×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стотици убити в Донбас след примирието, олигархът Пригожин заговори за подземен град под Бахмут


Стотици убити в Донбас след примирието, олигархът Пригожин заговори за подземен град под Бахмут
Бахмут е в развалини. На картата, публикувана в Телеграм канала на Борис Рожин се вижда, че руските войски са превзели по-голямата част от Соледар
09 Януари 2023, Понеделник, 07:23 ч.
Автор: Флагман.Бг, снимка и видео: Борис Рожин

След отмъщението на руснаците в Краматорск Володимир Зеленски призна, че защитниците на Бахмут и Соледар са в много тежко положение

Украинските сили отразяват успешно непрестанните атаки срещу град Бахмут в източната Донецка област и удържат позициите си в близкия град Соледар, но се намират в "много тежко положение". Това каза украинският президент Володимир Зеленски в ежедневното си видеообръщение, цитиран от Ройтерс и БТА.

"Бахмут се държи въпреки всичко. И макар по-голямата част от града да е разрушена от руските удари, нашите войници отблъскват непрестанните опити на руските сили да осъществят напредък", каза украинският лидер.

"Соледар също се държи, макар че там има още по-големи разрушения и ситуацията е много тежка", допълни Зеленски.

Той приветства размяната на пленници, съобщава БНТ. 

 

Киев и Москва размениха по 50 военни, въпреки продължаващите сражения. Украйна отрича твърденията на Русия, че при атака в Краматорск са загинали най-малко 600 украински военнослужещи.

Според руското военно министерство, това е отговорът на Москва за украинското нападение в Макеевка в новогодишната нощ. Според украинската страна там са загинали най-малко 300 руснаци, според руската – 89.

Когато Москва говори за "режим на тишина", се нанасят удари по цивилни цели, коментира Володимир Зеленски. Снимка: УНiАН

"Тези дни светът отново видя, че Русия лъже, дори когато привлича вниманието към фронта със собствените си изявления. Руски обстрел на Херсон веднага след Коледа. Удари по Краматорск и други градове в Донбас - конкретно по цивилни цели, и в момент, когато Москва говори за "режим на тишина". Още руски заплахи към Европа и света", каза още президентът на Украйна. 

 

Междувременно основателят на частната руска армия "Вагнер" Евгений Пригожин заяви, че край Бахмут и Соледар има мини, които са като подземен град, съобщава украинската информационна агенция УНiАН.

Тя цитира данни от американския Институт за изследване на войната (ISW), според които руският олигарх се опитвал да оправдае неуспехите на руската армия в Бахмутското направление. 

 

Според американските анализатори той искал да стане още по-богат покрай добива на сол и гипс от мините до Бахмут. 

На 7 януари Пигожин заяви, че в тези мини се намират оръжията още от Първата световна война. Той ги описва като уникални защитни структури, приличащи на подземен град, пише  УНiАН.

Според анализаторите от ISW, Пригожин все още се опитвал да получи статут на руски губернатор, което би му помогнало за бизнеса. Това обаче потвърждавало тезата, че за основателя на ЧВК „Вагнер“ личните амбиции са по-важни от победата във войната срещу Украйна.

Руските войски провеждат настъпателни операции в направленията Бахмут, Авдеевска и Лиман, а също така се опитват да подобрят тактическата си позиция в посока Купянск, съобщават от Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна, цитиран от УНiАН.

Руската федерация насочва усилията си към превземането на Донецка област в рамките на административната граница, но няма успех, пише украинското издание. 

От генщаба информираха, че руснаците са изстреляли една ракета и са нанесли 19 въздушни удара по позиции на Въоръжените сили на Украйна. Окупаторите извършили и повече от 10 атаки с реактивни системи за залпов огън по гражданска инфраструктура.


В категории: Войната в Украйна


Почина популярен журналист
Почина популярен журналист 09/05/2024, Четвъртък 10:44 0
40
Коментара по темата
40.
XX
09.01.2023 18:15:14
0
3
Остайте намира мойте клошари. Не ги узбивайте!
https://youtu.be/fh1FMvaYeBA
Защо сига така. Мноо гомна и карантии по снегът.
https://youtu.be/fh1FMvaYeBA
39.
До 38
09.01.2023 17:27:12
1
6
дай някакъв линк където някой официално казва нещо такова хахаха, това са само интернет тролове които чешат езици, но все пак е хубаво да ви дадът на вашите малко отпор.
38.
CNN
09.01.2023 17:21:00
6
6
Британското разузнаване: Зеленски е до Масква!
Украинския щаб: От 200 дрона, свалихме 300!
Американски експерт: Русия свърши оръжието, а военните им машини нямат гориво!
37.
XX
09.01.2023 16:44:41
2
2
Украйна чака подготвените в натовските страни с натовско оръжие военни да привършат обучението си. Жалко, че запаняци дадоха фира в Краматорск, вместо редовната украинска армия и западните психопати.
36.
До 35
09.01.2023 14:47:32
2
2
Сине Аналине. Ти си сине мой. Не така на биологичния си баща бе тъпунгер.
Изложи се бе тъп. Не ме излагай.
Майка ти ме обичаше но любовта ни беше забранена затуй тя ме любише с резервния отвор и те зачена там. От там ти е името. Аналине сине мой.
Ох на тати простия ми той как се обяснява. Патето в кълчища.
35.
От човека до мизерното човече 28
09.01.2023 14:18:44
2
0
Понеже си заблудена овца попадаща в определението ми за - фил и фоб.
Ника със който изразих мнението си “Браво човече до 16” е че подкрепям #16 тъй като сме на едно мнение, но изразено по различен начин. Няма да се повтарям:
СЛАВА НА МАЙКА ТИ ПРОДАЖНАТА ДУДУТКА ОТ КЪДЕТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СИ СЕ ПРЪКНАЛ.
34.
ХАХАХАХААХА
09.01.2023 13:40:49
0
2
Какво прави военен автомобил пред жилищна сграда?!
33.
До 32 "1"
09.01.2023 13:08:00
1
4
Много точно и обективно! Който, чете, гледа, слуша и има интелекта да анализира,определено, разбира и знае!
32.
1
09.01.2023 12:48:41
1
2
Възможно е по този начин да е започнала подготовката на въоръжените сили на Украйна за предстоящото преминаване на тази водна бариера от десния бряг и преминаването към настъпление срещу руските позиции на левия бряг"
Наистина, това предположение е много подобно на истина, защото точно в следващите дни на територията на Украйна най-накрая ще има още една предпоставка за прехода на двете страни към решителни атакуващи действия
Според прогнозата за времето се очаква рязко захлаждане Например в районите на Чернигов и Суми до 7 януари те прогнозират до 10-13 градуса под нулата, а в района на Лиман и Кременная, където отдавна се водят ожесточени боеве, до минус 10 градуса
Такива студове, за първи път тази зима, ще доведат до дълбоко замръзване на почвата в по-голямата част от територията на Украйна. Очевидно е, че замръзналата земя ще даде възможност на войските на двете страни след дългата есенна распутица да преминат към активни настъпателни действия по цялата линия на съприкосновение, като същевременно широко използват не само верижни, но и колесни превозни средства
Според анализатора направленията на съсредоточаване на основните усилия на въоръжените сили на Украйна отдавна са известни. Те са абсолютно логични, така че не изискват достъп до строго секретни карти на Киевските Генерали
В резултат на това се обсъжда широко не само в Киев и Москва, но дори и в страните от НАТО: концентриран удар на въоръжените сили на Украйна от Запорожкия регион до Мелитопол. Може би с едновременно дебаркиране на демонстрационни десанти някъде близо до Херсон, Нова Каховка или на Кинбърнската коса, за да се разтегнат руските резерви и да се предотврати бързото им прехвърляне там, където може да се реши съдбата на тази стратегическа операция
След това - втори удар към Бердянск. В случай на успех, с излизането на украинските танкове на северния бряг на Азовско море, разсичането на руската групировка, участваща в спецоперацията, на две и създаването на реална заплаха за руския Крим на подстъпите на Перекоп
31.
1
09.01.2023 12:45:53
1
2
"Русская весна": Започна да става плитко на Днепър Подготвят ли се въоръжените сили на Украйна за офанзива
http://bgsniper.com/action/18789-1
30.
До 13
09.01.2023 12:23:32
0
4
Много добре съм ти го написал деца внуци на шпиони на дс и сами шпиони колкото до прокопиев проект е на кубадински,а дончев е състудент с рем вяхирев дс никога няма да е проукраинска защото парите и идват от москваточно както ви го наби радев чорапа с руската газ от турция. Или не забеляза как всички дето уж са врагове скочиха на Киро.Като не можеш 2 и 2 да събереш си е твоя грижа. Така или иначе след изборите април ще видиш сам
29.
...
09.01.2023 12:11:46
4
5
Щом Зеленски казва "положението е тежко", може да го преведете на български "е#а ни се мамата"...Спрямо коефицента на пропагандата. Коефициент на изкривяване...
28.
Браво човече до 16
09.01.2023 11:59:40
2
6
Нали знаеш, че съм толку проз, та след предния коментар 16,откровенно русофилистичен, сега сам си пиша подкрепа и се адмирам, с термина евроджендъри, откровенно русофилистичен просташки термин.
Абе сам си пиша, сам се адмирирам.
Познай човече възможно ли е да съм толку проЗ и дали само аз съм такъв или тази простотия е наследствена и култивирана от две поколения рудофилистици?
Браво човече, ти си моето друго"аз", велик си, даже по-велик ог мойто "аз"!
Най-ми е гот да съм проЗ и леко шашав!
27.
мир
09.01.2023 11:53:31
5
6
не се заблуждавайте, тролове, Русия не можа да избегне тази война, и се наложи да я води. Загиват много и от двете страну. Но дано по-скоро да настане мир! Обаче, който се моли за война, ще получи война.
26.
Браво човече до 16
09.01.2023 11:48:12
2
11
Не се хаби колега! Във много статии изразявам мнение подобно на твоето и разни тъпети ме наричат русофил и прочие! А истината, е че не харесвам и двете нации- руската и украинската!
А тея паляци- фили и фоби нито ходят в Украйна да помагат на клетите украинци, нито пък в Русия, да натискат за величествена победа на великите руснаци.
Ии джендърчетата от долу под всеки коментар ми пишат:
СЛАВА УКРАИНА ИЛИ СЛАВА РОССИЯ!
А аз мога само да им напиша:
СЛАВА НА МАЙКА ВИ ПРОДАЖНАТА ДУДУТКА, ПРОДАЖНИ ТИКВИ!
Вие за ВАШАТА държава не се борите и милеете, а тръгнахте чуждите да оправяте и защитавате. А иначе когато честване смъртта на Ботев и Левски казвате, че сте патриот.
25.
До 24 безмозъчното ГОВЕДО
09.01.2023 11:41:56
10
16
На ква дрога си ве мекере пРоско?
Тва да не ти е електронна игра ве тъпир?
Щели да фърлят роснаците атомни бомби, НАТО щяло да изчезен ако се намесело, ахахахахаахахх. Верно си много кух и наивен. Вервай на опорките спуснати от мускала и путлер, скоро друга песен ще запеете!
Мощен и мазен КОР за теб и два за путлер убиеца на деца ижени!
Айде Фостата мършоо!!
рОспия КОНЕЦ!!!
24.
Петко
09.01.2023 11:39:30
11
26
Руснаците само да искат, такъв килим от ракети ще хвърлят по Украйна, че килима върху който комшията хвърляше мама, ще ви се стори като носна кърпичка. Обаче руснаците искаха да си загубят техниката и профи армията и да мобилизират още 350 000 да избият и тях. Даже руснаците искат украинските дронове и ракети да удрят по тяхна територия.
Да срещнеш русороб с мисъл и поне елементарна логика е като да срещнеш свиня с лична хигиена, която взима душ, бръсне се, слага ролка под мишниците и ползва парфюм.
23.
до 22
09.01.2023 11:31:44
28
12
ей, укр0питек, тарканите ще се разхождат в украйна, като ви метне путин няколко ядрени ракети... за другото рядко проукраинско л@йнo, дето изпада в истерия, по цял ден виси в нета и троли, украйна няма ядрено оръжие, а сащ и нато няма да посмеят да употребят такова срещу русия, защото след това ще изчезнат и те. така че ако въобще се стигне до ядрено оръжие, защото руската победа с конвенционално е почти сигурна, те ще трябва да се примирят с унищожаването на украйна. разбра ли, бе, глyпендеp?
22.
Петко
09.01.2023 11:28:28
18
14
Руснаците само да искат такъв килим ракети, ще хвърлят по Украйна че за един ден няма да я има.
21.
До 18
09.01.2023 11:21:46
9
3
На самом деле с то что тьl написал, показал что у тебе в голову живут только тараканьl. Тебе не стидно что такой тупой? Наверника твоя мамочка тоже тупая, потому что такой ублюдок, никогда не рожден от хорошая мать. Тьl родился барань, а бараньl всегда рожались из овцьl. Похоже что тьl всегда думаеш со своя пятою точку.
Опущеньl петух!
20.
1
09.01.2023 10:59:11
5
11
Флегманите цепят мрака с нагласените си минуси и отдолу подчовеци ти разправят за руска пропаганда ъхЪ
19.
До 17
09.01.2023 10:53:58
11
7
Не е важно че синът на Байдан става все по-богат, важното е КАПУТкин да стане все по беден и рОспия да фалира!
18.
Холивуд
09.01.2023 10:49:26
0
13
Хи хи хиий Голям джумбиш настана с тези наши продажни и неграмотни медии.
17.
До 7
09.01.2023 10:42:57
16
17
Ти си противоречиш, бе, тикво зелена!
Именно, лакто казваш и ти, стотици руски ракети удариха по Украйна, а загиналите -единици....
Което идва да докаже, че руснаците целят само военни обекти , а не стрелят по цивилните, както ни убеждава твоят кумир Зеленката !
16.
Американските анализатори
09.01.2023 10:38:17
16
15
защо не погледнат и дали сина на Байдън не става все по-богат покрай тази война ?
Да погледнат и Зеленски!
15.
Холивуд
09.01.2023 10:32:46
18
15
Всичко това е една пропаганда пусната в пространството за пред света, театър раздухван от всякакви интереси за да може вие глупаци да има за какво да мислите и да драскате глупости .Сами се натискате да сте част от този театър, без да осъзнавате че сте европейци, а истината е че цяла Европа ще плати сметката накрая от тази геополитическа игра на САЩ, което може би е и една от целите им.
14.
До 14 ПУТКИноСИФИЛИСтика
09.01.2023 10:10:04
20
18
Държат мъдя бухлести!
Да нямат само те ядрено оръжи ве шматка?
На рОспия и се разказа играта. Само заблодени малоумници като теб все още не са го осъзнали. Ама нормално, като имате два пръста ГЬОН в кухите манерки и тук, там по някоя муха ЛАЙНАРКА, така е!
рОспия КОНЕЦ!!!

Слава на Украйна !
13.
ей, укр0б0клyk,
09.01.2023 09:47:23
28
25
успокой се малко, бе... каквото и да им дават на укрите, руснакът държи каре аса в ръкава си - ядрено оръжие, така че няма как да загуби. затова краварите много внимават от кое и по колко дават, че да не побеснее мечката. така или иначе проектът украйна ще бъде закрит.
12.
до 8
09.01.2023 09:40:16
5
20
Май приказваш наизуст !
Всички медии на Пеевски са про украйнски. Влез в блитц и сам прочети. Единствено УНИАН какво казала. Съгласен съм за връзката на сайта с флаг ман. Но и той цитира предимно официален Киев.
Домусчиеви са изцяло под американска зависимост. Заводите им са там. Така че не бъркай секса със зависимостите.
Сайтовете на Сашо Дончев (сега) и всички на Прокопиев са също проукрайнски.
Естествено в България има много русофилски и анализатори и мислители ( като цитираният от теб Кеворкян) но са лишени от медийно отразяване.
Грешката, която властта допусна с Мангъров сега е поправена с налагане на пълна цензура.
11.
А това е Макеевка
09.01.2023 09:19:50
14
18
https://youtu.be/YuqZeK6kujc
Видеото от Макеевка е качено от руски военкор. А в репортажа е покказано и възмущението на самото руско обшество от наглите лъжи на руския ген щаб и коношенкича. Руския военно престъпник бивш глава на ЛДНР Стрелков, ръководил руската военна оперсция в Донбас през 2014г
Прави за смях руското командване и лъжите му.
https://youtu.be/YuqZeK6kujc
Къде има стотици убити, дали в тази зграда дето е изравнена със земята?
И руското командване на лъжите призна за 89 жертви хахаха.
На Крайцера Мацква с екипаж 510 човека, руското командване обяви 10 жертви хахахс. Освен че според тях Мацква потънал от цигара на матрос.
Хахаха.
10.
Да да
09.01.2023 09:09:33
19
12
Така е еднократните пандизчии от Вагнер дерат украинските куршуми догодина след втората мобилизация на 15 януари ще има богат урожай на зърно в украйна,руския био хумус от мобики чвкейци бил по добър от всяка тор както пеят укрите : лежит труп москаля ля ля ляля ляля.
Тъй ги дерат че като хукнаха от киев чак сега спряха,а сега изненада руски подлоги леопард2,мордер пейтриът и още френски и норвежки оръдия отиват в Украйна досега украйна нямаше танкове и авиация а сега и самолети ше има накрая ше има рев пред мавзолея на Ленин воваааа мъй всьо обосрали. А като опърди кочана жуже ше има и гражданска война Пригожката одупи 2 ма олигарси да им земе парите,нали ти е ясно че върхушката вече си е купила генерали и армии и няма да позволи да и ощави милиардите пригожин суровикин кадир бей или някой друг ибрикчия на Путето ма то да облагородиш русофилията все едно да облагородиш сифилиса
9.
Пряко от Крематорск
09.01.2023 09:04:32
20
22
https://youtu.be/coJaxJ5_Ak4
Интетесното е че няма нито един загинал и нито едно пряко попадение. Имало 600 убити хахайа!
До бившото ущилище има кратер от падналата руска ракета неуцелила сградата, съборила стъклата и хората ги сменят, както и по другите сгради. Хсхайаха!
https://youtu.be/coJaxJ5_Ak4
Руцката психушка пак брутален фейк за вътрешна употреба пред собствените крепостни, които са толкова умни чееее.
8.
Колкото
09.01.2023 09:00:22
39
34
И да е неприятно на американските гъзоблизци,руснаците си дерат укрите както си искат,плямпаниците на шута наркоман ,че удържат нещо е понеже заповедта е бой без отстъпление тръгнат ли да бягат ще ги стрелят техните останат ли ги мачкат руснаците,и най добрия вариант за тях в руски плен.Руската армия не действа много прецизно ,ама това никога и не е било заложение във военната им доктрина,те просто ще си събарят град по град ,докато им клекнат украинците и джуджето избяга при чичо Сам ,а това ще стане рано или късно.
7.
Хахаха
09.01.2023 08:30:08
20
14
Рожииин,къде е Юри Подоляка,че Коношенката го търси? Хаха
600 убити в Крематорск според Коношенката с 6 ракети хаха по няколко сгради. Е да ама в Крематорск има украински и чуждестранни кореспонденти и брутално се изсмяха на Руцката психушка с видеа и репортажи от Крематорск. То като се замислиш след толкова удари от десетки дронове и ракети,никога не е имало повече от 10-15 убити. Защо обаче точно 600 ,само седмица след Макеевка? Ами защото в Макеевка сградата се изпари барабар с 600 руски войници настанени в сградата барабар със склада с боеприпасите хахаха.
https://www.flagman.bg/article/277835
Това е тука през 2022 година четете и толкова е едно и също,че чак избива на смях.хахах.
6.
12
09.01.2023 08:21:48
40
36
Поредната соросоидна повърня в стил ние сме прави ония лъжат . Явно до последния украинец ще бъде.
5.
Бреййй
09.01.2023 08:21:09
39
56
великата руска армия си търси оправдание.
Ще умра от смях!
Втората в Света!
Хахахаааааа!
Пияни селяндури!
4.
До 3
09.01.2023 07:59:22
49
43
Къде пък у нас, евро-атлантическа България има руска пропаганда ?
По някоя от телевизиите ли
Светльо Иванов или Лора Крумова са поканили анализатор, различен от официалният курс ли ?
Някой Мангъров за войната.
В родината на Христо Грозев про руска пропаганда е невъзможна !
3.
Кой верва на
09.01.2023 07:40:40
44
49
Москалска пропаганда,1000 трилиона убити украинци ,той и киев за 3 дена мобилизация нямаше да има вече втора ще почва,пък избягахме и от Херсон.Айде няма нужда напишете че путьо даде орден свети георги 3та степен на Суровикин защо и той не казва
2.
Абе
09.01.2023 07:33:51
7
36
Доколкото се чу по нета Соледар е паднал, а Бахмут е почти обкръжен. Но ако верно има мини като на Азовстил то ще има дълго време да има екшън там.
1.
Лох
09.01.2023 07:29:31
111
64
Тоя смешник Зеленков трябва да се съди за геноцид над собствения си народ. От 2014 го малтретираше и избиваше с есесовци подплатени от оня с деменцията, а сега играе най-скъпо платената роля за актьор.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бях в кома, с минимален шанс да оцелея, призна тази звезда от Ергенът Бях в кома, с минимален шанс да оцелея, призна тази звезда от Ергенът Тя гостува в подкаста "Не съм такъв човек", където разкри една строго пазена тайна Спипаха бизнесмен от Свети Влас да кара джипа си на кокаин Спипаха бизнесмен от Свети Влас да кара джипа си на кокаин Иво Петков е задържан, а Мерцедесът му иззет Рачков му се плаче от тази новина, ще загуби половин милион Рачков му се плаче от тази новина, ще загуби половин милион От няколко години насам Митко печели сериозна част от доходите си именно от участията си в мащабни рекламни кампании на популярна верига казина Бургаски моторист се блъсна с висока скорост в тротоара в ж.к."Изгрев", потроши се Бургаски моторист се блъсна с висока скорост в тротоара в ж.к."Изгрев", потроши се "Сузукито" му се преобръща и буквално пада върху него Майката на убития Пейо притеснена за внучетата си, защото не се знае психическо състояние на Габриела Майката на убития Пейо притеснена за внучетата си, защото не се знае психическо състояние на Габриела Знаете, че има много случаи, в които майки посягат на децата си, каза Иванка Пеева Феноменално представяне от този участник в "Стани богат" Феноменално представяне от този участник в "Стани богат" На стола на богаството срещу Ники Кънчев седна Милко Стоянов, който бе представен като пионер на музикалната журналистика и преводач, който днес се вихри в рекламния бизнес Личната история на новия министър на туризма, която не знаете Личната история на новия министър на туризма, която не знаете Евтим, който ще навърши 56 години на 2 май, прави първите си стъпки в телевизията в легендарното „Ку-ку” Четирима нови заразени с коклюш в Бургас за седмица Четирима нови заразени с коклюш в Бургас за седмица апочна ваксинацията на бременни жени в имунизационния кабинет на РЗИ Защо Ботев Пловдив изгони Радостин Кишишев Защо Ботев Пловдив изгони Радостин Кишишев Не е успял да картотекира три месеца няколко от зимните попълнения  Затвор до три години грози веселякът от Бургас, спипан с 4,25 промила в кръвта Затвор до три години грози веселякът от Бургас, спипан с 4,25 промила в кръвта Това е второто му подобно нарушение, разкри главен инспектор Пламен Николов
Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога - по-малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна, призна Невена Цонева Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Според кадрите ѝ в Инстаграм всяка вечер Барби се подвизава в различен клуб, а компания ѝ правят както дами, така и мъже Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Нам почина поради напреднала възраст и "мултиорганна дисфункция", за която е получавал лечение от 2022 г., съобщи официалната агенция KCNA Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Барабанистът Венелин Венков празнува напускането си с Гъмзата и Краси Радков Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Проф. Гордана Силяновска-Давкова е против договора за приятелство с България Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Българската пророчица Ванга е считала този ден не просто за празничен, а за свят, защото от него зависило дали ще живеем в мир и съгласие Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украинските атаки с дронове срещу руска енергийна инфраструктура зачестиха през последните месеци Голям проблем в Русия заради санкциите - няма резервни части за автомобилите Голям проблем в Русия заради санкциите - няма резервни части за автомобилите Няма също нови коли, а автопаркът е значително остарял  Вижте как планирали да убият Зеленски Вижте как планирали да убият Зеленски Най-важната задача на групата - осъществяване на план за отвличането и убийството на украинския президент
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори