×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Опасна ескалация на напрежението между САЩ и Русия заради сваления дрон над Черно море


Опасна ескалация на напрежението между САЩ и Русия заради сваления дрон над Черно море
От Пентагона обявиха, че руски изтребител е ударил витлото на американския дрон и това е станало причина той да се разбие в Черно море. Путин пък обвини САЩ в тероризъм
15 Март 2023, Сряда, 07:08 ч.
Автор: Флагман.бг

От Москва обявиха, че паднал във водата след рязка маневра, а Путин обвини САЩ за взривовете на газопроводите „Северен поток”

Расте напрежението между САЩ и Русия заради сваления във вторник американски безпилотен самолет над Черно море.

Пентагонът съобщи, че дронът бил на рутинна разузнавателна мисия в международното въздушно пространство над Черно море, когато два руски изтребителя опитали да го прихванат, информира Нова телевизия.

Подобни действия не са необичайни, но в този случай, според Вашингтон, става въпрос за „непрофесионално и опасно” поведение на руските пилоти, защото се е стигнало до сблъсък.

 

Руски изтребител е ударил витлото на американския дрон и това е станало причина той да се разбие в Черно море. Според Пентагона, руските изтребители изхвърлили преди това няколко пъти гориво върху дрона.

От руското военно министерство твърдят, че дронът паднал във водата в резултат на рязка маневра и не е имало сблъсък. Москва разглежда инцидента като провокация, заяви руския посланик във Вашингтон Анатолий Антонов, след като беше извикан в Държавния департамент.

 

„Продължаваме да събираме информация за това какво точно се е случило, но мисля, че на базата на действията на руските пилоти – ясно е, че става въпрос за небезопасно, непрофесионално поведение. Тези действия говорят сами по себе си. Руските изтребители са изхвърлили гориво върху този дрон и са се приближили толкова близо до безпилотната машина, че в крайна сметка са повредили витлото на нашия MQ-9. Според нас, това е довело до повреда и в руския изтребител”, заяви Патрик Райдър, говорител на Пентагона.

Белият дом и Пентагонът осъдиха руските действия, съобщава БНТ.

Великобритания призова за бдителност, Австралия обвини Русия, че прави опити да провокира западните сили.

Не се уточнява дали дронът е носил оръжие.

 

Междувременно американското издание Politico разкри, че ВВС на САЩ, месец след началото на конфликта в Украйна, се опитали да прехвърли остарелите дронове MQ-9 Reaper на Киев.

Споразумението вече било подписано, но Пентагонът го забавил, страхувайки се, че американските технологии ще попаднат в ръцете на Москва.

Снощи пък руският президент Владимир Путин обяви, че взривовете на газопроводите „Северен поток“ 1 и 2 през миналата година, са извършени на държавно ниво. Той отхвърли версията, че автономна про-украинска група е отговорна за случилото се и я нарече „пълна безмислица”, съобщава Нова телевизия.

По думите му, този терористичен акт е поръчан на държавно ниво, защото нито един аматьор не може да извърши подобно действие.

„Кой има интерес? Теоретично Съединените щати имат интерес да спрат доставката на руски енергийни източници към европейския енергиен пазар и сами да доставят количествата, включително втечнен природен газ, дори и да е по-скъп с 25-30% повече от руския”, заяви Путин.

Междувременно бившият министър на отбраната Тодор Тагарев коментира пред Нова телевизия свалянето на американския безпилотен самолет над Черно море. Според него става въпрос за е вражеска провокация от страна на Русия. 

„Тя е изпълнена по решение от най-високо равнище. Вероятно лично Путин е бил ангажиран при това решение. При този случай САЩ дават първа загуба във войната между Русия и Украйна”, коментира Тагарев.  

„В този казус не виждам случайност. Това са преднамерени действия на пилотите. Второ в този инцидент Америка дава загуби вече”, смята военният експерт.  

„Руските пилоти са проигравали такива казуси. Те са опитали няколко начина да свалят дрона. Единият е като застанат пред него и дронът попадне под струята им. Тя е изключително силна, това рязко нарушава аеродинамиката на дрона, той лесно губи управление. Вторият е като са пускали гориво. Третият е, това, което казва и американската страна, че е имало механичен контакт между един от самолетите и витлото на дрона. Това е много рисково. Този дрон не маневрира бързо, лети със сравнително ниска скорост, по стабилна траектория. Не изключвам също така вероятността да е имало и стрелба срещу дрона”, каза Тагарев.

По думите му дронът е летял в международно въздушно пространство, където няма ограничения.

Сега според него е интересно дали САЩ ще изпратят кораб, който да събере останките от този дрон. „Ако това е кораб, той няма да е учебен кораб, а ще е боен, няма да влезе сам”, каза Тагарев. „Този случай ще промени отношението на Вашингтон,  а и на европейски столици, към тази политика да не се провокира Русия. Виждаме, че тази политика за Русия не значи нищо, Русия приема това като слабост и прави каквото си иска”, каза Тагарев.
 


В категории: Политика


Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
49
Коментара по темата
49.
ХХ
16.03.2023 00:27:05
0
1
До 40
"... аз съм след 50" - ми значи си 50+ годишно хюмне...
48.
Гилгамеш
15.03.2023 20:36:31
5
5
Крайно време е дегенератите от т.нар. "цивилизован Запад" да разберат, че света не се върти около тях. Сякаш, че някой ще им бави замалелия дрон...
47.
Препоръка
15.03.2023 15:12:22
6
7
Препоръчвам ви да гледате филма "Горещо слънце" по действителен случай и ще разберете защо Русия нападна Украйна. Това се случва след пуча на Майдана където фашизирани елементи изгарят много мирни жители на Украйна. Между другото филма е руски.
46.
ХХ
15.03.2023 13:36:33
7
9
Аз съм клавиатурна мишка-чекиджийка и цял ден си мечтая за излизане от ЕС и НАТО. Мечтите са безплатни. Моят корен е от Държавна сигурност, бях сътрудник. Сега моят кумир е Вова Путинков, готов съм да се бия за него.
45.
Приятели,
15.03.2023 13:31:28
3
9
Защо ядосвате стария,изпушил пендел?!
Сестро ХХ,не им обръщай внимание, тия работи дето пишат доказват,ЧЕ ВСИЧКИ ЕВРОПЕИДИ СА ПРОСТАЦИ ! Не на референдумите, не на Урсулата,само ХХ и млади циганета !!
44.
.50AE
15.03.2023 12:57:17
2
2
6e pusnat tagarev da go vadi
Nali e rapanjiq
43.
Русия имат
15.03.2023 12:35:55
7
6
Подводници със ядрени глави около Америка и никой не ги знае къде се !!!Америка няма никакъв шанс както и целия алианс срещу Русия, която заеба космологията през 60 те инвестира трилиони в ядрени оръжия ,с и сега страхът е ключът никога Русия да не бъде нападната.. сарман е ракета която маже да носи 10 ядрени глави никой и нищо неможе да я спре ....тази война е безсмислена защото изхода е само един ,или целия свят ще страда зареди една държава
42.
Хаха
15.03.2023 11:52:23
9
8
Време беше да го одарят от началото шппионира действията на Русия .
Неунищожаемия хамерикански дрон който лети на повече оот 55000 фита и бил неоловим хаха
41.
Руска подлого??????!!!!!!!!!!!!
15.03.2023 09:54:40
7
44
Руски дрон над Карибския басейн и Путлер дори не би си представил, ха ха ха .
40.
38
15.03.2023 09:52:43
9
35
аз съм след 50, бре малоумен рашист, жертва на руска чекистка пропаганда.хюнне ще викаш на тейко си!
39.
аз
15.03.2023 09:52:30
29
15
Да беше мирно седяло, не беше чудо видяло. Някой представя ли си руски дрон над Карибския басейн в близост до Флорида ???
38.
До 28
15.03.2023 09:45:02
27
8
Извинявай, но след 50 те виждам да играеш федербал с другите осъзнати хюмнета от квартала!! В пенсионерски клуб "Да минем мъжки под дъгата"!
Може и да бъркам разбира се.....за федербала!
37.
ХХ
15.03.2023 09:39:30
28
25
Всички атлантици ДО ЕДИН имат корени на доносници.
36.
ХХ
15.03.2023 09:33:35
41
15
До 33

За да станат тези неща трябва да излезем от ЕС и НАТО. Но си про'с'т да го осъзнаеш.
35.
Абе
15.03.2023 09:32:10
20
50
верно ли фюрерът ви Копейкин щели да го взимат запас, че и повиквателна лично от Радев получил?
34.
Да питам
15.03.2023 09:30:35
15
43
На Черно Море са ТРИ натовски страни , две партньорски на НАТО държави и руската Педерация.УДАЧЕН Е ВЪПРОСА ПЕДЕРАЦИЯТА ЩО ДИРИ ТАМ!
33.
Без илюзии
15.03.2023 09:30:14
15
61
Путин заяви, че Русия се била борела за съществуването си в Украйна, за разлика от Запада, който се борел за геополитика. Не знам откога нападението над суверенна държава, която не те заплашва, минава за самозащита. Но ако някой тук все още си прави илюзии в каква епоха живеем, е време да се събуди. Претенциите на Русия към света рязко превръщат вътрешните ни проблеми в проблеми на националната ни сигурност. Всяка наша институционална слабост ни превръща в идеален гостоприемник на кремълската пропаганда.

Да имаме независими медии е въпрос на национална сигурност. Защото иначе медийната ни среда ще продължи да се дави в хибридна пропаганда, която неизбежно влияе на резултата от всеки избори и помага на кремълското влияние да увеличи представителството си в нашия парламент.

Да имаме независими регулатори е въпрос на национална сигурност, защото едва ли има ключов сектор, в който прокремълските интереси да не са плъзнали и да не променят икономическата картина, а с нея и живота на всеки българин.

Да се справим с корупцията е въпрос на национална сигурност, защото през нея прокремълското влияние не просто си купува хора и институции, а в крайна сметка системно разяжда държавността ни.

Да имаме работеща съдебна система и реформирана прокуратура е въпрос на национална сигурност. Защото докато те не заработят наистина, ще продължат всички чадъри над схемите за източване на пари, ще продължи финансирането на хибридната пропаганда, наместването на хора в регулаторите и превземането на държавата отвътре.

Излишно е да ви казвам, че има как. За да успеем обаче да го направим, ще трябва да инвестирате доверието си в нашите хора, в нашия план, в нашата мечта за нормална, европейска и независима България.
32.
Руските опорки
15.03.2023 09:29:18
15
53
Сто малоумни еднакви въпроса от чудещи се руски тролове, какво правели там дроновете....................малоумници измислете нещо дуго, това се изтърка, па и се отговори стотици пъти.Но тъпоглавците питат и питат......по просто същество от ганю русофил няма.
31.
мислещ
15.03.2023 09:11:50
63
25
Чудя се какво ли прави американски разузнавателен дрон близо до руската граница?
И как ли щеше да реагира "демократичния" свят, ако руски разузнавателен обект се появи близо до Флорида да речем, па макар и над международни води? Тогава, ако американците сваляха този обект, това щеше ли да се счита за "преднамерен враждебен акт от страна на САЩ“?
Просто питам "специалистите".
30.
До 25
15.03.2023 09:04:42
4
10
Аз съм Българин и ми пука за моята Родина . Като гледам по телевизията какви политици искат да ни управляват ми се плаче . 70 процента от хората не искат да гласуват , ако народа се вдигне ще ви изметем от парламента , Каква ни е ползата от членство в европейски съюз и нато . За 30 години демокрация унищожихте държавата - образование , армия , енергетика , промишленост , В момента ни превръщат в колония . Това е важното !
29.
До 25
15.03.2023 09:01:30
2
22
По-спокойно де !
Не се напрягай, че ти отиде жлъчката от злоба.
Едно време също като теб разпалено ни говореха комсомолските секретари за комунизма и социализма и исторически предизвестената ни победа над капитализма.
Ама на, децата им до един станаха евро-атлантици но продължават да говорят със същият плам.
Та какъв казваш е бил татко ти преди ?
28.
24
15.03.2023 09:01:27
12
34
След 50 се виждам главно да пазя България от такива русороби, като тебе дето искат да ни вкарат обратно в рашистките КТБ лайна за сега по демократичния начин, а по време на война по възможно най-ефективния.
27.
до yкpoпедимишкaтан@сpaна-Бургас
15.03.2023 08:57:28
68
15
байдън KAПУT
уСр@йна КОНЕЦ
зеленски МЪРТВЕЦ
26.
Anti Dps
15.03.2023 08:54:36
5
1
Vijdasa 4e

Polvinata nqma da va ima tam po 4ernomorieto
25.
Руска подлого??????!!!!!!!!!!!!
15.03.2023 08:51:59
20
49
Бург и остальние, дири на майка ти руския...., , малоумно копеле.Съюзни задължения в муждународното въздушно пространство.На Черно Море са ТРИ натовски страни , две партньорски на НАТО държави и руската Педерация.УДАЧЕН Е ВЪПРОСА ПЕДЕРАЦИЯТА ЩО ДИРИ ТАМ!
24.
До 21
15.03.2023 08:48:55
47
16
Остави го нато, мойто момче! Кажи ти сега, как се виждаш в бъдеще- като дебело момченце или дебело момиченце? Това за ес е много важно!
Баба ти кой знае как ти се радва като ти избира рокличка за първия учебен ден! Освен ако не е някоя мръсна русофилка де....
23.
Бург
15.03.2023 08:44:05
39
28
Аз ли не познавам географията , според мен Америка е доста далеч от мястото на инцидента и що ли дири този дрон там ? Защо ли този дрон е лятял с изключени транспондери пак никой няма да каже . Американците са царе в създаването на провокации . Байдън си заминава и трябва да оправдаят изхарчените милиарди .
22.
Сандо
15.03.2023 08:42:01
5
12
Ам досега приказваха колко нефелни били руските войници сега удара бил професионално отработен,първо нормално е да е бил почерпен пилота,второ на руските самолети неработят сензорите за дистанция/нема части от санкцииете /и трето ами има щети нямаш каско гориш тва щатите го знаят добре
21.
Бургас
15.03.2023 08:40:03
23
35
18-ТИЯТ ДЕБИЛ-РУСОФИЛ- България е ЕС и НАТО.Цялото е съставено от части, а на русофилът мозъка от ако.
20.
111
15.03.2023 08:39:46
32
26
Сега американците ще са жертви на руска провокация, ще се расърдят и ще дадът дълекобойни ракети на хохлите. Понеже са миротворци и не искат войната да продължава обаче Путин е агресор и иска трета световна война. ФАЩ не са агресори и много искат мир.
19.
Go40
15.03.2023 08:34:51
37
25
Краварите се наиграха...скоро до бреговете им ще се случи случка...
18.
До Бургас
15.03.2023 08:32:36
18
18
Оня ден бях в ЕС и НАТО. Викат, хубу че "Бургас" ни е съюзник, че иначе я бяхме втасали!! Вече сме спокойни за източните граници на пакта! Вярно, че е с наднормено тегло, неуточнен пол и не е завършил още училище, но изключително опасен с ножа и вилицата!! В Макдоналдс му викат Терминатор!! Само малко трудно чистят тоалетната след него, но всеки има кусури!!
17.
Спешност !!!
15.03.2023 08:23:26
2
23
Внимание! Внимание! Важно съобщение,лицето ХХ,спешно да се яви на амбразурата !!!
16.
до 12
15.03.2023 08:21:45
16
31
Свободни хора !
Искат местят се.
Страх ги е за живота си във войната и никой не ги спира да напуснат родината си.
Путин е егати диктатора.
15.
Апостол
15.03.2023 08:21:07
37
39
За един балон ни проглушиха ушите, а за летящ срещу руснаците дрон по време на война, какво да очакват? Дебили са окупирали всички телевизии у нас.
14.
До 10
15.03.2023 08:19:33
41
16
Остави другото, ами прати ли баба си за кренвирши??!
От чисто месо са бе, ей сега го даваха пак!!
13.
Бай дън дрън
15.03.2023 08:16:26
73
35
Краварските версии чиста лъжа. Русия си беше взривила сама северен поток за който даде милиарди да го построи. Руските изтребитили не за първи път прихващат разузнавателни дронове често около Крим, но точно този път руския изтребител въоръжен с куп оръжия свалил дрона като го блъснал. Според краварите руския пилот е като бакшиш и за първи път кара самолет и блъска дрон който може да носи взривно вещество и пилота понеже не разбира рискува да повреди изтребителя или дори да се взриви.
Таксита ли се скараха на пътя че първо го пръскал а накрая взел че го блъснал. Когато Русия твърдеше че кораба Москва е ударен от британска ракета а в близост е имало натовски дрон, Русия пак лъжеше. Май по лъжливи от краварите няма.
12.
До 1
15.03.2023 08:16:20
27
64
Балон ,ама за 2022 г над 250 хил.руснаци са подали документи за зелена карта.
Най, а ?
Я виж от "балона "към Русия има ли интерес?
Сега размърдай мозъчната клетка ,защо,ама как така и така.н.
11.
до 8
15.03.2023 08:14:51
84
30
Съвпадение :
По бТв на живо бе проф. русофоб Тагарев а по Нова го използваха на запис. Явно са им кът "експертите".
Та прафесорЪт по бТв заяви, че навярно руснаците са стреляли по дрона. Чул изстрелите снощи към 19.05.
А по Нова пък изкърти мивката със заявлението, че лично Путин е наредил и контролирал операцията.
Явно чистачката на Кремъл му го е написала това в однакласники( руската фуйсбук).

Явно Барширов и Петров са им изпили акъла на евро-атлантиците !
Zомбита !
10.
Бургас
15.03.2023 08:14:45
40
90
Врагове на България сте русофилите, врагове на нашите съюзници ЕС и НАТО и ще си получите дължимото, скоро.Руските опорки за джендъри, протеини от насекоми и чипирания разни си ги заври в разпорения от руско клатене аноз.
9.
Советская армия-смех до конца
15.03.2023 08:08:28
20
27
https://fb.watch/jh6wJbCm4_/
8.
До бургас
15.03.2023 08:06:39
96
44
Веднага си пусни нова или бтв!!
За секунди ще ти върнат вярата в доброто и евроатлантическите ценности!! Ще се почувстваш напълно защитен от нато и всички незаконни американски бази у нас! Може и някой кренвирш от месо да ти продадат, ама от чисто месо!!
И да знаеш, че не си сам! Пълно е с дебили, като теб, които чакат телевизора да мисли вместо тях!
Айде сега бегом до Кауфланд, че кренвиршите от месо ще свършат!
Или ти пращаш баба си да пазари, че да можеш да се гримираш за училище?!!
7.
FR24
15.03.2023 08:00:45
20
25
Малко ме съмнява руснака да е повредил дрона с керосин?! От разликата в налягането той ще се изпари мигновено. По вероятно е въглища да са изпускали и това допълва слуховете, че втория пилот по изтребителите им вече се ползва за огняр, като на старите локомотиви!
6.
русомизиец
15.03.2023 07:48:20
30
64
Затвор ще има за подкопаване на националната сигурност, след изборите, споко.путлер Капут!
5.
?????
15.03.2023 07:43:18
32
56
Бахти путинския сайт
4.
Хр Грозев
15.03.2023 07:33:49
103
63
Руският пилот е препикал дрона и той е дал на късо !

Инцидент щеше да е ако се беше случило до бреговете на Флорида.
Но в Черно море до руската граница на 10 000 км от страната си чий го дири американското тенеке ?

По-важното е че след като се е срещнал с водата, дрона е прибран от руснаците за изучаване.
Преди две години и иранците прибраха един американски дрон след като го свалиха.

А най-жалкото е оглушителното немско мълчание на взривяването на Северният им поток !
Някога велика нация публично е изнасилена без предупреждения а тя дори не смее да отвори очи за да погледне кой и го е вкарал.
Нещастници !
3.
Бургас
15.03.2023 07:31:57
58
97
Алкашите нападнаха суверенна държава , алкашите свалиха щатски дрод в международното въздушно пространство , но смехорана рублояд 1 обвинява САЩ, че си търсели дрязги.Рядко тъпоглави същества са това русофилите!
2.
Фондация "Костя Копейкин"
15.03.2023 07:21:52
24
63
Абе защо фона с анимацията на земното ълбо на руската телевизия е еднакъв с този на БНТ1. Кой от кого е крал и нямали нашие русофил да поиска авторски права.
1.
Хахахах
15.03.2023 07:14:49
123
73
Балона наречен велика америка се пръсна, като демократски гъз на гейпарад! Сега всячески се търсят дразги с който им падне, за да продължат да лъжат и омайват населението си и зомбираните идиоти!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение
Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15%
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори