Рецепта за задушен свински дроб с лук и чушки
Поднесете с чаша червено вино
Необходими продукти:
лук - 5 глави свински дроб - 1 кг
чесън - 5 скилидки
червен пипер - 1 с.л.
чушки - 2 бр. зелени + 2 бр. червени
магданоз - 1/2 връзка
сол
чубрица
олио - 3 с.л.
черен пипер
Начин на приготвяне:
Обелете и нарежете лука и чесъна (може и да настържете). Чушките също измийте и накълцайте на ленти. Измийте, почистете и нарежете свинския дроб. Задушете в мазнина лука, чесъна и месото. Разбъркайте.
Добавете и чушките. Овкусете с черен пипер и сол, сипете и червения пипер. Затворете капака. Гответе половин час, овкусете с чубрица и магданоз. Задушеният черен дроб с лук и чушки е чудесно мезе за вино.
Железопътният тунел между България и Северна Македония трябва да е готов до 2028 г.
Сръбски бос загина загадъчно в Москва
Тежко въоръжени полицаи нахлуха в автомобил и арестуваха седем души в Сидни
Акция с ръст от 55 000% за 20 месеца! Без производство, без служители - и все пак милиарди
Седем кандидати се борят за поста на европейски прокурор от България
Полицията с мащабна организация и близо 20 КПП-та за протеста тази вечер
Валтер Папазки официално пое ЦСКА
Отварянето на вратата на пералнята широко след пране е голяма грешка
„Коледна елха на надеждата“ обедини академичната общност на БДУ в подкрепа на деца от Малко Търново
Дори и не сте предполагали колко лесно и бързо се прави млечна баклава
Как един 33-годишен идва в София и става директор? Много лесно - назначен е от ППДБ
Община Царево получи авансово плащане за многофункционална спортна зала за 8 млн. лв.
