×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скопската пропаганда опитва да очерни пребития в Македония българин


Скопската пропаганда опитва да очерни пребития в Македония българин
Медиите в РСМ скочиха да защитават престъпниците вместо жертвата
20 Януари 2023, Петък, 19:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Вестници в югозападната ни съседка са категорични - Християн Пендиков бил дилър

Само часове след зверския побой над българин от РС Македония, някои македонски медии бързо неглижираха случая и правят опити да го представят като криминална проява, нямаща нищо общо с ясното самоопределяне на пострадалия Християн Пендиков като българин. Преди месец той бил хванат с кокаин, разпространи "Македония денес" преди минути.

22-годишният Християн е секретар на българския клуб „Цар Борис Трети“ в Охрид. Снощи около 22,30 ч е бил пребит от трима свои съграждани в Охрид. Състоянието му е тежко, а по разпореждане на министър-председателя Гълъб Донев е организирано транспортирането му с правителствения самолет „Фалкон“ до България. На борда има екип от Военномедицинската академия  – двама лекари и реанимационна сестра. Пострадалият Християн ще бъде настанен във ВМА, където ще получи необходимото лечение, предава 24chasa.bg.

Скопското електронно издание публикува информация от бюлетина на МВР от 17 декември 2022 г., от който става ясно, че против  Х.П.(22) от Охрид е повдигнато обвинение и е заподозрян за "неразрешено производство и продажба на наркотични вещества". При обиск в предградие на охридското село Лескоец, полицейските служители намерили и иззели кокаин.

В бюлетина са посочени обаче само инициали и години, показа наша проверка, и въобще не става ясно дали това наистина е Християн. На 17 декември 2022 г. той е имал навършени 21 г., а чак на 2 декември тази година ще навърши 22, така че възрастта на посочения в полицейския бюлетин не съвпада с тази на Християн.

От "Македония денес"  твърдят още, че той бил хванат как с още две лица продава дрога на свои връстници, а в дома му имало и следи от марихуана.

"Политиците използваха този инцидент и веднага му дадоха политическа окраска, а никой не предполага, че може и да става въпрос за обикновено разчистване на сметки между наркодилъри", пише изданието.

Редовно, при посегателства над самоопределящите се като българи в югозападната ни съседка, определени среди в Скопие попитват да омаложават инцидентите и да им придават битов, междуличностен или друг характер, но никога не приемат, че това може и да е свързано с тяхното самосъзнание.

 


В категории: Крими


14
Коментара по темата
14.
112
21.01.2023 20:44:29
0
3
Божее, тук само нискочела аудитория ли имаме?! Съжалявам, флагман, няма как да си ги подбираш - такъв е материала вече. Покрай сухото и суровото гори.
Мисълта ми беше за отрочето на Велика България - колко неблагодарно се оказа, как като Франкенщайн се опитва да убие баща си. Не стига, че ни говорият езика с тъпия си диалект /дека, например/ , ами се подиграват с корените си, тъпаци. Един Симеон ли искате пак, ма този път да ви закове завинаги в пределите на България. Ние, за разлика от вас, не сме кръстени на местност, в която са три държави. Кръстени сме на нас си, от векове, много преди вие да сте идея в топките на бащите си. Анадънму!! И спрете да си правите вербално и мануално харакири, наранявайки предците си, дето ви създадоха като онзиденшна държава, да не ви го улесним сепукото с братски мечове - "пази ме боже от близките ми, от враговете си сам се пазя".
13.
До 11
21.01.2023 13:02:44
1
3
То е ясно че не за такова ''свирене'' говорех, ама пак отиваме на темата какво ви се върти в главата на вас истинските традиционни мъже тиртип роцки . :D То не бяха хомо анални игри, то не беше свирене на кожени. :D А това че ''жена'' ти има кожена флейта са си твои думи не мои. Пак ти казвам излез от клозета, няма страшно, светът е различен вече, признай си че си гей, но комплексиран, и ще се оправят нещата лека по лека. :D
12.
Честушка
21.01.2023 12:23:31
3
2
Братушките на Московията се топят (не помежду си и пред Батюшката в Кремъл). На привършване са.

В рамките на два дни Кремъл получи два звучни шамара по имперската си мутра. Пръв в този рунд я зашлеви братушката Вучич. Заяви от най-високия връх на сръбската държава, че Крим и Донбас са украински и винаги ще бъдат такива.

Още не се бяха опомнили от шока в Москва и иранските братушки последваха сръбското кроше. Външният министър на Иран Хосейн Амир Абдолианан буквално повтори казаното от Вучич. Уточни за съмняващите се, че Техеран заема тази позиция “въпреки добрите отношения с Москва”.

Турските братушки на раzия отдавна се гаврят и заявяват същото: че въпреки добрите си двустранни отношения ( т.е. добрата далавера с руските суровини, които спазаряват изгодно за себе си) с изпадналите в международна изолация северни Братушки, не признават анексирането на Крим. Ама толкова много не го признават, че решиха да снабдяват украинците с безпилотни самолети, превърнали се ( особено в началния етап на украинската отбрана) в пилотен проект ( знаменосец или байрактар) на съпротивата срещу рашистките нашественици.

За Китай братушките от Москва отдавна са дребосъци. Братушки са само на думи. Но на практика Пекин опечалява (и обезкуражава) братушките си с недвусмислените си предупреждения срещу употребата на ядрено оръжие.

Индийските конкуренти на Китай в състезанието за лидерство в света на азиатските гиганти парадоксално притискат московските си братушки с факта, че отказват да се присъединят към международните санкции срещу Москва. В резултат на това руският петрол тече към Индия на унизително ниски за империята цени. Тя не смее дума да обели срещу този шантаж на индийските братушки.

Останаха ли братушки на рашисткия хоризонт, след като и българите се оказахме “предатели”, захранвали тайно Украйна с оръжие и горива?









Мадуровските братушки, може би? Хм…Въздържаха се при последното гласуване да подкрепят в Общото събрание на ООН братушките си от Москва, които им харизаха не много отдавна финансова помощ за 20 милиарда долара. Заедно с това венецуелските братушки на Кремъл все по-отчаяно се домогват до възстановяване на отношенията с американските душмани, които постепенно отслабват задушаващата хватка на санкциите върху вноса на венецуелски петрол.

Подобно на венецуелските, арменските братушки се убеждават, че нищо добро не им носи дружбата с братушките, които не си мръднаха пръста да ги защитят от турските си братушки, застанали зад азерските в успешната им война срещу Армения. Заедно с Казахстанските, Киргизстанските, Туркменистанските и пр. бивши средноазиатски съветски колонии, в Ереван вече в прав текст и на официално ниво негодуват срещу имперските си братушки.

Списъкът е дълъг, но за улеснение мога да кажа кои братушки все още са верни на Кремъл. Това са братушките от Лукашенковата Беларус, задно с идеологическите им братушки от Северна Корея и африканските им братушки от Еритрея.

Европейското изключение Орбан, което не може да бъде причислено към горните три примера по идеологически признак, все още се държи като братушка, блокирайки днес решението на ЕС за отпускане на нов транш от 500 милиона евро помощ за Украйна. С каквото и да го държат в Москва е ясно, че това ненормално явление няма да векува ( Будапеща и още няколко големи центрове в Унгария вече са в ръцете на Орбановата опозиция, която неминуемо ще приложи обединителната си хватка и на национално ниво още тази пролет). А и евтинията на руския газ, с която се предполагаше да бъде захранвана Орбановата лакомия, е на привършване – сега Будапеща плаща рекордно много за руския газ на фона на падащите цени на суровината в Европа.

Ето че днес и унгарските братушки добавиха един западен шут в мелето с Путлер- засега на ниво футболни своеволия, следвайки поне в това отношение светлия български пример.

Брат братушка не храни, тежко му, който го има.
11.
До 8
21.01.2023 10:57:08
3
2
Знаем,че умееш да свириш ама само на кожени флейти. И това че гълташ, няма да те направи мъж. Свири си.
10.
гатанка
21.01.2023 09:44:29
5
1
нашите или техните медий прикриват нещо… това ще остане една голяма мистерия
9.
впрочем до 5
21.01.2023 09:39:26
3
3
прекалено често на вас русофилските истински традиционни мъже (предполагам за такъв се взимаш) са ви все някакви анални хомота в главите, и все до това прибягвате, нещо съмнително има у вас. Те и руските мобици, и те като вас истински мъже (мъжленца) от много комплексиране за мъжество се чукат един друг в дупетата в казармите. Та не се притеснявайте комплексарчета, светът се промени можете да излезете наяве вече че сте гейчета, никой нищо няма да ви направи. Не бойте се! :D
8.
3 до 5
21.01.2023 09:33:50
2
3
Разбрах че ако и подсвирна на женичката ти (ако въобще имаш такава) вероятно ще си тръгне с мене. :D
7.
Българин
21.01.2023 07:51:05
1
5
Съгласен съм с теб на 100%
6.
Хайдутин
21.01.2023 03:41:38
2
15
Ще стане като в крайна.Ще нападнем Македония за да освободим Българите. И ще ядат голям бой тези македонсщи въшкари .Скоро ще разберат какво е български бой тези мангали.
5.
До 3
20.01.2023 20:34:49
15
6
Разбрал си че си анално разглезен, хомобандит.
4.
Johnny
20.01.2023 19:51:13
2
4
Ако пребиват брат ти,сестра ти... щото са ти такива....не се надявай на мащеха и пастрок,които храниш,обогатяваш и се нас@ират от страх....
3.
Разбрахме разбрахме,
20.01.2023 19:45:04
8
21
че си пълен идиот
2.
Сега разбрахме
20.01.2023 19:41:11
9
27
че и там черпят от опита на нашите каскети. Вече в Скопие се чакат разкритията за НЕКСО, Джемкорп, скъпо гориво, марици, инфлация, газ, нефт, патрони и пирони, само и само да очернят един българин. Сега разбрахме че водещо за сваляне на редовното правителство не е било за Ма-ке-до-ния, а заради оръжието изпращано за Украйна. Получиха заповед да свалят правителството от мутрафона и герболяка внесе вот на недоверие.
1.
Сега разбрахте ли
20.01.2023 19:10:45
41
30
Защо Русия нападна Украйна, разбрахте ли. Или не още.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
„Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори Водач в нея отново е заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на „Възраждане“ Цончо Ганев Тази кола се размаза при тежка катастрофа Тази кола се размаза при тежка катастрофа Инцидентът е на околовръстното в София  Ще поскъпнат ли горивата преди празниците Ще поскъпнат ли горивата преди празниците В краткосрочен план са възможни леки колебания в стойностите на колонките, може би ще са 2-3 стотинки нагоре или 2-3 стотинки надолу Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Дали ще приеме сериозно обвързване с гаджето си Боряна Братоева, която иска дете  Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Щетите са изцяло материални, няма пострадали  С ПП-ДБ ще работя, но не с тяхната, а с доминиращата сила на ГЕРБ, обяви Бойко Борисов С ПП-ДБ ще работя, но не с тяхната, а с доминиращата сила на ГЕРБ, обяви Бойко Борисов Всичко се праща на Лена за одобрение, твърди лидерът на ГЕРБ Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил
Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори