Абе папагали прости нали разбирате, че света може да свърши за всички с едно натискане на копче в един куфар!
41.
До 37
17.03.2023 19:28:45
15
3
Сине ти от "той" да не стана "тя"?
Прибирай се маменце, мама ще му чете за Виетнам, за Виетнам от комуническия свят, Виетнам кой дори влезе в война с комунистически Китай, понеже е част от к8мунистическия свят. Мама ще прочете на обърканото момченце, което се чуства "тя" за Виетнам фабриката на Запада, туристическия Рай за Западняците
Хахаха. Айде сине на мама момчето, не стига че се чуства "тя" ами и русофилистиче! Мама всичко ще му прости!
40.
Цирк 7/8
17.03.2023 19:24:10
4
17
Зеленото чорапче от Дондуков кога?
Изразходвал милиони за отбранителната програма " Звездни войни"
39.
Да бе, това да не са вафли
17.03.2023 19:19:41
53
28
Представям си как Путин отива в Хага и някой се изпъва да го арестува и как след това ще им е трудно да виждат звезди в небето защото ще е покрито с руски изтребители :-)
38.
ХХ
17.03.2023 19:17:33
4
7
До 30 "А беше купил всички на Запад и построи втори газопровод за най-златния пазар Европа. " - и двата Северни потока са 50% руски, 50% западни.
37.
до 33
17.03.2023 19:17:12
0
22
Не съм Той, но не мога да се въздържа, когато някой тъп се мисли за по-умен от някой, а всъщност е гьон и 3/4
САЩ сами признават, че Виетнам е било грешка и че не са спечелили войната. Ако прочетеш малко ще разбереш,у че са я загубили. Ако я бяха спечелили Виетнам нямаше да е част от социалистическият свят. Не вярвам да ме разбереш, защото трудно ти тече мисълта
36.
6matarok
17.03.2023 19:16:30
7
2
Prosto zapada izviva racete na Putin da varne Cccp 2.0, za da ima evtini resursi i produkciq kakto be6e pri CCC, ili si mislite 4e amerikancite ne kupuvaha ot cccP, te si bqha osnovniq kupuva4 na stoki ot tam, na konveerite sa izlizali stoki za usa i za vatre6en pazar , dani Putin ne varne komunizma i da razbie zabite na satanistite
35.
ХХ
17.03.2023 19:15:04
26
21
Колкото американските войници се страхуват от съда в хага (САЩ имат поне от 20 години обявен план за атакуване на хага и освобождаване на задържани американски войници)... Отделно, преди 3-5 години държавният департамент на САЩ обявиха съда в хага за нелегитимен, а съдиите за зависими. Факти.
34.
Йосиф Висарионович Сталин
17.03.2023 19:14:12
29
18
Нет човек, нет проблем. Нет Зеления талибан, нет проблем.
33.
До 29 А, да
17.03.2023 19:11:51
15
11
Синееее, майка ти съм бе, защо ме излагаш тука бе? Прибирай се бърже в къщи! Как разбра че САЩ изгуби във Виетнам. За 20 години 50 жертви срещу 1200 000 виетнамски. Виетнам удраше ли обекти и бази на територията на САЩ? На САЩ прибраха ли и резервите и парите на Елита. САЩ окъса ли я откъм оръжие да проси оръжие и боеприпаси?
Айде прибирай се маменце, мама да му прочете и покаже, как още на първата година от Парижкото споразумение за край на войната, в столицата на Виетнам вече има западни фирми, а Виетнам става фабрика на САЩ и Запада.
Айде на мама простото дяте, прибирай се маменце!
32.
Правист
17.03.2023 19:08:32
35
24
Питат, защо не осъдят и Зеленски за многото убити невинни в Донбас. Не го съдят, защото това беше съгласувано със западните демократи. Очаквам руския съд да осъди на първо време, да нареди да го ликвидират, и след това да съдят подред, излавят и пращат на Света Елена.
31.
хихихи
17.03.2023 19:07:34
46
32
Путин ако се хване да направи едно екскурзионно и за 10 дни да обиколи Европа като турист съм убеден, че никоя европейска държава няма да посмее да го арестува по заповедта издадена от Хага. Те САЩ няма да го арестуват, пък камо ли някоя европейска държава. Същото важи, ако се издаде такава заповед и за американския президент. Виж ако се издаде заповед за Зеленски ще го окаушат на часа. А ако Байдън каже да, че трябва да арестуваме Зеленски, защото е намагнитен, даже България би го арестувала
30.
Амиии
17.03.2023 19:04:03
21
8
Той си е на сигурно място, обаче от началото на войната, най-далече е ходил до Беларус, а сега вече, забрави!
А беше купил всички на Запад и построи втори газопровод за най-златния пазар Европа. Сега изгой отвсякъде, армията и величието му се превърнаха в анекдот. Продаваше оръжие на някои страни и добре печелеше, а сега прави течен шоколадМинети да му дават оръжие, боеприпаси и дронове, които, нищо не измениха на бойното поле, а ще става още по-зле. Прибраха му резерви, дохидите от енергоносители към януари тази година 46% надолу. Икономика фейк та затова проси оръжие и боеприпаси. Армията дрипава и бягаща от фронта.
Бг руцофилите не заминаха за катуна на великия сигански тартор
Само резиновая палку в Ж. ПА!
От милиционер балък, тарикат и капиталист не става. Милиционера върви там където русфилоХомънъзи, чакащи кадирките да ги опъват.
29.
А, да
17.03.2023 19:01:28
7
21
и като ревете, че нямало ядрена свръхдържава победена във война, спомнете си за войната във Виетнам!
Тъпаци!
28.
путин манаф долен
17.03.2023 19:00:32
33
11
айде путлер на боклука шибаняк долен зареди тоя манаф се вдигнага и цени и всичко убийте го с камани!
27.
Еми какво Извънредно?
17.03.2023 18:58:52
43
13
нормална процедура за привличане под отговорност на военнопрестъпник.
Айде стига сте ревали, путлер е съвременния хитлер!
Проста аритметика!
Браво на Съда в Хага!
Адмирации!
26.
От село
17.03.2023 18:57:14
8
31
Правилно, сега следва същото и за Зеленски, той поне им е под ръка, а на Путин ще му арестуват оная работа. Като тръгнат да арестуват Путин, вероятно ще са въоръжени. Да носят оръжието издадено колкото се може по напред, понеже ядрените оръжия с които Путин ще се отбранява развиват много висока температура и да не им капе разтопен метал по обувките
25.
всеобщо мнение
17.03.2023 18:56:24
9
30
ХАХАХАХАХА
ПО-ГОЛЯМА ПОВЪРНЯ НЕ МОЖАХА ДА
ИЗСЕРАТ,ПОРЪЧКОВИТЕ,ГНУСНИ ГНИДИ....
ТОВА Е ДЪНОТО ДОСТИГНАТО ОТ ЕВРОГЕЙЦИ
И ЧЕРВЕНОКОЖИ КРАВАРИ......
ЦИРКЪТ ПРОДЪЛЖАВА,ЛОШОТО Е,ЧЕ И НИЕ СМЕ УЧАСТНИЦИ В НЕГО.........
ИЗРОДИ МРЪСНИ
24.
Хахах
17.03.2023 18:53:27
10
35
Това е все едно съдът в Руанда да осъди Баъйдън .
Много интересно кой ще изпълни присъдата :)
23.
658
17.03.2023 18:49:28
6
41
кога ще арестувате,Меркел.и другите джендьри, за милионите,мангали,дето докара,в Европа.
22.
А ТАКЪВ
17.03.2023 18:49:24
18
13
Гитлер....к- Путину
Вова,есть какой-та вариантик как избежать поражения....
Как...???
Застрелись и скажи,что ето бьIло по плану.....
21.
ХааааХа
17.03.2023 18:37:00
16
48
Ами отидете и го арестувайте бе педерунгели. Хааа ха ха издали заповед смешните мекокитковци в Хага, с лой ще я изпълни сега ? А кажете де, кой ще арестува Путин и кога ? Да е.. маам ви разпорени ан.си смешни идиоти осрани..
20.
Пффф
17.03.2023 18:33:49
12
40
Хахаха ахахаха тези що не си гледат джендърите
19.
Кико
17.03.2023 18:29:58
14
26
Смешници. Кой ще може да го изкара Путиня oт бункеря да го арестува?
18.
Българин
17.03.2023 18:24:41
9
45
Хахахахахха......смешници
17.
Ще свърши като Садам
17.03.2023 18:09:45
49
47
Това го чака
16.
Национал
17.03.2023 18:09:32
51
84
Скапани русороби, марш в Майка Русия, що го дирите тука!?
15.
Примати
17.03.2023 18:08:53
84
55
Все едно да осъдят Северно Корееца Ким Чен явно нещо не им вървят работите на новите ни ;братя;
14.
Бай Димо
17.03.2023 18:07:49
114
72
A Зеления?! Избиването на невинни в Донбас?! А да, забравих - западът винаги е бил лицемерен! Правилата НЕ важат за техните хора! Мятай им ураня, Владимире! На всички! Ядрените слънца да изгреят над еврогейските и краварските столици. Нагло-сакските извратеняци разбират езика на силата и оръжието!
13.
Алеуя
17.03.2023 18:07:43
49
85
Доживяхме.
И репарации трябва.
Браво !
12.
Така де
17.03.2023 18:00:36
111
69
А Зеленски никак не е отговорен за извършените военни престъпления от неговата армия- като стрелянето в краката на пленници, стрелбата по училища , градски площади и пр,...
Тъй като той е нападнатата страна на него му е дадено специално разрешение да убива и деца !
11.
Петкан
17.03.2023 17:59:42
60
47
Пъзльовците се опитват как да го спрат,нещо не им излезе сметката.
10.
Бай Димо
17.03.2023 17:57:27
108
58
Oтчаяни са нагло-саксите. Мощно еякулират в безпомощността си. Имат мат'риал за полюции всичките шороошоиди и русомрази. Обадете ми се, когато заловите Путин да гледам :)
9.
Владимир Владимирович
17.03.2023 17:56:01
154
72
Местя за Хагата. От единия крачол в другия. Първо ще им хвърля един атом на холандските педеруги, преди да ги приключа.
8.
Закон Божи
17.03.2023 17:55:21
45
69
Всички диктатори свършват по един и същи начин.
7.
Tри причини
17.03.2023 17:54:15
90
60
светът да бъде съсипан в двадесетте години на 21 век !
-Зеленият сертификат;
-Зелената сделка;
-Зеленски....
6.
Путин
17.03.2023 17:52:45
27
63
Ще ми пръднете на дъртия
5.
До 1
17.03.2023 17:51:43
35
87
Ти си болно псе ве.
4.
Този съд
17.03.2023 17:50:59
94
53
и американците не го признават , къде са тръгнали да се хабят?!
3.
Данко Харсъзина
17.03.2023 17:50:43
64
106
Айде, Путлер при Хитлер!!
Но първо ще мине по пътя на своя другар Милошевич
2.
Haga
17.03.2023 17:48:04
8
31
Te sas marokanskite drogi nemoi sa opraqt tragnali hora s qdreni orajiq da
Pribirat
1.
Издадоха се
17.03.2023 17:47:55
115
64
Показаха къде са ги настъпили по че пика-спасиха децата от изкопните руски територии, които до сега украинците използваха за трансплантации, търговия и аденохорм.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование
Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори