×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Забраняват на български политици да влизат в Северна Македония


Забраняват на български политици да влизат в Северна Македония
Депутатите се събират заради поредният случай на посегателство над българи в Северна Македония. Тонът между двете държави се изостри
24 Януари 2023, Вторник, 06:47 ч.
Автор: Флагман.бг

Извънредно заседание на парламента заради антибългарската истерия в Скопие, изслушват външният министър

Депутатите се събират на извънредното заседание на Народното събрание. Разпореждането за неговото свикване е на председателя на 48-ия парламент Вежди Рашидов, съобщава Нова телевизия.

В програмата на депутатите е включено изслушване на служебния външен министър Николай Милков заради поредният случай на посегателство над българи в Северна Македония. 

Бият българите в Охрид заради провокатори? Наши политици обиждали народа на Северна Македония

Вчера за пореден път тонът между двете държави се изостри. След Съвет по сигурността, президентът на Република Северна Македоноия Стево Пендаровски обяви, че ще предложи на правителството да въведе забрана за влизане в страната на един евродепутат от България и още няколко български граждани - политици заради действията, които предприемат срещу Македония. 

Причината Пендаровски да предложи забраната са честванията на Гоце Делчев на 4 февруари в македонската столица.

"Ако тези лица искат да влязат в страната - да не им бъде позволен достъпът, а ако са вече вътре в страната - да им бъде отказан престоят и да бъдат обявени за персона нон грата", призова Пендаровски.

Оперират пребития в Охрид Христиан

Очаква се още българските народни представители да проведат разискване по питане към министъра на околната среда. То касае премахването на 9 хиляди тона незаконни отпадъци в град Плевен.

Пребитият в Охрид българин продължава да получава заплахи

Заседанието ще приключи с парламентарен контрол.


В категории: Политика


15
Коментара по темата
15.
Safdef
24.01.2023 15:38:27
1
0
Въпросните политици са от пишман патреотете и северно македонците казаха, че са на руска хранилка….и в случая май са прави!
14.
Do N 10
24.01.2023 13:44:21
0
3
Абе колега , не е трудно. До момента са раздадени около 130000 български лични карти на македонци. А на преброяването им , а на изборите са се самоопределили около 3000 с българско потекло. Ами тъи като се знаят всички номера на издадените лични карти , трябва да се обявят за невалидни за ЕС , а само за Бг. И въпроса приключва.
13.
гном
24.01.2023 12:38:01
0
4
И нашите да забранят на македонски политици да идват в България и най-вече да спрат да им издават български паспорти. Предатели долни! Заради тях България е претърпяла две национални катастрофи. Не си струва да се ядосваме! Те албанците скоро ще им видят сметката!
12.
До 8
24.01.2023 12:13:48
0
0
Ей глупендар я виж всичките провукатори ,къде са били преди да се завърнат в Македония! Малоумник залюхан
11.
Българин
24.01.2023 11:13:05
3
9
Защо се натискаме да ги изкараме българи? Така постъпихме и със турците в България. Убихме ги, вкарахме ги по затворите и Белене, накарахме ги да се изселват в Турция, но си останаха турци. Защо ? Зорлян хубост не става. Да ги оставим ако се чувстват македонци да са такива. Ние трябва да защитаваме българите в Македония,които се самоопределят като българи, а не насила всички македонски граждани, че са българи!
10.
Верно ли
24.01.2023 10:13:24
1
16
Тези палячовци забранявали, пукат се да взимат БГ гражданство единствените който напъват за БГ гражданство. Статистика е страшна над 20% от македонското население вече са с БГ гражданство. И какво правим сега??? Мразят ама БГ гражданството ще си чупят краката да го вземат. Какви долни курви са тези македонци от личен случай говоря, преди около 7 години имах чести ангажименти в президентството в София и в месеца ми се налагаше да ходя няколко пъти познайте какви националности там чакаха за техните укази за приемане на БГ гражданство? Над 90% македонци, 3% сърби, 4% арабски кюрди, останалите 3% арменци, руснаци, турци. В асансьора се засичам с две млади момичета и едно момче заговорихме се аз ги питам от къде са те и те ми казват, че са от Скопие и тук са защото скоро ще взимат БГ гражданство поздравих ги за което и те ми казаха, че пра пра баба им и дядо им били чисти Българи и успееш ли да докажеш това много бързо и лесно получаваш БГ гражданство. Тогава аз им казах щом вашите пра пра баба и дядо са чисти Българи тогава и вие сте Българи не е ли така. Момчето отговаря, а не ние сме Македонци. Отговорих му, че няма абсолютна никаква логика в това което казва, но спрях да споря с тях.
9.
до 8
24.01.2023 09:32:23
23
8
ей, глyпeндep, какви "кремълки" те хапят теб, бе? тези албански шиптъри са краварски л@йнa, като теб. пратиха танкове на украинците и точно на проруските агенти в бг е забранен достъпът. работата е хвани руснаците, удари американците. затова американците трябва да гризат дървото в украйна, а руснаците да го издyxaт в Сърбия и Косово. Това са българските интереси.
8.
До 7
24.01.2023 08:54:35
15
26
Не големия брат, тва са си чисти провокации тип "Кремълки". Само прости хора като теб обвиняват за всичко Америка!
7.
Чичо Сам
24.01.2023 07:52:38
38
19
Големият брат се мъчи да направи конфликт и тук! Отявлени провукации
6.
Идеал Петров
24.01.2023 07:44:46
3
34
Идеално! Нашите политици да въведат реципрочни мерки като освен че трябва да забранят влизането на макета политици, да спрат да ги посещават и да се занимават с тях. Пълен блок за членството им в ЕС и да правят като вятъра
5.
Поредните
24.01.2023 07:44:28
10
9
Опорки от мацква,кой знае каква мизерия пак ни готвят сега откланят вниманието
4.
До сите маке
24.01.2023 07:39:55
1
21
Псле как да влезете в Европската Унија!?!
3.
Sss
24.01.2023 07:32:26
3
28
Къпан македонец си е чист българин..
2.
Путин
24.01.2023 07:25:12
6
18
Май трябва да ги анексираме
1.
Братята македонци
24.01.2023 07:24:31
2
35
Слава на бога, че македонците не са колкото китайците, щяха да избият целия свят. Мразят всичко дето мърда
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност 
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори