×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

10 партии протестират: ГЕРБ и Атака узурпирали избирателните секции в Несебър


10 партии протестират: ГЕРБ и Атака узурпирали избирателните секции в Несебър
Атанас Зафиров – областният председател на БСП-Бургас поиска евронаблюдатели в морската община, защото вотът щял да бъде фалшифициран
03 Октомври 2011, Понеделник, 16:24 ч.
Автор: Бесове.бг, Снимка архив Бесове.бг

Областното ръководство на БСП вика външни наблюдатели за вота

Областното ръководство на БСП разпространи декларация, подписана от 10 партии, коалиции и кандидати за кметове – всички срещу ГЕРБ и Атака в Несебър. Публикуваме я без редакторска намеса. Заради така създалата се ситуация, БСП настоява на вота в Несебър да пристигнат европейски наблюдатели.


ДО ВСИЧКИ МЕДИИ И
ГРАЖДАНИ НА ОБЩИНА НЕСЕБЪР

Д Е К Л А Р А Ц И Я
ОТ
ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ, КОАЛИЦИИ И КАНДИДАТ КМЕТОВЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ В ОБЩИНА НЕСЕБЪР

Уважаеми дами и господа,

Ние, политическите партии, кандидатите за общински съветници и кметове в община Несебър, силно сме притеснени от узурпирането на ръководните постове на ОИК и СИК в община Несебър от партиите ГЕРБ и Атака. 


От 32 секции управляващите имат 32-ма председатели, които всъщност са хора на бившата партия ДЕЛА. Нейните хора, окупирали ГЕРБ, налагат правила и манипулират гражданите в района. Мнозинството заместник-председателски и секретарски места са присъдени също на ГЕРБ и Атака. Прави впечатление, че ръководствата на селските секции, в които гласуват хора от малцинствените групи са окупирани от представители на двете партии. Това е факт и поражда основателни съмнения, че ГЕРБ и Атака се готвят служебно да спечелят вота. Има сериозна опасност да бъдат променени и секционните материали.
Активирани са всички позволени и непозволени средства, с една единствена цел – да бъдат опорочени изборите на 23 октомври. Ставаме свидетели на един изключително тревожен и опасен прецедент за силово решаване на изборния процес. 


Изразяваме острото си възмущение от подобни политическо-властови корупции и апелираме към всички отговорни институции да вземат спешни мерки. 


ПП “Българска Социалистическа Партия”
ПП “Движение за Права и Свободи”
Николай Димитров, независим кандидат-кмет
ПП “Обединен Блок на Труда” и кандидат кмет Никола Иванов
“Коалиция Единни за община Несебър” и кандидат кмет Драгомир Попов
ПП “Български социалдемократи”
“Коалиция Заедно за община Несебър” и кандидат кмет Николай Трифонов
Коалиция „Либерален съюз Несебър
ПП “Българската левица”
ПП Политически клуб „Тракия“


В категории: Несебър


5 неща, за които мъжете лъжат
5 неща, за които мъжете лъжат 23/05/2024, Четвъртък 21:40 2
17
Коментара по темата
17.
KGB
04.10.2011 16:47:22
1
3
Alo BSP-to mnogo ste silni, va6ta mama, ama ste si podlogi barabar s DPS-to. Kolko vi pala6ta Aleksei4o i podlogata mu?
16.
Мазни комуняги
04.10.2011 13:41:09
2
5
Мръсни гадове червени, преди 4 г. ви беше хубаво, нали.Сега ще ядете хурката и предварително се оправдавате.на крив *уй, комисиит ему пречат
15.
Брат ти...
04.10.2011 13:37:31
0
2
Гимандииии...ах ти стара турска подлого!!! И ти си яко нагазил в ... ама ще те огрее и тебе... мазен ибрикчия!
14.
uuu
04.10.2011 13:32:52
1
3
Не ви работи добре шпионажа, трябва да го смените! За Гошо Манолов сме !
13.
Гиманди
04.10.2011 10:57:40
4
6
Чавдар има да избива много пари от предните избори...оставете го момчето че яко затъна в Тънковската кал :))) СМЕШНИЦИ !
ГЕРБ ЦЯЛ СТАР ГРАД ГО ПЛюЕХТЕ МИНАЛАТА ЕСЕН КАТО ВИ САБАРЯХА КЪЩИТЕ,А СЕГА ВСИЧКИ МИНАХТЕ КЪМ ТАЗИ ПАРТИЯ,ЗАБРАВИХТЕ И СЕ ПРЕБОЯДИСАХТЕ МНОГО БЪРЗО!!!!
ЦАНЕВ ТОЯ МИШОК ТОГАВА БЕШЕ КООРДИНАТОР НА ИНИЦИАТИВНИЯТ КОМИТЕТ НА ПРОТЕСТИТЕ ПРОТИВ СЪБАРЯНЕТО В СТАРИЯТ ГРАД ,А СЕГА Е ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ В ЛИСТАТА НА ГЕРБ !!!
ПЪЛЕН ЖМЕЛ СТЕ !!!
ЛИСТАТА ВИ Е ПЪЛНА С ПЕДАГОЗИ И БИЗНЕСМЕНИ,ЕДИН ФИНАНСИСТ,ЕДИН ЗАСВЕТ НЯМА ......
12.
Соц
04.10.2011 10:34:00
4
3
Наистина са много-оооооо прозрачни, тия партийки и кандидатчета , подписали се под тази смешна декларация сами се издават какви далавери са правили и колко честно са печелили изборите до сега. Смешници.
11.
ърт
04.10.2011 09:50:28
1
0
Сега рИвът, а га ядоАА кИфтетата не ривАА !!! Този смешен вопъл ми прилича на приказката за Мангото, който след като откраднал на пазара се развикал "Дръжте крадеца!" А колкото до международните наблюдатеали да не чакат деня на вота, а да идват още сега за да видят какви ги вършат, защото както видяхме манипулациите и фалшификациите и купуванетона гласове са започнали много преде това, а дане забравяме, че има и корпоративен и притиснен или притискан вот !
10.
Todor
04.10.2011 09:48:45
3
2
Ситуация от типа: "Крадеца вика:
- Дръжте крадеца!"
Много жалят драгите комунисти и техните верни последователи. Много сте жалки ама много!!! Посткомунистически запъртъци!
9.
До БСП
04.10.2011 08:22:41
3
3
Ало БСП-то и всички останали наредили се на опшаката. Имам въпрос към вас - защо решихте, че след като вие сте правили такива шменти - капели с протоколите и секциите и другите ще го правят.
Много сте прозрачни бе хора.
8.
nezavisim
04.10.2011 01:15:06
2
2
loshotto e 4e situaziata e takava ne samo v nesebar i tova e strashno. za gerb mai ne ostanaha granizi. pobeda na vsiaka zena sas vsi4ki sredstva i bez zna4enie kandidata tova ve4e e plasheshto
7.
избирател
03.10.2011 22:41:52
3
4
То тези наблюдатели ако бяха дошли на предишните избори нямаше да имаме 4 години некадърно, крадливо управление.

Сега се уплашиха, че вече няма да им минават номерата с наредените бюлетини и взеха да вдигат пара.

Вижте само кой подписва първи - БСП, ДПС, Николай Димитров ... без коментар
6.
хм
03.10.2011 21:42:27
1
3
че те протоколите в изборните комисии вече са готови и подписани, чакат само за 10 сек. да им спрат тока "докато броят бюлетините", пък и не се знае от камионетките какви чували с бюлетини ще свалят - абе най-добре на всеки чувал да сложат по 1 наблюдател от Европа
5.
dref
03.10.2011 21:30:01
3
9
А бе Наско, а бе Зафиров, на вас от БСП победата на тепсия да ви поднесат, пак няма да можете да я видите. Толкова некъдърни и умрели мишоци.
4.
Иванова
03.10.2011 21:10:38
1
11
общинския съветник Антоанета Данаилова сега кандидат в партия Море е нечестен даникоплатец не сключва договори с работищите в хотел ГранатСлънчев Бряг неина собственост фалшифицира подписки за изборите и с цялатаси наглос е в листата позор за българските политици че имат такива кандидатури.
3.
ПРИЯТЕЛ
03.10.2011 20:54:06
4
7
Господа, защо ревете ,много бързо забравихте близкото минало !!
ДА ВИ СВЕТНА ПО ВЪПРОСА - СТАВА МИРЕН ``ПРЕВРАТ``т.е. ЧИСТКА НА БСП И ДПС ОТ УПРАВЛЕНИЕТО !! ПОВЕЧЕ ТЕ НЯМА ДА СА УПРАВЛЕНИЕТО НА Б-Я !!
2.
ВОТ
03.10.2011 18:03:51
2
9
НЕПРЕМЕННО В НЕСЕБЪР ТРЯБВА ДА ИМА НАБЛЮДАТЕЛИ ,КАТО ГЛЕДАМЕ КАКВ А МРЪСНА КАМПАНИЯ СЕ ВОДИ ,НЕ С Е ИЗКЛЮЧВА ПОДМЯНА НА ВОТА
1.
Гражданин
03.10.2011 17:27:49
3
10
Браво един път да сме съгласни с БСП!!!!!!!!!!Но имаме такива опасения и ние
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Превърнаха стара каравана в библиотека Превърнаха стара каравана в библиотека Целта е да се даде втори живот на вече прочетените книги 6 кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС, които заслужават Вашата подкрепа 6 кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС, които заслужават Вашата подкрепа Те с добри биографии, притежават знания и умения, за да защитават интересите на своите съграждани БДЖ получи първите 19 вагони втора ръка от Германия, чака още 51 БДЖ получи първите 19 вагони втора ръка от Германия, чака още 51 Страната ни продължава традицията железопътният ни транспорт да е мърляв със стари изтърбушени влакове ЛГБТИ разбра, че няма как да пробие сред консервативните българи и таргетира децата чрез киното ЛГБТИ разбра, че няма как да пробие сред консервативните българи и таргетира децата чрез киното Ролята на лошите, разбира се, поемат закостенелите родители, които не разбират поривите на младите души Училището не трябва да е само сбор от уроци, изпитвания, оценки, а свят, в който учениците умеят да се забавляват Училището не трябва да е само сбор от уроци, изпитвания, оценки, а свят, в който учениците умеят да се забавляват Не можем да заменим ролята на учителя с робот, но в много от предметите дигитализацията навлезе  Жена почина в зъболекарски кабинет Жена почина в зъболекарски кабинет ИА „Медицински надзор“ назначи проверка по случая Разследват полицай, предлагал секс на 13-годишно момиче Разследват полицай, предлагал секс на 13-годишно момиче Униформеният е временно отстранен, след като в социалните мрежи е публикуван скандален клип Банките затягат ипотечното кредитиране Банките затягат ипотечното кредитиране От АББ отбелязват още, че банковата система у нас се характеризира с високи нива на капиталова адекватност Популярните бургазлии, които изпращат абитуриенти своите деца от Випуск 2024 Популярните бургазлии, които изпращат абитуриенти своите деца от Випуск 2024 Сред тях има бъдещи лекари, прависти, криминалисти и IT специалисти За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас Партии в България няма, те са търговски дружества, които целят само едно - търговия с власт и влияние, каза лидерът на Коалицията
Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Сградата е била разположена на един от плажовете в курорта   Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Едва ли някой е очаквал точно това да се случи с монарха на Великобритания Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори