×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо Лена няма да успее да осъди Слави Трифонов


06 Януари 2023, Петък, 09:49 ч.
Автор: Флагман

Конвенцията за правата на човека изрично разрешава на гражданите да отправят (дори вулгарна) критика към властта и публичните личности

Ще успее ли да осъди Лена Бориславова да осъди Слави Трифонов за скандалната песен, която разбуни духовете вчера. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). По тази тема публикуваме коментар на анализатора Георги Матеев:

"Внимателно "чуйте" какво ще ви кажа - Лена Бориславова няма да осъди Слави Трифонов!

Поради една много проста причина - Конвенцията за правата на човека изрично разрешава на гражданите да отправят (дори вулгарна) критика към властта и публичните личности, а публичните личности би следвало да имат малко по-дебела кожа от нас простосмъртните.

Така, че да не може, мило Ленче, в единия ден да се изкарваш силната супержена, готова да управлява в България, а в следващия ден да хлипаш като ученичка, че някой ти бил казал, че с тия клипчета на парапети изглеждаш като държанката, която очевидно за всички нас си. В една "цивилизована държава", както обичате да ползвате тази мантра във вашата партия, властимащите не могат да си позволят да завеждат дело срещу всеки, който не ги харесва и ги обижда. Не може да заглушаваш сатирични произведения на изкуството и с това да поставяш ръка върху целия жанр на политическата сатира.

Само пълни идиоти, които нямат никакво място в политиката, могат да си позволят да заведат такова дело. Още повече, че точно преди предните избори "депутата Христо" пусна също толкова просташка песен в същия жанр. Да не говорим за "стила" на изказванията му от парламентарната трибуна. Самият Слави Трифонов има десетки такива песни през годините, които помним още от деца.

И между другото, Ленче, в нормалните държави за случката на парапета падаше цялото правителство и се дължи обяснение на народа вие там горе държавата ли управлявате или си гледате кефа и ходите на екскурзии с Фалкона. Няма как след такива случи да се изкараш ощипана мома, просто няма..."


В категории: Политика


20
Коментара по темата
20.
Гост
08.01.2023 12:15:43
3
0
Браво за хубавата статия. Долу мустакатата вълчица и цялата и просташка компания начело с Киро простото
19.
наблюдател
07.01.2023 14:44:12
0
1
Респект за Доброто четиво! Време просто си беше някой да го напише "С Думи прости"! Сега гледайте цирк с коментари от Жълтопаветници и Либерасти!
18.
Въпроси?
07.01.2023 01:56:46
2
6
Обидната"песен" насочена срещу едно добре образовано и успешво мжмиче, показва само незрялост на авторите, като детсща песничка и липса на истински аргументи срущу Лена. Трябва ли да слизаме на нивото на Чалгаря и да му казваме например, че е изсъхнала мумия или перач на мр.сни пари?
17.
Разумен6c
07.01.2023 01:50:31
3
7
Браво на Лена! Смело момиче! Да се изправи срещу ония плазмодий Чалгаря, който се крие зад бодигардове, който не смее да си декларира мръсните пари, който не може да задържи една връзка с жена.
16.
Габи
06.01.2023 17:44:19
6
5
За първи път нещо казано от Слави ми хареса. Не мога да разбера защо Лена и ПП демонстрират обида.Какво да кажат Борисов, Плевнелиев, Рашидов, Атанасова, Караянчева и много други осмивани от дългия?Тогава всички техни противници ръкопляскаха.
15.
До 13
06.01.2023 14:19:45
2
5
Освен това, К.П. танцуваше и се забавляваше в един клуб на песента на Хазарта ;)
14.
Някой
06.01.2023 13:14:45
9
13
По тъпашка статия едва ли е писана някога. Текст който изкарва като нормално нещо което изобщо не е нормално.
13.
@?@!?@
06.01.2023 12:29:31
6
29
Който иска, нека си припомни обидите и гадните сексуални подмятания на Ицо Хазарта към Атанасова в "Депутата Христо". Но тази песен беше посрещната от мнозина с възхита и веселие. Тиражираха я всякакви медии. Имаше радостни и злоради възклицания из телевизионни студия и тук, в социалната мрежа. Днешната жертва - Лена Бориславова, също беше сред активно възклицаващите.
Та, за моралния релативизъм и за примитивното "щом е от наш'те значи е хубаво" иде реч. "Депутатът Христо" и "Лена - хищна хиена" са морално тъждествени. Ако се гнусиш от едното, трябва да е гнус и от другото. Останалото е лицемерие и синдром на тьлпата.
12.
Лидке 7, много си плитка патица
06.01.2023 12:17:25
7
37
Момченца и момиченца с нулеви административен опит и познания за държавността и управлението, офисен планктон - довчерашни дребни стажанти или младши служители в частни фирми и кантори, днес са инсталирани на ключови позиции в управлението и висшата администрация. "Калинките" се подменят със стартъп-калинки. Експертността пада под санитарния минимум. Вижте назначенията, вижте парламентарните комисии. Готовността за предателство на националните интереси обаче е на макс. Това нашествие на хунвейбини без вратовръзки ще има дългосрочни негативни последици за България. Ще става все по-зле за обикновените хора в държавата на Киро и Ленчето.
11.
!!!
06.01.2023 12:13:25
4
19
ами прав е матеев! няма как да се съди създател на текст, който е създаден за песен. всеки жанр на изкуството е недосегаем, защото може да предизвиква асоциации, да провокира интерпретации, но си остава жанр...така че лена (пак) ще го доха...а и ми е странно няма ли кой да й каже, че с подобни инфантилни/дебилни реакции само покачва рейтинга на една иначе изключително нескопосана и бездарна песен, в която няма грам музикална и литературна естетика
10.
Дедо Пръцко
06.01.2023 12:10:00
6
26
Лено, хиено, намери си майстора...
9.
?
06.01.2023 12:02:23
13
11
На такъв голям християнски празник това ли е за коментар? Жалки .....
Айде на всички драскащи, на всички пишман музиканти и певци , на всички политици,депутати-смешници -ШАТ НА ПАТКАТА ГЛАВАТА. Само за туй сте! Всички депутати да върнат получените заплати от последния парламент-защото нищо не са свършили. С парите да построят съвременен и много нужен център за работа със специалните деца,каквито има по света! Белким си изкупят греховете към хората!
8.
Лидке, Лидкее
06.01.2023 11:57:03
4
12
В стремежа си да напишеш нещо умно, не каза нищо друго, освен един бълвоч. Щом наричаш песни като Йовано, Йованке; Назад, назад, моме Калино; Лудо, Младо и т.н. (мога да изброявам до утре) "еректилна дисфункция", си представям каква умряла скумрия си. И за смисъла на живота мисли ти, ама първо трябва да си отвориш очите за да го видиш.
7.
Лидка
06.01.2023 11:34:59
36
15
Да, нямат място в България, защото са образовани, за разлика от вас, долукоментиращите. А за глухарите, които наричат еректилната дисфункция на дядо Слави и кукуригу бенд "музикална кариера", време е да се замислите за смисъла на живота си.
6.
от 5
06.01.2023 11:09:27
14
51
A, Ленчето Мустака, заслужава топлата гавра. Както се казва горе в коментара, в нормалните държави за случката на парапета падаше цялото правителство и се дължи обяснение на народа вие там горе държавата ли управлявате или си гледате кефа и ходите на екскурзии с Фалкона. Да го духат всички боклуци от ПП, нямате място в българия!
5.
до 2
06.01.2023 11:06:32
18
36
Аве, шушляк, Слави бил нереализиеан музикант? Пхахахахаха! Когато Слави е пълнил стадиони, ти сигурно си викал майка ти да ти бърши г*за, защото не можеш сам, шматка. Слави може да е всякакъв и да се изложи в политиката, но музикалната му кариера заедно с Ку-Ку Бенд е една от най-успешните в България. }Ще ги помнят и слушат още 10 поколения напред. Аре, бягай да играеш!
4.
Факт
06.01.2023 10:42:15
23
28
Защо този плешив дядо не напише песен за неговите неволи в любовта и самотата му
3.
Мдаа!
06.01.2023 10:28:06
19
9
А вие сте един ПРОСТАК!
2.
до 1
06.01.2023 10:25:46
50
28
Както болшинствовото нискочели и недоучили индвиди, ти май си от тях - чалгарчИ. Боготвориш Слави Овена - нереализиран музикант, ревящ по концерти за тълпи с усет за музика като на свиня за помия. Явно капацитета в тиквата ти толкова може . Простено ти е - толкова си можеш ...
1.
Ми
06.01.2023 10:13:14
24
57
За сега си оставаш най обикновена курва...
Но! Ако се докаже , че киро джуката ти е плащал за услугата с държавни пари, това вече е проституция , и е наказуемо по закона.
Мъчи си и си остани една проста мустаката курва
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Бащата на Надежда се оказа виден бизнесмен
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори