Рецепта за такос със скариди и кремообразен сос със сметана
Става бързо и е много вкусно
Разнообразете менюто си с тази невероятна рецепта за такоси.
Необходими продукти:
4 тортили
1 кг скариди
3 скилидки чесън
2 с.л. сок от лайм
за соса:
1 ч.ч. заквасена сметана
2 люти чушки
1 скилидка чесън
1 лайм
Начин на приготвяне:
За да направите соса, смесете всички съставки в блендер. Пулсирайте до гладкост. Овкусете и подправете със сол и черен пипер. Приберете в хладилник до сервиране.
Комбинирайте скаридите, чесъна и сока от лайм. Разбъркайте добре.
Загрейте малко количество масло в тиган на средно висока температура. Добавете скаридите и гответе, като разбърквате, докато скаридите се сварят, около 3 минути.
Сервирайте скариди в тортили или черупки от тако с желани топинги и кремообразния пикантен сос.
Време за приготвяне: 30 минути
 
													 
													 
													 
													 
													 Бърз трик за по-лесно заспиване
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Бърз трик за по-лесно заспиване
													
													
																													 
															 Всички ли мразят Слави? Тв водещият с безпрецедентен ход във фейсбук
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Всички ли мразят Слави? Тв водещият с безпрецедентен ход във фейсбук
													
													
																													 
															 Безпрецедентна ситуация в Биг Брадър
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Безпрецедентна ситуация в Биг Брадър
													
													
																													 
															 
															 
															 
															 
															 
															 
															 
															 
															 
															 
														 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
							 
							 
							 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										