×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво си пожелаха депутатите за Коледа?


Какво си пожелаха депутатите за Коледа?
Споровете и политическите нападки постепенно отстъпиха място на борови клонки, цветна украса и малки коледарчета, но за колко време
25 Декември 2022, Неделя, 12:50 ч.
Автор: Флагман.БГ

В последните работни дни някои от народните представители си спомниха за детството

Коледната ваканция официално започна и за депутатите. Тази година тя е по-кратка - от 24 декември до 2 януари. В последните работни дни някои от народните представители си спомниха за детството и си пожелаха снежна Коледа.

Споровете и политическите нападки постепенно отстъпиха място на борови клонки, цветна украса и малки коледарчета. Духът на Коледа превзе парламента, въпреки дългите заседания относно държавните финанси и прекрояването на Изборния кодекс. Предстоящите празници ги откъснаха от законопроектите и междупартийното противоборство и ги върнаха към магията на Коледа, предава dnes.bg.

"Вълшебни подаръци и семейна топлина", пожела Надежда Йорданова от "Демократична България".

"В най-ранната си възраст исках да бъда част от музикална група, после исках да стана физик и после влязох в специалност Икономика, сега съм тук. Но в четвърти клас искахме да направим рок група и заедно с приятели да правим концерти", каза Кирил Петков от "Продължаваме промяната" пред Bulgaria ON AIR.

"Избягвам да се връщам назад, защото много хубави спомени има назад, а пък трябва да гледаме напред в бъдещето. Спомням си, че съм получил един подарък, на който много съм се радвал -  оръжие, пластмасово, тогава нямаше толкова екстри", разказа Георги Гьоков от БСП.

"Честно казано си мечтаех да стана офицер, но тази мечта не се сбъдна, икономист съм, но така или иначе трябва да я уважаваме", коментира Цончо Ганев от "Възраждане".

"Сега като се върна толкова назад най-голямата еуфория беше да видя Дядо Коледа и Снежанка. Отвъд детските илюзии, че Дядо Коледа го има, идва следващият период в живота на един мъж, когато първо вярваш в Дядо Коледа, а после когато се превърнеш в Дядо Коледа", каза Явор Божанков.

В ролята на Дядо Коледа или не, депутатите също са си подготвили списък от желани подаръци.

"Карта за Боровец или някъде другаде, да имам няколко дни, в които да не мисля за политика. Коледа винаги е семеен празник, фокусираме се върху нас, готвим всички ястия, даже аз правя чушките и сармите и питката", каза Кирил Петков.

"Пожелавам си около елхата съпругата ми и двете ми деца - да прекарам не само празниците, всички почивни дни с тях вкъщи", сподели Явор Божанков.

"Минали сме възрастта, в която да очакваме подаръци под елхата. Пожелавам преди всичко здраве и сговор за моето семейство и за българския народ", каза Стефан Янев.

Депутати са категорични - ще прекарат Коледа у дома със семейството. Надеждите са, че след празниците народните представители ще се върнат в парламента отпочинали, по-мъдри и отговорни.


В категории: Политика , Животът


12
Коментара по темата
12.
до тиквата
25.12.2022 19:17:02
0
3
Кръв повръщам власт не връщам-Всички комунисти са такива, както и управляващите България от 32 години до сега. Само комунисти-партизани си прехвърлят властта и държавата потъва обрана от комунистите-мутри.
11.
До 9
25.12.2022 17:21:50
0
0
Ужас! И от "STADA" не могат да ви налеят акъл с фуния. Горките сте- ни родители, ни деца имате! Явно само големи усти по канали уши- усти! И свинете вие Депутатите- безродни представители!
Само страх от вас ще е- да знаеш!
"Единомислие
Всички зайци са съгласни
вълците да станат тревопасни."- Ф.Филчев
10.
ТЦС
25.12.2022 17:05:02
0
5
Тази паразитиращи пасмина ще си получи всичко, което да е пожелала, след като са изключили нас, данъкоплатците от пожеланията. Скоро и на тях ЛП.
9.
Депутатите:
25.12.2022 15:26:10
2
8
Честита ви Коледа! Да сте по-малко злобни, завистливи, крадливи,и страхливи, овчици покорни. Да сте все такова просто стадо, малко да ви гледаме и повече да ви стрижем, че без русофилоКомунисти-балъци, като вас и ние сме загинали! Да са живи и здрави децата ви, да ги гледате хубаво, та да порастнат бързо, че и тях да пасем и стрижем, само да не ни избягат на Запад, че като работят и произвеждат, там и данъците и потреблението им остава, там. Няма, много да ни завиждате на краденето и вие крадете, ама на дребно, защото, толкова можете и такива са ви русофилоГаньовските генчета. Ние депутатите, не сме марсианци и ние сме от народа, като вас, но се уредихме и преди да сме във властта и ние като вас крадяхме на дребно, кокошкарската. Хапнете, напийте се и по-малко да ни бесите и разстрелвате, палави русофили и революционери, че утре, като се събудите и ви гони махмурлук, пак ще сте страхливи и покорни овчи роби, каквито бяха родителите ви! Ако, нещо не ви изнася наща европейска България, мрънкайте си, ама да не заминете за любимата ви путлерова пРосия, че хем ще ви мобилизират, хем ще заченете от кадировските козоеби,пък не го заслужавате. Простотията, не е престъпление, само ви прави най-бедни, най-болни и най-прости в ЕС, ама, то вие сте свикнали.
Още веднъж Честита Коледа, ама този път, като на прасета! Едно прасе, колкото и добре да живее по Коледа го застига нещастие!
Хахахахаха!
8.
Az
25.12.2022 15:06:07
0
6
ПО ЕДИН ГОЛЯМ,МАЗЕН И ЧЕРЕН Х...Й
БОКЛУЦИ ПРОДАЖНИ
7.
така така
25.12.2022 14:37:10
0
8
Питайте народа какво им пожелава!!!
6.
?
25.12.2022 14:01:23
0
8
Ами сигурно си пожелаха по още едни коледни премии!?!
5.
Вече е време
25.12.2022 13:52:47
0
7
да си пожелаят да останат живи, защото търпението дори на тази робска рая е на изчерпване!
4.
Паткан
25.12.2022 13:17:07
0
8
Пожелавам им на Тея гнъсове да си направят влакче.Педали долни
3.
I
25.12.2022 13:15:20
0
16
пожелавам им да живеят със 710 лв на квартира
2.
Какво им пожелавам аз?
25.12.2022 12:59:57
0
12
1000000000 циреи да им излязат на седалищните части и един като се спука на негово място още 100000 да излязат!
Да са живи, но не здрави! И да разберат как здрави хора гледат цял живот болни със 310лв социална помощ!
Честита Коледа
1.
Turski ciganin
25.12.2022 12:56:42
1
2
Pojelaha si pove4e bejanci
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Малкото село Лозенец край брега на морето сега е модерен и привлекателен туристически център в най-южната черноморска община Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Нека винаги помним, че Исус Христос понесе страданията и отиде на Кръста, за да спаси човешкия род, каза кметът  Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Родните гимнастички разбиха конкуренцията в Баку навръх Великден Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците
Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори