×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов: Инатът на ПП ни връща в началото, документът им е обречен


Бойко Борисов: Инатът на ПП ни връща в началото, документът им е обречен
Това, че "Промяната" си замина скоропостижно, донесе само просперитет и не толкова дълбоко бъркане в джоба на българина, каза лидерът на ГЕРБ
Ключови думи: бойко борисов, герб, пп
03 Януари 2023, Вторник, 17:27 ч.
Автор: Флагман.бг

Ние предложихме такъв вариант, който не се прие - сега, копирайки ни, предлагат същото, категоричен е той

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра депутатите си на среща в централата на партията преди началото на парламентарната седмица.

Борисов коментира предложения документ от "Продължаваме промяната", който ще бъде гласуван до края на седмицата в Народното събрание.

"Ние предложихме такъв вариант, който не се прие - сега, копирайки ни, предлагат същото. Техният инат ни връща в началото", обяви Борисов.

"Вътре са написани неща, много от тях безотговорно, защото тези хора вече 2 години са министри, премиери и можеше много от тези неща да са в много работна фаза или дори завършени. Това, че лидерите на партиите не отидоха на обсъждането на този документ, показва изолацията, в която са изпаднали "Продължаваме промяната". С изключение на ДБ, но те харесват всичко, което ПП предложи. Несериозен е начинът, по който се предлага този документ, затова и мисля, че е обречен", допълни лидерът на ГЕРБ. 

"Това, че "Промяната" си замина скоропостижно, донесе само просперитет и не толкова дълбоко бъркане в джоба на българина. Това е факт", каза още Бойко Борисов.

"Партията на "Промяната" е обезглавила българската енергетика, след година и половина ТЕЦ-овете в Маришкия басейн приключват. Трябват ни нови реактори. Никой разбиращ енергиен експерт не би се съгласил да си унищожим 60% от производството на енергия. С това се взима 4% от БВП. Незабавно внесете предложение и задължете служебното правителство да не допусне тази катастрофа", призова той.

Бойко Борисов коментира и цените на горивата по време на "Продължаваме промяната".

"Към началото на август дизелът е 3,47 лева, а към днешна дата е с 58 стотинки по-евтин. Бензинът пък е с 84 стотинки по-евтин. Цените всеки може да си свери", каза той, цитиран от 24 часа.
 


В категории: Политика


46
Коментара
46
Коментара по темата
46.
Огняне 45 спри се бе Академико
04.01.2023 09:50:02
4
19
Фрогнюз не е свещена крава, а рупор на мафията, платен от Божков!
45.
Нюз
04.01.2023 08:26:01
22
6
Ако Пловдивският панаир бъде харизан на Георги Гергов, отговорността ще е лично на Бойко Борисов. Това ще бъде перфектната илюстрация за връзката между руското влияние и корупцията у нас.

Днес трябваше да има извънредно заседание на пловдивския Общински съвет, инициирано от Демократична България, на което да се реши въпросът за собствеността на Пловдивския панаир. Кворум не беше събран, а нито един от 17-те общински съветници на ГЕРБ не се яви на работа.

Този казус е от национално значение и тества твърденията на различни политически сили за евроатлантическата им ориентация. Подобни решения не се взимат без политически гръб на най-високо ниво. Това е демонстрация как руското влияние и корупцията в България се обединяват, за да спрат развитието на страната и буквално да я плячкосат. Виждаме, че се крият, а кметът се прави, че не е оттук и няма нищо общо. Ще търсим отговорност лично от Бойко Борисов по всички политически начини, включително чрез иницииране на ново извънредно заседание на Общинския съвет в Пловдив.
44.
До 42
04.01.2023 08:24:41
12
5
Данчо полицая,ти ли си,о хвалебствена птицо на Боко
43.
ХХ
04.01.2023 07:32:14
11
1
До 40

Даваш ли си сметка, че не описваш ПП, а ЕС?!
42.
Българин
04.01.2023 04:17:56
9
21
Някои хора не могат да разберат,че само Бойко Борисов може да изведе държавата от кризата,само той!
Всички го уважават, и навсякъде където отиде вратите са отворени!!!!!
Колкото и да го мразите,това е истината,осъзнайте се и помислте преди да плюете по форумите!!!!
41.
Да така беше
04.01.2023 01:22:29
5
5
Те си бяха аматьори Теглиха кредити уж да дават по големи пенсии и оравиха глупости.Но още по лошо ще стане ако влезе еврото в бг.Вижте хърватия От първия ден цените нагоре.Защо трябва да ориемаме еврото никой политик не дава смислено обяснение.То сега едва се смогва а тогава изобщо няма да може
40.
ПП са мътилка в историята
03.01.2023 22:10:39
7
26
Като видя захилената и самодоволна физиономия на Кирето и ми прилошава от подобно нечувано нахалство. Група аматьори създават предпоставки за затваряне на въглищните централи, а после осъзнават дилетантската си глупост, но не я признават, а лекинко с оправданието за "промяна в обстановката" предлагат всички общо да поемат отговорност и да измислят път за излизане от катастрофата, която сами те са надробили.
Никоя нормална партия не би се съгласила да подкрепи каквото и да е, произведено, написано, съчинено от тези стажанти. Шест-седем месеца живяхме в диктатура на властовото невежество! Днес няма как болестотворните да ни предлагат лечение!
39.
Ако го няма Гешев,ДБ нямат опорки
03.01.2023 22:05:18
5
24
Прокопи и мафията само Гешев им пречи!
Само ми е чудно, като излязат разследванията за газовата далавера на ПП, за затваряне на Мариците, кой ще е виновен?
Парите на Божков били чисти, Магнитски не важи за Дубай, ама на Прокопи май му е подпален задника и в Капитал и Фрогнюз, разпространява лъжи и интриги от последна инстанция.....
Ще има Видов ден за рупора на мафията с червени бузки, защото Газ глава затрива!
38.
...
03.01.2023 21:59:46
1
1
Отново търсят нови ре-актьори. "Документът им е обречен"- декларация ли! Или марковия алкохол в бутилката от зелено стъкло?
Подобни бяха и резултатите в началата на предходните програмни периоди. Индексите сравняваме и индексациите. Изобщо не сте за копиране, ами сте за срамотиите- пияни като мотики- само дето не залитате, защото трезвите залитат вместо вас.
Фактът е следствие от официалното членство- В който и джоб да бръкнеш на българина, с изключение на декоративния, ще извадиш я хастар, я някоя подплата.- казала "бълбърката" на сватята си ромка. Интегрирахте ни да се разбираме с ромите. Сега предлагаме с "Нафталин" да пълним здравите джобове, после ще се боядисаме с оцветители, че побеляхме в младостта от "Аз от кога говоря, че с тия комсомолци сме само за културата."
37.
Само стой и гледай 36
03.01.2023 21:41:38
27
11
Колкото и да не ти се иска, точно това предстои! Каскета е пред санкции по Магнитски, омертата ще се пропука, все някой ще пропее пред Кьовеши! Външният натиск за реална борба с корупцията ще се засилва неимоверно през тази година! И като влезнат няколко високопоставени лакеи на Барба Ганьос на топло - само стой, та гледай после какво се случва! Справка - съседна Румъния!
36.
Измислена Реалност 33
03.01.2023 21:34:08
9
33
Агенция Една Жена Каза, се замени с Агенция Кирето Преразказа Лъжите на Кръга Капитал, рупор на мафията!
По време на събитие на в. "Капитал", Кирил Петков е казал, че няма да подаде ръка на ГЕРБ и че младежката организация на партията участва в хибридни атаки срещу правителството му. Мнозинството на Подмяната предпочита да си запушва ушите и да живее в розовия облак, който само си нарисува.
Как да остави всичките роднини, приятели и ментори, без възможност за ограбване на България?
35.
Боко чекмеджето
03.01.2023 21:32:07
32
13
Хахахаха, педалите му били виновни на комунягата от банкя. Преди му бяха виновни комунистите, сега педалите. Върна държавата с 30 години назад,деева твойто мами откачено корумпирано деева...
34.
Мармот
03.01.2023 21:28:32
31
13
Барба Ганьо де Меси отново е с логорея. Инатът на ПП е лош, а инатът на ГРОБ-ДПС е добър.
33.
Реалност
03.01.2023 21:27:49
33
14
На местните избори тази есен Бацефилите със сигурност ще изгубят София, Пловдив и Варна. А вероятно и други големи градове. Каскета ще бъде санкциониран скоро по закона Магнитски и ще трябва да си подаде оставката. С други думи ледът се пука господа съдебни заседатели! Съд за мошениците със сигурност ще има! И като го нЕма Каскета да ги пази - престоят при бай Ставри ще е осигурен за доста усвоители на еврофондове от шайката около Баце Барцелонски! Колкото и да не ви се иска, суровата реалност е тази! И хартиената бюлетина няма да ги спаси! Просто заради разходите по подкрепата за Украйна, евросредствата за БГ ще намалеят драстично и от ЕС (+Лаура Кьовеши) няма да допуснат разни местни шмекери (пък билЕ и "проевропейски" герберасти, уж!) да ги крадат безнаказано, както това се случваше цели 12 години!
32.
Врачка с пачка
03.01.2023 20:53:38
27
9
Звиздити ми гу гуворат, че тоя го чака дълъг път през тази година. Да си вземе 1 евро, за да плати на лодкаря
31.
Дори Радев ги унизи, закъснявайки.
03.01.2023 20:29:28
8
41
ПП на килимчето, стояха, изправени в конфузно очакване, трима провалени: Кирил Петков - провален премиер, свален с вот на недоверие от 47-я парламент; Асен Василев - провален кандидат за премиер в 47-я парламент, Андрей Гюров - провален кандидат за гуверньор на БНБ в 47-я парламент… редицата завършва с Николай Денков - провален кандидат за премиер в 48-я парламент.Нещо не е наред. “Продължаваме промяната” още не е регистрирана като политическа партия. Всъщност, мандатът принадлежи на Настимир Ананиев, защото е мандатоносител на “Продължаваме промяната”. А той къде е?Понастинал, прегракнал и видимо демонстриращ дистанцираност, държавният глава трябва да си понесе срама - Асен Василев, Кирил Петков и бизнес-съдружникът му Николай Денков са все негови служебни министри. Нарече ги шарлатани. Обвини ги в срамно политическо търгашество. Призна, че се е излъгал в тях.
30.
Симтоматично е #Кой Кой е
03.01.2023 20:10:19
7
46
Дори Нинова и Янев отказаха на „Продължаваме промяната“, дори не ги удостоиха с внимание!
Низвергнати са от всички, тотална изолация на Подлогите на Прокопи и мафията!
Ще се явяват на кастинг при бай Ставри:))))
29.
До25
03.01.2023 20:08:55
3
48
Ей такива хюмнета като теб си мислят, че много знаят и много разбират. Войната им била виновна, бензинзджийте били алчни, космоса им пречи........ Маате телешко в Турция, зареждате от тяхната нафта. Супер фИешън парцали от Одрин.... Иначе в България всичко е, "наред". Егати променителите. Не шарлатани ами..... нямам думи.
28.
Ай тая година да ни отървеш от присъствието си, а?
03.01.2023 20:08:20
48
13
Това че и ти ще си заминеш завинаги също е добре за народа.
27.
лъжлива декларация за гражданство и с фалшива дипл
03.01.2023 19:56:09
7
60
Като са толкова честни и почИтенни ПП, защо татко им Радев и ДАНС ги разследват за далавери и предателство?
Това ли е причината да са толкова побеснели Киро и Асен, и с какви компромати ги държи за топките Рашков?
ИТН напусна чудесното и честно правителство на Киро, заради огромните далавери и кражби!
Нали всички са наясно защо ги разследват шмекерите и зелените талибани от ДАНС и ГДБОП, защо продължават с опорките, че ГЕРБ е свалил правителството на Киро?
Те се самосвалиха и ще влязат в шоуто на Слави или на Ставри, зависи от късмета им :)))))
26.
О неРазумни и юроде,фен на Киро
03.01.2023 19:52:31
7
49
ПростоКирчо е цар на невнятното говорене, той е първият български премиер, а и изобщо високопоставено лице, което се нуждае от преводач – от български/неговия – на български/общоприетия.
С "богат" речников запас от по 300 думи на български и английски, е идол на надрусеняците, защото им е колега по кристали.....
25.
Истината
03.01.2023 19:51:56
51
19
Борисов е хитър манипулатор и говори неистини! Цените на горивата Нямаха нищо общо с управлението на ПП, а бяха в резултат на цените на горивата на Световната Борса! Това, че в последствие цените паднаха, също НЯМА нищо общо с падането от власт на ПП, а е свързано с падане на цените на горивата на Световната Борса! Човек трябва да е много тъп, за да вярва на внушенията и манипулациите на Борисов и той на това разчита, на неосведомеността на обикновените хорица, които сляпо му се доверяват и взимат думите му за "чиста монета", а те всъщност са една ужасна лъжа, с която иска да наклевети опонентите си ПП!
24.
До 18,17,16,10,8,6,3,2
03.01.2023 19:48:04
12
60
Омразата към Борисов е лош съветник и сам видя твоите до къде ни докараха, до фалит на държавата!
23.
Разумен
03.01.2023 19:46:47
51
16
Борисов е недодялан и необразован човек, елементарен английски не можа да научи за цели 12 години, който и децата владеят вече!
22.
Въпрос?
03.01.2023 19:44:06
49
18
Този простоват примат още ли се вре в българската политика?
21.
Мнение
03.01.2023 19:42:02
49
16
Борисов е срам за българската политика. Кога ще го осъзнае, че няма нужните компетенции и интелект за премиер! 12 години ни управлява един некадърник и лъжец!!!
20.
Мафията вън!
03.01.2023 19:39:39
47
17
ГЕРБ и Борисов са Вредни за България! Борисов е Лъжец и осъден 3 пъти за клевети срещу опоненти! Борисов е Клеветник!!!
19.
Има ли борба, ще падат косми
03.01.2023 19:39:09
12
53
Страхът от възможността Бойко да се върне като първа политическа сила и дори като премиер е огромен! Маргиналите, платени от прокопи и мафията, напълниха розовите си кюлоти, а тролчетата им изяждат с кеф фекалиите им :))))
Тази перспектива е достатъчно ужасяваща за подлогите на мафията, ГЕРБ да са първи, а Бойко да твърди, че ги бие наред.
Това ще е сигнал към избирателите, че е възможно връщане към нормалността, което ще е смърт за Подмяната и паляците на мафията!
Страхът от възмездие за простъпките на ПП, изяжда душите на променкаджиите!
18.
Срам!
03.01.2023 19:38:21
56
13
Срам ме е, че такъв простоват и недодялан лъжец като Борисов управлява страната ни цели 12 години!
17.
Разумен6c
03.01.2023 19:37:08
52
15
Боко крадеца и лъжеца пак се изказал неподготвен. Боко е виновникът България да няма редовно правителство! Боко е като воденичен камък на шията за българската политика. Този човек е вреден за страната ни! Примитивният, недодялан простак и лъжец Боко се опитва да избяга от отговорност и да хвърли собствената си вината за събарянето на правителството на ПП върху тях.
16.
Опи
03.01.2023 19:18:48
54
13
До 13 и 15
Ами защо не подкрепиха вас,бе,галфони. Извадихте правителство мечта. Не знам чий са тролчетата тук,но гъзолизците на Боко си личат. И пак повтарям....до тук сте. 25% по-новия хартиен закон. Толкова. С ДПС до 37. Кеша свършва,шкафчето се изпразва ,а има да се плаща. Зле сте. И рано или късно ще има съд. Народен съд за крадците от ГЕРБ
15.
МНОГО ВИ СЕ ИСКА0707
03.01.2023 19:18:41
56
9
ИСКА ВИ СЕ ХОРАТА ДА ПОВЯРВАТ В ЛЪЖИТЕ ЗА ТРОЛОВЕ НА ПП и да ЗАБРАВЯТ 32 ГОДИНИ ОКРАДАЦИЯ НА ТРУДА НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД....АМА НЯМА ПОМНИМ КОЙ, КОГА, КЪДЕ И СЕГА
14.
ПП щели да оздравяват България
03.01.2023 19:10:49
12
56
Унищожителите щели да оправят золумите си!
Единствено “Демократична България” са готови да подкрепят правителство с мандата на “Продължаваме промяната”!
Никой от останалите не иска да се конущиства с шмекери и престъпници!
Хайде, кой от къде ....
13.
интересно
03.01.2023 19:09:47
58
17
Одобряваш коментар срещу лъжеца Борисов - броячът отчита още 10 в полза на Борисов..............Колко сте жалки флагман! Посягате дори и до вота на читателите само и само да покажете привързаността си към борисовата шайка!
12.
ПП са пътници за никъде
03.01.2023 19:04:58
12
63
Гледайки реакциите към коментарите ми става ясно, че Лореровите тролчета вършеят тук. Явно действително троловете, наети по схемата на израелската компания и платени от Продължаваме Подмяната яко подскачат срещу всеки лош коментар за Просто Киро... Народът обаче не гледа плюсчета и минусчета. Гледа 2.30лв. хляба, 8лв. Краставици и т.н. Кирчо си уреди добавките да се продават и в Лидл...Срещу какво ли?
Да е жив и здрав, но вече му е време да си резервира престой при бай Ставри!
11.
Бай....мангал е маймун
03.01.2023 18:57:49
14
61
Фронтменът на подмяната още не е върнал заплатите и бонусите като служебен министър, след като Конституционният съд реши, че не е бил въобще такъв!
Не бих се учудил, ако се извърти ситуацията така, че Борисов да се върне като Премиер за да оправи бакиите на харвардските проксита на мафиотската олигархия.....
10.
най
03.01.2023 18:54:17
63
13
Най Компетентното и с европейско мислене правителство досега беше това на П Промяната. Всички други партии имат закостеняло комунистическо мислене и действие.
9.
Защо
03.01.2023 18:42:45
2
14
Защо махнахте последната статия за побоя на "месарските босове" над Марин от кв. Лазур? Не е ли малко подозрително?
8.
Опи
03.01.2023 18:35:50
75
21
До 1 и 5
Не знам какви сънища сънува Боко,не знам и какъв бял кон сънува,ама не мърдате от 22-23% бе,фенчета. Не мърдате и на йота. Процента на администрацията със семействаъта и получтелите на кеш-а от ремонти,подръжки,Хемус,саниране,селски стадиони,спортни зали,и т.н.,и т.н. Но парата свършва,а % не се качва??? Значи,"връщането" се отлага за.....никога. Смешници.
7.
Stoiko
03.01.2023 18:34:05
63
22
Ари е Бойко... Излазай от телевизора вече е... Ходи там картофите, тиквите гледай... Няма нужда от твоята доказана некомпетентност
6.
Мръсник
03.01.2023 18:31:48
69
42
Докато този изрод не си отиде от този свят, България ще затъва повече и повече. Хората го мразят в червата си, а изрода продължава с долните си лъжи и жалка пропаганда.
5.
Няма алтернатива на Бойко
03.01.2023 18:25:16
31
77
Кирето лъже и когато спи, всъщност той не се е събудил от мокрите си сънища!!!
Арестува Борисов, стана ли по-добре за държавата и хората?
Какво ти остава, да го ликвидираш, та хората да няма с кого да сравняват?
Назаем брашно,тъпкано се връща!
4.
До 2
03.01.2023 18:20:51
20
64
Шт,шматка ти да мълчиш.Не ги разбираш тия работи.
3.
Бай....
03.01.2023 18:20:06
66
40
Стига сте ни навирали в очите този разбойник- маймун!
2.
Hah
03.01.2023 18:16:47
83
58
Тази ненаядна охранена хлебарка пак изпълзя от кочината си
1.
Ще има справедливост
03.01.2023 18:02:56
66
93
Страх тресе коалицията на маргиналите, Бойко се връща като освободител!!!
Дори Червеният шаман, Росен Карадимов призна, че одобрението на Бойко е в пъти по-голямо от това на подмяната!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Примерът е взет от датските общности, които често обичат да празнуват заедно Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Пред съда Светослав обяснил, че прибрал тялото на Десислава, защото в къщата имало плъхове 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина Възрастта влияе върху растежа на косата Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Бургаският конкурс на името на Петя Дубарова не е само най-добрият литературен форум за средношколско творчество Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя В зелените площи като гъби изникнали и над 20 незаконни постройки Едва на 38 години почина известен волейболист Едва на 38 години почина известен волейболист Загуби битката с рака  Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Мъжът й Константинос Хайнас я тласка към ново амплоа Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Това или продължава спираловидно надолу, или се появява някой с диктаторски уклон, който се харесва на хората като възможност за изход, подчерта Първан Симеонов Киче, ти ли си? Киче, ти ли си? Естрандата певица е заприличала на рокаджийката Милена  Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България След кончината му в гр. Кобург през 1948 г. тялото на цар Фердинанд I е положено временно в криптата на католическата църква "Св. Августин" в същия град.
Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Телевизията в Стокхолм довечера ще заглуши звука от залата и ще пусне изкуствени аплодисменти, докато се излъчва израелската песен Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни 
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори