×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кой ще спечели Капките тази година, зрителите имат един фаворит


14 Март 2023, Вторник, 12:00 ч.
Автор: Флагман

Още с първия образ, който направи в „Капките”, Тома се изстреля далеч напред в класацията на зрителите в сравнение с останалите си колеги във формата

До финала на шоуто на Нова тв „Като две капки вода” остават поне два месеца, но вече е ясен фаворитът на зрителите, който има най-големи шансове за победа този сезон. Това без всякакво съмнение е рокаджията Тома Здравков. Той редовно обира зрителския вот и се очаква да финишира с най-висок резултат в края на май, когато обявяват крайното класиране.

Още с първия образ, който направи в „Капките”, Тома се изстреля далеч напред в класацията на зрителите в сравнение с останалите си колеги във формата. Той реши да имитира легендата от „Сигнал” Данчо Караджов и го направи толкова убедително, че ако гримьорите се бяха постарали малко повече, щеше да е почти невъзможно да разбереш кой е оригиналът и кой – копието. Още тогава много хора коментираха на официалните страници на шоуто в социалните мрежи, че тази година рокаджията ще бъде победител. До момента мнението им се потвърждава. Няма друг изпълнител в актуалния сезон, който се радва на по-силна подкрепа, а е известно, че победителят в „Капките” се определя единствено от зрителския вот.

В социалните мрежи всяка снимка на Тома събира поне 2000 позитивни реакции повече в сравнение с най-популярните му конкуренти в състезанието за имитатори. В трите излъчени до момента предавания той има три първи места по зрителски вот. Иначе рокаджията победи само в първото предаване, но следващите два пъти конкурентите му взеха победа с гласовете на менторите и журито. Във втората вечер менторите прецениха, че по-добър от Тома като Шаная Туейн е бил Владимир Михайлов като Мадона. Дадоха му своите 10 точки, които се оказаха решаващи.

Така звездата от сериала „Братя” оглави класирането за вечерта, а Здравков остана втори. В третата вечер пък журито отдаде предпочитания на Дара Екимова като Монсерат Кабайе и Керана като Бионсе. Победи Керана, но Тома в образа на Шиниъд О’Конър беше пръв по зрителски вот. На финала журито и менторите нямат думата. Там важи единствено мнението на феновете, така че, ако нещата вървят, както досега, стигне ли финал, Тома най-вероятно ще е без конкуренция за победата.

Със зрителски вот навремето той спечели и друго тв шоу – „Мюзик айдъл” на Би Ти Ви. Резултатите му в „Капките” показват, че е запазил способността си да се харесва на хората пред екраните. Затова е странно, че извън тв форматите не може да се похвали с особени успехи. Нито има кой знае какви хитове, нито е правил кой знае какви концерти, освен тези, в които е подгрявал чужди изпълнители.

Там обаче хората са купували билети не за да слушат Тома, а за да чуят звездите, които е подгрявал. Дори Веселин Маринов, който тази година е в журито на „Капките”, изказа удивление, че при целия си талант и харизма рокаджията не може да се похвали с особено успешна кариера. Бардът сподели, че често се е чудил на какво се дължи това и така и не е успявал да си отговори. Може би големите успехи за Здравков ще дойдат след „Капките”.

От сега се очертават и двама от фаворитите за финалите тази година. Това са Владимир Михайлов и дуетът на Ралица Паскалева и колегата й в „Игри на волята” Димо Алексиев. Владо се раздава на макс в образите си и, ако не най-добрият, е сред най-добрите имитатори тази година. В същото време има много фенки и фактът, че непрекъснато подчертава, че е щастливо женен и има три деца, не води до загуба на почитателки, пише Уикенд.

Дуетът пък разчита на двойна доза фенове – тези на Ралица и тези на Димо. Към тях се добавят и хората, които гледат „Игри на волята” и също гласуват за двойката, което я изпраща напред във временното класиране. Паскалева и Алексиев се очертават като най-харесваният дует от всички участвали в „Капките” двойки до момента. Освен това ги определят като изненадата на сезона, тъй като никой не е очаквал Ралица да пее толкова добре. Димо не може да се похвали със същия музикален талант, но пък е симпатичен на публиката и тя с удоволствие гласува за него.


В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари За да получи изгубените средства, собственикът трябва да назове стойността и да каже в какво са носени банкнотите ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори