Рецепта за солени пастички с тиквички и моркови
Чудни пастички, които се приготвят толкова лесно, вижте как
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ ЗА БЛАТА
яйца - 2 бр.
тиквички - 250 г (настъргани)
моркови - 80 г (настъргани)
пълнозърнесто брашно от спелта - 50 г (друго)
бакпулвер - 1 ч.л.
сол
копър - на вкус
ЗА КРЕМА
скир - 80 г (извара)
крема сирене - 20 г
пушена риба тон - 50 г
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
За блата: Настъргваме тиквичките и морковите, разбиваме яйцата. Смесваме всички продукти в купа и разбъркваме добре. Получената смес изсипваме в тава върху хартия за печене и слагаме да печем в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 10 мин. Оставяме блата да изстине и след това разрязваме на парчета.
За крема: Смесваме скира и крема сиренето. Намазваме с получения крем, слагаме рибата тон и сглобяваме пастичките. Нашите вкусни солени пастички са готови!
Солените пастички с тиквички и моркови са чудни!
Легендата Стоян Саладинов разказа как са арестували Сретен Йосич
По празниците: Без камиони по магистралите
Намериха над 160 кг хероин в тир с храни, пътуващ за България
Пожарната предупреждава: Не оставяйте зарядни в контакта
Подкаст Флагман.бг: Бляскави сватби, милион рокли и малко пикантни истории – 18 години BRILIANTIN отвътре
Камелия и съпругът ѝ гладуват за физическо и емоционално здраве
Впечатлете гостите по празниците с вкусна шоколадова торта Марс
Парламентът излиза във ваканция до 10 януари, мандат за нов кабинет - след Нова година
Българин почина в арест в САЩ, води се разследване
Ако имам бишкоти вкъщи, задължително правя този десерт
Изкуственият интелект замърсява колкото Ню Йорк за година
Пеевски посрещна посетители в „Музея на сглобката“ в Народното събрание (СНИМКИ)
