×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дъщерята на Станишев омая Григор Димитров


30 Януари 2023, Понеделник, 09:25 ч.
Автор: Флагман

Тенисистът от Хасково е пословичен с влечението си към красиви жени, а Моника определено впечатлява с визия

Впечатлен от доведената дъщеря на Сергей Станишев е останал топтенисистът Григор Димитров. Първата ракета на България се запознал лично с красавицата Моника, с която имали възможност да поговорят насаме и да се опознаят. На снимка от скорошната им тайна среща в София, на която позират един до друг, изглеждат досущ като светска двойка, пише вестник Ретро.

Тенисистът от Хасково е пословичен с влечението си към красиви жени, а Моника определено впечатлява с визия. От месец насам се говори, че Гришо е отново необвързан. В края на декември миналата година излезе информация, че връзката му с Лолита Османова – дъщеря на руски олигарх, е завършила с фиаско. 31-годишният тенисист бил инициатор на раздялата, която двамата все още не са обявили, но в същото време са спрели да публикуват снимки заедно. В последните години Димитров се сдоби с имидж на разбивач на женски сърца, а в списъка му със завоевания присъстват редица дами със световна слава. Любовни авантюри той имаше с Мария Шарапова и певицата Никол Шерцингер.

Далеч по-прикрита по отношение на любовния си живот е доведената щерка на Сергей Станишев, която е дете на съпругата му Моника от първия ѝ брак с вече покойния банкер Венцислав Йосифов. Тя носи името на своята майка и от повече от година прави кариера на мениджър в голяма софийска фирма. Завършила е престижен колеж в Швейцария, а през 2021 г. взе и диплома от елитен университет в далечен Шанхай, където следваше „Медиен бизнес“. Брат ѝ Венцислав пък живее в Америка, където и учеше.

Доведените деца на Станишев са изключително близки с него, особено Моника. Тя живее заедно със социалиста и майка си в къщата им в столичния квартал „Драгалевци“, когато те са на родна земя, а не в Белгия. Придружава ги по всички семейни пътувания и се грижи за своите по-малки братче и сестричка. Малчуганите Дария и Георги са плод на любовта на Сергей със съпругата му Моника. Дария е вече на 11 години, а Георги – на 9. И двамата са ученици и живеят раздвоени между Брюксел и София.

След като приключи мандатът му на евродепутат след по-малко от 2 години, вероятно социалистът и бивш лидер на ПЕС ще се завърне окончателно обратно със семейството си в България. В родината Станишев не притежава собствен имот, в който фамилията да живее, но пък в момента с жена му Моника плащат наем за палат в полите на Витоша, който ползват, когато са у нас. Справка с последната декларация на Станишев пред КПКОНПИ показва, че имението се простира на внушителните 620 квадратни метра, което се равнява на приблизително 9 тристайни апартамента. Бившият премиер е сключил договор за наем със собствениците, според който с жена му плащат по 2500 лева месечно, за да ползват модерната къща. В Брюксел, където бившият председател на БСП изкарва по-голямата част от времето си, откакто е в Европейския парламент, той също обитава имот под наем. Месечно за брюкселското си жилище социалистът плаща по близо 10 хиляди лева.


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
5
Коментара по темата
5.
мен
30.01.2023 11:47:03
1
11
Пропуснахте първата му любов в живота Серина Уилямс
4.
Коментар по темата
30.01.2023 10:45:31
1
5
„Однажды Сталину доложили, что у маршала Рокоссовского появилась любовница и это — известная красавица-актриса Валентина Серова. И, мол, что с ними теперь делать будем? Сталин вынул изо рта трубку, чуть подумал и сказал: — Что будем, что будем… завидовать будем!“
3.
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!
30.01.2023 10:34:41
27
0
ФЛАГМАН И ИСТИНА И ТИ НАИВЕН ИДИОТО №1 ВЕДНАГА ПРАТИ НАП И КОНПИ ЩОТО БИЛИ ПИСАЛИ НЕЩО СИ !!!!!!!!!!!!!!!!!ЩО НЕ СЕ Е ПОДПИСАЛ """""ДЖУРНАЛИСТА """ЗА ДРЪНКАНИЦИТЕ СИ ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
2.
Emilia ot planeta Дънер
30.01.2023 09:59:03
0
8
Na bonka ot planeta mqza
1.
брех
30.01.2023 09:51:18
0
16
къде се дават тез имения за 2500 ЛВ. месечно?! То един тристаен гони 1000, а за 9 да не говорим.... КОНПИ и НАП спят отново
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори