×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Слагам знак на равенство на поведението на Нинова към Дарина Радева и клипа на Слави


Слагам знак на равенство на поведението на Нинова към Дарина Радева и клипа на Слави
Два пъти се "бих" с Радев, когото Нинова издига, а сега тя ме обвинява, че едва ли не съм негов човек, недоумява Любен Дилов
07 Януари 2023, Събота, 17:30 ч.
Автор: Флагман

От  всичко, което се случва, установявам, че Максим Генчев не е много умен, макар че беше прекрасен актьор

За бъдещия проект "1934" на режисьора Максим Генчев, за участието на президентската дъщеря Дарина Радева в него и непотизъм ли е това, защо последният филм на режисьора за Ботев е със слаба оценка от публиката, а БНТ ще го финансира пак? Вижте интервюто на депутата  ГЕРБ-СДС Любен Дилов пред Трибюн.бг

-Г-н Дилов, как става финансирането на филмови проекти у нас?

-Има много начини. Имате идея и може да кандидатствате в Националния филмов център, може да кандидатствате в БНТ, на резлични места. Вие сте на ниво идея в началото и може да получите финансиране за развиването ѝ, защото е добра. Но може и да не получите. Аз по-често не съм получавал, отколкото съм получавал, въпреки че имам впечатляващи успехи в киното и телевизията. После пак има процес за дофинансиране, но никъде не се говори кой ще играе!

-А може би Максим Генчев е тъсил пари от частни инвеститори за следващия си проект "1934" и е използвал името на бъдещата "Коканова" - актрисата и дъщеря на президента Радев Дарина Радева?

-Най-вероятно. Сега бъдещата "Коканова", аз не искам да съм на мястото на това момиче. Освен че баща ѝ е президент, да носи на раменете си и отговорността да е бъдещата "Коканова"! Не ѝ прави добра услуга Максим. Но от всичко, което се случва, установявам, че той не е много умен, макар че беше прекрасен актьор. В мой сериал е играл и се справи чудесно, направи прекрасна роля. За него като актьор "копче не мога да кажа", но като режисьор имам купища забележки оттук до хоризонта.

-Но в неговия филм за Ботев вече са похарчени обществени средства?

-Единственото място, където БНТ може да търпи укори, е, че е видяла продукта предварително. Моето обяснение е, че 2023-та е годината на Ботев, а БНТ нямат собствена продукция. Идва човек с готова продукция, няма ги великите режисьори - Тео Ушев не ще да прави такъв филм. Няма кой да им го направи и те казват - той е готов филмът, ще им дадем някой лев, няма да харчим и имаме филм за годишнината на Ботев. Това е била логиката. На 100% съм сигурен. Изобщо не са мислили дали е добър. Освен това Максим хитро си е подредил целия диалог върху текстове на Ботев, Вазов, че на едно място има и от Яворов, от "Арменци". Цялата тази история е по-скоро забавна, отколкото драматична!

-А накрая и соцлидерката се включи в нея при изслушването на шефа на БНТ в парламентарната комисия по култура...

-А това ни дойде от изневиделица! На всичко отгоре с Тома Биков бяхме обвинени, че сме едва ли не пропрезидентски хора. Аз даже ѝ казах - "извинявай, аз два пъти съм се явавал срещу този президент, който ти издигаш". Нинова издигна Радев, да не го издигам аз! Два пъти съм ходил срещу него на избори, а да ме обвинява сега с идиотията, че защитавам Радев, който използва служебното си положение в изгода на дъщеря си - непотизъм е думата. Момичето е малко, нито е било на екран, нито е имало някакви роли! 

-Целта вероятно е да се засегне Радев?!

-Не ѝ прави чест. Аз донякъде слагам знак на равенство на поведението на Нинова с клипа на Слави. С какво се занимаваме сега?! Какви са тези глупости!

-На финала нещо ще покаже ли проверка на Сметната палата в БНТ?

-Сметната палата не се произнася по целесъобразност. Тя се произнася по законосъобразност, а филмът за Ботев е проблем по целесъобразност - дали е целесъобразно да се финансира такъв проект. Законово съм сигурен, че е "далавера" за телевизията в добрия смисъл на думата. Тя за малко пари получава продукт, който е много по-скъп. Не го плаща, а той става нейн. 

-Въпросът е, че публиката не го определя като добър?

-А колко добри филми прави годишно България? За щастие съотношението е добро. Спрямо малкото филми, които правим, повече от половината са прилични. Има обяснение за това - дължи се на Националния филмов център и на Киноцентъра - на американците, които вдигнаха критерия, но има и издънки, няма как.


В категории: Политика


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
7
Коментара по темата
7.
Симон
08.01.2023 12:27:19
1
15
Все какво той бил правил ??? Ми нищо смислено разкарай се и дай път на таланти 8
6.
Доко
08.01.2023 12:23:32
3
16
Този е на всяка манджа мерудия. Той пък от къде влезе в политиката и екраните. От дил..син. не забравяйте селските си корени и номера@
5.
Флагман
08.01.2023 09:23:58
3
16
Аз слагам знак на равенство между нулата и Любен Дилов син и баща
4.
Бай....
07.01.2023 21:18:21
4
18
Аман от фъфлещи педали!
3.
Орак
07.01.2023 20:30:01
3
9
Мистър плеймейт си от.....ха на к@ви с Ицака светла му памет.
2.
Фигуранта
07.01.2023 19:03:27
3
13
Редакцията, може би имахте предвид за проект 1349 г. на Максим Генчев .
Тогава е управлявал Иван Александър
(1331-1371 г.) съпруга му е Теодора Бесараб Сара.
1.
22
07.01.2023 18:48:11
9
16
ZASTO PISHETE ZA TOCHI CHOVEK VUOBEST NE VIJDATE LI TOI E LICETO NA GRUPIROVKATA KOYATO E NAI NEKADURNA TUK VECHE 12 GODINI SME NA POSLEDNO MIASTO KATO SISTEMA ZARADI TIAH.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори