×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Червеният Стефан Бонев: Дайте ми още един път. И си тръгвам!


Червеният Стефан Бонев: Дайте ми още един път. И си тръгвам!
След като влезе в общината през 1986 година, Бонев отново е кандидат за кмет на Камено, единият от опонентите му кара колело, другият - праща амурчета на Бойко Борисов
01 Септември 2011, Четвъртък, 15:41 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, видео Добромир ДОСКАЧАРОВ

Срещу червения градоначалник, който управлява Камено 15 години излизат Тонка Добрева от ГЕРБ и Иван Тенев от коалиция „Заедно за община Камено”, и двамата негови бивши кадри

Настоящият кмет на Камено Стефан Бонев, който е на власт 15 години и е най-дълго управлявалият градоначалник в Бургас област заяви, че иска следващите четири години да са последния му мандат. Той отново е кандидат на БСП за кмет на Камено за предстоящите на 23 октомври местни избори. „След това спирам. Стават ми два мандата последователно един след друг, а аз смятам, че един управник няма какво повече да даде след това. Дори трябва да му бъде забранено със закон да се кандидатира”, каза градоначалникът, който всъщност работи в общината от 1986 година. Той е напускал кметския кабинет в много кратки периоди през последните близо 30 години, като през някои от тях го заменя с този на председател на общинския съвет, който се намира на същия етаж в общината. Това вероятно и  обяснява, че двамата му основни опоненти Тонка Добрева от ГЕРБ, която в момента е шеф на местния парламент и бизнесмена Иван Тенев, който пък е издигнат от създадената на миналите местни избори коалиция „Заедно за община Камено”, са бивши негови кадри в общината, тъй като от десетилетия тя е в негова власт, с малки прекъсвания. Тенев е работил няколко месеца в неговия екип от сегашния мандат и е напуснал, за да може да отдели повече време на бизнеса, с който се занимава – той е помощник-управител на баща си Тенко Тенев във фирма за производство на диетични храни.


Тонка Добрева показва невероятна преданост към Бойко Борисов. На стената в кабинета й има плакат на премиера, но очевидно това не е достатъчно, неговият лик стои неотлъчно и на бюрото й, към него има прикрепено сърчице
Добрева пък е била специалист по незаконното строителство в един от поредните мандати на Бонев. Добрева, Бонев и Тенев са трите имена, издигнати до момента за кмет на Камено (какви са намеренията на тримата – вижте във видеоматериала). Те ще водят и листите с кандидатите за общински съветници на съответните партии, които ги излъчват.

Добрева без никаква конкуренция в своята си партия беше номинирана за кандидат за кмет, през последните 4 години тя натрупа много опит в организацията на сесии и при решаването на общински въпроси, контактна и делова е. Тя е чистопартиен кандидат на ГЕРБ, а за предаността и към партията говори и старателно подредения календар с лика на Бойко Борисов на бюрото й, към който има прикрепено хартиено сърчице, същият лик гледа и от стената на стаята й.

„В нашата община нещата през последните 4 години не се случват и това за никого не е тайна. На предстоящия вот ще разчитам на абсолютно всички слоеве на населението. Хората на местни избори не гласуват за партии, а за това кой какъв е и какво предлага. Аз ще обърна сериозно внимание на инфраструктура, защото вие видяхте по какъв път стигнахте до тук. При нас липсата на благоустрояване води и до отлив на инвеститори, което пък е причина за нарастване на безработицата.”, каза Добрева. Тя мотивира кандидатурата си с това, че преди 21 години е отишла да живее в Камено от Бургас и е останала там. „Искам моите деца също да останат тук. Не може всички да говорят, че в Бургас всичко се случва хубаво, а тук нищо да не става. Искам да променя нещата към по-добро.”, каза тя.

Бонев заяви, че се стреми през следващите 4 години да довърши проектите, които администрацията е подготвила и подала за одобрение или вече е спечелила. „Хората ме познават, знаят кой съм. Естествено, че може да има някакво омръзване у тях заради дългото ми управление, но по време на криза резки движения и експерименти не бива да се правят.”, каза Бонев.

Иван Тенев пък заяви, че е приел да бъде издигнат за кмет, защото идва от частния бизнес, където решаването на проблемите не трябва да се отлага и приема предизборната битка като лично предизвикателство. Днес той пристигна в офиса си с колело, след което замина за събранието, което официално оповести кандидатурата му. Той е на 37 години, женен с 2 деца. Завършил е висше образование в Университет „Проф. Д-р Асен Златаров”, специалност неорганични електрохимични производства.


Иван Тенев ходи с колело на работа в частната фирма, вече официално е кандидат за кметския кабинет в общината
„Искам да докажем, че аз и моят екип можем да направим общината по-добро място за живеене. Моето поколение има какво да даде, има идеи, които смята, че може да осъществи”, каза Тенев.

На предишните местни избори кандидатите за кмет в Камено – община, която е една от най-спокойните и бедни в региона, се явиха само двама кандидати – Стефан Бонев и Димитър Которов от СДС, който управлява от 2003 до 2007 година. Которов тогава даде нова насока за развитие на общината, беше амбициозен и деен, но подцени ситуацията. Сините бяха буквално шашнати вечерта в изборната нощ, когато Бонев спечели с голяма разлика вота на първи тур. На изборите през този октомври се очаква Тенев или Добрева да заявят взаимно подкрепа в евентуалната битка с Бонев, ако се стигне до втори тур.




В категории: Камено


43
Коментара по темата
43.
кайлийка
14.10.2015 17:47:25
0
0
Честно казано смях е това което се пише. Или някои хора си слагат лъжица която не е за тяхната уста,
1. Да Бонев е доста години кмет , да, червен - но има опита , както и истината че повече от 2 до 3 мандата нямат какво да дадат -изчерпани са.
2. Пита се кои подготви за тези години БСП за да има приемственост и нова визия ?
3. Иван Тенев- млад човек , образован - може би няма достатъчно опит но има потенциал . Но тои е син на партиен лидер , които незнаино защо май не е в БСП. Това е голям минус , нормално твърдият електорат да е против , все пак в годините тои беше първи, има моменти не се забравят , нито може би прощават . Но Тенев има потенциал.
3. За Добрева , нямаме поглед
Много критики но малко се е стратегически мислело в годините . Така че ако сега някои не спечели , заложете на един образован човек , млад и които се приема от населението . Да , камено има какво още да се направи - тази близост до Бургас е прекрастна и въжмосжност младите да си живеят там . Още нещо - ако сте общински съветник , искаите , правете проекти - вижте как кмета на Бургас печели - просто силен екип в тази насока .А защо не и в Камено ?
42.
wniivud
17.09.2011 17:12:34
0
1
XgsPA3 , [url=http://izovbaaspufd.com/]izovbaaspufd[/url], [link=http://anehlbafykrr.com/]anehlbafykrr[/link], http://jhppkbwzxqzc.com/
41.
uqjfrhxea
16.09.2011 12:25:40
0
0
6YH46h <a href="http://jfrpzpmmcmsp.com/">jfrpzpmmcmsp</a>
40.
csidiwv
15.09.2011 09:48:18
0
0
9D3g7N <a href="http://rsjnkophkjjb.com/">rsjnkophkjjb</a>
39.
kfm
14.09.2011 14:28:56
0
0
zelenite 4ove4eta ot mars idvat neboite se drugari i gospoda...........
38.
Latoya
14.09.2011 13:00:35
0
0
Short, sweet, to the point, FREE-eaxctly as information should be!
37.
автор
14.09.2011 10:14:58
2
2
Влизате в сайта на община Камено , отивате на - проекти - Депозирани проекти - няма нищо !!! За текущите и реализираните - погледнете датите и сами преценете !!!!
36.
верно бе
11.09.2011 14:15:59
4
5
Тая е много посредствена, голям резил наистина, обаче не е победила съседа си, доколкото знам съседа ги е ступал цялото семейство вкл. и мъжа и. Смешно и жалко е , че такива хора имат напъни за такива постове.
35.
ани
11.09.2011 12:53:11
3
5
тзи Тонка е влюбена в Бойко.Вместо снимка на семейството си истипосала него.Внимавайте как се отнасяте снея , тя се сби със съсед в блока и победи.
34.
калъча
07.09.2011 13:59:49
3
15
"Аз" надали някой се притеснява за Добрева,ако не стане кмет,как ще я кара.По вероятно е тя да се притеснява от това.Нека да посочи една сграда,на която е констатирала ,че е незаконна.Все пак е била специалист по незаконно строителство в общината .Как се узакони кафето намиращо се до бившото лятно кино?Редовно ли откъм документация ,не е ли, кой знае или по-точно кой смее да извърши проверка там?Касабова ето ти и пример на един баш рибар на Ченгенето,шефа на Техническа служба в Камено с незаконна къща там Д.Мутафов.Та значи човека ,който трябва да контролира незаконното строителство, сам има незаконна къща.Айде не е в Камено,ама този човек е бил Началник на Добрева,ха се сетете как са контролирали незаконното строителство в Камено.
33.
хахахахахааааааа
06.09.2011 23:07:27
1
12
Тонке стига писа по форумите, стягай си речите за изборите, че ши ги опуснеш. И стига си подценявала хората, знаем те колко си успяла, хубаво че има кой да се дави по моретата.Ще станеш кмет на върба в сряда, то да не е да лъжеш домашните и накои други младоци дето ти се връзват на искуствената усмивка. Този път номерцата няма да свърщат работа.
32.
бай Кан
06.09.2011 15:37:37
1
7
"Аз" , че кой си ти бе, селския глашатай или придворния шут на Тонито ! Ами слушай "Ти" , тя ще стане кмет като пръдне гушера , и знаеш ли кога е това , точно никога ?! Не съм аз простака и неудачника в случая , такива сте хората без собствено "аз" и без собствено мислене !
31.
аз
06.09.2011 01:15:37
6
2
бай Кан , много скоро ще разбереш какъв км ет ще е Тонито.Нещо маи не си много запознат но да ти кажа не се претисняваи за тонка тя няма проблеми и дори и да загуби изборите пак ще е добре.Жал ми е за такива простаци като теб защото те никога не се оправят в живота дори и да имат възможност винаги я пропиляват и в краина сметка си остават неудачници.
30.
бай Кан
05.09.2011 22:39:47
3
11
Абе , Тони ,що не си събереш куфарчето и да си тръгнеш за там от където се появи! И като му се радваш на ББ , той дали знае какъв таралеж си сложи в торбата с твоята кандидатура ?!Какъв кмет може да си ти , бе , жено , че ти и себе си не можеш да оправиш , пък камо ли една цяла община , я вземи слез от облаците дето си се качила и се огледай , гарантирам ти , че това което видиш като се събудиш няма как да ти хареса ! НЕ ИСКАМЕ ВЕЧЕ ЧУЖДЕНЦИ ДА РЕШАВАТ СЪДБАТА НА КАМЕНО ! НОВИЯТ КМЕТ - РОДЕН И ИЗРАСТНАЛ В КАМЕНО !
29.
аз
05.09.2011 00:34:27
2
5
Браво...Всички са лоши няма да гласуваме а после ще ревем,че нищо не се прави и пак Бонев е кмет защото неговите гласове са твърди и ще си гласуват.Каквопък вие пак щеможите да си плюете нали това най го умеем.
28.
алилуя
04.09.2011 13:40:36
0
5
Блажени са верующите и тяхно е царството небесно!
27.
ВАНГА
03.09.2011 22:42:45
12
4
ТОНКА ДОБРЕВА ЩЕ СТАНЕ ОБЩИНСКИ КМЕТ НА КАМЕНО
26.
ицо
03.09.2011 22:02:41
3
5
Кажете нещо за Бонев и Тенев.Тонка аз много добре я познавам и вашите измишльотени няма да свършат работа.
25.
живко
03.09.2011 21:52:56
6
4
Уважаеми Каменовци тъй като познавам добре психологията ви щом плюете толкова много Добрева значи тя е човека който ще се справи.Благодаря ви,че ме ориентирахте за кого да гласувам.
24.
без коментар
03.09.2011 19:26:03
4
3
просто нямам думи ние българите дай ни да оплюваме някой в това сме най - добри. След като мислите, че никой от тримата няма да оправи нещата защо не излязохте вие, нали никои не става. Е за това всички като мен се махнаха от Камено, защото само клюки и интриги.
23.
ooo boje
03.09.2011 12:34:35
4
5
Ееее показхме си пак каменското, стига сте говорели за хората, кой знае вие какви сте тук дето пишете ами сте тръгнали да говорите за хората. Нали знаете който много говори той е същия.
22.
леле мале
02.09.2011 23:56:30
4
8
Те безобразията продължават, тя е част от тях вече 20 години. Криеше се в техническа служба и явно доста незадоволена изпълзя от дупката си , когато други набраха смелост да кажат " не" тя използва ситуацията и пое ролята на месия, който ще ни оправя " боже опази".
21.
кайлиец
02.09.2011 22:08:12
3
7
Тонке,я си кажи мила какви безобразия вършехте в тая прослувута "Техническа служба" е незаменимия и ръководител Мутафов.Така рядко срещана специалистка по неазконно строителство,все ще има какво да каже.Или пък за хазарта или за водките или Фифито .Ех душа ,що ти трябваше на баир лозе
20.
калъча
02.09.2011 15:43:04
0
5
Абе аз и преди го писах,който спечели мангалите,той ще спечели и вота.Сега пак ще изскочат от дупките си местните ромски лидери,като например Стоян"Сакима",Саламите от с.Кръстина. и др.Там е разковничето,аз залагам на Бонев.Камено е стар комунистически град .Аз ,като бивш жител на града,живо ме интересува например,защо за толкова години ,никой не направи един свестен проект,да се отвори пътя за гр.Бургас ,през с.Свобода?
19.
Ева
02.09.2011 14:33:25
6
5
Стига с тия мъже.Аз съм за Тонка нека им покаже как работи една жена.То доколкото си спомням все мъже ни управляват все нови и нови лица а резултати все няма.
18.
shurobadjanaci
02.09.2011 14:28:33
1
3
ti deto poznava6 Ivan Tenev kakvo ti obe6ta evteno olio li
17.
Trezvo misleshtia
02.09.2011 14:26:43
1
3
Nai- dobriq variant e Darjavno upravlenie ot GERB i mesna vlast ot GERB jiv primer e Burgas. Ako shte i Ivan Kostov da stane kmet vse taq trqbva da e ot GERB
16.
Bqsa
02.09.2011 14:23:58
1
2
nemoga da razbera Bonev za tolkova godini nishto ne napravi osven za sebesi kakvo oshte se natiska iska oshte edin mandat wvno nemu stigat parite za neshto. A Ivan Tenev si misli 4e rabotata v obshtinata e kato da rabotish pri tatko
15.
Hrisityyy
02.09.2011 12:23:55
4
6
Аз пък ще гласувам за Иван Тенев защото той е идеален за кмет на Камено. Аз го познавам лично и мога да ви кажа само хубави неща за него. Познавам го и служебно прсто всякак много добър работодател е и просто гениален човек добре че се кандидатира за кмет пък и замислете се хора когато се занимаваше с Интернета колко направи за нас. Затова го подкрепете моля ви!!!!!!!!
14.
strah
02.09.2011 10:56:40
2
3
Ще ги страх ами като си знаят бакийти
13.
срамота
02.09.2011 10:44:23
9
2
Какви са тези глупости бе хора, какви са тези разсъждения, стъпете на земята. Защо сте толкова зле настроени против Добрева. Добре кажете кой ще работи по добре за общината, Бонев ли видяхме какво може той.
12.
Бай Иван
02.09.2011 10:38:49
7
2
Ех, много ви е страх от тази Тонка Добрева бе... :-D
11.
евала
02.09.2011 08:38:11
1
4
Абе тази Тонка Добрева като го гледа всеки ден от стената и от бюрото си Б.Б. сигурно и в леглото си го има. Защо се разршава на работно място да си държи Бойко, да си го държи в къщи, и мъжа й да му се радви.
10.
аз
02.09.2011 08:07:02
3
1
тази община трябва да я закрият и без това е известна само с ЛУКойл
9.
опала
02.09.2011 00:23:30
2
8
Аз пък видях една голяма реклама на фабриката на ТТ, освен това се чувствам богопомазан, че тази"велика българка "е дошла чак от Бургас, за да ни оправи и да "се случи", както тя казва най-накрая и нещо в Камено. Тая е такава майсторка на интриги, че ви е бедна фантазията - каменовци не заслужават такива управници.
8.
Rpgd
01.09.2011 19:40:20
8
5
Крайно време е нещо да се случи в Камено, стига сме се лъгали. Хора осъзнайте се и излезте да гласувате за да променим заедно Камено. От това видео, което изгледах съм на мнение: ЗА ТОНКА ДОБРЕВА
7.
геро
01.09.2011 19:37:18
4
5
Стига с др.Бонев вече го видяхме пълна нула.За другите двама добре.Нека Камено види нещо ново.
6.
Mrgf
01.09.2011 19:24:10
5
8
Бонев е тъп кръстински селянин и няма повече място като кмет.На всичко отгоре живее в Бургас и всеки ден пътува със служебната кола - 52 седмици годишно х 5 работни дни х 4 години х 50 км прави 52 000 км х 8 на сто прави 4160 литра х 2,5 лева - над 10 000 лева се е набутала общината през целия мандат да го вози. Е стига!
5.
Бивш кайлиец
01.09.2011 19:18:09
2
6
От години не живея в Камено и ако нямам близки не бих стъпил - само си разбивам колата по скапания път дотук.А в селото - защото Камено е град само на думи - пътищата са направо ужасни. Кметът Бонев е закостеняла червена номенклатура и колкото по-скоро се омете,толкова по-добре. Не може в Камено къща с двор да струва 20-30 000 лева, а в селата край Бургас хората да вземат по 30 -40 000 ЕВРО и то за гола земя.
4.
kameno
01.09.2011 17:25:29
12
6
Аз пък ще гласувам за Тонка Добрева, мисля че тя ще работи съвестно и ще се стреми към промяна
3.
Брей,
01.09.2011 17:19:39
2
3
Ще счупи рекорда този кмет, от далечната 1986-та.... трябва да е много сладко да си кмет на община толкова дълго време, че и да се молиш.. дайте ми само още един мандат...
2.
ох, питаш ли ни нас
01.09.2011 17:11:58
3
11
Ние как сме в Камено, тая дето трябва да сме и благодарни, че дошла да живее в Камено - и от нея започва всичко. Ама тя не е виновна , а тези дето я крепиха там през всичките години. Боже опази ни от тая напаст!
1.
умилен
01.09.2011 16:33:21
3
7
Кандидатката на ГЕРБ направо ме накара да се просълзя с тези сърчица върху лика на Бойко Борисов. хахаха, защо не съм от камено да гласувам за нея, жалко
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита  Инж. Радослав Калчев разказа как токът от мълнията преминал от единият контакт във вилата му до другият, който бил на 12 метра от първия "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона ГЕРБ и ПП-ДБ искат да съсипят рафинерията, няма да го допуснем, категорични са от "Левицата" Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Целта, която съм си поставил, е да посетя 40 европейски държави, т.е. общо 25 000 километра, споделя той Бургас награди заслужили дейци на културата Бургас награди заслужили дейци на културата Бургаският дух се е запазил, благодарение на нашите писатели, музиканти, певци, актьори, художници, подчерта кметът Димитър Николов Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души При ляв завой младежът загубил контрол над колата Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Не са постъпвали сигнали за бедстващи хора Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли След като вчера изслушването на шефа на КЕВР Иван Иванов в Народното събрание се провали, днес той свика брифинг, за да успокои, че няма да има сериозно поскъпване на тока 5 начина да накарате бившият да съжалява 5 начина да накарате бившият да съжалява Ето кои са те  5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка 5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка Ето кои са те Зодиите, които имат най-борбен дух Зодиите, които имат най-борбен дух Дали вашият зодиакален знак е един от тях?
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори