×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Отбелязваме Деня на бащата
  • Великобритания призова жителите: Запасете се със стоки от първа необходимост
  • 3,7 по Рихтер разлюля Южна Италия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Появи се Златин Бодуров! Честен, местен и богат кандидат за кмет на Приморско


Появи се Златин Бодуров! Честен, местен и богат кандидат за кмет на Приморско
Истинският десен кандидат за кмет Златин Бодуров е готов с първите две инвестиции в общината: за стадион и яхтено пристанище
30 Септември 2011, Петък, 12:39 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА Видео Добромир ДОСКАЧАРОВ

Известният бизнесмен  влиза в политиката чрез Синята коалиция, иска да насърчава местните предприемачи и да привлича европейски средства

Приморско има възможност да се превърне в привлекателна община за мащабни инвестиции, в която туристическият сезон да бъде силен през цялата година, нейните жители да са богати, а местните предприемачи, които развиват дейността си там – да бъдат насърчавани. Кандидатът за кмет, който има опита и знанията да реализира тези цели е Златин Бодуров, издигнат от Синята коалиция за предстоящите на 23 октомври местни избори. Той иска морската община да стане процъфтяваща и да преодолее застоя си, в който е изпаднала от години (вижте видеоматериалa).

Бодуров има вече конкретни идеи как да насочи средства към общината.

Той е успял бизнесмен в сферата на туризма, строителен предприемач, местните хора го познават добре и го уважават. Собственик е на едно от най-посещаваните и атрактивни заведения както за местните хора, така и за туристите в Приморско – клуб „Include” и наемател на Северния плаж.
Бодуров е разпознаваема местна фигура, тъй като освен, че развива мащабен бизнес, е и роден на пъпа на Приморско, познава поименно всички хора в общината, знае проблемите им. В синята листа с кандидати за общински съветници, на която той е водач, са включени хора амбициозни, образовани хора, специалисти в различни сфери, които го подкрепят напълно.

Клубът на Бодуров е хитово място в Приморско, където се събират
младите хора


Бодуров е завършил местното ОУ „Н.Й. Вапцаров”, след което е учил в Карнобат, висше образование завършва в УНСС – София, специалност „Икономика на търговията”.  Женен е, с две деца като съпругата му е помощник – нотариус, с две висши образования – едното икономическо, а другото -  юридическо. Въпреки многобройните възможности, които Бодуров е имал да развива кариера в  столицата или навън, семейството е избрало да живее в Приморско и да се утвърди тук.

За тези избори той за първи път се готви за политическа битка, досега не е бил участник във властта, не се е облажил от нея.

„Не съм обременен по никакъв начин.

Аз имам достатъчно пари,

за разлика от тези, които направиха пари от политиката. Основният ми мотив да се кандидатирам, е от местен патриотизъм. Не мога да се примиря, че другите морски селища като Царево, Созопол или дори Лозенец ни изпреварват по отношение на туризма.”, каза той.

 Оценката му е, че в течение на много години  в Приморско са пропуснати възможности  да се стегне инфраструктурата, да се стигне до икономически растеж на общината като се наблегне най-вече на туризма, тъй като това е основния поминък за местните хора. „Аз бяха заявил пръв, че ще се кандидатирам. Основните ми цели са да влязат много инвестиции, да се работи по оперативни програми и да се справим с един от най-големите проблеми на Приморско и това е късия сезон. От години тук живуркаме, живеем само два месеца когато трае летния сезон, през останалото време няма никаква алтернатива нито за местните жители, нито за хората от други региони, които биха дошли тук, ако има нещо, което да ги привлича. Целта е да съживим населените места в общината”, каза Бодуров.

Той е категоричен, че ще води позитивна кампания. Нейният официален старт ще бъде даден на 7 октомври на площада на Приморско.




В категории: Приморско


Череши има, пазар няма
Череши има, пазар няма 08/06/2024, Събота 12:00 1
52
Коментара по темата
52.
Ловец на глави
25.09.2012 13:41:19
0
0
Някой знае ли, кой точно стои зад сайта http://iprimorsko.com/? От община Приморско отказват да имат нещо общо с този сайт. В страницата на сайта няма почти никаква информация за екипа на редакцията, нито български адрес или телефони за връзка. Единствено е посочен и-мейл адресът [email protected], на който никой не отговаря и някакъв фиктивен и неточен адрес в Лондон, Обединено Кралство - Ravenet Street, Ravenet Court, London United Kingdom. Доколкото ми е известно на този британски адрес се помещават поне още сто адресанта - това са най-различни офиси и апартаменти за живеене, но от въпросната редакция няма и следа.
Явно е, че става въпрос за пиратски и нелегитимен сайт!
51.
Н
21.10.2011 21:46:08
6
1
Г-н Димитров той е нашия човек! Благодарение на него града ни цъфтеше,алея община,пристанище и много неща.Трябва да се върне той.Младите хора са за него!!!!!!!!!!!
50.
до заблудения ''реалист''
17.10.2011 10:10:02
2
4
Ти имаш ли представа какво е инвестиция и под каква форма би могла да бъде ??? Кои сте ВИЕ дето не печелите и какво очакваш да спечелиш от инвестициите на някой бизнесмен? А дали Златин или пък някой друг бизнесмен печели пари защо на теб трябва да ти носи дивиденти? Какво правиш ти за да си материално обезпечен??? Седейки пред компютъра и драскайки клевети за този и онзи не се прави бизнес. Бил мутра Златин,дали е така незнам,но и за това се иска акъл и немалко пари.Ти обаче нямаш и двете! Навсякъде по света хората казват "Дайте ми акъл,парите аз сам ще си ги направя'' , това означава ,че като е умен човек сам ще съумее да натрупа състояние. А у нас казват точно обратното - '' Пари ми дай,аз акъл си имам'', но това не е вярно,на празноглавец колкото и пари да дадеш,няма да ги завърти и увеличи.
49.
реалист
16.10.2011 16:14:47
2
3
Рано или късно всеки си намира майстора.Честният Златинчо за пореден път доказа какъв боклук е .Инвестирал бил в Приморско.Никой не ти иска инвестицията бе мафиотски боклук.Какво печелим ние -НИЩО.Какво печелиш ти -ПАРИ. АХа сега ми кажи кой има полза от твоите мутренски инвестиции.А на полицията давам отличен.Така се работи с престъпниците.БРАВО!
48.
Купени гласове - мъртви градове
16.10.2011 14:00:24
0
4
Купени гласове - мъртви градове
Търговията с правото на глас лишава хората от всичките им останали права. Дали ще се случи отново и на 23 октомври, дали ще се прекратят безобразията и пазарлъците в общинския съвет и феодалния статут на кмета, зависи от самите приморци и жителите на селищата в общината. Само активното участие в изборите може да намали тежестта на контролирания вот и да попречи на търгашите да подменят надеждата за промяна и ново управление. А Приморско заслужава да си върне самочувствието. Днес ще ви дадат 50 лева, утре ще ви ги вземат стократно - не продавайте гласа си.
47.
Купени гласове - мъртви градове
16.10.2011 14:00:24
0
3
Купени гласове - мъртви градове
Търговията с правото на глас лишава хората от всичките им останали права. Дали ще се случи отново и на 23 октомври, дали ще се прекратят безобразията и пазарлъците в общинския съвет и феодалния статут на кмета, зависи от самите приморци и жителите на селищата в общината. Само активното участие в изборите може да намали тежестта на контролирания вот и да попречи на търгашите да подменят надеждата за промяна и ново управление. А Приморско заслужава да си върне самочувствието. Днес ще ви дадат 50 лева, утре ще ви ги вземат стократно - не продавайте гласа си.
46.
Зара
15.10.2011 15:31:30
2
3
Полицейски произвол в Ново Паничарево. Как може да арестуват циганин който плаща на глас по 200 лева за да гласуват за Златин Коча. Това е срамота. Златин е честен, местен и си плаща на всички цигани да гласуват за него.Другите кандидати са пълни боклуци, щото нямат пари да си плащат
45.
Бека
15.10.2011 09:38:00
5
1
Златин е най честния от всички.Арестувания от полицията вчера кандидат кмет не е купувал гласове за Златин по 200 лева а списъка на цигански имена с егенета на от Ново Паничарево не е негов.
44.
бат Златко
15.10.2011 09:31:21
3
2
Нямам нищо общо с арестувания от полицията за купуване на гласовете на циганите от Ново Паничарево кандидат кмет Христо. Този циганин много ме уважава затова е раздавал по 200 лева собствени пари на всеки който ще гласува за мен.
43.
!
13.10.2011 00:11:19
1
4
A бе МЕСТЕН или МЕСТНА ти да не пишеш в кръжок по правопис и правоговор .Що не маркираш всички грешки в тоя форум на малоумниците.
42.
Местен
12.10.2011 14:39:16
5
3
ДО №38 ,ПЪРВО СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕШ ВЯРНО , ЦЕЛИЯ КОМЕНТАР Е ПЪЛЕН С ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ И ВТОРО- ТИ ДА НЕ СИ МУ СЧЕТОВОДИТЕЛ ДА КОМЕНТИРАШ РАЗМЕРА НА ОСИГУРОВКИТЕ НА ФИРМИТЕ МУ .
41.
Primorec
11.10.2011 09:05:16
3
3
Strashno selo e tova Primorsko , zlatine spri tova , zlatine spri onova . A kato specheli pak shte ima Bodura li be , kak be toi e ebati picha ... i t.n.t. Aman ot licemeri ... Plytno sym zad kandidaturata mu , na fona na vsichki ostanali mislq che znam koi e pobeditelq . A i da kaja samo ako ne znaete ... tozi sait po princip se chete ot men i oshte 15 choveka ot obshtinata ;)
40.
линч
10.10.2011 19:34:23
6
7
ЗЛАТИНЕ, СПРИ ДА КУПУВАШ ГЛАСОВЕ.ХОРАТА НЕ СА ПРОСТИ,НЯМА ДА ТЕ ИЗБЕРАТ.вСИЧКО ПО ДОЛУ СИ ГО ПИСАЛ ТИ --УСПЕХ Г-Н БОДУРОВ--ХА-ХА-ХА- ИСКА ТИ СЕ МОШЕННИКО.
39.
друго мнение
08.10.2011 23:47:33
5
4
За това,че си дал работа дори на 50 човека, трябва ли да си мислиш, че ще станеш кмет.
38.
EЙ Смешници
08.10.2011 21:53:55
4
6
Поредните тъпи разсъждения от сутрешното кафе.
Най-малко 30 човека от Приморско са работили там.Направи си елементарна сметка.Неграмотник!!!
Фирмите му са регестрирани в Приморско едвали някой друг плаща по 10000лв осигуровки.
Що не питаш някой от предишните кметове какво инвестираха в Приморско?
37.
do 35
08.10.2011 21:22:35
3
3
А трябва ли наистина да го боли, че Златин инвестирал два милиона. Май трябва, защото той ги е инвестирал за себе си. Какво ги топли хората това. От такова криене на Данъци няма пари пенсии, здравеопазване, образование и т.н. А сега някой се пъчи, че инвестирал два милиона.
36.
МЕСТЕН
08.10.2011 20:34:12
4
4
ДО №35, КОГАТО ТАКА РАЗСЪЖДАВАМЕ ,НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ А НЕ ДА СЕ БИЕМ В ГЪРДИТЕ КОЛКО МИЛИОНА ЩЕ ИНВЕСТИРА .КОЙ КОЛКО Е ЧЕСТЕН ,ПРИНЦИПЕН ,МОРАЛЕН И РЕЗУЛТАТЕН СИ ЛИЧИ ПО ДЕЛАТА.
35.
До МЕСТЕН
08.10.2011 17:55:52
2
3
ЕЙ Местен тебе те боли за държавата или за това че Златин инвестира два милиона в това село.
34.
Местен
07.10.2011 16:31:14
4
4
Г-Н Бодуров има пари ,но много често му изчеваха касовите апарати от обектите му или бяха замразявани във фризерите .
33.
Ицо Негъра
06.10.2011 01:06:35
4
3
ЕЙ НЕУТРАЛЕН ТИ НЕ СИ ЛИ ДАМЯН ДРИНКОВ, ОТ ПИСМЕНОВО БРАТОВЧЕД НА ИЦО НЕГЪРА И ГЪЗОЛИЗЕЦ И МАША НА КОЧА-БОДУРА
32.
честен
05.10.2011 12:12:06
5
11
Честен и богат - хахахаха. Звучи като девствена многодетна майка.
31.
Приморско
03.10.2011 13:10:34
5
8
От всичките 9 кандидата няма един който да го е грижа за градчето ни, затова ще западаме все повече и повече. Всеизвестно е , че всеки първо ще си напълни неговата торбичка, после на родата си и на тез от които има изгода. Всеки е честен , свестен и мил , докато не му поднесат гърнето с меда на тепсия. Просто Приморчани са алчен народ, дори и аз да стана кмет и аз ще си напълня банковата сметка. Така сме устроени, на пръсти се броят хората, които вероятно ще помислят за Приморско.
30.
hahaahhaa
02.10.2011 23:34:05
6
11
q stiga :) vseki znae kak bodura si vze obrazovanieto ot UNSS ....chesten ??? koe mu e po tochno chestnoto che ne se seshtam ?? bogat? vseki znae ot kude ima pari ...ili pone po budnite hora v nashto selo:) s tazi evtina reklama v saita edvali shte zabludi nqkoi, sqkash ne si go poznavame. a pyk s tezi lostove v uchilishtniq dvor ili futbolniq turnir proletta mnogo slabo prosto :)
29.
Ей неутрален
02.10.2011 21:22:23
6
13
Ти си толкова неутрален , колкото Златин е честен и свестен :)))) А за купуването на гласове от него е крайно време да се заинтересуват и специализираните органи !
28.
по-малко луд
02.10.2011 15:19:32
11
3
ех, голяма завист...
27.
Луд
02.10.2011 12:09:08
4
15
към Primorec, със щипане на сервитьорките по гъза ли се изразява този управленчески опит.
26.
Смях
02.10.2011 12:05:39
2
13
БСП си плати за реклама тук, ГЕРБ също, сега г-н Бодуров. Голяма пародия сте всички.Сега ще очакваме и чичо Митко да се появи тук на бял кон. Хихихихиххихи
25.
Неутрален
02.10.2011 09:36:20
8
4
Обръщение към циганина или по точно *заблуденият ром*
Да пишеш ,кой купува гласове - това е много отговорно ! Всички бивши и настояши кандидати обещават под една или друга форма благоденствие на своите избиратели . Ако се огледаш малко назад в годините ще видиш същата картинка . Най-важното , сега е да имаме реален поглед за бъдешето на Приморско и неговите жители и да се доверим на реалността ! Най-големи шансове за измъкване от тежкото положение на общината имат двама души - Златин Бодуров или Димитър Германов. Всички останали кандидати са бита кауза. Разбра ли го сега * мило и загрижено ромче* . Огледай се малко и се услушай откъде идва промяната . Стига вече стари *муцуни*. Достатъчно беше и стига вече .
24.
циганин
01.10.2011 23:10:19
4
17
Като е с доказани качества,защо купува цигански гласове.
23.
Неутрален
01.10.2011 17:49:20
13
3
Г-н Бодуров е с доказани качества и наистина от всички кандидати има най - големи възможности и разбирания , как да извади общината от този хаос и батак .
22.
Още един друг приморчанин
01.10.2011 17:43:38
13
4
За този другия от Приморско май не му са ясни много неща . Напиши нещо ясно , като позиция за развитието и бъдещето на Приморско и кандидатурите за кметският пост. Не играй ролята на врачка , кой от коя листа е , защото от такива избиратели като теб, Примоско няма нужда !!! Опомни се докато все още има времв до изборите . А на Златин Бодуров му желая победа в изборният ден и светло и прекрасно бъдеще на нашето Приморско ! Той е най - подходящият човек , който трябва да седне на кметският стол !!!
21.
друг от приморско
01.10.2011 14:45:05
4
14
Ами тези хвалби си ги пишете вие от листата му.
20.
Един от Приморско
01.10.2011 11:27:27
16
4
За кандидатурата на Златин Бодуров , мога да изкажа само моите адмирации . Една личност , която се е доказала във времето като преуспял бизнесмен и като местен патриот . В неговата предизборна програма са залегнали и разработени до най-подробните детайли , почти всички наболели проблеми за развитието на общината. Много чужди инвеститори са му повярвали и са му гласували доверие и подкрепа . Зад неговите идеи в листата за общински съветници са застанали много образовани, интелигентни личности с богат и разнороден опит . За бъдещето на Приморско , Златин Бодуров е най-правилният избор . Успех !!!
19.
ne znam
01.10.2011 10:31:39
7
9
ujas...maj ste tarsim naj malkoto zlo. ogranichena mutra... ne ni trjabwa za kmet. ... opasnost da se prewarne waw wtori bate mitko....
18.
наблюдател
01.10.2011 09:51:20
15
4
и аз смятам, че Бодуров е правилния кандидат, че ми омръзна Приморско да се управлява от селяни с ограничено мислене. Той е на съвсем друго равнище от останалите кандидати. Дано има успех
17.
ViP
01.10.2011 09:41:29
11
5
Tozi sait e mnogo mnogo interesen . 10 choveka pishat ot razlichni imena i se pravqt na ebati i sociolozite i analizatorite , a principno ne mogat da kaja 2 izrecheniq svyrzani i po edna obshta tema. Mnogo zavist mnogo neshto ima v tova Primorsko. AMa normalno Bodurov ima vyzmojnosti vie ne . Uspeh na g-n Bodurov !
16.
ПРИМОРСКО
01.10.2011 08:49:12
5
18
Честен, местен и богат, такова три в едно никъде го няма.И не е бил участник във властта, защото не е могъл.Мисия кмет- невъзможна.
15.
Alooo Primorskooo
30.09.2011 21:53:52
4
16
Тоя е типичната мутра на Приморско , или забравяте . Вярно , че много плаши/плаща циганите , Ама резултата му ще е като на предните избори :)))))
14.
Alooo Primorskooo
30.09.2011 21:53:43
5
13
Тоя е типичната мутра на Приморско , или забравяте . Вярно , че много плаши/плаща циганите , Ама резултата му ще е като на предните избори :)))))
13.
Roko
30.09.2011 19:59:07
4
10
Chesten, mesten i bogat?
Parvoto da go kajat sagrajdanite mu!
Wtoroto e vjarno.
Tretoto - ami na kogo si dalji bogatstvoto, da ne be na sobstvenija si trud???
12.
Gogo
30.09.2011 19:41:04
3
8
Chesten? Obrazovan? Sas sobstveni sredstva se zamognal? Ajde ne me pravete na majmuna.............
A parichki shtom ima , da go vzemem za kombina?
11.
minuta za reklama
30.09.2011 17:37:00
4
8
Добра реклама Касабова.
Честен, Мил, а и богат също...

докато полицията не го обвини за престъпна група и тогава ще обърнеш фурнаджийската лопата.
10.
холи
30.09.2011 17:05:01
8
5
На човека стоящ зад "за герб",доста злоба изсипвате срещу опонентите на герб.Само вие ли не сте разбрали че с плюене избори не се печелят.По отношение на циганите-май ГЕРБ харчат най-много.Така че споко-нямате големи шансове.Преориентирайте се докато е време.Бодуров УСПЕХ!
9.
Mesten
30.09.2011 15:52:27
8
9
mnogo interesni komentari , osobeno 8-mi ... temata e pusnata dnes i veche vadite zmiite ..sled po-malko ot mesec shte vidim koi prav koi kriv ... no kato si gledam kandidatite ... ima dve kandidatura Germanov i Bodurov , vsichki ostanali daje ne iskam da gi komentiram. Klonq kym Bodurov , zashtoto toi e choveka , koito nai-dobre znae kak se razviva turizym , kato go gledam pokazal go e v lichen plan.Taka che Uspeh Bodurov imash golqma podkrepa!
8.
За ГЕРБ
30.09.2011 15:27:22
4
16
Как ще стане това, с купените гласове ли и заплашване на ромското население че ако не му излязат гласовете ще има гърч, тоя вашия кандидат не може да образува едно изречение пред хората. Драги ми Смехурко, моли се в църквата да ти излязат купените гласове, защото и теб ще гърчат от София ако не спечелиш изборите!
7.
bg
30.09.2011 15:17:44
12
6
и от мен Успех!Съгласен съм с младежа-първия коментар.От всичко което се спряга в Приморско-може би това е най-добрата кандидатура!
6.
Primorec
30.09.2011 15:10:08
9
8
Успех на Бодуров ! Не сличайно в световната политика влизат хора , с увтърден управленски опит , хора с добро финансово състояние / а не както почти навсякъде в България пълзят малки гладни хорица , целящи се да се напъхат на високия пост , за да захапят и те малко от кокала и да оправят своята собствена къщичка / , що се касае до Бодуров съм на мнение , че притежава точно тези най-важни качества - много добре знае как се управлява едно учреждение , все пак е бизнесмен и не от вчера и има достатъчно капитал , че да живее спокойно . Успех!!!
5.
осъзнат
30.09.2011 14:53:46
9
8
Успех на Бодуров, щото съм млад и искам да се чувствам добре в Пирморско, какъв Димитров и Илиев - навяват на вехто и старо
4.
аз
30.09.2011 14:53:25
6
8
най-честния хахаха ще падна от смях. вие нормални ли сте? то затова приморско е на тоя хал, защото само малоумници избирате за кметове.малко ли ви дойде лиляна, че сега и златин?
3.
viktor
30.09.2011 14:48:14
13
3
Димитров? Гладна кокошка - просо сънува!
Кмет ще е Тодор Илиев или Димитър Германов!
2.
познавач
30.09.2011 13:50:23
12
16
същия като Манолчо, ще спорят кой е по-по- най, а на Приморско кмета ще е Димитров
1.
младеж
30.09.2011 13:16:28
16
4
Най-после от мътилката излезе и нещо добро и качествено.Браво и УСПЕХ!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Той бе на посещение на остров Света Анастасия днес, за да се включи в акция по почистване на морското дъно Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Ето я тайната рецепта Бизнесът дава заплата 5000 лв. за такъв майстор, но няма Бизнесът дава заплата 5000 лв. за такъв майстор, но няма В момента има обяви за стругари и фрезисти с по 4-5 хиляди лв. заплата, но такива кадри се намират трудно Oткриваме началото на летния сезон с незабравимо POOL PARTY в Шато Еркеч  до Слънчев бряг Oткриваме началото на летния сезон с незабравимо POOL PARTY в Шато Еркеч до Слънчев бряг За доброто настроение на всички ще се погрижат най-актуалните български диджеи - Dimo BG и Silver Ivanov 29-годишен обра казино, заплаши с пистолет крупие 29-годишен обра казино, заплаши с пистолет крупие Нападателят е арестуван След фалита на водещ туроператор: Ще стигнат ли германците до българското Черноморие След фалита на водещ туроператор: Ще стигнат ли германците до българското Черноморие Между 15 и 20 хиляди души от Германия са планирали почивката си у нас Ето го украинеца Ваанг, прилича на войник от запаса (ОБНОВЕНА) Ето го украинеца Ваанг, прилича на войник от запаса (ОБНОВЕНА) Изглежда добре сложен, поведението му е хладнокръвно и сякаш изобщо не съжалява за нападението в златарския магазин Най-добрата трибют банда забива Metallica в Летен театър Бургас Най-добрата трибют банда забива Metallica в Летен театър Бургас Концертът им е посветен на 25-ата годишнина от грандиозния концерт на групата в България Ето как да премахнете тъмните кръгове под очите - има естествени начини да подмладите лицето си Ето как да премахнете тъмните кръгове под очите - има естествени начини да подмладите лицето си Охлaденa крaстaвицa, нaрязaнa нa тънки филийки, е нaй-пoпулярнaтa нaрoднa рецептa зa премaхвaне нa тъмните кръгoве, но има още начини 11 зрелостници са хванати да преписват 11 зрелостници са хванати да преписват Отчитат рекордно високи резултати на външните оценявания в края на 4-ти клас, каза служебният образователен министър проф. Галин Цоков
70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора 70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора Момичето разказало на полицията за годините сексуално насилие, когато се преместило от Нова Зеландия в Австралия Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Горещини морят туристите, които не могат да разгледат града заради липсата на транспорт Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Инцидентът е станал в Копенхаген с неясни мотиви Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Не е ясно дали предполагаемият заговор е свързан с войната в Украйна 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция Подготовката за изборите е протекла без трудности, заяви генералният ни консул Васил Вълчев Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Това стана на събитието по случай 80-ата годишнината от десанта в Нормандия Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори