×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мъж почина часове след приема в „Хоспис Миладиноски“, мотаят близките за връщане на парите (ОБНОВЕНА)


Мъж почина часове след приема в „Хоспис Миладиноски“, мотаят близките за връщане на парите (ОБНОВЕНА)
Не искахме да се стига до съд, но разговорите ни с хосписа и с д-р Димче Миладиноски не дадоха резултат, казва дъщерята на починалия
17 Февруари 2023, Петък, 15:26 ч.
Автор: Флагман.Бг

И други опечалени са съдили "Хоспис Миладиноски", след като не им е върнал предплатената сума

Близки на болен, издъхнал в „Хоспис Миладиноски“ в град Черноморец часове след приемането му, са завели съдебно дело, за да си получат обратно предплатените за 30-дневен престой немалко средства. Това съобщи за Флагман.Бг Иванка Ристовска, дъщеря на починалия Димо Димов. Тя е решила да търси правата си по съдебен ред, тъй като досега разговорите с хосписа и със собственика му – д-р Димче Миладиноски – не са дали резултат.

Опечалената дъщеря донесе в редакцията копия от документите, с които разполага. В договора за настаняване на Димо Димов в хосписа съществува клауза, според която платената сума „не се завърща при непреодолими състояние“ (цитираме дословно, б. а.), но не е уточнено какво всъщност означава това.

Друга клауза гласи следното: „След заплащане на дължимата такса „Хоспис Миладиноски“ ЕООД, в лицето на д-р Миладиноски, се задължава да предостави пакет услуги по настоящия договор.“

Какъв пакет услуги е предоставил д-р Миладиноски на баща ми от обяд на 5 октомври до 6,00 часа сутринта на 6 октомври 2022 г., след като на мен тези по-малко от 24 часа ми струваха общо 1622 лв. – пита Иванка Ристовска. В цената, освен таксата за престой, са включени и други разходи.

Публикуваме без редакторска намеса писмото й, което тя е прибавила към копията от документите, които донесе в редакцията на Флагман.бг. Сред тях са епикризата на Димо Димов от УМБАЛ-Бургас, договорът за настаняването му в „Хоспис Миладиноски“ ЕООД с прикрепена разписка към него, както и смъртният акт, в който се посочва дата и час на смъртта – 6 октомври 2022 г., 6,00 часа.

„След като баща ми Димо Янев Димов е приет в болница УМБАЛ-Бургас на 28 септември 2022 г. в Отделение по нервни болести, се оказва, че е с тежък инсулт.
Остана 8 дни в отделението и в неговото състояние нямаше никаква промяна. На 5 октомври в 11:00 часа го изписаха от болницата, по това време аз звъннах на г-жа Димитрова от Медицински център „Хоспис Миладиноски“ да бъде изпратена линейка за баща ми да го транспортират в град Черноморец.

Беше приет в 12:00 часа, направиха му тест за ковид и го включиха на системи. Аз и съпругът ми влязохме в офиса да подпишем договора и да платим предварително за цял месец. Сумата, която платихме, беше 1622 лв.

На другия ден в 8:30 часа сутринта г-жа Димитрова ми съобщи, че баща ми е починал и че по най-бързия начин трябва да го вземем, защото нямали къде да държат тялото му. Един час след това тя отново ми се обади и аз тогава попитах дали ще ми бъдат върнати част от парите, защото баща ми почина за няма 24 часа от настаняването си в хосписа. Тя каза: "Д-р Миладиноски при добра воля може и да ги върне".

Аз и съпругът ми ходихме 3 пъти, за да видим какво ще стане с връщането на парите. Г-жа Димитрова каза, че е говорила с д-р Миладиноски и че ще върне част от парите, но той бил извън България и като се върне, ще прегледа случая. Съпругът ми му се обади по телефона и говори с него и той каза, че като се върне от чужбина, ще разгледа договора и ще реши каква сума ще ни бъде върната.

След една седмица д-р Миладиноски се върна от чужбина и съпругът ми му позвъни, а той обясни, че отива в офиса и ще разгледа документите и ще се обади. На 17 октомври 22 г. д-р Миладиноски каза да занесем фактурата, за да преизчислят сумата, която трябва да ни бъде върната. Ние отидохме в хосписа в град Черноморец  при г-жа Димитрова, за да ѝ дадем фактурата, а парите тя обясни, че ще бъдат преведени по банков път, затова оставих номера на сметка ми и същата беше изпратена на д-р Миладиноски по вайбър.

След това казаха, че парите ще ни бъдат преведени следващия месец, защото за октомври било приключило счетоводството. Чакахме да мине месец, но пари нямаше, звъняхме няколко пъти на д-р Миладиноски, а той не си вдигна телефона. И до ден-днешен парите не са върнати, обърнахме се към адвокат Илияна Мелконян и заведохме дело срещу д-р Миладиноски.

Надяваме се, че този наш случай ще получи гласност с Вашата помощ, защото сме убедени, че не сме единствените, които се сблъскват с този Хоспис.
Предварително Ви благодарим за вашата помощ.
С уважение  Иванка Димова Ристовска“

Проверка на Флагман.бг в масивите на Бургаския районен съд установи, че този случай не е първият. С решение по гр. д. № 2818/2018 г. на Бургаски районен съд “Хоспис Миладиноски“ ЕООД е осъден да върне на близка на пациент, починал на 14.08.2017 г. в хосписа в гр. Черноморец, сумата от 825 лв., получена на отпаднало основание по Договор за настаняване от 02.08.2017 г.

Цялото съдебно решение можете да видите тук

Репортер на Флагман.бг се свърза с д-р Димче Миладиноски, за да потърсим неговата позиция по случая на Иванка Ристовска.

Д-р Димче Миладиноски: Не знам за подобно нещо, за първи път чувам от Вас

Д-р Димче Миладиноски

- Д-р Миладиноски, при нас дойдоха близките на Димо Димов, който по думите им бил хоспитализиран и е починал за по-малко от 24 часа във Вашия хоспис в Черноморец. Те претендират да им върнете сумата, която са предплатили за цял месец, като си удържите частта за реалния престой, според техните твърдения. Ще им бъде ли върната сумата, или нямат основания, каква е Вашата теза?

- Първо, при мен има много пациенти. В момента не мога да се сетя за кого става въпрос, защото много пациенти имаме.

- Може би имате и други подобни казуси.

- С всеки един пациент си имаме договорни взаимоотношения, така че не виждам причина нещо, ако е написано в договора, със сигурност е издадена фактура и бележки. Не виждам да има някакъв проблем.

- Изненадвам се, че не можете да се сетите. Дъщеря му се казва Иванка Ристовска, вероятно нямате много подобни казуси, че да не се сетите. Тя е завела граждански иск срещу Вас.

- Не знам за подобно нещо. За първи път чувам от Вас.

- Как процедирате в подобни случаи, възстановявате ли месечната такса, ако пациентът стои няколко часа само, защото случаят е такъв?

- Не мога да Ви кажа колко е стоял, защото в момента не съм запознат и документите не са при мен. Но по принцип при нас много ясно им се обяснява на хората, че таксата е месечна.

- Независимо колко часа или дни останат?

- Независимо колко дни.

- Това като на паркингите, нали, като минеш един час и веднага се просрочва да си платиш за втори час?

- Такъв е нашият принцип на работа. Това го знаят абсолютно всички близки и впрочем не мога да разбера какво целите в момента.

- Нищо не целим, дойдоха хората и разказаха какво им се е случило с Вашия хоспис.

- Всеки може да разказва, каквото си поиска.

*След този разговор, малко след 18:30 д-р Миладиновски ни изпрати своята позиция. Флагман.бг я публикува без редакторска намеса:

Здравейте, Във връзка с разговора с Ваш репортер, относно казуса с починалия в хосписа пациент и обещанието, което дадох да извърша проверка, Ви уведомявам за становището на "Хоспис Миладиноски" ЕООД по случая:

1.Пациентът е бил приет в много тежно здравословно състояние, след тежък инсулт (мозъчен кръвоизлив), както посочват и близките. Подробност относно здравословното състояние, с точна диагноза и медицинска документиция, мога да дам само при изразено съгласие на роднините, но може да се заключи, че състоянието беше много, много тежко.

2.Договорът е сключен и подписан, след като е разяснено подробно, какво се заплаща, кога се заплаща и т.н. Има служител на хосписа, който е натоварен със задачата подробно да разяснява условията по настаняване. В договора изрично е посочено, че сумата не се връща при непреодолими състояния, тоест при смърт на пациента. Пак в договора е посочено и какви услуги се включват.

3.След като с мен се свърза репортер на медийното издание "Флагман" направих проверка по случая. Установих, че още през миналата година, след завръщането ми от чужбина, мой служител, който е разговарял с близките ми е докладвал за това, че те са отправили питане дали може да им бъде върната част от сумата. От документите се сетих за случая. Сетих се, че служителката ми спомена, че близките са споделили, че са направили много разходи по лечението по болници и е останала с впечатление, че сякаш са били и леко затруднени финансово, което и според нея е причината за отправяне на искането. Съпругът на г-жа Иванка Ристовска, която се е оплакала пред Вашата медия е споменал пред служители на хосписа, че е родом от Република Северна Македония. От личен опит знам, че макар и двете държави да сме близки понякога е трудно да се живее, работи и реализираш далеч от дома, както и че това не рядко е съпроводено с финансови проблеми. Поради тази причина, въпреки че не се дължеше връщане на суми по договор, разпоредих още през миналата година на служител от хосписа да направи преизчисление на дължимите суми, като жест на помощ към сънародник и да бъде възстановена разликата на близките на починалия. За тази цел служителят трябваше да се свържи с близките, за да поиска да бъде върната оригиналната фактура, за да бъде направено сторно, както и да се извърши разплащане. С голямо огорчение разбирам от Вашата публикация, че моето разпореждане за сторниране и връщане на част от сумата не е било сведено към счетоводството за изпълнение, за което отговорният служител ще си понесе дисциплинарна отговорност.

4.Уведомих моя адвокат да се свърже с адвоката на г-жа Ристовска, за да може да се разреши това недоразумение. В заключение искам да добавя, че искрено съжалявам за загубата на близкия на г-жа Ристовска и поднасям своите и на екипа на "Хоспис Миладиноски" съболезнования.

Подпис: д-р Димче Миладиноски




В категории: Созопол


Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
37
Коментара по темата
37.
НИКИ
24.02.2023 12:34:40
0
5
Такова безумие няма в друга европейска държава!Това не е хоспис ,а смръдлива кочина!Престъпи ли входа -пиши го бегал!Миладиновски -Бог ще брои греховете му!
36.
*********
18.02.2023 10:23:00
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
35.
*********
18.02.2023 10:10:29
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
34.
Валя
18.02.2023 09:21:27
0
11
В този хоспис санитарките които се грижат за пациентите са арогантни и крадливи. Манипулират болните да разказват за имотното им състояние и ги изнудват за пари. МАРИЯНА от М.Рудник е същински дявол. Ще има възмездие за нея.
33.
недоволна
17.02.2023 21:53:31
0
8
То пък в Сарафово домът няма тераси тез болни хора нямат даже къде да се разходят защото терасите са заключени предполагам и в Черноморец е така а впрочем и в Окръжа болница Бургас има хоспис пъна мизерия и един мазен доктор който иска по 70 лв, на ден все едно си на хотел ,а яденето каато за бебета
32.
Долен Е
17.02.2023 21:45:20
0
9
Бог ще го съди тоя человек, няма мърдане,колкото и денги да има.
31.
Калоян
17.02.2023 20:20:12
0
21
1. От години често се случва пациенти, изпратени в този хоспис, да умират при съмнителни и неизяснени обстоятелства.
2. Собственикът му никога не е виновен за настъпилите събития.
3. За ръководителя на този хоспис последствия няма. Никога.
4. Въпреки изброеното дотук, болниците в Бургас продължават да използват “услугите” на този “доктор”.
5. WTF?!?
30.
Кюприя Кюприев
17.02.2023 20:07:48
11
1
Що бе, близките му се отърваха!
Жив труп...не е по силите на всеки един от Нас да се справи с подобна гледка,последващи грижи, обгрижване и прочие и прочие .
Трябва да си с много здрава психика, енергия и не не на последно място телосложение да можеш да издържиш такова предизвикателство .
Като наш Димо Димов "Даскалов" я закъса след някой друг месец...да не мислите,че ша го гледаме....директно при Миладиновски!
То с тези диагнози човек нищо хубаво не го очаква!
Да бъдем реалисти а не популисти.
Как се вдига един паднал старчок... кръст трябва....а като се секне....Ко праим....
Чувай Боже и закриляй.
Да минава.
То се обърка....и заекна.
29.
бягай
17.02.2023 18:43:13
0
30
Черноморец е град на ужаса! Мизерия по улиците, вместо плаж имат блато с домати, смрад на фекалии по целия град, хоспис , който е пълен ужас! Бягайте от тази дупка.Бягайте!
28.
За съжаление
17.02.2023 17:51:19
0
35
И моя близка беше там за раздвижване. Изкара точно 3 дни и тогава го видях тази "доктор", който ни обясни, че не знае как се е случило и как нямат такава практика, но ще върнат остатъка от сумата...и до там.
Явно практиката им е такава. Иначе женичките, които работят са читави, но от тях нищо не зависи. Няма лекарско присъствие, както се заявява. Не си водете близките там.
27.
Саламандър
17.02.2023 17:50:20
0
26
Знаят ли РЗИ Басейнова дирекция и РИОСВ, каква вода се ползва в Хосписа в Сарафово(м. Чаира)? Отговорът е нелегален сондаж!
26.
Ужас!
17.02.2023 17:43:06
1
31
Колко още трябва да четете за УМБАЛ БУРГАС и места като Хоспис Миладоновски???? Това не са места за хора. В УМБАЛ не знам дали изобщо някога е имало доктори, а за Миладиновски...
Хора, моля Ви - ЧЕТЕТЕ!
25.
Даниела
17.02.2023 17:40:42
0
36
Този заслужава да е в затвора, пълен мошеник и горките хора, които са там...баща ми почина там, но на нас си ни върна парите, защото разбра че няма да стане...пълен боклук. Там има хора дето не са виждали бял ден, заключени по стаите...
24.
Извод
17.02.2023 17:13:08
0
34
Не ходете в УМБАЛ Бс ....особено в Неврологията ..там работят току- що завършили стажанти или 80+ бабички ....когато умориха майка ми за 4 дена там 2020г имаше 1 бабка доктор,която нее знаеше защо е там ?!и не поверявайте близките си във въпросния хоспис в Черноморец.Все лоши места.На тоя бухал само като му види човек кабинета/ офиса какъв стил на обзавеждане има....цигански барок....бягай с 200км.Дано да върне някой лев на жената,...въпреки,че е хитър и договорите му са железни.Мои познати имаха подобен казус с такъв хоспис,но в Кошарица...взеха им парите за месец,бабата почина след 3 дни престой ....и нищо не им върнаха
23.
Що е маке...
17.02.2023 17:09:19
0
35
С маке няма да се разбереш. Обаче офиса е баси кича хахахахахаха. Все едно кабинет на Бойко в младите му години
22.
Ганя
17.02.2023 17:05:42
2
15
Брей , брей , кий съ тез нувини ба и тоз селяк къф ба ,мноу ухранин ба . Да ний работил като мисар ба ?! Виждам , че е голям силяк ба и то и клоун ф цирка ба . Тва неута къща ли й ба ? Мноу тясна е ба !И що има толкоз углидала , са гледа ба , преди да започни представлението на . Брау на чиляка, учину ба ,ама кой как психолога за оградата на бюрото ба , що за нишан ба . Таз ръки на каква обиколка на курема я ! Сигурно снимката е ут някой филм ф който участва , ама ни мой са сети , кой рижисора ба . Ай чи трябва да пасъ уфцете ба . Ни ги закачайте селяка ба , невинен е ба , който има очи нека вижда къф чиляка седи срещу вас ба . Ши има и още и шъ става по интересно!
21.
*********
17.02.2023 16:51:38
0
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
20.
Знам
17.02.2023 16:49:08
0
25
за подобен случай. Жената от Созопол изкара там две седмици и почина. Наследниците бяха щастливи от добре свършената работа, защото целта им беше да вземат къщата в центъра на новия град.
Обявиха я с деменция и още 100 различни заболявания. На свиждането ни тя ме позна моментално, нищо че не ме беше виждала 3г. и дори бях с различен цвят на косата. За жалост това беше и последната ни среща с нея. По време на нея тя лично ми обясни, че са я вкарали там за “рехабилитация” и “раздвижване” , което не беше правено изобщо нито веднъж. Опитах се да подам сигнал, но беше напразно. След броени дни ни съобщиха за кончината и.
19.
*********
17.02.2023 16:46:33
0
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
18.
Впечатляващ кич
17.02.2023 16:36:28
0
30
Бароков селянин
17.
*********
17.02.2023 16:20:25
0
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
16.
*********
17.02.2023 16:19:47
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
15.
!!!
17.02.2023 16:16:31
0
48
Само като му видиш снимката и офиса и ти става ясно, че този нещо е просто като гьон!
14.
Кирил
17.02.2023 16:13:51
28
10
Защо така грубо нападате доктора - вижте колко грамоти и отличия има на бюрото си!
13.
*********
17.02.2023 16:09:14
1
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Анонимен
17.02.2023 16:08:41
0
39
1. Д-р Миладиноски не изглежда като човек на който не искам да дължа пари;
2.Д-р Миладиноски изглежда, като човек от който не бих взел пари и като цяло, с който не бих си говорил като цяло;
3. Не знам до колко съм прав, но договорът (силно казано) е сключен между покойникът и дружеството, което стопаниства хосписът. Тоест със смъртта на пациента договора се прекратява по право. Заплатената сума доколкото разбирам е по т. 4 от този ...документ ще го нарека. Ако забелязвате там начислената сума е 50 лева на ден или месечен пакет 1500 лева . Тази формулировка, отново подчертавам според мен, създава механизъм на дневно начисляване, при който за усленение на страните е калкулирана месечената цена. Тоест според мен тук би следвало да имаме начислена сума за първия ден, след което договора да бъде прекратен и авансово заплатената сума да бъде възстановена като платена на отпаднало основание. Ако беше посочена само месечна сума можеш да говорим за таксуване на започнат месец, но тук ясно и точно е посочена 50 лева на ден или месечен пакет.
4. "Сумата не се завърща при непреодолими състояние" по принцип в ЗЗД има едни хубави разпоредби във връзка със свободата на договаряне и волята на страните и тн. , но не виждам как никоя от тях може да се тълкува в полза на дружеството в конкретния случай. Единственото близко до вероятната воля на страните е понятието непреодолима сила, пояснено в чл. 306 от ТЗ , но то няма никаква връзка с конкретния казус.
11.
Vanko
17.02.2023 16:06:24
0
48
Пълен шарлатанин, използва страданието на хората за да печели пари. Така е защото Държавата не контролира подобни места за настаняване на болни и възрастни хора. Повечето Частни Хосписи са защитени от Държавни Служители. Винаги Ги Предупреждават и Предотвратяват Проверки. Държавата нехае за Данъкоплатците Си.
10.
*********
17.02.2023 16:06:02
0
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
Rando
17.02.2023 16:03:40
0
53
Да вярваш на човек изглеждащ по този начин,работещ доктор а целящ имиджа на мутра,не знам колко кухо парче трябва да си

Попринцип в БГ здравеопазването е под 0та буквално в 90+ % от случайте е по-добре да не отидете в болницата защото или ще излезете с краката напред или ще излезете по-зле,или ще стоите 2-3-4 дена и като изтече клиничната пътека живи умряли ви изписват да ходите да пиете една студена вода и да се влошите или да умирате

Налагало ми се е да вися доста по болници заради близки хора и такава арогантност,незаинтересованост и простащина не съм виждал даже и на строителен обект когато съм работил или в чалготеката (което си е велико дъно само по себе си)

Тук таме по-младите лекари са доста по съвестни хора,с такива впечателния оставям,дето правят на мравката път,тези над 40 години ще кажеш,че не работи лекар,а палач или диктатор

Пълна олигофрения в тази крайно изпростяла държава
8.
Ty3apa
17.02.2023 15:56:09
0
11
'мяса
7.
Ty3apa
17.02.2023 15:54:22
1
57
Къв е тоя лорд Пенчо с тая пура и кабинет в стил мутробарок,на гад маса.
6.
*********
17.02.2023 15:54:03
1
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
5.
*********
17.02.2023 15:49:27
7
37
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
Ееееее
17.02.2023 15:41:06
1
63
А бе хора, не виждате ли кабинета му в какъв кичозен стил е обзаведен, защо сте оставили дядото при този *******?!?!?
3.
*********
17.02.2023 15:36:26
1
42
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
*********
17.02.2023 15:35:13
0
24
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
1.
*********
17.02.2023 15:34:23
0
27
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори