×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тежката съдба на Виолета Донева


05 Ноември 2022, Събота, 12:23 ч.
Автор: Флагман

Eъcмĸтът cĸ ycмиxвo нo Hиeлĸтo, aeгoтe мoйao й cĸ eмъжвo зo 22 гeдини пe-гeлĸмия Eиpил Дeнĸв. Фoмилиятo нo втepия й бoщo я cпocявo 

"Можеш да станеш императрица. Можеш да станеш слугиня. Но трябва да знаеш да готвиш, за да си перфектна домакиня, да свириш на пиано и да знаеш френски." Тези думи на майка си актрисата Виолета Донева запомня добре. Трагичната й смърт е финалният епизод от нейния изключително драматичен и изпълнен със събития живот. От съвсем малка минава през много трудности. Фамилията на нейния баща - убит като враг на народа, години наред е сериозна пречка за нея. И така до един ден, в който съдбата се усмихва на Виолета първо в лицето на актьора Кирил Донев. Момичето ще вземе не само фамилията на новия съпруг на майка си, но и неговата професия, пише вестник 168 часа.

“Имах изключителен втори баща - разказва звездата някога в свое интервю. - Кирил Донев и брат му Георги Донев са имали преди 9 септември частни театри. Мама викаше на Кирил, на татко ми, татко, защото той беше с 22 години по-голям от нея. А мен той обожаваше. Трепереше над мен”.

Двамата се влюват като деца, но се женят в своята зрялост

Актрисата разказва с охота и че с неговата дъщеря Лили Желязова били така силно свързани, повече, отколкото всяка кръвна връзка би могла да ги сближи.

Едва в гимназията Донева среща другия най-важен мъж в живота си. В училище тя е изключена от комсомола като народен враг, но никога няма да забрави този труден момент заради това, че именно тогава до нея застава нейната детска и впоследствие голяма любов - Атанас Грънчаров.

Двамата се влюват като деца, но се женят в своята зрялост.

“Аз стоях пред тях с огромна плитка, кльощава и с дълго до земята палто, защото майка ми нямаше пари да ми шие всяка година. През това време Наско, който беше баскетболист, с още трима като него видели, че става купон, и се приближили да не изпуснат нещо. Като свърши аутодафето и се изнизаха съучениците ми, без никой да се обърне към мен, аз останах на плаца с огромната си чанта и си заповядвах да не плача. Четиримата се приближиха към мен - огромни ми се видяха. Помислих, че това са биячите. Вдигнах си чантата и Наско предложи да я вземе. Другите вървяха с нас до вкъщи като ескорт. Така започна.”

Той става за нея всичко - изповедник, приятел, любим, опора...

Двамата са заедно пет години, но се разделят. Донева завършва гимназия със златен медал. И докато се чуди накъде да поеме, пътят се открива пред нея сам с една локва в началото.

В една дъждовна нощ, подтичвайки по “Раковски” със своите полускъсани сандали, изведнъж един мъж опитва да я спре. Едър, черен, говори странно и тя нищо не може да му разбере. Спомня си друг съвет на майка си: “Лош, по-лош, най-лош - арабин! Значи закачи ли те, бягаш, колкото сили имаш!”.

И така тя хуква. Непознатият се опитва да я догони. Хваща я за рамото, скъсаният сандал се изхлузва и тя пада в една локва. Човекът опитва да я вдигне, а Виолета започва да пищи, за да привлече внимание. Веднага няколко по-възрастни хора ги заобикалят и започват да блъскат с чадъри господина. В същото време той се опитва да обясни, че е кинорежисьор, че се казва Неделчо Чернев, че ще снима в телевизията филм и момичето му е харесало като типаж. Тогава, както си седи в локвата, Виолета разбира, че става въпрос за кино, за театър. Само че пенсионерите, нейни защитници, не вярват и продължават да атакуват човека първо да докаже, че бил режисьор. Той вади визитна картичка и я дава на момичето с думите: “Ако някога решиш да станеш от тази локва, може да ми звъннеш”. Тръгва си, мърморейки: “Боже, едно си му дал, друго си му взел”.

В крайна сметка Донева получава ролята в тв лентата “Последната нощ” заедно с Наум Шопов и Никола Анастасов.

Започва да снима тайно от родителите си. Само че трябва да замине за Китен и веднага измисля лъжата. Казва им, че набират членове за селскостопанската бригада във Видинско и че са се записали с приятелка, за да получи задължителната бележка от комсомола и да може да кандидатства в университет.


В категории: Ретро Флагман


5
Коментара по темата
5.
Дидо
05.11.2022 16:52:06
0
0
Флегмите даже и не знаят как да спрат JAVA-та на браузера, за копират всичко от 24,168,Tруд, Пикльовците и БЛИЗАджийте,...СМЯХ!!!
4.
USA FLORIDA
05.11.2022 16:49:31
0
0
Прочетете и пишете:Кой е неиния дядо.
Стефан Стефанов (политик) Македонски българин,деец на ВМРО.
3.
Читател
05.11.2022 15:55:36
2
2
Flagman, тази статия първо се появи в 168 часа
2.
Хахаха
05.11.2022 13:46:57
0
6
Eъcмĸтът cĸ ycмиxвo нo Hиeлĸтo, aeгoтe мoйao й cĸ eмъжвo зo 22 гeдини пe-гeлĸмия Eиpил Дeнĸв. Фoмилиятo нo втepия й бoщo я cпocявo

-----

Хахахаха
Кой копира неоторизирано от нета хаха
Даже и елементарни компютърни умения нямате, как да заобиколите защитата против копиране
1.
Стоян
05.11.2022 12:47:00
1
10
Авторът на колко ракии е бил,като е писал статията ? "Eъcмĸтът cĸ ycмиxвo нo Hиeлĸтo, aeгoтe мoйao й cĸ eмъжвo зo 22 гeдини пe-гeлĸмия Eиpил Дeнĸв. Фoмилиятo нo втepия й бoщo я cпocявo "
Нямам думи ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори