×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Президентът Радев предлага Украйна да застане на колене пред Русия, обяви съветник на Зеленски


Президентът Радев предлага Украйна да застане на колене пред Русия, обяви съветник на Зеленски
Хубаво е хората в България да спрат да слушат руска пропаганда - тя е извънредно примитивна. Слушайте своите сърца, казва Михайло Подоляк
12 Февруари 2023, Неделя, 18:48 ч.

В най-тежкия момент България наистина много ни помогна и ние завинаги ще запишем това в нашите сърца, казва Михайло Подоляк

В навечерието на първата годишнина от началото на войната в Украйна специално пред bTV говори първият съветник на Володимир Зеленски Михайло Подоляк. Той е в най-близкото обкръжение на украинския президент и всяка негова дума се приема като официална позиция на Киев. Ето цялото интервю:

- Измина почти година. Какво почувствахте тогава? Вярвате ли, че вие лично и вашата страна днес ще сте живи?

- Безусловно! Още от първия ден на войната вярвахме, че страната ни ще я има. Знаехме, че имаме шансове да спечелим тази война и че те ще нараснат. И че просто трябва максимално бързо и твърдо да предприемем действия. Самият президент и неговият екип останахме в Киев, за да поемем управлението на процесите, пред които войната ни изправи. Разбира се, разбирахме и всички рискове, които носеше тя. Разбирахме и цената, която трябваше да платим и за съжаление, се оказвахме прави, че цената е много висока.

- Какво постигна президентът Зеленски след посещението си в Лондон, Брюксел? Ще получите повече оръжия, повече подкрепа и какво от това?

- Несъмнено постигнахме три основни резултата. Европа абсолютно консолидира подкрепата за Украйна. Европа разбира природата на тази война, Европа е готова да застане до Украйна, колкото е необходимо. Това е първата част и тя беше показана. Оттук произтича и втората част. Руската пропаганда е този хибриден компонент, който ще нарасне несъмнено с връщането на Герасимовите окупационни части. Русия непрекъснато се опитва да докаже, че Европа е изморена от войната и постепенно ще се откаже от подкрепата си за Украйна, ще престане да помага с оръжия. Именно този елемент на руската пропаганда е унищожен. Третия съставен елемент - президентът обясни защо на този етап са ни необходими тези оръжия, за които говорим.

- Европа е консолидирана, но българският президент смята, че няма нужда да се помага на Украйна с оръжие. Той каза в Брюксел, че се "надява правителството на България да прояви разум и в бъдеще това (помощ на Украйна с оръжие) да не се допуска". Какво е отношението на Украйна към България в тази връзка?

- Украйна се отнася топло към България, към обществото, което разбира какъв тип война Русия води срещу нас. Според мен в Европа няма държава, може би, Унгария е изключение, но няма такава, която да не е разбрала природата на тази война, причината за тази война. Както и президентът на България трябваше да излезе и да каже. Вижте, той предлага на Украйна да застане на колене и да приеме решението, че Украйна повече няма да я има. На мен ми се иска този човек да говореше по този начин и така да поставяше акцентите, за да може на всички да бъде ясно какво предлага той. Той не предлага мир, не предлага войната да се прекрати, той не предлага основното – Русия да напусне нашата територия. Той ни предлага да застанем на колене и да продължаваме да позволяваме нашите деца да бъдат убивани.

Това е невъзможно. Искам да е ясна официалната позиция на Зеленски. Той много ясно казва следното: "Ние няма да капитулираме. Ние няма да загубим. Няма да застанем на колене. Няма да си дадем територията. Ние няма да си затворим очите пред масовите убийства. Ние няма да направим нищо от това. Ще воюваме, за да освободим територията си”. Всеки един президент, на всяка една страна би казал това. Защото, ако това се беше случило на България, навярно и българите щяха да защитават своите семейства и деца. Нашата позиция е кратка, а именно напускането на руските войски от територията на Украйна. Това е единственият начин да се прекрати тази война. Други начини няма. Няма нужда от илюзии за това къде и какво можем да договорим. Защото Русия дойде в Украйна не за да вземе територията, а за да унищожи максимално украинските граждани, както и украинската държавност.

- Г-н Подоляк, миналия месец статия в немския вестник Die Welt беше в центъра на вниманието на българското общество. Разказва как българският премиер Кирил Петков е помогнал на Украйна с оръжие. Но това си остана тайна. Трябва ли да се гордеем, че помогнахме на Украйна да се защити? Или трябва да се срамуваме, че не сме го направили открито и безплатно?

- Ще кажа следното. Вие сте страхотна страна, която наистина много ни помогна. Вашият премиер сам ще реши кога е готов да говори за това публично. Не можем да говорим за това заради партньорските ни отношения с другите страни. Даваме право историческата мисия да бъде изпълнена от тях, а именно да разкажат кога, как и защо са подкрепяли Украйна, на какъв етап. Това, което касае България мога да кажа следното: В най-тежкия момент от войната България наистина много помогна на Украйна и ние завинаги ще запишем това в нашите сърца.

На практика в Европа всеки политически елит тотално разбира своята отговорност, която трябва да носи в рамките на оказаната помощ за Украйна и да заеме правилната позиция. Вашият премиер демонстрира това несъмнено в онзи момент.

- Какво включва българската помощ?

- Смятам, че българското правителство само ще разкаже какво именно е дарило от хуманитарна, финансова и военна гледна точка.

- Полша и Германия решиха да ви изпратят танкове. Как ще ви помогне това?

- Войната има различни етапи, в които от един инструмент трябва да се премине на друг. Към настоящия етап това е формирането на окупираните територии от руските отбранителни сили на Руската федерация, защото те искат да водят война на чужди територии. За да може ефективно да се разбият тези линии на отбраната трябва да има ефективно контранастъпление и да се действа много бързо. Затова и ни трябват следните инструменти: ракети с голям обсег, които ще позволят на 300% да съкратят действията на руските войски. Стратегически удар по ресурсните бази и местата, където се намират военните, ще намали значително бойната способност на руската армия. Вторият инструмент, за да могат максимално да се пробият руските бойни сили и окупираните от тях части, са бойните танкове "Леопард", които са максимално ефективни за всякакви времеви условия и на тези географски ширини. Третата съставна част е щурмуващата авиация или ударно вертолети, които ще позволят да имаме по-голяма отбранителна сила, както и ще сведат до минимум загубата, включително и загубата, свързана с бронетехниката.

- Какви са очакванията ви от развоя на войната през следващите месеци – ще има ли нова атака срещу Киев, нова мобилизация в Русия?

- Ние непрекъснато виждаме мобилизацията в Русия. Тя непрекъснато губи жива сила и се опитва да я компенсира с мобилизационни мероприятия. Ние виждаме настъплението на Руската федерация в източната част на Украйна - Донецка и Луганска области. Там има много интензивни боеве, особено към днешна дата. Досега не виждаме концентрация на жива сила и техника на север, към Беларус. Ние не виждаме готовност за провеждане на действия, свързани с щурмуването на градове, които се намират в този регион. Това, което виждаме, е, че основните бойни действия са концентрирани в източната част на Украйна.

- Вие сте журналист. Имате ли какво да кажете на тези българи, които вярват на руския наратив и руската пропаганда, които оправдават войната срещу Украйна? Неща от рода – че Украйна убивала руски деца в Донбас, че това е война САЩ срещу Русия, фашисти, нацисти, био лаборатории. Какво казвате вие на тези хора?

- Всеки човек може да вярва в това, в което иска да вярва. Безусловно. Това е суверенно право на всеки човек. Дайте да поставим правилните акценти. Украйна е суверена държава. Тук живеят нашите семейства, нашите деца. Това е нашият дом. Нито е в Съединените щати, нито другаде в Европа, нито в България, в това число не и в Русия. Нашият дом е този, който всеки ден е атакуван от крилати ракети. Това са нашите домове, които всеки ден биват разрушавани. Нас убиват всеки ден. Застанете пред огледалото, погледнете себе си и отговорете за себе си на въпроса: Как вие ще реагирате, ако някой нахлуе в дома ви и започне да ви убива. А защо Русия прави това? Защото Русия по друг начин не може да живее. Тя не инвестира своите пари в собственото си развитие, в собствения си комфорт, в собствените си хора. Русия винаги е инвестирала своите пари в това да отиде някъде другаде и да унищожи някого. Русия така е живяла винаги.

През 2014 г. Украйна беше отворена страна, ние бяхме поели своя път към Европа. Ние бяхме в подготовка за безвизов режим с европейските страни. В този момент в нашата страна настъпиха вътрешни политически трансформации, които са нормален процес. Всяка суверена страна да определя сама как да живее. В този момент през 2014 г. Русия за първи път дойде и атакува Донбас, и Крим. Тя окупира Крим, а Донбас го унищожи. След това в тези анклави разсели криминални елементи от Русия. Там се настаниха бандити, които Русия изнесе. Това не беше население. И няма никакви бомбардировки на деца в Донбас. Би било хубаво хората в България да спрат да слушат руска пропаганда. Тя е извънредно примитивна. Слушайте своите сърца. За съжаление не взехме решение да освободим своите територии. През 2022 г. Русия, която от 8 години ни атакува и провокира и измисляше всички тези истории за фашисти и нацисти, 8 години по-късно Русия беше решила, че Украйна е слаба страна и си казаха: Ние за три дни ще ги унищожим тотално. Тя влезе на наша територия и ни атакува.

От началото на войната ние доказахме, че няма да се предадем и ще воюваме до края. Ние показахме, че сме готови да умираме за своя дом. Искам пак да подчертая, че ние умираме само за своята територия и затова би било хубаво, когато ти погледнеш в огледало, обръщам се към всеки един гражданин на България, сам да си отговориш. Ще се държиш ли така, както украинците, ако си на тяхно място? Като украинците, които защитават своята територия от варварски враг, който използва всички средства, по абсолютно циничен начин използва всички средства за убийства на цивилното население. И още веднъж искам да подчертая. Ние се отнасяме много топло към България. Ние считаме, че е прекрасна страна. И в най-трудния момент ни даде рамо. Историята ще сложи всеки на мястото му. Русия ще бъде записана там с черната боя. Не заставайте до нея - никога.


В категории: Политика


76
Коментара
76
Коментара по темата
76.
_nib_
14.02.2023 12:17:07
4
4
Ааааа...примитивна ли прадажнико...
Видях ,,примитивно" да дърпат младо украинско момче....за да го пратят на фронтовата линия...да мре за интересите на мръсния американец.
75.
Washington Post
13.02.2023 23:27:36
3
3
Това е официално потвърждение от американски СМИ, че НАТО участват във войната в Украйна освен с доставка на оръжия, също с тяхното прецизно насочване по руски цели:
"Ракетната кампания на Украйна разчита на прецизното насочване на САЩ, твърдят официални представители"
Украинските власти казват, че почти никога не изстрелват снаряди HIMARS без подробни координати, предоставени от американски военни, разположени другаде в Европа.
https://www.washingtonpost.com/world/2023/02/09/ukraine-himars-rocket-artillery-russia/
КИЕВ, Украйна – Украинските власти заявиха, че се нуждаят от координати, предоставени или потвърдени от САЩ и техните съюзници за по-голямата част от ударите, използвайки техните усъвършенствани ракетни системи, предоставени от САЩ, неразкрита досега практика, която разкрива по-дълбока и оперативно активна роля на Пентагона във войната.
Разкритието, потвърдено от трима високопоставени украински служители и високопоставен американски служител, идва след като месеци наред силите на Киев удряха руски цели - включително щабове, складове за боеприпаси и казарми - на украинска земя с осигурената от САЩ артилерийска ракетна система за висока мобилност или HIMARS, и други подобни оръжия с прецизно насочване като ракетната система M270 с многократно изстрелване.
Украйна може да нанесе удари без американска помощ, но тъй като Киев не иска да губи ценни боеприпаси и да пропусне, обикновено избира да не нанася удари без потвърждение от страна на САЩ, каза служителят и добави, че няма оплаквания от процеса.
Киев притежава пускови установки HIMARS и подобно оръжие, ракетната система M270, всяка от които изстрелва ракета, произведена в САЩ, която може да измине до 50 мили.
Трети украински служител потвърди, че насочването към всичко минава през американска инсталация на територията на НАТО и определи процеса като "много бърз". "Вашингтон пост" задържа името на базата по искане на американски служители, които се позоваха на опасения за сигурността.
74.
до 59
13.02.2023 17:42:40
5
8
Относно загубите на Украйна, израелските тайни служби твърдят, че 734 000 (!!!) войници на ВСУ са били убити, ранени, изчезнали или пленени. Към този списък трябва да добавим 100 000 резервисти.
От тях 157 000 ВСУшники са доказано "200". Това са тези, които са погребани. Повече или по-малко надеждни данни се дават и за ранените и затворниците. Според Мосад - 234 000 са ранените укро-воини, като правило, тежко ранени, също 17230 затворници. Останалите, пешеходен туризъм, изчезнали и дезертьори.
Плюс това, за идеалите на Бандера - 234 военни инструктори на НАТО (главно от САЩ и Великобритания), 2458 войници от НАТО, за които се твърди, че са доброволци, включително от Германия, Полша и Литва, както и 5360 наемници на дявола (общо 8052 жертви от НАТО).
По този начин, ако се вярва на еврейското разузнаване и турските медии, броят на жертвите може спокойно да достигне половин милион.
Забележете, че според украинска журналистка, средния живот на новопристигнал мобилизиран украинец в Бахмут е 4 часа...
Забележете, че всеки управляем снаряд или ракета към болница в Донецк е получил координати и е насочен от НАТО, разузнавателни самолети АУАКС на НАТО са постоянно във въздуха над Румъния, над 150 военни спътника на САЩ са над Украйна + спътниците с "мирно предназначение" на Старлинк, които се използват за дроновете с химическо оръжие и бомби над бойните действия.
Забележете, че Русия вече не само демилитазира Украйна, но и НАТО - всички НАТОвски страни твърдят, че нямат муниции дори за седмица военни действия.
73.
ХХ
13.02.2023 14:55:32
3
4
Аз съм жертва на пиянска злобарка и полза няма от мен. Съгласен съм незабавно да отида да се бия за свободата на украинския народ.
72.
Честен
13.02.2023 13:32:01
21
9
ДА ЖИВЕЕ УКРАЙНА
ДЪРЖАВАТА КОЯТО СЕ БОРИ ПРОТИВ АГРЕСОРЪТ КОЙТО УБИВА УКРАИНСКИЯТ НАРОД И РАЗРУШАВА ДОМОВЕТЕ И

РУСИЯ ЩЕ ЗАГУБИ
ПУТИН ЩЕ СЕ ОСЕРЕ
71.
*********
13.02.2023 13:25:06
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
70.
Цанко
13.02.2023 10:25:42
43
21
Слава на Русия!Била е супер сила,сега е,и ще бъде!Вечна Дружба с Руските Братя!
69.
Пешо
13.02.2023 10:10:30
5
24
Преиначават се думите на Радко. Той каза, но не спомена че агресора с пералните и гърнетата трябва да се изтегли от чуждата земя.
Естестеено че ако достоен геееерал и главнокомандваш твърди друго, не ни се мисли, как би се държал ако невеликата армия потънала в Донбас, беше дошла да ни освобождава!
68.
Пешо
13.02.2023 09:45:45
45
27
Преиначават думите на президента, както им отърва. Идеята е колкото се може по-бързо с цената на преговори н различно ниво да се приключи с този конфликт. Наложително е! Целият свят го отнася. Белята вече е налице , трябва да се мисли за бързото приключване с цената на взаимни отстъпки. Конфликт само с една страна няма - стара истина е. Американците настъпиха недопустимо близо до Русия в разрез с предишни договорености и естествено белята се получи... Това трябва да спре колкото се може по-бързо на всяка цена. Всички си патим
67.
Колю
13.02.2023 09:36:25
46
21
Не разбрахте ли ,че Русия е номер едно?Време е никой да не се съмнява.Време дори Ердоган да спре с курвенското си шикалкавене между Русия и Украйна.Източна Европа ще е Руска ,а ако Турция ,особено след тази огромна трагедия не влезе в час,също ще стане Руска.Америка и Запада просто нямат полезен ход и ритат с всичка сила като малко дете скъсана футболна топка пълна с камъни,за да не му се смеят другите деца,които са му я подготвили
66.
Гунчо
13.02.2023 09:34:25
9
41
Ний русфилити в унисон със кремълската версия воюваме с НАТО, обаче едновременно с това ежедневно от месеци се надяваме НАТО да спре помоща за украинците хахаха!
Шизофрения-биполярно разсъройство.
65.
Гунчо
13.02.2023 09:30:29
34
25
Хубаво ви е казал Радев ,тъпи укро фашисти,ама вие само с наркотици се тъпчете,и главите ви са отдавна изветряли
64.
До 60 "до 57"
13.02.2023 09:21:47
9
18
Нидей тъй би човек, русоробския ми мозък е в шок! И Пригожин вчера заяви пред руските медии, че вземането на Бахмут е далечна мечта, а за Донбас ще са нужни 1,5-2 години.
А тези кадри от Угледар шокираха самите руски военни експерти хахаха.
63.
Га га га га
13.02.2023 09:21:16
6
5
Естествено, че руский танкист ще гази своите, все пак своих не бросаем, а и прегрупирането трябва да е бързо, няма време да гледа къде кара. Или пък пералнята му е пречела да вижда.
62.
Западът
13.02.2023 09:11:05
31
12
Максимално 1 г още ще праща после надали ...ли Русия ще ги завземе за 1 ден ,Русия никога няма да загуби това е сигурно ,ако тя загуби свят няма има
61.
До 57
13.02.2023 09:06:57
4
5
Да сложиха ги в угледар прословутата им 155 ДВД дивизия катобягаше чак газеха своите с танковвте танкистите им
https://youtu.be/sIlsZGjGMMI
Гледай оеката как повлече и своите с танка напълни памперса
60.
Gay
13.02.2023 08:52:46
33
24
Защо тиражирате глупостите на един съмнителен индивид, а не показвате и другата гледна точка, нали това е в основата на журналистиката? Радев даже беше мек, можеше и по-твърда позиция да заяви относно тоя и другия, които историята ще ги съди за геноцид над собствения си народ, задоволявайки свои лични и задокеански интереси.
59.
Дааа
13.02.2023 07:42:32
11
22
Воюват с НАТО от месеци, обаче едновременно с това всеки ден ревът, че НАТО разпалва конфликта, като дава оръжие. Воюват с НАТО, обаче натовската армия, танкове, самолети и ракети, никога не са пристигали в Украйна. Воюват с НАТО, обаче дръжави от НАТО не са изстреляли един снаряд или ракета по Русия и Русия, не е изстееляла по тях, а Русия граничи с държави от НАТО.
Украински народ няма, обаче има уйраински нацисти.
Украинците се обстрелват сами, обаче докладваме за успешни обстрели на граждански обекти.
Отидоха да спасяват руския народ в Украйна, а го бомбят, грабят и убиват.
Твърдяха, че руският език е забранен в Украйна, а в следващия момент питат " като са украинци, защо говорят на руски"?
В Украйна имало геноцид срещу руското население, обаче само в Донбас. В другите райони на Украйна където живеят 12 милиона руснаци, геноцид няма, а Мариупол и Харков са с 90 % рускоезично нсселение и освен, че нямаше геноцид, руските освободите обстеелват и убиват, тези, к8ито уж усвобождават.
Какви индивиди вярват на кремълската психушка ли?
Ами, русфилшизофреници!
58.
Факт
13.02.2023 07:22:08
8
13
Важното е, че военните ни заводи работят 24/7, а какво бил казал президентинът е без никакво значение. Донякъде е смешно как продължава да баламосва глуповатите чебурашки и те да му ръкопляскат.
57.
Е
13.02.2023 07:16:28
50
33
Те украинците пак са на колене само ,че на САЩ ,тоя неблагодарник какво писка,най голямата им сила е плямпането и фантазиите ама те са породени от колумбийската стока,реалността е ,че руснаците си ги слагат не на колене ами на челна стойка!
56.
Прецедента радев
13.02.2023 06:56:50
10
16
Винахи е бил на колене преди беше личен фелационист на Гергов,в ложа Пейзан в пловдив,там е чирак има го и в документ показан от Афера бг
55.
Руски подлоги
13.02.2023 06:53:50
10
10
Отивайте в Мелитопол облечени като жени със журналистически карти на НТВ. ТАМ кадирите ще ви лекуват от хемороиди и запек както джурналистката,оклизмете се да не цапате освободителите.
54.
Дааа
13.02.2023 06:46:53
9
10
Путин шр бие чекии на Ердоган,оня паляк хроничния лъжец наЧВК Вагнер пригожин привърши еднократните пандизчии за 2 села да превземе.Сега даже и в затворите не му вярват и не щат да мрът за Матушката щото затвора има врата може и да излезеш ама гроба няма. Колкото до великите ВДВ хубаво им запалиха дирниците в угледар че като бягаха танкистите им чак газеха сънародниците си . Непобедимая и легендарная. Ташак
53.
Въй
13.02.2023 05:55:12
15
15
Обърканите изказвания на Радев нямат никаква стойност, освен да злепоставят България, тъй като относно военната помощ за Украйна вече има решение на парламента.
"За“ решението гласуваха 148 депутати, „против“ - 46, а 1 „въздържал се“.
52.
има ли военни престъпления?
13.02.2023 02:26:17
10
10
Това е едно последно много силно и искрено интервю на Скот Ритер пред Redacted относно военните престъпници в Украйна, на първо място Зеленски и какви са всъщност всички, които подкрепят това, това са също лица, които по закон трябва да отидат на Военен Трибунал:
https://youtu.be/Wn9V41asoxs
Замислете се също дали Българският Парламент, гласувал изпращане на оръжия в Украйна е също включен в този кюп...
Замислете се дали украинските военни престъпници трябва да застанат на колене пред Русия...
51.
Горд
13.02.2023 00:37:42
22
33
Гордея се с президента . Колкото до нашите “сънародници” Ако ви е много мила Украйна дърпайте към фронта предатели.Натовски и западни травестити . Научете се да служите на България престанете да позволявате да ви промиват мозъците с не вярна информация и да ни карат да заставате на грешната страна!
50.
Смяна
12.02.2023 23:44:36
26
28
Тоя призидент дърт комунистически боклук да си ходи в Русия! Само добър пилот до там е! Да ходи да разказва как е летял не става за президент комунист сричащ
49.
Командос
12.02.2023 23:13:53
26
39
Зеленски е педал! А да видим сега колко урки заселили си в Бургас, ще дадът ръчичка надолу!
48.
Ххл
12.02.2023 22:48:43
13
17
Евала маняк, страхотен анализ. Само путлерофила блянува превземане на Киев за 2 дни. Те и рамките не си вярват вече
47.
Ami
12.02.2023 22:43:14
25
13
Щом е прост русия ще ги избие.Тъпаци укрсински лудия путин ще ви избие до крак бе.Ще остане само пръст.Егати глупаците за 100 км земя се треоят като луди
46.
*********
12.02.2023 22:40:02
4
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
45.
ХХ
12.02.2023 22:29:01
9
18
Аз съм съгласен да умра за освобожденито на Украйна. Без това съм стар ерген пияндурник и безполезен злобаркаджия.
44.
Минотавър
12.02.2023 22:15:40
14
39
Аз на Подоляк ли да вярвам или на огромния видео материал, доказващ геноцида на западна Украйна над руското население в Донбас. Украинците започнаха тази война през 2014 г. и сега ще трябва да я довършат. А дали ще победят или ще загубят това е друг въпрос и времето ще покаже. Дотогава обаче има още много да залягат по окопите...
43.
ХХ
12.02.2023 22:13:11
7
16
"В най-тежкия момент България наистина много ни помогна и ние завинаги ще запишем това в нашите сърца"

А мръсните комундета като мен ще изтекат като фекалии в канала на историята.
42.
Mak
12.02.2023 22:05:21
16
41
Киро и Асен и техните поддръжници от ПП да отиват и да се бият срещу бензиностанцията с ракети, щом толкова милеят за Украйна.
41.
Narcos
12.02.2023 22:03:18
19
35
Подоляк, куче мръсно умряло, нали нямали ракети руснаците вече. а сега пък всеки ден с крилати ракети ви атакували, мамка ви лъжлива. Последно решете коя версия ще защитавате - имат ли или нямат ракети? Педал лъжлив.
40.
Лелята
12.02.2023 21:56:31
40
33
Жалко за нас, българите, че имаме такъв президент, избран за втори път.
Трагедия и пълна скръб.
39.
мУтрафонова
12.02.2023 21:55:11
13
36
За другаря Радев и другарката Нинова, мирът е победа на Русия. Има изненадани ли?
38.
Асанчо
12.02.2023 21:54:02
40
34
Извинявам се заради това недоразумение, наречено (п)резидента на България. Срам ме е от него. Много!…..
37.
ХХ
12.02.2023 21:52:23
30
26
Който гласува за ЕС и НАТО трябва спешно да бъде мобилизиран да мре за избора си!
36.
Haha
12.02.2023 21:50:07
9
6
Неблагодарниците в действие
35.
илиян
12.02.2023 21:40:12
30
37
Добре, че е Радев, че иначе сме загубени с дтия крадливи идиоти в политическат авърхушка на България.
34.
*********
12.02.2023 21:27:38
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
33.
дебили бургас
12.02.2023 21:22:45
22
46
Подоляк: Радев не иска мир. Иска да застанем на колене и нашите деца да бъдат убивани
32.
Гошо
12.02.2023 21:20:16
12
26
Наред с всички глупости които направи евала на Кирчо за машинното гласуване-това бяха най честните избори от 90г.насам!От хартиената бюлетина ще спечелят националните предатели от бсп,дъпъсъ и гроб!
31.
ХХ
12.02.2023 21:12:08
44
19
Още м. Април трябва да има мобилизация на евроатлантическите про'с'таци - да мрете за интересите на САЩ! Hямам търпение да ви изпращам... а аз ще се заема с дърводелския бизнес: двуметрови дъски отгоре и отдолу... другото вие си знаете, нали....
30.
XX
12.02.2023 21:07:38
38
15
До 25

Що бе другарю, аз не гласувам да ходя да мра за чужди интереси, за разлика от неграмотните и некадърни про'с'таци като ТЕБ!
29.
Радеввв.....
12.02.2023 20:57:26
18
48
Рейтинга , май пада .....
28.
Запознат
12.02.2023 20:47:28
46
39
Тя войната нали започна през 2014г. по украински сценарий. Този Подоляк нещо ни заблуждава.
27.
Пфф
12.02.2023 20:45:52
37
23
Или това или да продължава да си жертва народа, ползвайки ги като бухалка на САЩ срещу Русия
26.
Славейков махала бейби
12.02.2023 20:37:02
45
69
Не всичките сме червени подлоги. Има и нормални! Свобода и слава за Украйна!
25.
До урода ХХ
12.02.2023 20:19:29
17
46
Дано това което си написал да се случи на теб и семейството ти до 10 коляно!
Боклук мръсен, пууууу
24.
Статия от 2015 г
12.02.2023 20:16:46
0
0
https://kultura.bg/web/%D1%81%D0%B1%D1%8A%D1%80%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D0%B7-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%B0-%D0%B2-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0/
23.
XX
12.02.2023 20:14:13
67
25
Мобилизация на 50000 евроатлантика! Искам да слушам рева на умните им и красиви майки над ковчезите - геройски загинали за интереса на САЩ! Защото през тази музика за моите уши минава пътя към свободата и просперитета на България!
22.
.
12.02.2023 20:11:30
23
35
"Признанието на бившия германски канцлер Ангела Меркел, в интервю за Die Zeit, че Минските споразумения са подписани, за да се даде време на Украйна да се подготви за военна конфронтация с Русия, може да се използва за съдебно производство в рамките на трибунал".
21.
Капитан Петко войвода
12.02.2023 20:03:58
41
56
„Няма сопа, която да изтръгне Русия от сърцето на българина!“
20.
до мислещия с гъз* си!
12.02.2023 19:55:12
43
60
100 % си фатмак от Атия и с коментара си просто удари една мазна шпатола на метежника от Дондуков 2
Запомни едно мойто момче!
Зеления чорап ще е първият пРЕЗИДЕНТ в историята на България, който ще бъде свален с Импийчмънт. Само стой и гледай!
19.
Кадиров
12.02.2023 19:46:35
12
23
По-добре е да се нагъзите...
18.
мислещ
12.02.2023 19:45:28
114
70
Поздравления за позицията на Президента Радев!
Единственият адекватен, нормален, некорумпиран и мислещ за интересите на България, а не за тези на САЩ!
Затова Радев ще бъде с рекорден рейтинг и българският народ ще го обича!
Защо не обичаме Борисов, петков или Христо Иванов? Защо тези гниди са с рекордно нисък рейтинг сред българите? Защо ни упраляват само такива дупедавци, а не истински българи като Радев? Защо?
Защо 30 години ни упралвяват само продажници? Ние ли сме идиоти, че избираме все такива?
17.
д
12.02.2023 19:39:55
41
62
резидента да хваща пътя, това не е българин, а руска подлога
16.
Bubs
12.02.2023 19:38:08
32
35
До 7:
Баба ти Ванга е била един рептил, слугинаж на Русия, хич не ми я хвалете тази вещица!
15.
дамммм
12.02.2023 19:35:39
48
70
Нашия президент се нареди до диктаторите от Северна Корея, Венецуела и Сирия. Срам за всички българи. Светът ни се смее и се чуди тия в ЕС и НАТО ли са?
14.
бТв ?!
12.02.2023 19:31:11
79
65
Е как за една цяла година т.нар. телевизия бТв не взе и ЕДНО интервю показващо другата гледна точка. Някой от Донбас или Луганск.

Но това е Светльо Иванов, еднопластов, черно бял представител на Евро-Атлантизма. Той следва партийната линия.
Истината не му е потребна.

Аз като българин се възмутен, че висш представител на чужда държава, какъвто е този Подаляка си позволява да тълкува и нагрубява позицията на нашият български Президент.

Правилна, неправилна това е без значение, защото той е българският Президент.
Но това, че журналиста не му дреме че обиждат нашият Президент само показва какво небългарско, продажно коп еле е този индивид Иванов !!!
13.
DB7
12.02.2023 19:29:35
24
52
Радко гнусен червей главнокомандващ хаха мишка ДА ВЗЕМА ГЕНЕРАЛ ИВАН КОЛЕВ 7000БЪЛГАРИ СРЕЩУ 28000РУСНАЦИ БОЙ ЗДРАВ
12.
Радев
12.02.2023 19:26:25
16
37
Ако бях на мястото на Зеленски бих си разтворил бузите собственоръчно! Така ще е по лесно на руснака да ми го сложи!
11.
Учен
12.02.2023 19:22:15
50
57
Тоз пък тъп укранасранец, да си коментира само наркомана президент на токчета!
10.
Петър Днепърски
12.02.2023 19:20:30
11
29
до 'Абе": ами тръгни "рамо до рамо" - Пригожин наема такива като теб
9.
Дядо Вангу
12.02.2023 19:20:14
29
55
Българи, бягайте като дявол от тамян от руспията и ке се е оправите!
8.
Ванга
12.02.2023 19:17:19
37
62
Путлер ке разпадне Расия на 50 царства-годподарства. Радев е фатмак
7.
Абе
12.02.2023 19:11:41
87
60
Тя баба Ванга го е казала: "България ке се оправи само кога пак тръгне пак рамо до рамо с Русия". Това е!
6.
MiB
12.02.2023 19:09:47
18
20
Те пък що го слушат, белким не го знаят какъв подлец е? Чакат патрони, пратил им фасул...
5.
Хахахах
12.02.2023 19:07:56
76
54
Въшкавите укри ядат бой, като магаре на чужди снопи, обаче дрънкат простотии колкото си щат! Няма я вече тази измислена държава! Паляците са подготвени от хамериката за "на колене пред уреда" на Кремъл!
4.
Кремълска мижитурка
12.02.2023 19:00:27
62
85
Радев е предател който се прегърна с бойко и доган. Освен това се оказа и руски плъх в генералски мундир.
3.
Петър Днепърски
12.02.2023 18:58:33
27
32
Много точен анализ
2.
Не е нужно да четем глупости
12.02.2023 18:57:10
121
81
Този Подоляк явно мъти водата по препоръка на някого. Важното е да не се подаваме на провокации и да си гледаме националният интерес
1.
Мура
12.02.2023 18:54:02
29
64
Радев ако е казал тези думи той ще ги каже и ако БГ попадне в такава ситуация.Какъв главоначалник е....7
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори