×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Убийството на Иван Владимиров било планирано, бившият полицай плашел и други съседи с пистолет


Убийството на Иван Владимиров било планирано, бившият полицай плашел и други съседи с пистолет
Майката на убития психолог Слава Иванова не скри сълзите си и сподели, че загубата е непрежалима
Тема в развитие
виж още
скрий
10 Февруари 2023, Петък, 08:15 ч.
Автор: Флагман.бг

Майката на убиеца, която е клошарка, беше напълнила коридора на стълбището и мазето с кашони и найлони, каза опечалената Слава Иванова

Агресивният бивш полицай, който е задържан за убийството на психолога Иван Владимиров,   не говорел с никого от блока им. Случвало се е на два пъти да вади пистолет на съседи. Това разказа пред Нова телевизия майката на жертвата. 
 
Молбите ми към Вселената да е ранен не се сбъднаха, сподели Слава Иванова.

Тя разказа, че семейството отдавна има конфликт със стрелеца, подавани са и десетки жалби. Хора от блока пък споделиха, че той е проявявал агресия и към други свои съседи.

Втора безсънна нощ прекараха близките на жертвата. Задържан е негов 52-годишен съсед, бивш полицай, с когото от години имали спорове от битов характер. Каква е точната причина за стрелбата срещу психолога, все още се уточнява. Майка му обаче е категорична, че не става въпрос за инцидент, а за планирано убийство.

„Това, което чух, е, че е много добре планирано и обмислено убийство, с много добре планирана и измислена инсценировка, че е нападнат от сина ми и че той е бил в самозащита”, коментира още опечалената майка.

Слава Иванова разкри и причината за възобновяването на 30-годишния конфликт между семейството ѝ и това на сочения за убиец: „Започна отново поради обстоятелството, че 30 години майката на убиеца, която е клошарка, беше напълнила коридора на стълбището и мазето с нейните кашони и найлони, които предава за пари. Синът, ми като се върна от Америка, заедно с едно друго момче, направиха акция да се изчисти дворът и в суматохата някакви нейни чували са били изхвърлени”. Стрелецът повикал полиция, която му обяснила, че всички вещи извън жилището му могат да бъдат почистени.

Слава Иванова не скри сълзите си и сподели, че загубата е непрежалима. „Опитвам се да живея с мисълта, че съм изключително благодарна за това, че той е бил в живота ми. Той ми даде много, той ми беше учител”, каза майката.

Няма свидетели на стрелбата. Трупът на жертвата е намерен от двама съседи, които чули шум и усетили миризма, която определят като "странна", каза в изявление говорителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова. „Между заподозрения и убития двамата имало междусъседски спорове от битов характер. Все още изясняваме точната причина за стрелбата. Задържаният не отрича, че е извършил убийството, но засега е заявил това само при беседа с полицията”, каза още Петрова.

Братовчедката на убития психолог Нина Томова пък каза пред Нова телевизия, че междусъседският спор между психолога Иван Владимиров – Нав и съседа му е продължил близо 30 години.

„Междусъседската война е продължавала откакто са се нанесли. Постоянно им правил забележки – да не местят столове, да не се смеят”, разказа Томова. През годините психологът е правил опити да реши конфликта.

Томова обясни, че 10 дни психологът е бил в чужбина, а майка му в провинцията.

„Не е имало кой да му вдига шум. Не знам какво го е накарало да ходи, да маже по вратата. Според мен е търсел конфликт”, заяви Томова.

Тя е категорична, че Владимиров не е бил провокатор.

„Той се бореше срещу това. Никога не е тръгвал да налита на бой, никога не е смятал, че с физическа саморазправа можеш да си решиш проблемите. Винаги беше с усмивка, с говорене”, заяви Томова.

„Това са над 30 години. Ако е предполагал, щял да се залости и да не говори с него”, заяви Томова.

Тя обясни, че леля й и братовчед й са знаели, че съседът им има пистолет.

„Няма на кого да разчиташ да те защити, дори и да подаваш сигнали за това”, коментира Томова.

За задържания за убийството се знае, че майка му е събирала боклуци в апартамента, започнала да реди и отвън. „Беше много мръсно и миришеше. Когато бяха направили забележка на майката, синът беше реагирал агресивно”, каза още Томова.


В категории: Крими


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 0
9
Коментара по темата
9.
Никой
10.02.2023 10:00:47
2
12
А добър ден! Майката на житейски катастрофиралия фатмак била клошарка и живееели заедно. Дразнили го смях, местене на столове и т. н. хахаха
КомунистоПутинофил, презиращ днешния отворен и свобобен свят във който, всеки си избира как да живее и да се развива. Говедото е типичния провалил се неудачник, подтиснат, неудовлетворен и с ежедневни мисли и заплахи да застреля някой съсед,но при всичката подтиснатост, комплексарщина и неудовлетвореност от десетилетия, страхливото псе най-накрая гръмнало съсед,не защото е смелост, а защото вече е бил психиболен. А сега си направете извода колко страхлив пес е въпросната утрепка, оръжието да му е на кръста, да агресира и заплашва десетилетия и да гръмне чак сега!
Колко десетки години болния му страхлив мозък е създавал измамното чувство че го мачкат, подтискат и ощетяват, а всъщност целия този черен свят е бил затвор за душата му създаден от комплексирания му страхлив болен мозък.
Направете си извод, какви са драскащите, тука които го защитаваха и се надяват да им раздадяли законно оръжие.
Абе уроди страхливи, като толкова години в болните ви мозъци сте подтиснати, мачкани и мечтаете да застреляте някой и мислите че за вас това е реалност и жизненоважно, защо не сте намерили оръжие до сега бе страхливи псета.
Килъри и революционери, чакащи да им дадът законно оръжие хахахаха.
Играчки от Секс шопа можете да си купувате да им сядате от горе, а оръжието което ви е толкова "жизненоважно" трабва някой да ви го да дойде да ви звънне на вратата и да ви го даде
Авееее подтиснати страхливи ибрици!
И като ви дадът оръжие какво?
Ще гръмнете жена си или някой ей такъв съсед. Страшен инстикт и революционен плам и идеи! Хахаха.
8.
Някой
10.02.2023 09:30:20
14
10
В никакъв случай не оправдавам деянието и убийството, като изход, но когато едно нещо се превърне в натрапчива медийна атака и то само от едната страна, значи нещо намирисва!
Какво стана с пуснатите 12 жалби за тормоз, от страна на полицая към семейството на психолога?
Не е добре медиите да се превръщат в съдник! "Тяхната работа" е да съобщават всяка информация по случая!
7.
Не знаете фактите а коментирате !
10.02.2023 09:30:05
20
6
Съжалявам за загубата на майката но явно има сили да говори и снощи и днес пред телевизиите а сина и още не е погребан дори.
Говори ми да "Вселената" и за 30 годишен конфликт !?!

Е нали искахте в ЕС.
Ето ви го !
Шестнайста година сме набутани в тази бездушна, сатанинска клоака наречена ЕС и това са резултатите.
Ама в Европата не било така не е оправдание на 16 година от пълноправното ни членуване вътре.
Членове сме !
И то големи.
Хора затрили доброволно държавността си в името на НПО добруването ни.
И ето ви го резултата.

Бившият полицай е подавал жалба след жалба срещу семейството на психолога и накрая са му се скъсали нервите и бездействието на държавата е превърнала бивш полицай в убиец.

Истината може и да е такава.
Никой не знае и не бива да съдим.

Факт е че живеем в безбожни времена!
6.
Чичо леля
10.02.2023 09:20:44
0
6
Жалко за младия мъж, още можеше да живее , и този случай се разчу толкова само защото пострадалия има поне някаква обществена известност , иначе колко такива случая има в момента и хората просто се примиряват и чакат да се случи най лошото
Ако не беше известен пострадалия то щеше този случай да мине на бързо както този на женския пазар където съсед бивш военен уби съседа си и остави 2 деца сираци , заради скандал за врата в коридора
5.
Pol
10.02.2023 08:56:06
0
28
Жалко за човека.А за наглото ченге е ясно.Никой не е реагирал на сигналите,защото има връзки с действащи полицаи.И затова се има за за недосегаем.В тази държава всички проблеми са заради корупцията.И най много в МВР.На запад била 8 процента администрацията им,а при нас 40 процента.За капак имаме най голям брой ченгета на глава население.Само схеми при тях.Скандал след скандал.Пияни,дрогирани,охрана на мутри.Докога?И всичко за сметка на бюджета.Я да вземат да си плащат данъци и осигуровки поне.Ние обикновените простосмъртни им плащаме всичко,а те все искат повече.Ако не им стигат,защо не напускат.Просто е.Махайте ги всички,нови ще има желаещи.И първо пенсионерите с макс.пенсия и заплата.Махайте тъпия закон.Щом остават след пенсионирани значи труда им не е тежък за първа категория.Пък млади хора без връзки чакат за щатове,ама няма.Работят с пенсия,заплата и в почивните дни часмаци.Докога бе,хрантутници?
4.
Калинка
10.02.2023 08:53:45
1
20
Напълно безхаберна държава, дъно.... Нямам думи от всичката тази несправедливост, която ни залива с пълна сила!! Българите сме проклето племе! И който се възмути от моя коментар, рано или късно със сигурност ще стигне до същия извод за съжаление..
3.
оффф...
10.02.2023 08:48:03
17
6
Вдигнете заплатите на полицаите - кой ще ни пази от психолозите иначе
2.
...
10.02.2023 08:39:41
2
29
Преди години четох една статия, в която се трърдеше, че обществото ще се раздели на 2. Едната част ще бъдат образовани, интелигентни и успешни хора. Другата маргинали без оглед на етнически произход. И представители на двете части на обществото ще имат досег само когато вторите извършват престъпление срещу първите. Ето, че се сбъдна! Сега си представете, че маргиналите са 80%-90% от обществото!
1.
10.02.2023 08:37:41
2
35
Само в Булгаристан може да кажеш,че се страхуваш за живота си и да предвидиш до последен детайл смъртта си и никой да не те отрази… Сили на тази женичка!
Развръзката е ясна… болен,невменяем и т.н…
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Добрата новина е, че 49-ото НС ще излезе в почивка до няколко дни и доколкото е възможно авторитетът на парламентаризмът ще бъде запазен При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие „Пратете екип, защото престъпността расте, появяват се и все повече нарушители на ЗДвП, зоват местните жители Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Фолкдивата неузнаваема, сравниха я с нейна колежка Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жертвата, която е на 64 години, е получила медицинска помощ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори