×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стойо Недин – иконата на СДС в Созопол, премина в ГЕРБ за едното 8-мо място


Стойо Недин – иконата на СДС в Созопол, премина в ГЕРБ за едното 8-мо място
Стойо Недин (крайно вляво) и стоящият до него Станчо Христов демонстрираха нетърпимост още по време на консултациите между партиите за състава на ОИК
18 Септември 2011, Неделя, 12:56 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Сините се разпаднаха в общината, ДСБ и „Гергьовден” правят плах опит да възродят дясното с коалиция „На чисто”, издигат Константин Палазов за кмет

Лидерът на СДС в Созопол Стойо Недин, който от дълги години  е една от емблематичните фигури на синята идея не само в морската община, но и в Бургаска област, шокира дори собствените си съпартийци като премина към ГЕРБ. Той влезе на 8-мо място в листата на партията, издигнала настоящия кмет Панайот Рейзи за втори мандат. От СДС казаха, че изборът е лично негов, че такова решение на партията няма. Това е тотална изненада, тъй като Недин винаги е олицетворявал седесарските настроения,  на предходните избори беше синият кандидат за кмет, взе 7, 61% от гласовете, беше общински съветник през изтичащия мандат, зам. областен лидер на СДС и се сочеше за един от малкото хора, които останаха верни на партията през годините. 

В политическите среди на Созопол се коментира, че Недин сега се опитва отново да си осигури място в местния парламент, тъй като 8-мата позиция за 17-членния общински съвет може да се окаже избираемо, тъй като първите 5-има в герберовата листа са близки на Рейзи хора, които при почти сигурната му служебна победа, биха преминали на работа в администрацията и така биха освободили места за записаните по-назад в класацията.

Всъщност в Созопол десните партии търпят сериозни трусове. Там Синя коалиция изобщо не съществува, лидерите на двете партии, които би трябвало да са коалиционни партньори – СДС и ДСБ не само, че не таят добри чувства един към друг, ами трудно изобщо контактуват и често показват взаимна нетърпимост. Седесари казаха, че Недин още не може да преглътне факта, че някогашния син лидер в Созопол – Константин Палазов е приел да бъде дясната ръка на червената кметица Веска Караманова в периода 2003  - 2007 година. Сега Палазов е шеф на ДСБ в морския град, а в момента и кандидат за кмет. Той е издигнат от коалиция „На чисто”, съставена от от местната структура на Иван Костов и движение „Гергьовден”. Палазов е и водач на листата на въпросната коалиция.

„Стойо Недин в качеството си на лидер на СДС регистрира партията за участие в изборите. Не знам защо изведнъж се оказа в класацията на Рейзи”, коментира Палазов. Потърсихме за коментар и самия Недин, чийто мобилен телефон обаче прекъсва.


В категории: Созопол


Флагман.БГ Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит 29/05/2024, Сряда 12:00 1
53
Коментара по темата
53.
до станчо бялата глава
24.10.2011 19:31:18
0
1
Споделиха ми да не те коментирам повече защото си бил най-прост измекяр!Едва ли знаеш какво е това всъщност ти кое килийно училище си завършил ако си ходил изобщо на училище не ме питай какво е училище?
52.
гадно мекере
24.10.2011 18:20:09
1
2
Минаха изборите. Всичко е ясно. Както беше ясно и преди изборите, че новосформираната група с листата на ГЕРБ ще направят Рейзи кмет от първия тур и ще вкарат 10 - 11 общински съветници. Беше ясно също, че всичките злобни коментари написани до тук няма да променят нещата. Беше ясно и кой ги пише коментарите - Палазов и неговите помощници в лицето на две-три момчета и жена му и сестрите й. Сега стана съвсем ясно и това, че Палазов си остава един дребен мишок, слуга на комунистите заедно със Станчо бялата глава. И както се беше показал от дупката си с надеждата, че ще си го върне на Стойо Недин за дето го изхвърли като парцал от политиката, така сега с най-бърза скорост ще се покрие дълбоко в същата си дупка и няма да го видим още дълго време да излиза от там. Такава е съдбата на всички гръцки мишки от стария град. Такава е съдбата на всички мишки въобще.
Забравете това име дами и господа! То ви носи само лош късмет и нещастие.
51.
възмутен
19.10.2011 13:28:22
1
3
Стою Недин- сен на доносник и кандидат за кмет от БСП! Срам и позор за ГЕРБ и листата им като допълнение от срама от останалите крадци и далавераджии.
50.
на баба ви на хурката
11.10.2011 22:51:24
1
5
до станчо бялата т.е. тъпата глава ти си абсолютен неграмотник не ставаш за политик чети книги!
49.
на баба ви на хурката
11.10.2011 22:41:55
1
6
до стачо бялата т.е. тъпата глава за какво пишеш като си неграмотен?
48.
на баба ви на хурката
11.10.2011 22:41:51
1
2
до стачо бялата т.е. тъпата глава за какво пишеш като си неграмотен?
47.
до всички злобари във форума
28.09.2011 00:05:43
7
11
Злобата е нещо ужасно, и най-потърпевшият от нея е човекът, който я изпитва. Защото тя разяжда отвътре, отнема спокойствието и радостта му, убива човещината. Не е възможно да харесваме всички хора, с които общуваме, не е инеобходимо. Но умишлено да им вредим...Това според мен е жалко и недостойно, а и бих перефразирал една известна поговорка "Никое зло не остава ненаказано".
46.
местен
26.09.2011 01:39:05
4
11
В този сайт пишат двама трима четат си глупостите и им се радват.Така искат да отклонят вниманието ни от основния проблем на Созопол кой ще ни управлява след изборите.Истината е че в листата на Рейзи са се подредили шайка крадци.Погледнете ги каква група са .Начело гурото Рейзи втора на хорото алкохоличката Красимира Германова трета алчната веселийка Катя Стоянова следва изменника Тодор чакъров и т.н.Зазам. кматове се гласят дебелия пърдух Гено Пухов и забогателия от гласуване в ОбС срещу заплащане Стою Недин.ГРотеска.Тези хора пак са се подредили около баницата за да могат още 4 години да ни правят луди.Осъзнай се народе.
45.
Станчо Бялата Глава
25.09.2011 11:25:06
5
2
Аз ще съм следващия С Е К Р Е Т А Р на общината. И ще ви видясметката на всички седесари. Ще изгоня недин от созопол. Да си ходи в Сливен.
44.
ДЕСЕН
25.09.2011 10:12:37
2
5
Недеин вече не е от СДС.
ИЗКЛЮЧИХА ГО!!!
ЗАЩОТО ТОЙ НЕ ОБСЪЖДА РЕШЕНИЯТА СИ С ЧЛЕНОВЕТЕ НА ПАРТИЯТА И С ОБЛАСТНОТО РЪКОВОДСТВО!!!
ТОВА СЕ НАРИЧА ПРЕДАТЕЛСТВО.
ЗАТОВА ОБЛАСТНОТО РЪКОВОДСТВО СЛУЖЕБНО РЕГИСТРИРА ЛИСТА НА СДС.
СТОЙО НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА СДС , А САМО СЕБЕ СИ.
ЗА КАКВА СИНЯ ИДЕЯ ГОВОРИТЕ.
СТОЙО Е АУТ.
43.
твърд седесар
24.09.2011 23:32:38
9
3
Стойо Недин направи най-умния и прозорлив ход. И отново СДС в Созопол няма да е в опозиция. Всички, които изливате тази пумия тук го правите защото отново ще сте в дълбоката опозиция и няма да се домогнете и до властта и за следващия мандат. От злоба и от яд, че не ви стига ума да направите каквото трябва. Защото отново сгрешихте другарю Палазов затова сега впрегнахту няколко нищо не знаещи момчета, както и милата си съпруга да се упражняват злобния и злъчен език на гърба на Недин. По-добре ще е да се срещнете и да си стиснете ръцете и да заработите за десницата заедно. Защото това е правилния път. И да знаеш Палазов, че ако според теб Недин е подлога на Рейзи подлоги са му още 75 % от избирателите в общината. И то повечето са десни избиратели. За съжаление ти Палазов в очите на тези 75 % си подлога на червените другари в общината, които не правят дори и 10 % от избирателите. И с тези жалки коментари родени в твоята глава и написани от ръцете на няколко момчета и една госпожа няма да променят нищо. Винаги ще има пемаливши и губещи в едно състезание наречено местни избори, но най-важното е след като те свършат всички граждани да спечелят в мандата, който предстои. С Рейзи нещата стават. Покайте се и се помирете в името на града и хората. Състезавайте се и не се обиждайте по този недостоен начин. Бъдете мъжкари. Някой от вас може и дазагуби, но хората трябва да спечелят. Созополчани отдавна гласуват ЗА някого, а не ПРОТИВ някого. За някой с който работите вървят, а не против някой щото Митко Куцев или Станчо Бялата глава го плюят и обиждат.
42.
до 41
24.09.2011 15:20:10
3
6
Хуморът ти не е толкова заразителен, драги, защото Гено Пухов/рокера с незаконното строителство на плажа/ и Стойо Недин /предателя на синята идея в Созопол/ са много по-комични като заместник кметове на Панай Рейзи. По цял ден ще се лее уиски и ще се пушат кубински пури в общината, но не за теб и за мен! Да си отваряме очите на шест когато гласуваме, за да не станем дружно за смях в цяла България.
41.
Станчо Бялата Глава
23.09.2011 23:18:25
3
3
Говорете си каквото си искате - аз ще съм новия секретар на общината.
40.
я стига...
23.09.2011 22:39:25
2
4
Стига сте разигравали гротески, какво общо има кандидатурата на Палазов с факта, че Недин действително се извъртя на 180 градуса още от първия ден като общински съветник? Не може, не е логично, не е прието никъде, да го играеш опозиция, а в последствие да гласуваш ЗА всички решения на управляващите. Както, впрочем, постъпи и представителката на Атака. Сегашната позиция на Недин може би за пръв път е едно етично от негова страна поведение, тъй като поне декларира от кой отбор е в действителност. Но общественността едва ли ще го приеме така философски. За едните е предател, за другите малко натрапен гост. И се очудвам защо им е на управляващите това ремарке в листата, едва ли ще им донесе някакви гласове, дори напротив.
39.
СОЗОПОЛИС - градът на призраците
23.09.2011 22:11:49
5
2
Ееееееехххх мили дечица, ех ех ех !!! Ако земята под моите пусти гиздави къщурки пълни само с призраци можеше да говори щеше да ви каже как едни батковци на коцито палазов я откраднаха преди много години от бедните созополчани и спечелиха много милиони, как научиха коцинцито да направи същото със земите на Каваците и заедно с мархолито откраднаха по десет декара чужди земи и после ги продадоха. Ако можеше да говори щеше да ви наговори и още неща, ама тях ще ги разкаже друг път и където трябва. А сега лека нощ и да се гушкате с жените си повечко щото дето има гуш гуш няма призраци.
38.
Станчо Бялата Глава
23.09.2011 21:55:36
2
2
Кой каквото иска да си пише тука едно нещо е ясно - слет първи ноември моята умна и бяла глава ще реди пасиансите в общината защото нашто коци ще стане кмет.
37.
клявка палазова
23.09.2011 12:55:30
5
2
Гласувайте за Коцито. Да победим получовеците и поолуживотните.
Да живей Коцинцито!



























к
36.
Владимир Агов
23.09.2011 07:03:00
7
1
Хей момченца, разкарайте го Стойо Недин от Созопол най-после, че и на мен да ми олекне. Но ще трябва да се потрудите да направите мойто момченце Коцито Палазов кмет. Изтървете ли сега момента и отново стане Рейзи кмет - спукана ми е работата. Още четири години няма да мога да влизам в кабинета на кмета както влизах когато беше любимата ми Караманова. Нали знайте, че с Караманова сме си дружки и коцинцито палазов прави каквото АЗ му наредя. Слушайте го НЕГО. Той е нашия човек.
35.
КИКИ
22.09.2011 19:51:42
0
4
ТОЗИ СМЕШНИК Е ВРЕМЕ ДА СЕ РАЗДЕЛИ СЪС СОЗОПОЛ!!!КАКВА МУ Е РАБОТАТА ТУК ВЕЧЕ?РЕЙЗИ ДА ГО НАТИРВА ЧЕ МНОГО СА Кур-те В СОЗОПОЛ-ПРИШЪЛЦИТЕ НИ ИДВАТ В ПОВЕЧЕ!!!
34.
още по-запознат
22.09.2011 16:36:51
7
7
Стою вече се разведе и с жена си. Не го изтърпя и тя. Съдебното решение е от вчера на БОС. Освен това баща му се отказа от него чрез обнародвана декларация в Държавен вестник брой 79/21.09.2011 г. И най-важното господа е, че Стою Недин обърна резбата. Мина на левия фронт. Сега щял да си слага изкуствени цици и да си сменя члена за вагина. Ама да ви кажа мисля, че няма да си намери мъж в Созопол.
33.
дО нЕДИН
22.09.2011 13:22:35
1
4
сТОЮ, НИЕ СМЕ СВОБОДНИ И НЕЗАВИСИМИ, НО ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ ДО ТЕБ, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ. Ти нито си свободен, а още по-малко си независим: от парите, от алчността си, от подмазването си, от предателството си, от благодетелите си. Защото обществена тайна е,че господарите ти са МНОГО! Не се присмивай надменно със Созополчани, защото тук видя свят, отвори си очите и стана човек. Созопол издига, но и сваля с гръм и трясък. Твоето време дойде! Баста!
32.
запознат
22.09.2011 11:03:29
2
5
КАТО СТОЙО Е МНОГО ВЕРЕН НА ПАРИЯТА ЗАЩО СА ГО ИЗКЛЮЧИЛИ ОТ СДС И СЛУЖЕБНО ОТ БУРГАС СА РЕГИСТРИРАЛИ ЛИСТА НА СДС???
ОТНЕЛИ СА МУ ПЪЛНОМОЩНОТО И СЕГА ТОЙ Е САМ ПРИ РЕЙЗИ,БЕЗ ПАРТИЯТА СИ. ЗАЩО СЕ РАЗДЕЛИХА СЪС СТАНИСЛАВ? ЗАЩО ВСИЧКИ ГО НАПУСНАХА? ЗАЩО ОСТАНА САМ? САМО ТАЗИ ПИЯНИЦА ЖАВОВА МУ ОСТАНА.
КАКВА ПОТКРЕПА? ОТ КЪДЕ?
ДА СЕ ПРОДАДЕ НА ПАНАЙОТ ЗА 8МО МЯСТО. ЗАЩОТО ТОЙ ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ, ОСВЕН ДА ВЗИМА ДРЕБНИ СУМИЧКИ ОТ ХОРАТА, КАТО ИМ ОСИГУРЯВА Я СЕРГИЯ Я НЕЩО ДРУГО. ЖАЛЪК И ДРЕБЕН ИЗНУДВАЧ!
КЪДЕ Е РАБОТИЛ СТОЙО ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ? В ОБЩ. СЪВЕТ?
ИМА ЛИ ТРУДОВ СТАЖ? ТА ТОЙ ПО ДОКУМЕНТИ Е БЕЗРАБОТЕН.НАЛИ ГО ВИЖДАМЕ ВСЕКИ ДЕН КЪДЕ ХОДИ, ОБИКАЛЯ ЗАВЕДЕНИЯТА В ТОВА ЧИСЛО И НОЩНИТЕ КЛУБОВЕ.
ТОВА ЛИ Е ИКОНАТА НА СДС? ТОВЕ Е ЕДИН НЕУСПЯЛ КОМПЛЕКСАР, КОЙТО ИЗНУДВА ТРУДОЛЮБИВИТЕ ХОРА И МИСЛИ ЧЕ КАТО КАРА СКЪПА КОЛА Е ВАЖЕН ЧОВЕК.НЕ ,НЕ Е ТАКА НИЕ ЗАПОЗНАТИТЕ ЗНАЕМ
31.
До всички от 1 до 30 и нататък
22.09.2011 10:02:58
2
3
Честит Празник!
Бъдете свободни и независими!

Ст. Недин
30.
до синя мъгла
22.09.2011 09:38:07
5
6
Точно това е голата истина. Другаря Палазов е най-великия комбинатор в нашия град и най-страхливия мишок. Ако иска нещо да направи нека да го направи от свое име, а не да се крие зад анонимни писачи в нета и то две три глуповати момчета, които не знаят защо правят такива нелицеприятни неща и вярват, че ще ангажират и привлекат с това умните хора в Созопол. Няма да стане това. В малкия град всичко се знае. Знае се как Палазов призова всички СЕДЕСАРИ да подкрепят кандидата за кмет Караманова на изборите през 2003 г. и как след като тя стана кмет той получи за награда поста СЕКРЕТАР на Караманова. Знае се как се натискаше за листата за депутати и как не му се получи номера. Знае се, че Другаря Палазов е верен на червените другари и участва заедно с тях в заверите срещу СДС и как сега тичка всеки ден при Рейзи да му докладва какво казал Караманов, какво казал Гребенаров, какво казал Мархолев и как след изборите ще му е верен ако стане общински съветник. Мили съграждани, видяхме много лицемерие в нашия град, но символа на лицимирието се казва Палазов. А колкото до господин Недин, той удържа до сега синята идея и дано с този си ход да не се е подвел по примамките на Рейзи, а да успее да зъщити достойно каузата както го е правил до сега. Много хора му вярват и знаят какво прави. За това и много хора го мразят. Тука в нета можем да си пишем туй онуй, но пилците се броят наесен. Да му пожелаем на инициатора на писачите под тази статия да влезе в общинския съвет и тогава да видим до къде ще му стигне куража.
29.
до Синя мъгла
22.09.2011 09:11:04
4
4
А кой Ви дава право да говорите от името на всички сини в Созопол ? Вие знаете ли ,че ДСБ си има структура ,в Созопол, в Черноморец и някои от селата . Та нали тези сини хора подкрепиха Палазов за да стане секретар на Община Созопол . Та нали тогава в Общината работеха толкова сини , колкото не можете да сметнете . Така , че всички ние сините от ДСБ сме против Рейзи . Защо ли ? ЗАЩОТО НЕ ЗАБРАВЯМЕ , ЧЕ РЕЙЗИ СТАНА ЗАМ.КМЕТ НА ЧЕРВЕНИЯ ЗЛАТКО НИКОЛОВ , а не подкрепи Палазов на изборите 1999 г. . НИЕ СИНИТЕ НЕ ЗАБРАВЧМЕ , ЧЕ РЕЙЗИ УВОЛНИ НАШИТЕ ХОРА ОТ ОБЩИНАТА / ЦАНКА , ЕМИ , ЖИВКА , ЗЛАТАН / ДА ИЗБРОЯВАМ ЛИ ? НИЕ СИНИТЕ НЕ ЗАБРАВЯМЕ , ЧЕ РЕЙЗИ НАЗНАЧИ ЧЕРВЕНИТЕ - АНГЕЛ ЯВАХЧОВ , К.СТОЯНОВА , КР. ГЕРМАНОВА И ОЩЕ ДА ИЗБРОЯВАМ ЛИ ? Така че мъгла , всеки син знае защо и какво и как . Ати си гласувай за Рейзи - твой е изборът . А И ДА НЕ ЗАБРАВЯ - НИКОЙ НЕМИ ПЛАЩА ЗА ДА СИ ИЗРАЗЯВАМ МНЕНИЕТО ....
28.
синя мъгла
21.09.2011 20:46:38
4
3
Палазов,градът е малък,добре се познаваме.Не ни подценявай.Излишно е да мобилизираш писачите. Не си харчи парите за глупаво надцакване в нета. То и без това се чете от няколко еднакви човека от различните щабове. Нещо много си ми хлъзгав признавам си. Бъди сигурен че и поколенията няма да ти простят това, че опорочи синята идея ставайки дясната ръка на червената кметица Караманова.Ти загуби доверието на созополчани, господин актьор! Кой ще ти повярва вече???!
27.
до седесаря с чипа
21.09.2011 08:08:11
4
6
Приятелю, нима някъде си прочел кой е основният кандидат на Рейзи??+? Защото той се е покрил и нито говори, нито пише, още по-малко да определи опонента си. По-голям ветропоказател и екскурзиант от партия в партия от Рейзи в Созопол не е познат, а ти го препоръчваш за кмет? В същото време Палазов имал прегрешение? Приятелю- Палазов не стана секретар на червените. Той беше секретар в община, в която само кметът е червен и не е решил това си участие Палазов ссам, а партията му- ДСБ. Огромна разлика между Палазов и Недин нали? Затова Недин е изключен от СДС, а Палазов е кандидат на ДСБ. Защото в общината не си ляв или десен, а си честен или крадец. Палазов доказа,че не е крадец и това кликата на Рейзи не може да му прости. Иначе, какво му пречеше на Рейзи щом е десен да остави Палазов секретар?? Защо го изгони? На какво щеше да му пречи ? А защо не пречеше на Караманова? Етож интересни въпроси.
26.
до седесаря с чипа
21.09.2011 08:07:07
4
5
Приятелю, нима някъде си прочел кой е основният кандидат на Рейзи??+? Защото той се е покрил и нито говори, нито пише, още по-малко да определи опонента си. По-голям ветропоказател и екскурзиант от партия в партия от Рейзи в Созопол не е познат, а ти го препоръчваш за кмет? В същото време Палазов имал прегрешение? Приятелю- Палазов не стана секретар на червените. Той беше секретар в община, в която само кметът е червен и не е решил това си участие Палазов ссам, а партията му- ДСБ. Огромна разлика между Палазов и Недин нали? Затова Недин е изключен от СДС, а Палазов е кандидат на ДСБ. Защото в общината не си ляв или десен, а си честен или крадец. Палазов доказа,че не е крадец и това кликата на Рейзи не може да му прости. Иначе, какво му пречеше на Рейзи щом е десен да остави Палазов секретар?? Защо го изгони? На какво щеше да му пречи ? А защо не пречеше на Караманова? Етож интересни въпроси.
25.
Бесен
20.09.2011 22:49:04
3
6
Чудя се как може да допуснем толкова години тоя слагач,лизач и лапач Стою Недин да бъде в общинския съвет на родния ни град ? Господа кандидат кметове и общински съветници,махнете тоя буклук от листите ви -иначе ще я патите!
24.
седесар със сменен чип
20.09.2011 21:51:24
6
11
Другарю Палазов бъдете сигурен, че хората сами ще преценят читав ли е Стою или не и той ще си получи заслуженото. Но според местните вие трябва да сте изяли доста голямо парче от Созополската (баница), та с такъв комсомолски плам неспирно да се стремите пак към нея ?? И кажете най-сетне нещо по-конкретно, от месец чакаме със затаен дъх.......,определете се син ли сте или червен или накъдето духне вятъра само да сме във власта???? . ..Е тва ваше завъртане от сините към червените на предните избори няма да ви простят много свестни хора от Созопол. С вашата мания да сте във власта на всяка цена не ни оставяте друг избор освен да гласуваме за Рейзи. Той поне се е определил че негов основен опонент е кандидата на бсп.
23.
седесар със сменен чип
20.09.2011 21:51:22
5
9
Другарю Палазов бъдете сигурен, че хората сами ще преценят читав ли е Стою или не и той ще си получи заслуженото. Но според местните вие трябва да сте изяли доста голямо парче от Созополската (баница), та с такъв комсомолски плам неспирно да се стремите пак към нея ?? И кажете най-сетне нещо по-конкретно, от месец чакаме със затаен дъх.......,определете се син ли сте или червен или накъдето духне вятъра само да сме във власта???? . ..Е тва ваше завъртане от сините към червените на предните избори няма да ви простят много свестни хора от Созопол. С вашата мания да сте във власта на всяка цена не ни оставяте друг избор освен да гласуваме за Рейзи. Той поне се е определил че негов основен опонент е кандидата на бсп.
22.
софианец
20.09.2011 21:49:04
4
4
Голяма реклама му направихте на този Стою Недин. В Созопол идвам само на почивка и това е любимото ми място през лятото. Прекрасно е при вас. Струва ми се, че този човек ви е много омразен, не съм запознат с нещата, но изглежда е настъпил нечии интереси щом са такива реакциите. Знам че не ни обичате софианците много, но един безплатен съвет да ви дам - колкото повече го коментирате, толкова по-голяма реклама му правите. Няма лоша реклама. Обичам Созопол, обичам къмпинг Градина. Чао до другото лято.
21.
Станчо Бялата Глава
20.09.2011 21:23:48
0
3
Аз ще стана секретар на Коцито като стане той кмет. Аз съм най-бялата глава с най-много мозък в нея. Стою Недин да го д...ха
20.
торбалан
20.09.2011 21:19:37
2
4
Ето идва нашия шанс най-после. Стойо Недин се издъни и сега нищо друго не ни остава освен да спечелим изборите и всичко се нарежда както трябва. Ние сме за Палазов. Много сме. Пинко наистина ще бере ядове. Ще има изненади на изборите. Ще имаме нов кмет.
19.
седесар
20.09.2011 20:37:56
1
4
Стою е изключен от СДС,от Бургас му отнеха пълномощното.
Сега селянина от Паничарево ще доведе на своя кумир Панайот само собствения си глас, защото се съмнявам жена му и родителите и да гласуват за него.Рейзи се прецака, постави го в листата за да му донесе гласове като председател на СДС, а той ще му носи само негативи,като чета коментарите по-долу.
Напоследък много му се събра на Панайот.
Ще бере ядове!!!
18.
а защо, защо?
20.09.2011 19:56:49
2
4
Нима не става ясно,защо коментарите са анти Недин? Причините са хиляди: не е от Созопол, надут пуяк, комунистическа издънка,мързелив, алчен, безкрупулен и още, и още. Но най-важната от всички причини - КОРУМПИРАН, КОРУМПИРАН, ТОЛКОВА корумпиран,ЧЕ В СКАЛАТА ОТ КОРУМПИРАНИ СЕ ЧУДИШ ДАЛИ НЕ Е МИНАЛ И КАТЯ СТОЯНОВА И КРАСИМИРА ГЕРМАНОВА И ПЕХЛИНВАНОВА И ПУХОВ, може би съмнения нама за това,че не е минал и не може да мине ПАНАЙОТ РЕЙЗИ!Това е "иконата на СДС", който просто забрави кой му отвори очите и кой изобщо го представи на Созополската общественост. Този мърляч не спря да оплюва Палазов,че бил станал секретар при Караманова,с което бил "изневерил" на демокрацията. СМЯХ В ЗАЛАТА! Палазов не напусна партията си и сега отново е кандидат на ДСБ, а Недин захвърли на бунището всички Седесари, за които и пет пари не дава и се нареди на яслата на Пинко- ГЕРБ!! Кой сега е предател искам ясно да ми кажете?Кого да заплюем, имате ли колебания? Да размажем самолюбивия ,самозванец и подлога - Стою Недин и неговият гуру- крадеца Рейзи!
17.
а защо?
20.09.2011 18:43:36
2
3
за пръв път в статия за Созопол виждам такъ висок рейтинг на "анти" коментарите. Явно "героя" на темата е недолюбван както от единия така и от другия лагер. Каква ли е тогава причината да попадне в листата, след като е толкова непопулярен? едва ли само поради минали заслуги , или пък заради очевидно нищожните гласове които ще привлече. май има и нещо друго.
16.
влюбен в палазов
20.09.2011 17:40:10
3
6
палазов е истинската икона на синята идея единствено той е нашия водач който ще сложи край на минетчийството е педерастрията в Любимият ни ГРАД. Да живей ПАЛАЗОВ. Давай КОЦЕ. Убий го Стою Недин. Смачкай го този измекяр и доносник. Нека да си спомни кой го направи човек и до какъв срам докара синята идея. Давай Коце с теб сме. Ти си следващия кмет на Созопол. А оня пинчо искаме да го вкараш в затвора за хилядите му измами с общински пари. Напред ПАЛАЗОВ
15.
стария грат
20.09.2011 16:26:00
3
6
сега Палазов като стани кмет ще видите кон боб яде ли! Ще си то върни на Рйзака тъпкано ще го навре в миша дупка! Щото сама Палазов може да го победи и да го натика където му е мястото този пумияр Рейзачката.
14.
до 11
20.09.2011 16:22:14
1
4
Прав си друже. Време е да сменим брокерите в общината. нека си останат наште от Созопол а тези от сливенските села да си ходят там. Да ги видим там какви брокери ши станат.
13.
ей,Махно
20.09.2011 12:02:29
1
6
Не ни обиждай. Явно си много огорчен и изнервен от всичката помия,която се излива и готви още да излее котилото на алчните властници, но за това не са виновни обикновените Созополчани.Ние имаме няколко косура и те са: наивитет, себичност, клюкарство и непукизъм когато е важно, но авторитетно недоволство, когато вече нищо не е важно. Какво да се прави - за две десетилетия се промениха нравите, съществували тук от хиляди години. И все пак, когато решим, показваме пътя на крадците и мошенниците. Време е и сега, да изметем ненаялите се Рейзи и клика и да докажем,че Созопол е град с гожляма буква и никой не може да се гаври с нас. Нека Рейзи се върне там,където си е направил"капитала"-ресторанти,чейнч бюра и др.в София,както се похвали по телевизията. Тук се опитваме с малко туризъм /без пречиствателна станцияІ ,малко риболов /" на яхтените пирсове, затова такива "богати" хора не са част от нас, не им е мястото тук.Странно само защо това богатство не е декларирано в Сметната палата, ама нали сме наивни, кой да провери?
12.
Махно
20.09.2011 11:22:04
1
3
Това си заслужавате алчни и лакоми созополчани.Улисани в собствената си лакомия сега ще правите свирки на Недин,Бардука,пухкавия Пухов и цялата крадлива пасмина.Да ви е честит Бойко Борисов
11.
до:много тъп
20.09.2011 08:42:20
1
3
Всяка жаба да си знае гьоля- ако си тъп, не се опитвай да поучаваш, ако си много тъп- никакво право нямаш да правиш философски анализи, от които нищо друго не се разбира, освен отчаяните ти опити да отклониш темата от истината- СТОЮ НЕДИН Е БЕЗЛИЧЕН ХАМЕЛЕОН, добре изконсумирал дългогодишното си съветничество с финикийски знаци!И не само- освен безгръбначен към даващите, той е известен като БРОКЕРА в общински съвет Созопол. Много си тъп, иначе щях да те попитам: Дали не си забелязал,че при гласуване на далаверите на Рейзи, ако не е получил колкото си е поискал, Недин отсъства от сесия?? Обществена тайна !
10.
до много тъп
19.09.2011 21:58:18
1
5
Не знам дали си много тъп или не се но ако Господ следеше постънките на Недин които энямат нищо общо с християнските ценности отдав на да го е поставил там където му е мястото.На първо място извън политиката извън ОбС на Созопол защото вредите които той нанесе с действията си в посока корумпиране на местната власт са непоправими.
9.
много тъп
19.09.2011 21:37:16
4
1
Много съм тъп, господа пишещи в този форум. Толкова съм тъп, че не мога да разбера как така на някои хора не им успяват да намерят в речника си такива думи. Аз, щото съм много тъп и прост, не мога да открия такива хубави думи в моя беден речник. Освен това си знам, че има Господ, който всичко вижда и който всичко знае - главата, ръката, машата. Тъпичък съм и не искам да съм на мястото на Недин, а още по-малко на мястото на всички, които изливат тази помия, защото са неведоми пътищата Господни... но следите от неговите наказания са трайни. Аз съм едно такова наказание и затова днес не мога да намиря такива думи в речника си.
8.
Недьо
19.09.2011 00:43:54
2
7
Голям смях - Недин и икона!? По-скоро Недин и ПОДЛОГА. Второто най му ходи на този жалък, продажен пумияр. Вън от Созопол циганин мръсен!!!
7.
Ха ха
19.09.2011 00:10:36
3
6
ще изпаднем в мирова скръб, че борянка се слага на някой, като го идентифицира с иконо. Ама шматко, в политиката няма икони, има подмазвачи, като теб.
6.
Гражданин
18.09.2011 18:26:30
4
10
Как не се намери един нормален кандидат общински съветник /поне от тези, които се коментират в публичното пространство/. Пак ли някакви Стоювци, Чакъровци, Пуховци, Чушки, Чесъни, Пехливанки и тем подобни корумпирани лаици, бездарници и комплексари ще решават бъдещето на Созопол? Пак ли такива ще гласуват като под строй, при даден сигнал от Господаря? Пак ли селата и циганите /стриктно гласуващи/ ще ни определят Общинския кмет? ДОКОГА СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ? Няма да агитирам за кого да гласувате, а просто ще ви призова да четете внимателно всяка общинска листа, да слушате предизборните програми на кандидатите, сравнявайте обещаното с изпълненото и чак накрая гласувайте, за когото прецените. Не се поддавайте на емоции и евтин популизъм, характерен за всяка предизборна кампания. Вашият глас ще определи бъдещето ни за следващите 4 години.
5.
Инфинити
18.09.2011 17:34:48
1
11
Абе сливенски ман...ал! И ти голям политик се извъди. До онзи ден се присмиваше на ГЕРБ и всички около тях, а днес пръв гербер стана. Нали Борисов беше "смешен пожарникар и популист", а!? Много си жалък бе Стою! За пари и децата си ще продадеш, Нещастнико! Явно още 4 години ще си продаваш душичката на който ти плати. Със 100 лв. заплата на общински съветник ли успя да си купиш Инфинити за 200 хил. лв.? Комплексар беше и комплексар си остана бедни ми СтоЮ!
4.
СДС
18.09.2011 16:49:12
1
10
Гъзолизец! Отвращават ме такива хора! Как нямат и капка достойнство!
3.
СЕДЕСАР
18.09.2011 14:57:38
1
11
Какви лицемери за едно съветническо място , а заплатата е 80 лв. НА МЕСЕЦ .
2.
възмутен
18.09.2011 14:08:45
0
22
Стойо Недин доказа за пореден път че е помияр и подлога на Рейзи.Като общиснки съветник от СДС 2 мандата обслужваше интересите на Рейзи като прибираше тлъсти комисионни затова без да работи никъде демонстрира завиден стандарт на живот а Вие носителите на синята идея му се доверявахте.Продължавайте да издигате такива хора и след една две години СДС в Созопол няма да има.
1.
sozopol
18.09.2011 13:08:58
0
4
veselba 6te ima za izborite vseki gleda da e v igrata tova si e istinata
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Марта Евтимова е утвърден професионалист с над 20-годишен богат телевизионен опит Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Жана Бергендорф е значително променена  Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата В държава със слаби и превзети институции, като нашата, трябва да имаме коректни механизми срещу безумното вдигане на цените покрай влизането ни в еврото, категорична е тя Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Астролозите казват, че през тези пет дни не бива да рискуваме, защото планетите ще са в дисхармония Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Йоана завърши гимназията за романски езици "Георги Стойков Раковски“ в Бургас Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма В рамките на 3 семестъра студентите ще научат историята на класическата и модерната фотография и как тя може да е част от съвременното изобразително изкуство Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя"  Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Гледах да се съобразявам от гледна точка на това, че толкова хора по света нямат това, което имаме ние, споделя скромно шампионката Мария-Габриела Миличевич Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Агресивният въпрос „К’во прайш с тия големи кучета в парка, бе?!” е последван директно от удар Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Целта е да се осигури безопасността на морските пътища, след началото на руската инвазия срещу Украйна
Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... 23-годишната Оливия Корбиер получи мозъчен кръвоизлив, увреждане на белите дробове, счупен таз, нос и три фрактури на прешлена, когато падна от 5 близо в пропаст в Банско през март Какво се случва днес със синът на Ламбо Какво се случва днес със синът на Ламбо Днес младото момче вече е пораснал мъж, който определено има с какво да се похвали Защо милиони деца са изложени на риск Защо милиони деца са изложени на риск Епидемията продължава Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Работи по различни проекти на Русенския университет, включително и международни Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Последните му проекти включваха участия във видеоклипове на Галена, Азис и Лидия, а наскоро като лекар в сериала "Съни Бийч" по bTV Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Бившият парамедик споделя, че не е станал по-щастлив, а по-мързелив  Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори