×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Не купувайте тенджери и тигани от улицата - вместо целувка от жената, може да получите цицина


Не купувайте тенджери и тигани от улицата - вместо целувка от жената, може да получите цицина
Това е румънецът, който заблуждаваше пенсионери в Бургас, сега се появи и молдовец
08 Март 2023, Сряда, 13:21 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка: Архив на Флагман.бг

Един бургазлия днес също трябва да почерпи, че мошеникът е хванат, защото обикновено жертвите на подобни престъпления пият по една студена вода

Скъпи мъже, не купувайте тенджери, тигани, прибори, маркови завивки, прахосмукачки, златни накити или други на пръв поглед изгодни подаръци за половинките си от паркинги пред хипермаркети или пък от случайно закъсали с колата си непознати хора насред пътя, защото рискувате вместо усмивка, прегръдка и целувка да получите цицина по главата.

Това всъщност е предупреждение за всички доверчиви хора, независимо от техния пол. Напоследък зачестиха измамите от този тип, а мошениците с всеки ден стават все по-изобретателни.

Освен това черпакът, тенджерата и тиганът, любимият подарък на мъжете, повечето от които никога не са влизали в кухнята за повече от това да отворят по една бира от хладилника, не са готвили и не са купували домашни потреби за дома си, вече би трябвало да стане отживелица. По-добре подарете на нежната част от човечеството няколко мили думи, които идват от душата Ви, отколкото да опитвате да ни зарадвате с неща, от които не разбирате.

В Международния ден на жената 8 март Бургас осъмна с новината от криминалната хроника, че е разкрита измамата над 50-годишен мъж, дал 2 хиляди лева за тенджери и кухненски прибори на молдовец, който го заговорил на паркинга пред Лидъл в Созопол. Чужденецът-омайник така убедително баламосал бургазлията, че той първоначално наброил с усмивка четирицифрената сума и доволен, че е сключил изгодна сделка, се прибрал вкъщи, за да зарадва жена си.

Хванаха молдовец, пробутал тенджери-менте за 2 хил. лв. на бургазлия

Румънец измами двойка пенсионери, продаде им менте тенджери и тигани за 1200 лв.

Още един бургазлия жертва на румънския измамник със скъпите тенджери-менте

Не е ясно дали е получил споменатата по-нагоре цицина, или тенджерите са били тънкостенни ламаринени ментета, огънал ги е и не го е заболяло особено. Факт е обаче, че малко след това е подаден сигнал в полицията, а бургазлията днес също трябва да почерпи, че мошеникът е хванат, защото обикновено жертвите на подобни престъпления пият по една студена вода.

Само преди седмица в националните медии бе съобщено и за друг такъв случай, при който възрастен пловдивчанин дори поканил в дома си измамниците – трима непознати мъже, които го заговорили на улицата. След като ги завел в апартамента си, те му обяснили колко изгодна сделка сключва, а той извадил изпод дюшека и им наброил 3000 лв. за два комплекта тенджери със „златно покритие“, куфарче със също толкова, по думите на измамниците, скъпоценни вилици и ножове и спален комплект. Органите на реда все още издирват престъпниците, а ние можем само да се надяваме човекът да има късмет като бургазлията.

Обикновено тези измами са запазена марка на румънците, но явно и други са се изучили в схемите. Молдовецът, който е задържан за измамата в Созопол, обяснил целия механизъм, по който омайвал клиентите на улицата. Пазете се от подобни индивиди.

Уточняваме още, че съдовете на швейцарския производител Цептер се продават само и единствено в офисите на фирмата, а всичко останало е измама. Истинските няма да ги намерите на половин цена от амбулантен търговец, а при дистрибутора за стандартен комплект ще заплатите 4 хиляди лева поне и ще можете да ги ползвате до живот и да ги завещаете на децата си.

Как да ги разпознаете все пак? Отдолу дъната са съвсем различни, тенджерите са тежки и имат специална марка, която показва материала, от който са изработени. Преди да ви ги продадат, ще ви направят демонстрация и ще ви изготвят договор, с който ви дават доживотна гаранция. Като ги ползвате, можете да ги подарите на следващото поколение, връщате ги в кутии за почистване от производителя и след това са като нови.

От МВР отново апелират гражданите да проявяват повече бдителност, за да не станат жертви на подобни злонамерени действия. От там напомнят още под никакъв предлог да не допускат в жилищата си непознати и случайно заговорили ги на улицата хора, както и да не им дават пари.


В категории: Бургас


6
Коментара по темата
6.
do 5
08.03.2023 16:27:44
0
4
to pishe da ne kupuvate kato ne razbirate
5.
Истинската жена трябва да умее да готви
08.03.2023 15:42:31
3
6
Черпакът, тенджерата и тиганът да станат отживелица? И с какво ще готвиш мъри Радост за мъжа си? На еърфраера ли ще му готвиш на мъжо си? Мъжете готвят много по-добре от жените, но когато жените не могат нищо да сътворят в кухнята е трагедия. Защото много от тях живеят сами и сигурно я карат на сандвичи по цял ден. А запекана Гана не става за анален секс
4.
Меден рудник
08.03.2023 14:13:28
0
5
Проверяват го за винетка!
3.
Изгревлия
08.03.2023 14:07:06
0
4
БГТОЛ какво прави там? Или колегата се е прибрал да си хапне и колата по случайност е попаднала в кадър
2.
Uran
08.03.2023 13:45:14
1
3
https://m.bild.de/video/clip/ratgeber/xxl-lippen-immer-krasser-sie-versteigert-ihre-kuesse-83124088.bildMobile.html


Balkanskoto barbi v bild novina
1.
Ами да
08.03.2023 13:38:40
3
6
Днес се купуват само позлатени butt plug-ове и такива с лисичи и заешки опашчици!
Честит празник, мили дами!
С пожелания за много красиви butt plug-ове днес и много доволни и оргазмени дупета!
Ако някоя от вас все още чака своя plug, да ми пише! Ще го купя, старателно ще го опаковам и ще дойда да го пробваме!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори