×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Прокуратурата: Този, който види кадрите с жертвите на педофилите, после ще иска да си избоде очите


Прокуратурата: Този, който види кадрите с жертвите на педофилите, после ще иска да си избоде очите
Обвинител №1 посочи, че с работата си те са показали кои са реалните проблеми в българската правна система, а не тези, "измислени от политиците"
18 Ноември 2022, Петък, 14:01 ч.
Автор: Флагман

Реалната правна реформа е да се увеличат наказанията за детска порнография, коментира Иван Гешев

Тук съм, за да благодаря на Националното следствие, на прокурорите от цялата страна, както и на служителите на МВР, които днес защитиха нашите български деца. Това заяви главният прокурор Иван Гешев преди началото на брифинг на НСлС за проведена акция срещу разпространението на детска порнография.

Обвинител №1 посочи, че с работата си те са показали кои са реалните проблеми в българската правна система, а не тези, "измислени от политиците". Реалната правна реформа е да се увеличат наказанията за детска порнография; реална реформа е да бъде дерегистрирана колата на всеки един пиян или дрогиран шофьор, коментира Гешев, цитиран от Блиц.

13-те арестувани в педофилската мрежа: Семейни мъже - от пилот до общ работник

В заключение главният прокурор подчерта, че с проведената акция срещу детската порнография прокуратурата е показала, че е стабилна, въпреки "усещането за абдикация на държавните структури".

По случая са работили над 30 следователи от НСС, над 30 служители на ГДБОП и над 60 жандармеристи. Задържаните са 12 лица на възраст между 30 и 40 години. Половината от тях са семейни и имат деца. Това заяви още Борислав Сарафов по време на извънредния брифинг на прокуратурата. 

Предстои повдигане на обвинения. Сред задържаните има пилот от гражданската авиация, айти специалисти, мотокарист, общ работник, шлосер, автомонтьор, оценител на недвижими имоти и др. Мъжете са на възраст между 30 и 40 години, но има и около 60-годишни. Около 50% от задържаните са семейни, с деца, повечето са с добри финансови възможности, каза Сарафов и добави, че наказанието, което могат да получат, е до шест години затвор. 

При акцията са иззети телефони, компютри, флашки и хард дискове с брутални сцени на сексуално насилие с деца на възраст от две до 10 години, които са от бившите съветски републики и Далечния изток. Ще се проверява дали има българчета сред тях.

"При задържането намерихме видеа и снимки с брутални сцени на сексуално насилие на деца между 2 и 10 години. Децата са от Близкия изток - бившите съветски републики, Тайланд, Филипини и т.н. Надяваме се, опасенията ни сред тях да има българчета, да се окажат неверни", допълни той. 

"Не бих могъл да кажа нищо за кадрите, защото този, който ги види, после ще иска да си избоде очите. Санкцията за такива лица е до 6 години лишаване от свобода. Надявам се да бъде искана и иззета постоянна мярка. Тези хора трябва да бъдат изолирани от обществото и да предпазим децата си. Психо профила на тези лица ясно показва, че могат да минат от виртуалния в реалния свят", разкри той. 

"По разпореждане на главния прокурор 12 образувани досъдебни производства за разпространение на порнография за възложени на следствената служба. Това са шокиращи кадри за нас, но както многократно сме казвали законодателството ни е остаряло. Наказанията за лица, които създават и разпространяват порнографски кадри е лишаване от свобода до 6 години и глоба от 8 хиляди лева. Често присъдите минават в условни и тези хора са сред нас. Смятате ли, че това са адекватни мерки? Аз мисля, че трябва да се приложи доста по-голяма строгост на закона. Всички институции трябва да предпазим децата", каза говорителят на главния прокурор Сийка Милева.  

Те са мрежа от лица, сред които има хора с уважителни професии, добри доходи и семейства. Мъж на 37 разпространявал порнографски материал, на който се вижда как възрастен мъж установява сексуално насилие върху 6-годишно момиче", допълни тя. 

Тя призова родителите да бъдат по-внимателни и бдителни какво гледат децата им и с кого разговарят. 

"Едно от лицата беше толкова нагло, че беше излязло сутринта и си беше оставило компютъра включен, за да споделя детска порнография, докато го няма. Човешкото съзнание на може да възприеме подобни сцени", заяви още Сарафов. 

Той разкри, че единият от задържаните е разпространявал тези кадри, докато живее близо до дом за деца без родителски грижи и в момента се установява дали някое от лицата там не е участвало в извращенията. 

 


В категории: Крими


7
Коментара по темата
7.
Lina
18.11.2022 18:18:13
0
6
...и без да сме ги видели плачем за Хитлер!
6.
Чакъра го гръмнали с гранатомет
18.11.2022 18:05:48
1
4
Ako vidat jertvite na Gerb sled 2007 godina
5.
!!+
18.11.2022 16:28:34
2
27
Искаме да видим лицата на педофилите- пълна прозрачност!!!!
Искаме имената и лицата им!
Хора, къде да се събираме? Искаме лицата на тези изроди!
4.
...
18.11.2022 15:39:56
0
16
И какво и е стабилното на прокуратурата? Стабилно периодично си работи по планова програма и акции като резултатите от подобни акции са все по-трагични за населението. Срещу длъжностни лица прокуратурата не намира данни за наказателни производства.
Като зная какви охранени, кривозъбести с бърз метаболизъм длъжностни лица работят зад компютри с бази данни, то и продуктите им, които бълват от глиганските им глави са подобни. От виртуалното в реалното пространство не могат да преминат незабелязано, но докато опитите им остават безнаказани ще се пробват да си прожектират и озвучават колажните малоумия.
Да не ми гостуват и в холограмна замяна!
Не могат да влязат в телевизора да вземат топката от защитник- нападателя да бягат всички из стадиона вместо футболистите на футболната среща, намерили си средства за източници на доходи- нерегламентирани наблюдения и разпространения. Ще убия някой за възмездие без да ме интересува чие прокурорско протеже е длъжностния платежоспособен информатор.
3.
R
18.11.2022 14:49:41
6
29
Пак хвърлиха пясък в очите на хората .
2.
TNT
18.11.2022 14:37:54
3
32
Аре покажете ги тези !!!! да ги видим ????
1.
Фернандо Лима
18.11.2022 14:31:41
12
33
Нйа вероятно Интерпол е накарала нашите служби да се задействат като са им дали достатъчно доказателства-Но "пушилката" покрай това не променя гл;авният въпрос на всички БГ граждани -кюлчетата и пачките какво правят до главата на главният Мафиот назначил това подобие на прокурор да коли и беси с цел да защитава БГ Мафията!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Предходната администрация е натрупала 1.8 млн.лв. задължения, може да ни блокират сметките, алармира кметът Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Кастингът за следващия сезон на романтичното риалити стартира днес Лозенец празнува своя вековен юбилей Лозенец празнува своя вековен юбилей 100 години от с. Ембелец до днешно с. Лозенец Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги  Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Причината за палежа е неуредени финансови отношения Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори