×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Епичната битка на котката на Мая Нешкова с Крум Зарков


Епичната битка на котката на Мая Нешкова с Крум Зарков
Котката на певицата се заклещила между двете врати на апартамента на Зарков, след което нахлула вътре и заскачала във всички посоки
21 Декември 2022, Сряда, 13:00 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Лаконичните коментари на правосъдния министър по темата доведоха до любопитни интерпретации в интернет

Битов инцидент от 2020 г. с настоящия правосъден министър Крум Зарков набра популярност през последните дни в интернет пространството. Сайтът pik.bg първо съобщи, че Зарков удушил котката на съседите си Мая Нешкова и Кирил Икономов. Впоследствие информацията там бе модифицирана, като се оказа, че животното все пак останало живо.

Междувременно във фейсбук се надигна недоволство срещу правосъдния министър с призиви за оставка. Това накара Крум Зарков да отговори с пост в социалната мрежа.

„Никога не съм наранявал и не бих наранил живо същество“, написа пестеливо той, без да влиза в конкретика. Министърът свърза медийната атака срещу него с инициативите му, засягащи интересите на главния прокурор Иван Гешев.

Днес Зарков коментира лаконично темата и след въпроси на водещите в сутрешния блок на Nova, които го попитаха защо се налага да отговаря на неща със съмнителна стойност и какво точно се е случило. Служебният министър на правосъдието повтори, че написаното срещу него не е вярно и че всъщност семейството му е спасило коте от улицата.

„Но, вижте, това е такъв тип психологически натиск, който се оказва. Аз не съм първият. Надявам се да съм последният, но не вярвам. Когато някой се заеме със сериозни реформи, обикновено това са част от последиците. Аз ги приемам като част от занаята и продължавам напред“, добави Крум Зарков, с което темата бе приключена.

Източник на „Флагман“, запознат с казуса, все пак потвърди, че инцидент е имало. Той обаче бил „битов и най-тривиален“. Жилището на Крум Зарков на столичния бул. „Дондуков“ имало две врати. Котето било заклещено между тях. Когато Зарков отворил вътрешната врата, уплашеното животинче влязло в жилището и започнало да скача във всички посоки. Тогавашният депутат от БСП успял да хване котката, която го нахапала и надраскала. Течала кръв.

Съседите – собственици на писаната, обаче подали сигнал в полицията, което наложило Крум Зарков да даде показания. Те са описани в сайта lupa.bg и по информация на „Флагман“ са достоверни.

"Часът е полунощ в събота срещу неделя. Чувам силен трясък на входната врата. Вижда се силует на мъж зад нея и аз отворих, за да видя какво се случва. Отваряйки вратата, в коридора ми се втурна котка. Очевидно животното е било заклещено между вратата и подплашено започна да скача из целия апартамент. Катери се по стените, бута мебелите. В дома ми живеят двете ми деца. Синът ми на 6 г. спи в легълцето... За да не скочи в креватчето на малкото ми дете на 1 г. и 6 месеца, аз хванах котката с ръце, при което тя започна да ме хапе и дращи. Ръцете ми обилно кървяха, когато изнесох котката извън апартамента. В този момент се събуди съпругата ми, която се стресна от това да ме види посред нощ, облян в кръв. Държа да подчертая, че вината не е моя“, казва тогава Зарков пред полицията.

Кой и защо инспирира скандала две години по-късно, оставяме без коментар.


В категории: Политика


27
Коментара
Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
27
Коментара по темата
27.
КАТО ЧЕТА
22.12.2022 01:48:21
2
3
преобладаващите коментари се сещам,че Флагман е сайт, копиращ гнусната жълто-кафява Пик. Та и публиката,коментираща тук (с изключение на няколко коментара) е на нивото на ПИК. Жалки сте- и Флагман и "възмутените" коментатори!
26.
Прави впечатление
22.12.2022 01:41:22
2
5
че огладнели хора на изкуството (посредствени актриси,композитори и нафталинени соц.певачки) за някой лев са готови да стигнат дъното и да се излагат публично. Но по принцип,тази категория хора са оперирани от чувство за мярка и достойнство,защото живеят в измислен свят в който се имат за главните герои!
25.
Обществото деградира
22.12.2022 01:32:32
3
3
Истерия с една актриса,която се оказа ку..ва по дейност и по душа,сега нова истерия-с някаква котка-пак отпреди години. И жалките ни медии,гладни за сензация (щото журналята станаха в пъти повече от събитията, които се случват) подемат този истеричен хор в който пригласят откачалки с възпарени мозъци -ту за домашно насилие над жени (но не и обратното,което означава дискриминация над мъжкия пол),ту реват в защита на всякакъв добитък (но не изпитват съчувствие към изпаднали в беда хора)! Позор!
24.
Кви котки кви 5лв.
22.12.2022 00:18:48
2
4
Комунопрестъпниците по цял свят бяха изринати от власт само в БНГ имбецилният кривонос урудливец в прецедентвото назначи комунпубийци и мародери вече трета година мародерстват и крадат! Наскоро ЕС арестуваха Гръцката комуно принцеса от комуната с едни куфари с пари.Комуните са за тепане с вагнерска цигулка.
23.
Петя
22.12.2022 00:14:31
4
3
Така се почва убиваш животни и накрая те правят правосъден министър за да евтаназираш по лесно народа. Комуно пасмината е за тотално тричане.
22.
Лидка
21.12.2022 21:06:40
4
4
Не знаех за случая. Хубаво е ако има различна гледна точка, да се популяризира, защото за пръв път чувам.
И много се съмнявам като цяло в морала на Зарков... Нали той се шегуваше с измъчваните дядовци, жертви на комунистите???
21.
ИСТИНА
21.12.2022 20:11:12
3
6
Стопанина на котката каза че е готов да се яви на детектора на лъжата ,за това как Зарков е блъскал котката в стената,и че излиза чак след 2години защото Бойко Рашков е потулил жалбата ,и ако Зарков е мьж ще се яви и той на детектора ЩЕ ЧАКАМЕ ДА ВИДИМ . И ФАКТИ НЕ ТРИЙ
20.
Ох
21.12.2022 18:43:32
8
3
Каква глупост, аз такава котка ще я метна през терасата, те нали падат на крака.
19.
Бог бави, но не забравя
21.12.2022 16:56:12
8
13
То така се започва, с безащитно животинче и после....
18.
Тъп опит
21.12.2022 16:55:35
18
29
Тъп опит на медийната мафия да "почисти" политическата.
Насилникът на животни Крум Зарков беше извикан в удобното студио на Нова при Виктор Николаев и запелтечи : "Лъжи, пълни лъжи, нищо не знам, понасям цената на това, че правя антикорупционен закон..."
Виктор Николаев, отдавнашен наемник на кръга "Капитал" и "промяната", му поддаква: "Да, това са обвинения със съмнителна стойност!"
Кое е със "съмнителна стойност"?
Констатациите на разследващата полицайка.
Защо, бре, Николаев, не показа в ефир снимките на размазаното коте ?
А защо не благоволихте да поканите в студиото и другата страна - композитора Кирил Икономов и певицата Мая Нешкова? Така ли разбирате свободата на словото и "двете гледни точки"?
Жалки. Не сте телевизии, а перачници на мръсни министерски съвести.
17.
Фекалки
21.12.2022 16:55:13
20
30
Мразя насилие, но понякога ми се иска с пик и блиц да се случи това което стана с шарли ебдо. Отвратителна, гнусна продажна паплач.
16.
Въй
21.12.2022 15:31:28
9
32
Котето е постъпило много безразсъдно нападайки дома и семейството на безстрашния комунист. Битката е неравностойна, хищникът се катери по стените и събаря мебели за да затрудни отбраната, но Зарков съвсем сам, с голи кървящи ръце успява да спаси спящите си невинни дечица от звяра.

Трябва да се направи филм за тази епична битка.
15.
редно ли е?
21.12.2022 15:19:06
5
31
Поредно доказателство, че управляващите от 2 години назад са деца и внуци на видни комунета. Закони за тях не важат щото са богоизбрани. И е ненормално за друга държава, но не и за България. Егати промяната! Никой не пита какви са последствията - отговора е : НИЩО, нула, няма такъв филм.......
14.
Долната Променлива Пасмина
21.12.2022 14:49:58
2
41
На документи не вярва, защото опорките , спуснати от Прокопи са: И на капия да Ви хванат, отричате!
Парапетите на Киро и Лена на Миро са показателни за мисленето на шмекерите!
Да си върнем нормалността, а шмекерите и компания при бай Ставри ....
13.
мислещ
21.12.2022 14:30:10
42
14
Народ, който вярва на свинските медии, си заслужава да го управляват хора като Бойко Борисов, Лъчо Мозъка, Ахмед Доган и Дилян Пеевски! Заслужил си го е!
12.
полицейска преписка № 229000 - 1824
21.12.2022 14:27:47
5
56
В полицейската преписка откриваме и Протокол за предупреждение срещу съпругата на Крум Зарков - Ирина Заркова. Те я предупредена да не влиза повече в "пререкания и самоуправство с лицето Кирил Икономов".В епикризата на котката Ади, съставена от д-р Н. Първанов, ветеринарен лекар от клиника в "Овча купел", пише:
"Статус при постъпване: Куцота с преден десен крайник, силна болка в областта на лопатката вдясно. В областта на лопатката се забелязват 2 подутини с плътно-еластична консистенция.
Диагноза: Абсцес с две отделни кухини.
Лечение: Хирургична обработка".
В друга преписка до кварталния полицай Кирил Икономов разкрива как семейството на Крум Зарков му е откраднало четири нови автомобилни гуми от двора на кооперацията. По-късно същите са открити в контейнер в близост до кооперацията, където живеят, а вина за случилото се поела съпругата на Зарков - Ирина.
11.
Крум садистичния променкаджия
21.12.2022 14:20:16
10
51
Преди две години Радев пусна от зверилника най- гнусните изверги, за които никой не беше и предполагал! Че им даде и държавата! От къде ги събра все извратени, нямам обяснение!?! То такова чудо, на което се нагледахме, откакто вдигна юмрук, не е било!!!!!!
Трябва много да мразиш не само държавата, а и хората, за да им причиниш това!
10.
Мама му за Крумчо
21.12.2022 14:18:06
5
50
Моето кацамунче не е изверг, то си е такова по наследство!
Котката на Мая Нешкова го е нападнала, за това е излязъл по кюлоти от партито с приятели.....
9.
митко
21.12.2022 14:07:19
9
52
Ами това излиза след 2 години защото е потулено от пияницата Рашков и полицайката която все пак дава някакво развитие на оплакването е уволнена така стават нещата за комунягите с минало генералско всичко е ама аз помогнах и пострадах чист и бял нямам вина вижте другото семейство е неадекватно докога питам ще е така
8.
лили
21.12.2022 13:58:38
13
50
Садисти са всички комунисти- днес коте, утре и на човек ще посегнат! Гешев да го арестува веднага! И да се връща Бойко, че с тези изроди не се издържа.
7.
ГЕРБ трол
21.12.2022 13:57:00
16
42
100% e вярно! Мърсен комунист!
Долу ръцете от Гешев, Борисов и Пеевски!
Да си подава веднага оставката!
ВЕДНАГА! Разкрит е!
6.
демократ
21.12.2022 13:55:44
9
59
Важното е че Крум Зарков е опитен юрист с дълга и успешна кариера и затова на тази възраст Ген. Радев го е посочил за Министър !
Защото това внуче на Ген. от ДС, което няма и ден опит като юрист не знайно защо е Министър.
Че и със самочувствие за човек, който не е влизал в съдебна зала да прави реформи.

НАГЛИ !
Демокрацията изтласква на повърхността само утайка !
България е обречена.
5.
.
21.12.2022 13:46:49
35
4
V pandemiq ta hora umiraha na stulbite na bolnicata. Tam vinovni nqma!? Taq kotka q napravihte nacionales geroi. Kolko shte ni zanimavate s neq?
4.
АБПФК
21.12.2022 13:46:18
11
64
Има достатъчно доказателства ,че Крумчо комунделчето е наранил животинчето.
От ветеринарен лекар, от полицията , но тези от пълен провал и долните леви педали за тях закони няма.
В тази статия и Нова телевизия се изразяват, че няма достатъчно доказателства , ако беше обикновен човек ,щяха да пищят до небето мисирките.
Комунисти садисти това е толкова просто и логично.
Закъснял комунделчето Круми за интервю с едни хора ходили да измъчват дядовците от едно време.
3.
анатоли
21.12.2022 13:33:01
67
51
Първо Пеевските медии съобщиха, че Зарков е убил котката.
После се оказа, че котката не е мъртва, а леко пострадала от Зарков.
А накрая се оказа, че всъщност Зарков не е посягал на никаква котка, а се е опитвал да я изкара от жилището си без да я наранява.

Ето затова хората ненавиждат двете прасета- мутрата от Банкя и свинята от ДПС!

Просто защото нямат скрупули да унищожат всеки, който им се изпречи на пътя! Вчера даже бяха впрегнали трола си тук да пише отрицателни коментари за Зарков, въпреки че за всички беше ясно че новината е скалъпена от кафявите медии на Пеевски!
ГЕРБ+ДПС=ВНЛ
2.
Borda
21.12.2022 13:26:37
67
43
"Кой и защо инспирира скандала две години по-късно, оставяме без коментар."

E, как кой бе, Лисицов? Кой стои зад лайняния сайт ПИК? Кой стои зад "журналистката" Колтуклиева?

Ако (се правиш че) не знаеш, ще ти отговоря- Борисов и Пеевски и отчаяните им опити да спасят слугата си Гешев!
1.
12
21.12.2022 13:25:48
58
19
Тая баба на стари години стана за смях с глупостите си от преди две години.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Днес Общински съвет-Бургас одобри проекта, школото ще е филиал на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“   Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Марияна израсна копие на майка си Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Това е дебютът на Дарина Радева Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка Опелото ще се състои в събота в храма "Св.Седмочисленици" от 13.30 ч. Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България" Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори