×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Знаете ли как магазинерките в BILLA месят кайма за кюфтета


08 Март 2023, Сряда, 13:21 ч.
Автор: Флагман

Магазинът превърна в кошмар живота на съседите 

Бойко Пандев знае не само как магазинерките в BILLA замесват каймата за кюфтета си, знае още на коя мъжът какво е казал и направил. Той е известен бургаски математик и дълги години е преподавал в Английската гимназия в Бургас. Няма никакъв интерес към личния живот на служителите в някакъв магазин, но е принуден да ги слуша, тъй като апартаментът му е точно над търговския обект и склада на BILLA в комплекс „Изгрев“ в Бургас. Това е блок 179, а семейство Пандеви и всичките 25 семейства в блока са подложени на денонощен тормоз. Шумът е невъобразим, разказва математикът, а от вибрациите се разместват плочите на неговия окачен таван, пише сайтът Gramofona.com.

Магазинът отваря рано сутрин и се започва носене на стока с мотокари, каси, колички, преса за опаковки и така до късно вечерта. А през нощта започва инвентаризация в склада и така до безкрай. Пандев търси начин да се свърже с компанията BILLA, вярва, че с един разговор проблемът ще бъде решен. Но опитите за връзка са безуспешни. От местното кметство искат решение на собствениците в блока, за да задължат компанията да постави изолация. Веднага е свикано общо събрание на Етажната собственост и е взето решение от всички 25 собственици, че е необходимо да се изолира помещението на склада и магазина. И вместо да го направят от компанията BILLA завеждат съдебно дело и го печелят. Техният представител на общото събрание не бил оторизиран, тъй като е управител на търговския обект, а помещенията са на друга фирма на BILLA. Бърза справка в търговския регистър обаче показва, че компанията има три фирми с разширения в името „България“, „Сървис“ и „Недвижимости“. И на трите обаче управителят е едно и също лице – Ваня Динкова Динева-Странджева.

Бойко Пандев скоро се е пенсионирал и сега за него започва „битката на живота му“. Не че иска да се занимава с това, обиден е, че няма нито една институция, която да защити обикновения човек в България. Писал е до кметството, до общината, до Регионалната здравна инспекция, до Регионалната дирекция по строителен контрол. Парадоксалното е, че от РДНСК признават, че магазинът е въведен в експлоатация през 2009 година без предписания за шумоизолация. И че това е в нарушение на Наредба 6 от Закона за защита от шума.

Съдебните дела ще продължат, жалбите също. Въпросите са два: 1. Кой може да задължи управителя на BILLA да постави изолация в търговския си обект и склад в блок 179 в комплекс „Изгрев“ в Бургас?
2. До кога ще издържи нервната система и на Бойко Пандев и на всички потърпевши да търсят правата си по законов ред?

 

 


В категории: Животът


Флагман.БГ Христо Ковачки се срещна отново с Нийл Буш Христо Ковачки се срещна отново с Нийл Буш 29/04/2024, Понеделник 16:40 0
Кои са най-лошите места в самолета
Кои са най-лошите места в самолета 29/04/2024, Понеделник 15:56 0
Камелия обезобрази и устните си
Камелия обезобрази и устните си 29/04/2024, Понеделник 15:05 0
Вижте новия звяр на Асен Блатечки
Вижте новия звяр на Асен Блатечки 29/04/2024, Понеделник 15:01 2
31
Коментара по темата
31.
Големи сте манипулатори
12.03.2023 22:59:26
1
1
Нарочно пишете заглавие за качество на храната, а представяте личните въображение на един човек, а не както пишете в множествено число съседите. Човека си купил офис над магазина и на втория ден си е направил математиката, че може да изкара пари и вие му влизате в уравнението.
Нали се сещате, че ако чуваш говор през стените ще чуваш от всички и апартаменти и най-малко говора на тези под теб.
Много джентълменско на 8-ми март пишеш статия,.. жените си говорели за мъжете си това-онова. Сигурно на мъжете и близките на тези жени е много готино да слушат уважавания математик какви ги говори. Нали има полиция да ги вика ако вдигат шум. Не прочетох нито един факт, а само простотии. Колко акта за нарушение на обществения ред имат тия бърборани и д-р. подобни. А в баничарницата от долу за какво си говорят? Чакаме следващата статия за баничарките!
30.
Урсула
12.03.2023 21:56:17
0
2
Не знаем как се меси каймата, но искаме да знаем ако поръча на мъжа си да направи пълнени чушки, а той случайно е с една наранена и превързана ръка как тъпче чушките.
29.
Уауу
11.03.2023 17:31:30
1
2
Ей Биллата му пречи сега на този индивид !!!! Колите на паркинга и те му пречат !!!! Ще го посъветвам да си вземе сърдитата лелка за ръка и да отиде в гората !!!! Престанете да нареждате за щяло и нещяло !!!! Там работят хора ,които се стараят да угодят на всички клиенти ,които гледат семейства и имат сърца !!!! Как ли са се почувствали след тази долна и лъжлива статия!!!! Прекрасен персонал и прекрасен магазин !!!! Чета коментарите във фейса и се натъквам на коментари от хора които дори и грам представа си нямат как стоят нещата !!!! Този е изперкал,а за жена му да не говорим !!!! Като е много отворен дали може да застане зад лъжливите си думи!!!! Магазина работи до 22 часа и момичетата си тръгват уморени от такива като дядката , защото те бачкат здраво -вижда се !!!! За разлика от много мъже,които се опитват мазно да оплюят магазина !!! Другите пък им миришело -е много чисти станахте!!!! Виждала съм как тези на които им мирише си хвърлят торбите с боклук в градинките!!!! Децата ви се хранят всеки ден пред магазина-когато мина стоят ядат и оставят кочина след това !!!! Покажете Вашият сертификат за съвършенство и тогава съдете
28.
boiko borisov
11.03.2023 10:43:54
4
1
Аз живея точно отсреща и вечере е тъмно. Кви инвентаризация го гонят тоя..
27.
Луд човек
11.03.2023 10:35:21
0
3
Да е гледал, че си купува офис,а не апартамент над магазин! Над магазина имаше офиси! Когато си го е закупил не вижда ли ,че под него има магазин?
26.
7
10.03.2023 22:05:59
1
4
Сини очи Ивелина мн хваща клетви
25.
1
10.03.2023 21:37:38
1
3
Надя дребна Ваня зъбата Лозово Христова сини очи майка й беше директор туристспортбанк и Милена Станкова после Филева филанкешия кълняха най-здраво хаха
24.
МАРИЯ от А клас
10.03.2023 17:50:34
4
6
НЕКА МУ МЕН КАТО МЕ РАЗПЛАКВАШЕ НА ДЪСКАТА НЯМАШЕ СЪЖАЛЕНИЕ ОТ НЕГО!!!
23.
Беше ужасно
10.03.2023 13:59:44
1
9
Когато в жилищен блок на трети етаж се настани под наем семейство лекари гинеколози и започна върволица от хора денонощно. Те живееха в съседен блок , а ползваха апартамента в нашия блок за кабинет. По стълбите, по площадките се струпваха пациентки, придружавани от близките им, между които най- много ромки с по няколко малки ревящи деца. Често ползваха площадките и стълбите за тоалетна. Разбира се тогавашното ХЕИ не ги санкционира , не виждаше проблема. Така в продължение на 6-7 години. Безсрамна работа , като седнат по праговете на хората , не може да се приберат по домовете си. Веднъж изкъртиха врата на съседен апартамент. Накрая бяха принудени да напуснат, тъй като собствениците продадоха жилището на едно нормално семейство. Беше ужасно.
22.
Ненормално
10.03.2023 13:46:56
2
10
Бягай оттам, човек ! Няма оправия дори и да се сложи всякаква изолация. От опит зная. Един живот е , кратък и не си струва да го изживееш с този непоносим проблем. На когото му е широко около врата, няма да прояви никакво разбиране, че под жилищна сграда няма място нито за магазини, нито за докторски кабинети, нито за бръснарници и всякакъв род услуги, където има струпване на тълпи от хора. Че и ресторанти и дискотеки и заложни къщи и всякакви други някои си позволяват.
21.
Възмутена
10.03.2023 13:37:05
0
8
Непоносимо е да се живее в жилище , където постоянно нещо бучи, трака, свисти...Години наред живяхме в апартамент на първия етаж, под който имаше мазета, а там беше монтирана водна помпа , за да има вода до горните етажи от четвърти до шести. Не само дразнещ монотонен шум, а и вибрации от тръбите по панелите денонощен тормоз. Детето ми на пет годинки, което оставаше в жилището през цялото време и не посещаваше детско заведение, започна да се оплаква от главоболие и болки в ушите. Сменихме няколко антибиотика , докато се сетим, че този шум се отразява зле на здравето . Започнахме спорове между съседите от първите етажи, които понасят шума без да имат нужда от помпата и другите, които имат много слабо налягане на водата. Беше ад. Нашето семейство се принудихме да напуснем жилището. А после са сложили хидрофор, който поне изключва отвреме навреме и е поносим шум. Трудна работа . В магазина сигурно и климатиците и хладилните камери бръмчат на поразия.
20.
Иван Стоянчев
10.03.2023 12:57:59
14
4
Ехеее, то още малко ще го изкарате, че е някакво военно летище бре!
Невъобразим шум, разместване на плочи от вибрации!
Чувал служителите, ми той и минувачите чува, да каже нещо и за тях! :-)

И от къде се генерира този шум и вибрации, да не са им раздали по един къртач на служителите :-)))
ЛУДА РАБОТА!
ЛудАААА
19.
Баклава бей
10.03.2023 11:34:53
0
18
Не пазарете от Била и Кауфланд.Организирайте се в Бургас и протестирайте ,даже и ,,не законно"Не пускаите камиони да зареждат магазина.В Стара Загора на ул.Христо Ботев под 6 ОУ в блока имаха същите проблеми ,но успяха да изгонят тъпият Билла ,не пускайте камионите да зареждат .
18.
Загрижен
10.03.2023 10:34:26
17
10
Купи си другаде апартамент и няма да ги чуваш!
17.
Магелан
10.03.2023 09:21:39
0
26
Шок и ужас.Билла е най мародерския супермаркет и спрете да пазарите от тези чужди обирджий а си пазарете от малките квартални магазинчета.Във всичките магазини стоките са скъпи от малките магазини.Ако не са фслшивите им с изтекъл срок стоки всичкп друго е скъпотия!!
16.
DB7
10.03.2023 08:35:43
23
18
ГОСПОДИН ПАНДЕВ БЛАГОДАРЯ ВИ В 1990 1ВИЯ СРОК ДАДОХТЕ 2 НА ВСИЧКИ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА СТАНИМИР СЪРЪСТОВ 4 И МН МОМИЧЕТА РАЗПЛАКАХТЕ А И ЗНАМ 2 3 ДЕТО КЛЕТВИТЕ ИМ ХВАЩАТ ХАХА ТАКА ЧЕ СЕТЕТЕ СЕ ЗА ЗАКОНА ЗА КАРМАТА АКСИОМА ИСКАХТЕ ДА НИ ПРИНИЗИТЕ НА МЕН МИ Е ВИНАГИ ПРЕЗ УЯ АМА МНОГО ПОДГОТВЕТА ПЛАКАХА СЕГА ТЕЯ СЛУЖИТЕЛКИ БИЛЛА БАЛАНСИРА УРАВНЕНИЯ
15.
Дидо
10.03.2023 07:43:57
7
39
Спрете да им ходите.Ние ( жената и роднините) НЕ СМЕ СТЪПВАЛИ от 2014-та..
14.
Побойко Бандев
09.03.2023 23:24:19
63
7
А шумът от автомобилите, камионите, които почистват контейнерите по-приятни ли са му от това което чува от магазинерките?! Или следващата битка ще е да спрем почистването на контейнерите?!
13.
Комшия
09.03.2023 22:22:19
3
89
Дори и не искате да влезете в положение на човека…..Ебахти и малумниците… Отиди му на гости и ти няма да издържиш .. А това че е научил и изучил куп деца през живота си (може и вашите майки да е изучавал) и това че в собственото си жилеще има дисконфорт е доста тъпо… а вие които пишете сте олигофренчета
12.
Dero
09.03.2023 21:45:35
59
12
Егати простотиите с които занимавате обществото....
11.
М.
09.03.2023 04:01:49
133
15
Глупаво кви инвентаризации всяка вечер бе ?! Аман вече от вашите измишльотини!!!
Кюфтета, кебапчета... На ма*ка ти п*тката!
КАТО ИСКАШ СПОКОЙСТВИЕ И ТИШИНА ИДИ НА С Е Л О !! АРЕ !
10.
до Хм
08.03.2023 23:13:16
10
47
Много добре си се описал!
9.
Flegman
08.03.2023 19:18:08
30
20
Флегман...вие сте топ малоумници. Топа на топа в тоя град.
8.
Хм
08.03.2023 17:22:05
137
10
Тоя па....сигурно ходи да маструбира и се ослушва какво си говорят женичките.Според мен бившият учител е изтрещял....професионално изкривяване...години се е облизвал около ученичките и сега ей го на късмет изкара...вместо да се завърти с някоя от Билата да му бутне между палетите със стока той се запенил като морска пяна ;-)
Да си слага тапи в ушите и да се радва на живота....щото краят е един за всички....изглед Изток
7.
Бойкот
08.03.2023 16:25:53
11
110
Никой да не ходи в тази Била! И без това е “спъната” - половината неща от брошурите ги няма. Някаква полу-Била е това. Бойкот му е майката! Тотален!
6.
BS_KS
08.03.2023 16:22:03
9
133
Господин Пандев е легенда, гениален математик и педагог, както и един от най-мъдрите и интелигенти хора в града. Респект!

Дано спечели битката срещу тези прошляци от била.
5.
бургазлия
08.03.2023 16:09:01
70
12
До като ходите по мъките и харчите пари Вземете че сами си изолирайте пространството което е надБилла ..
4.
n---
08.03.2023 15:26:04
5
44
Ами как да ви дам съвет ?
Като не може чрез властите оторизирани да разрешат проблема, тогава пробвайте други начини- има "голямо разнообразие" !
3.
Тази Билла дали всичко и е законно?
08.03.2023 15:13:33
5
89
Запомнете от бачо си:
Никога не си купувайте апартаменти в блокове, на които партерният етаж е за бизнес помещения. Така както си говорят, че е офис на фирма, може да стане и хан. Тези апартаменти нямат продаване и на половин цена. Да не говорим, че Билла е оставила 20см отстрани да минават хората. Долу са паркоместа... Предполагам че има заграбване на общинска цемя поне с 1 метър, за да не остане място за пешеходците. Ако се разровят, може да ги заставят да бутнат 2 метра от магазина, с който са превзели мястото около магазина си отстрани
2.
ufff
08.03.2023 14:37:30
19
25
Изкупувам апартаменти над Била на едро, цена 500ЕУР м2.
1.
Питанка
08.03.2023 13:45:58
97
27
А кога пърдят, мастурбират и пъшкат, чуват ли се?
През нощта лижат ли се една друга?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Морският ни глас е претендент и в класацията за Албум на годината на БГ радио Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Срокът за изпълнение е 10 месец, летният сезон не е застрашен, подчерта кметът на община Приморско Иван Гайков Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август "Към делото са приобщени множество относими документи, изискана е и справка от Сдружение "Да запазим Корал", посочва районната прокуратура ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да Прогнозата на Флагман.бг е, че оттук може да изпратим трима министри и двама зам.-министри Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Нашенецът я пази в тайна
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори