×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ-СДС с близо 2% преднина пред ПП-ДБ според проучване на „Сова Харис“


ГЕРБ-СДС с близо 2% преднина пред ПП-ДБ според проучване на „Сова Харис“
Пет формации се очертава да бъдат в следващия парламент, други три са близо до бариерата, но са под нея засега
02 Март 2023, Четвъртък, 10:56 ч.
Автор: Флагман

Три формации са близо до бариерата за влизане в парламента - БВ, ИТН и "Левицата"

ГЕРБ има близо 2% преднина пред ПП-ДБ на старта на предизборната кампания. Това сочи проучване на социологическа агенция "Сова Харис".

Едва 11% от анкетираните смятат, че коалиция между ГЕРБ и ПП-ДБ може да преведе страната през кризата.

Данните от проведеното социологическо изследване показват, че твърдо решилите да гласуват на 2 април са с 2-3% повече, което е около 100-150 хиляди избиратели. Това показва, че ако не се намесят други фактори, на следващите извънредни избори до урните ще отидат около 2,7 милиона гласоподаватели.

Резултатите от изследването показват, че засега обединението ПП-ДБ се доближава до подкрепата, равна на аритметичния сбор, получен от двете формации на предишните избори, но не предизвиква ефект на привличане на нови гласове (25,7% от действителните гласове).

Бившите управляващи и победители на последните избори ГЕРБ-СДС удържат първото място с подкрепа от 27,4%. Очертава се третата позиция отново да е на ДПС – 11,7%. "Възраждане" също стоят близо до резултата си от миналите избори с 10,6%, изпреварвайки Българската социалистическа партия.

Декларираната подкрепа за БСП е 9,7%, но трябва да имаме предвид, че напрежението вътре в електоралното й ядро плюс появата на конкурент в този сектор може да доведе до допълнителни размествания в рамките на предизборната кампания, се посочва в анализа.

Според получените данни изброените пет партии/коалиции могат да бъдат сигурни, че ще присъстват в следващия парламент. Има обаче още три политически субекта, подкрепата за които може да преодолее бариерата от 4%. Това са Коалиция "Левицата!" (3,9%), "Български възход" (3,7%) и "Има такъв народ" (3,1%).

Интересът на левите избиратели към новото обединение е голям и очевидно тази формация може да запълни отворилата се ниша, пише в анализа, публикуван от pik.bg.

"Български Възход" и "Има такъв народ" продължават да търсят своята идентичност и предизборната борба ще покаже дали усилията им ще се увенчаят с успех. Внимание заслужават още Коалиция "Заедно" (1,2%), лидирана от двама водещи експерти, напуснали ИТН, и новата поява на НДСВ (0,9%) в политическото пространство.

Въпреки че са далече от изборната бариера, с получената подкрепа и експертния си потенциал двете формации представляват интерес за коалиране с по-големи политически субекти.

Логично е в условията на парламентарна криза президентската институция да придобие статута на незаобиколим фактор. Неслучайно президентът и вицепрезидентът получават най-високо доверие сред политическите личности у нас. Сред останалите лидери на политически формации не наблюдаваме значителни разминавания между доверието към личността и към това на организацията, която ръководи.

В хода на всяка предизборна кампания е важно коя партия ще си изгради образа на вероятния победител. Данните от изследването показват, че според 33,8% от гласоподавателите най-много гласове ще спечелят ГЕРБ-СДС. 21,4% пък са на мнение, че победители ще са ПП-ДБ. Знаем, че винаги има конформистки вот, който следва победителите.

За страна като България няма как социалната тема да не е в центъра на внимание във всяка предизборна борба. Сериозни опасения, че материалното им състояние може да се влоши до степен да са затруднени да се издържат, имат 51,9% от пълнолетните българи. Само 30,1% смятат, че няма да стигнат до това положение.

Няма как този показател да не влияе на нагласите на избирателите. Интересно е, че въпреки тежките социални проблеми, хората с десни убеждения (26,3%) са повече от тези с лява ориентация (17,4%). Това може би се дължи на факта, че двете водещи политически формации се определят като десни. Разбира се, можем да направим и извода за текущото състояние на лявото политическо представителство.

Въпросът за това, кое правителство би превело България по-успешно през кризата, не получава еднозначен отговор. Лек превес имат от ПП-ДБ с 21,0% подкрепа срещу 19,0% за ГЕРБ-СДС. Това показва, че според избирателите партиите на промяната имат повече допирни точки с останалите политически субекти.

Идеята за промяна на формата на държавното управление и превръщането ни в президентска република има достатъчен брой последователи за поставянето й в публичното пространство – 22,1%, но съвсем недостатъчни за да бъде приета - 53,3% отхвърлят такъв вариант.

Въпросът за приемането на еврото като разплащателно средство у нас от следващата година отпадна от само себе си. Високата инфлация и очертаващият се бюджетен дефицит правят тази стъпка невъзможна. Остава да търсим причините за обезценяването на валутата ни. Не са за подценяване и опасенията на гражданите за очаквана спекула с цените при такава промяна. Явно държавните институции трябва да изградят сериозни превантивни мерки, ако искат да успокоят и предразположат общественото мнение, се посочва още в анализа.

Данните са от представително за пълнолетното население на страната проучване, проведено в периода 20-27 февруари 2023 г. сред 1000 български граждани по метода на стандартизираното face-to-face интервю в дома на респондента. Максимална грешка за 50% относителен дял при 95% гаранционна вероятност: 3,1%.
 




41
Коментара
Путин пристигна в Китай
Путин пристигна в Китай 16/05/2024, Четвъртък 07:03 3
41
Коментара по темата
41.
мъжка секретарка Кирчо
04.03.2023 23:12:43
2
1
Премиер-гей Асенчо и мъжка секретарка Кирчо (специалност бизнес администрация от Харвард) от Продължаваме Педерастията... гласувайте всички джендъри!
И погледнете луксозния имот в Барселона на ПростоКиро купен с пари от министерската заплата: https://youtu.be/7VHkoYe3qXw
40.
hora
03.03.2023 12:03:20
0
3
Хора със спрела мисловна дейност коментират и пак ще гласуват напук.
39.
такоз е
03.03.2023 11:59:47
0
1
Докато има тарикати ще има и невзрачни глупци, които ще играя ролята на овцете
38.
Смятай
02.03.2023 22:09:49
3
11
Попитахме 1000 герберисти кой ще спечели и ето резултата хахаххахаха
37.
ХХ
02.03.2023 15:15:20
9
2
53% стигат за мнозинство да направи моббилизация на поне 50000 евроатлантически про'с'така за Украйна. Дано!
36.
Шарлатани вън
02.03.2023 14:56:07
3
3
1-ви април е Ден на лъжата. Това е нещо като професионален празник на шарлатаните, защото те са превърнали лъжата в свое търговско занятие. Този ден е битово-сатиризиран израз на осмиването и отрицаването на лъжата и шарлатанията, които символично се затварят в един-единствен ден с надеждата да се освободим от тях в останалите 364 дни от годината. Затова нека поне 2 април бъде Ден без шарлатани. Особено в избирателните урни.
35.
Кирето е типичен дебил!
02.03.2023 13:31:36
23
21
Снежните магистрали
Са му изгорили малкото мозък на Кире простото!
В Европа са наясно с активното ДС мероприятие срещу Борисов и от кои олигарси бе финансиран и организиран метежа-цветна революция!
Това е причината да не отпуснат и едно евро на Правителството на мафията и Радев!
Колкото на тройната коалиция Орешарски отпуснаха, два пъти по-малко на четворната на Радев ще отпуснат!
34.
Опашката си къса гущера
02.03.2023 13:28:12
23
24
Простолюдието взе властта след преврата на зеления чорап. Сега ще гледате пари от ЕС през дупките на чорапа.
ПППП, Киро И лена знаят от Google и Grindr как да се справят!!!
Планът за милиардите от Европа още ще се изпипва и наглася съобразно желанията на Прокопиев,Божков,Василев и останалите мафиоти, финансирали Метежа на Промяната!
Никой не е виновен за нещо, но пък Борисов е виновен за всичко.
Еманципация на проксито, простото Кире!
33.
Магнитски
02.03.2023 13:25:55
19
30
Крадат ви от поръчки чрез строителство на пътища,спортни зали,южни потоци,европроекти,после купуват социолози,медии ,сайтове и накрая вашите гласове,с една единствена цел:
Да ви крадат отново.
Никога повече Герб-дпс !
32.
ПП са комисионери и крадци
02.03.2023 13:24:11
22
22
ПП са извършили престъпление, гледат те в очите и казват – не, това не е така, знаейки много добре, че са го е извършили. И Настимир Ананиев с апломб на човек, който абсолютно не го интересува истината, дори не поляга усилия в отричането. Чисто и просто отрича. Дори не полага усилия да си даде сметка, че това отричане в тази ситуация изглежда нелепо. Това се получава, когато човек вътрешно е влязъл в дълбоко дефанзивен режим. Липсата на креативност издава това, че хората или се движат по някакви опорки и повтарят като папагали едно и също, или толкова дълбоко са поставени в клишето, че не могат да измислят някаква подробност, която да придаде малко по-различен смисъл на това, което казват. Няма как да повярват хората на един човек, който първо казваше, че ГЕРБ са виновни, а после – защо ГЕРБ не подкрепят втория мандат. Няма никаква логика – нито политическа, нито морална.
31.
До 24
02.03.2023 12:35:33
20
17
Цените на Газта,горивата и тока падат в цяла Европа по чисто конюктурни, и пазарни причини,невежи Човече .
30.
абе
02.03.2023 12:31:13
19
33
Що не се коментират доказаните кражби от магистралите. Щом ГЕП води значи народа е болен от Стохолмския синдром.
29.
Chepa
02.03.2023 12:30:34
31
20
Браво Бойко!Мачкай
28.
Истината
02.03.2023 12:28:01
18
28
За шайката около Мутрьо гласуват само облажили се бюджетари, семействата им, плюс работещи в обръчите от фирми и техните близки! Инак трябва да си природно тъп, за да избираш отново хартиената коалиция "Магнитски"! Ако намагнитят Баце предизборно, ща падне голЕм сеир!
27.
Възраждане от днес са с 628 000
02.03.2023 12:26:47
31
5
гласа ,а до изборите остават месец и 2-3 дни.
Дотогава 800 000гласа и 58депутата.

Гласувайте за БГ-партии !

Никога за Американски!

До 2040г.се очаква Българския език да бъде забранен за изучаване в школата до 12клас.
Ще се натиска Английския да е първи език ,както и прокарване на еврото .

Мислете !
26.
щом
02.03.2023 12:25:07
16
28
Щом е поръчано от ПИК ясно какви ще са резултатите дори много малка преднина са дали на Гербежийте.
25.
6matarok
02.03.2023 12:24:14
17
4
gerberasti + PPedali = sa 2 race na edin i sa6ti 4ovek

samo VAZRAJDANE I NIKOLAY MARINOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24.
ПП са мафиоти
02.03.2023 12:12:32
32
27
Без ПП газът падна от 300 лева на 100 лева.

297,89 на 2.08.2022

106,74 от 01.03.2023
23.
Коалицията на посредниците
02.03.2023 12:07:51
21
19
Прокопи и мафията само Гешев им пречи!
Само ми е чудно, като излязат разследванията за газовата далавера на ПП, за затваряне на Мариците, кой ще е виновен?
Парите на Божков били чисти, Магнитски не важи за Дубай, ама на Прокопи май му е подпален задника и в Капитал и Фрогнюз, разпространява лъжи и интриги от последна инстанция.....
Ще има Видов ден за рупора на мафията с червени бузки, защото Газ глава затрива!
Ако някой си фантазира,че може да се затрият фактите за NEXO,Gemcorp,далаверата с руски газ +30%, 9млрда за дни и инфантилизма, помощ от татко Петко.... значи е по-тъп дори от простото Кире!ПП са извършили престъпления, гледат те в очите и казват – не, това не е така, знаейки много добре, че са го е извършили.
Очаквам прокопиев в списъка Магнитски, но това е след новия посланик на САЩ....
22.
Конграчулейшън
02.03.2023 12:05:09
16
28
Я виж ти! Мафията отново e на първо място. Как прекрасно го е казал оная английска пиянка: "Малък но много прост народ".
21.
Някой
02.03.2023 12:02:08
18
29
Иска им се на гробаджии.
20.
Наистина глупостта е непобедима
02.03.2023 11:53:47
26
23
Но и много отмъстителна.Агенция Една Жена Каза, се замени с Агенция Кирето Преразказа Лъжите на Кръга Капитал, рупор на мафията!
По време на събитие на в. "Капитал", Кирил Петков е казал, че няма да подаде ръка на ГЕРБ и че младежката организация на партията участва в хибридни атаки срещу правителството му. Като видя захилената и самодоволна физиономия на Кирето и ми прилошава от подобно нечувано нахалство. Група аматьори създават предпоставки за затваряне на въглищните централи, а после осъзнават дилетантската си глупост, но не я признават, а лекинко с оправданието за "промяна в обстановката" предлагат всички общо да поемат отговорност и да измислят път за излизане от катастрофата, която сами те са надробили.
Никоя нормална партия не би се съгласила да подкрепи каквото и да е, произведено, написано, съчинено от тези стажанти. Шест-седем месеца живяхме в диктатура на властовото невежество! Днес няма как болестотворните да ни предлагат лечение!
19.
Едни 9 милиарда за няколко месеца
02.03.2023 11:48:25
19
5
Престъпниците са доказани и са на власт в момента!
Относно тези милиони на Кокорко са остатък от съдебната сага в Лондон!
Правителство на мафията и капо Прокопи!
След погромите на променкаджиите от паветата, държавата задлъжня с милиарди, народа обедня, а твоите шмекери се обогатиха!
Спри се, свърши се с кражбите на ПП и компания, ама ние ще плащаме за мизериите!
Толкова сте елементарни, имате 2 гънки, като като и двете са под кръста!
Класически случай на “пране на информация”. Министър-председателят Кирил Петков занася в прокуратурата списък с 19 имена на политици и бизнесмени, а дясната му ръка Лена Бориславова обяснява, че списъкът е правен по данни от …. Google! Настава земетресение от смях, подигравки, майтапи и гневни изблици.
Властта трябва да пука с “пиратки”, да се вдига шум, да се стеле дим… защото онези, които се напиха с упойващия еликсир на ПП, президентските фенове и Рашковите почитатели започнаха да изтрезняват и става страшно за метежниците!
18.
до 15
02.03.2023 11:43:46
31
31
А ПИК и совата на кой са?
На мен ми е ясно, че едно социологическо проучване вярно няма, но в същото време всички около мен биха гласували за когото и да е, само да не се върне Бойко. Та ми се струва, че съм по-близо до верният изход от изборите и той че Бойко няма никакъв шанс. Ако пък излезе Магнитски 3 с него, ще е чао завинаги
17.
Парапетите на Киро и Лена на Миро са показателни з
02.03.2023 11:42:36
31
24
Преди две години Радев пусна от зверилника най- гнусните изверги, за които никой не беше и предполагал! Че им даде и държавата! От къде ги събра все извратени, нямам обяснение!?! То такова чудо, на което се нагледахме, откакто вдигна юмрук, не е било!!!!!!
Трябва много да мразиш не само държавата, а и хората, за да им причиниш това!
16.
hhmmm
02.03.2023 11:39:15
18
33
Това трябва да е статистика за Бургас – най-умрелият и гербаджийски град.
15.
До 12 следвай парите
02.03.2023 11:38:46
30
26
Да се отчета,че Алфа е на Прокопи!
Всичко е манипулирано, за да се толерират прокопиевите подлоги педали на мафията!
Без машинките, ОПГ ПП+ДБ са в канала!
И да рИвете и да се търкаляте, пътници сте!
Чао и стягайте багажа към бай Ставри!
14.
мислещ
02.03.2023 11:37:00
26
30
Как се усеща, като реагират ГРОБарските тролове, за 5 мин от 100% антиГРОБ гласуване /гласове на нормални хора/, става 50/50 , или 80/20 ЗА гробарите...не свършиха ли пачките от чекмеджето бе !?
13.
Без мадуровките ще е голяма сеч на Кирчовците
02.03.2023 11:35:46
29
27
Ама, разбира се, че :
- има кой и как да ни говори за законност и в същото време да сгази Конституцията ни;
- има кой и как да излъже, че ще построи 4 магистрали, не знам си колко мостове и тунели;
- има кой и как да ни натресе посредници за газови далавери;
- има кой и как да ни увеличи цените, да надуе инфлацията;
- има кой и как да ни докара ДЖЕМКОРП, да лапат паричките на НЕКСО;
- има кой и как да говори за съдебна реформа до припадък и в същото време да се качва в джипката на клиенти на съдебната система;
- има как и кои да са били комунистически прокурор и комунистически милиционер и в същото време сега да са реформатори и строители на бъдещето ни;
- има как и кой да е измамил съдружника си, да е с фалирала фирма и в същото време да се разпорежда с касата на държавата;
- има как и кой да ни продава мечти, както продава сока си от моркови;
- има как и кой да продължава да шарлатанства из българската политика;
- има как и кои да им вярват все още, но АЗ НЕ СЪМ ОТ ТЯХ!
- има кои и как да спрем тази огромна ЛЪЖА! И АЗ СЪМ ОТ ТЕЗИ!
12.
А според Алфа Рисърч е обратното
02.03.2023 11:35:18
24
31
Според Алфа Рисърч ПП-ДБ има крехка преднина пред ГЕРБ.

ПП-ДБ 26,4%
Герб-СДС 25,2%
ДПС 13,2%
Възраждане 11,3%
БСП 7,4%
Български възход 3,8%
Левицата 3,6%
ИТН 3,2%
НДСВ 1,4%
Други 4,5%
-------
И забележете пак като поръчанота от ПИК изследване са си го направили със собствени средства. Само че докато изследването на Алфа Рисърч е представително, т.е. над 1000 анкетирани по всички правила на социологията, то на ПИК не е ясно какво и колко са изследвали. А каква е тая мания да си поръчват сами изследвания? Едно такова представително изследване струва над 30 хил.лв ? Или някой го плаща, но не се споменава. А истината е че Герб няма да достигнат 20%, пък ако ще и 1000 агенции да ни лъжат до изборите. Флагман запишете си прогнозата ми
11.
Боко чекмеджето
02.03.2023 11:33:52
26
43
При положение, че целият свят им казва, че са корумпирани крадци хартиената коалиция магнитски са на 1 място. Ганьо и ганьовца са тъпи на гъз, това е ясно, както е ясно, че по-голям срам и позор тая държава едва ли е изпитвала в най новата си история.
10.
2 години експерименти стигат
02.03.2023 11:30:27
33
36
Изпратихме още една трудна, много трудна година. Хаос и безвремие, високи цени на хранителните стоки, на горивата, на строителните материали, на услугите. На всичко. И отново година с избори. И отново с победа на ГЕРБ-СДС – в национален план!
Коалицията ПП-ДБ трябва да се преименува на "Мъже в чорапогащи и памперси"....
9.
днешният топ виц е
02.03.2023 11:28:04
24
38
"Сова Харис" по поръчка на сайта pik.bg.

хахахахахахаха
8.
Джордж Оруел
02.03.2023 11:24:44
33
35
"Народ, който избира корумпирани, самозванци, крадци и предатели не е жертва. Съучастник е."

Чудя се кога мат'ряла ще проумее, че липсващия асфалт по магистралите, построени по времето на сикаджийската мутра Баце Барцелонски, не само му бърка директно в джоба, ами и убива хора по пътищата! Корупцията убива! Директно, убива и нас, и неродените заради недоимък бъдещи граждани на сринатата демографски България. Ако това не се случи съвсем скоро - бъдещето ще е все по-тегаво!
7.
мислещ
02.03.2023 11:15:42
28
21
Тези които не намират за кого да гласуват, да идат да пуснат "не подкрепям никого" , щото НЕгласуването дава мандати точно на тези, за които те не биха гласували никога, като вГъзраждане и турците ! Едно е да имаш 100 гласа при 1000 гласували, съвсем друго при 2000 гласували, тогава процентите ти са наполовина !
6.
1 glas za
02.03.2023 11:14:41
38
26
Гроб са крадци и предатели
Пп и дб са предатели
Дос са крадци и предатели
Възраждане са популисти и необразовани олигофрени
Възхода са олигофрени
Бсп са боклуци
Итн са мозъчни инвалиди

За кого да гласувам?
5.
до трите Х
02.03.2023 11:09:51
14
39
Дай ценни наставления за кой да гласуваме!
Аз твърдо няма да гласувам за ПП и притурката им. Ще пропусна и Възраждане.
4.
ххх
02.03.2023 11:04:40
35
34
само да кажа тези проучвания са направени според 100-200 човека максимум ,ако не вярвате влезте да проверите .. повечето проучвания са направени така .. не вярвайте !! МОЛЯ ВИ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ !!! ЗА КОЙТО ДРУГ ИСКАТЕ ГЛАСУВАЙТЕ !
3.
Смях
02.03.2023 11:03:18
46
9
Не знам някой,който има поне 2 гр мозък да си прави труда въобще да ходи гласува.Ама нали мисирките ви набиват в картуните месец преди вота,че е много важно да сте с “позиция” и да “решавате” нещо си…
2.
Аха,ясно
02.03.2023 11:03:17
31
38
Ето ,Драги Зрители къде отиват парите от "спестения" асвалт ,от чекмеджетата право в" Сова Харис "
1.
мислещ
02.03.2023 10:59:49
38
43
Вариантите са два, или в България живеят предимно идиоти, или 27% са икономически /или по друг начин/ зависими от ГРОБ, за да имат толкова симпатизанти ! Кой нормален човек иска да го управлява проста, лъжлива и крадлива мутра !?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката
Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори