Рецепта за солени пастички с тиквички и моркови
Чудни пастички, които се приготвят толкова лесно, вижте как
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ ЗА БЛАТА
яйца - 2 бр.
тиквички - 250 г (настъргани)
моркови - 80 г (настъргани)
пълнозърнесто брашно от спелта - 50 г (друго)
бакпулвер - 1 ч.л.
сол
копър - на вкус
ЗА КРЕМА
скир - 80 г (извара)
крема сирене - 20 г
пушена риба тон - 50 г
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
За блата: Настъргваме тиквичките и морковите, разбиваме яйцата. Смесваме всички продукти в купа и разбъркваме добре. Получената смес изсипваме в тава върху хартия за печене и слагаме да печем в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 10 мин. Оставяме блата да изстине и след това разрязваме на парчета.
За крема: Смесваме скира и крема сиренето. Намазваме с получения крем, слагаме рибата тон и сглобяваме пастичките. Нашите вкусни солени пастички са готови!
Солените пастички с тиквички и моркови са чудни!
 
													 
													 
													 
													 
													 
															 
															 
															 
															 
															 
															 
															 Хаос евро/лев в 00:00 часа на Нова година
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Хаос евро/лев в 00:00 часа на Нова година
													
													
																													 
															 
															 
															 
															 Тя умря, но посмъртните й мемоари разтресоха цял свят
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Тя умря, но посмъртните й мемоари разтресоха цял свят
													
													
																													 
															 
														 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
															 
								 
								 
								 
							 
							 
							 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										