×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Истината за Мерилин Монро – космограмата ѝ я разкрива


25 Октомври 2022, Вторник, 16:19 ч.
Автор: Флагман.Бг

Има редица теории на конспирацията около живота и смъртта на най-известната блондинка в света

Последната екранизация за легендарната холивудска знаменитост Мерилин Монро разбуни духовете. Филмът „Blonde”съживи мистериите около живота и ненавременната смърт на русокосата амбиция, представяйки я изцяло в ролята на жертва – използвана, бита, изнасилвана и нископлатена.

С цел да погледнем възхода и залеза на звездата от по-различна перспектива, се обърнахме към специалист, обучавал се в Московската академия по астрология и Астроцентър Урания, за да изготви космограма на Мерилин Монро. Тази карта на живота разкрива каква в действителност е била Норма Джийн под блясъка на секссимвол.

Картата е съставена на база датата, часа и годината на раждане на Норма Джийн – 1 юни 1926 г. в 9:30 ч. сутринта

В космограмата на Мерилин Монро преобладават триъгълните структури, което показва индивид, притежаващ вътрешна устойчивост и външна пластичност. Такъв човек се стреми към равновесие и спокойствие, но при него резултатите идват точно по обратния начин – нужна му е дисхармония, защото тя го мотивира да постига целите си.

Фигурата, която се образува от свързването на планетите чрез аспектите, е Кошница със Сатурн в дръжката. Сатурн е планетата, която ще играе една от най-важните роли в живота на човек с такава конфигурация. Но до колко добре си е оплела кошничката горещата блондинка, става ясно по-надолу в тълкуванието на астролога.

Сатурн е един от факторите, които отговарят за кариерата. В картата на Мерилин той е слаб по владение – намира се в Скорпион, където е във вражда и е ретрограден /с обратно движение/. В астралната психология това положение може да се интерпретира и като движение навътре към себе си.

Ретроградният Сатурн в космограмата на Монро показва проблеми с авторитарни личности и основно с бащата дори и да липсва такъв.

Вълнорезът – първата планета в запълнената част от космограмата, показва как действа човек, когато започва нещо, при Мерилин е Луната. Тя е индикатор, че човекът в началото може да действа плахо и неуверено /но естествено, води се от инстинкти/, може и да е зависим от средата.

Завършващата планета, която символизира резултата, при актрисата е Нептун. При нея тази композиция може да се тълкува като размит, неясен завършек. От тук и е връзката със злоупотребата с наркотици, алкохол или някакви медикаменти, защото Нептун управлява тази сфера.

Центърът на запълнената зона на картата попада в Телец – знакът на красотата, изкуството, материалната сигурност. Центърът показва сферата на реалните възможности, там където ще бъдем успешни. Там обаче няма планети. Липсата им може да се тълкува като невъзможност за постигане на успех в тази посока, но именно тук звездата успява да превърне всички минуси в плюсове. Фактът, че две противоположни неща попадат в една сфера е оказва работеща особеност. Астрологът е категоричен, че досега не е попадал на такава аномалия при изготвяне на други космограми.

В космограмата има наличие на два Тау-квадрата, които се образуват от Сатурн-Нептун-Луна и Сатурн- Нептун-Юпитер. И в двата случая центърът на компенсаторната зона отново попада в Телец. Тук имаме противоречие – сферата на реалните възможности съвпада със сферата на нереалните /свръхкомпенсацията/, това което ни липсва и търсим на всяка цена, но не ни се получава.

Опозицията Нептун-Луна показва свръхчувствителност, тенденция да си втълпяваме неща, които не са истина, хората около нас може да не ни разбират или да ни отхвърлят, което да доведе до страх, изолация, самосъжаление. Няколко от "симптомите" на този аспект са психически болести, алкохолизъм, зависимост към наркотици.

Опозицията Нептун-Юпитер показва невероятно любопитен ум. Възможно е поради физическа или психическа аномалия да е било ограничено общуването на този човек с приятели. Такъв човек чувства, че се различава от останалите, изолира се  и това може да доведе до пристрастявания или мании.

Друга конфигурация в космограмата на холивудската звезда е Палмата между Нептун-Уран-Слънце. Това е композиция изцяло от творчески аспекти, даваща индикации за наличие на талант, възможност за избор, нетрадиционен подход, както и ситуации, в които преди да възникне нещо ново, се руши старото.

Зоните на концентрация /където е вниманието на човек/ при актрисата са Марс  съвпад  Уран /дава изключителни творчески таланти и интересен живот, сексуална, дори електрическа енергия, която привлича останалите, вълнува ги и ги вдъхновява/, Меркурий съвпад Слънце /креативност и интелект, човек е добър с думите – в писането и/или комуникацията/ и Юпитер съвпад Луна /инвестиции в дома, семейството и най-близките хора, но и възможно разточителство/.

Разположението на планетите в горната полусфера сочат за екстровертен тип личност, за него ще са значими външните/социални отношения.

Анализ: Д. Петрова

Според тълкуванието на астролога, Мерилин Монро е изключително творческа харизматична личност, изпълнена с енергия и желание да се хареса на околните. Тези качества са предпоставки за успеха ѝ. Но дали личностните характеристики са в основата и на нейния трагичен край. Има редица теории на конспирацията, посочващи като виновници за смъртта ѝ братята Кенеди, с които последователно актрисата е имала повече от приятелски взаимоотношения.

Това е единственият кадър с Мерилин Монро и Дожон Кенеди, попадал в публичното пространство. Снимката е направена след легендарния поздрав “Happy birthday mr president” на актрисата по повод рождения ден на президента.

 


В категории: Животът


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
6
Коментара по темата
6.
Бай....
26.10.2022 22:32:35
0
2
Проститутка се става от беднотия, простотия и лакомия!
5.
Жалко
25.10.2022 21:10:23
0
4
Аз си помислих, че са и направили анализ на космите и си викам чакай да прочета за кои косми иде реч
... ми не е за тия за които си мислех
4.
хахахахаха
25.10.2022 21:08:33
0
3
се обърнахме към специалист, обучавал се в Московската академия по астрология и Астроцентър Урания, за да изготви космограма на Мерилин Монро.
------
Уахахахахахахаха, ааааааааа, ни моа пойчиииии уахахахаха
3.
ЕИМ
25.10.2022 19:58:33
1
5
Страшна наука е това. По-точна от математиката, по-вълнуваща от физиката и по-мистична от химията. Направо наука на науките. В живота не ни трябва нищо друго освен астрологията. Най-великата наука за най-великите наивници!
2.
Фен на астрологията
25.10.2022 11:44:09
5
4
Това е много стара наука, с която са се съобразявали редица велики монарси. Полезно е за всеки човек да бъде анализиран по този начин, защото в много от случаите самите ние не се познаваме.
1.
HAPPY BIRTHDAY MR. PRESIDENT
25.10.2022 11:24:44
4
9
дрън-дрън......
аман от параноя и конспирации...всеки си ги насосва както иска.....хахахаха
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори