×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кажи ни какво работиш, за да ти кажем какъв си в леглото


Кажи ни какво работиш, за да ти кажем какъв си в леглото
Ключови думи: секс, професия, работа,
25 Октомври 2022, Вторник, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Полицаите, работниците в заведенията и военните правят най-малко секс

Професията винаги е била фактор, когато се стигне до сексуалните отношения. Каква е сексуалната честота? Наистина ли богатите получават най-много секс или барманите винаги водят по една заблудена бамбина, която случайно да преспи на леглото от нощната смяна.

Науката отдавна е отговорила на всички тези въпроси, учените винаги се интересуват от секс и днес ще можеш да разбереш какъв секс правиш ти. Кажи ни какво работиш, а ние ще ти кажем как се справяш. Най-интересното е, че сексът се отразява изключително добре на заплатата ти, мачкай чаршафите, за да получиш повишението.

Сексуалният живот на богатите

Прекарваш целия си живот с идеята, че щом дойдат парите и ще се протъркаш. Дебелия портфейл ще отвори краката на всяка манекенка, по която си точил лиги и никога повече няма да погледнеш грозна жена. За жалост си в огромна грешка. Голямата заплата идва с много повече отговорности и хората с годишен доход над 80 000 долара успяват да намерят време за партньорката само по един път в седмицата. Досещаш се, че този единичен сексуален акт ще е съвършен по простата причина, че сухият период винаги си казва думата. Хората с подобна заплата са с по-приключенски дух: 45% от тях признават, че са участвали в тройка, 83% са вадили шпагата в природата. И нека разочароваме сребролюбките – богатите и заможни хора винаги избират партньорката си.

Средната класа с приходи от 25 000 до 57 000 долара

Те успяват да отсрамят шефовете си от горните редове, защото жените им изтръпват поне веднъж дневно. 12% от най-ниско платените служители на тази класа споделят, че правят секс поне по два пъти на ден (сутрин и вечер), докато останалите 54% признават, че сексът е основно и разтоварващо хоби, което стои в основата на вечерните занимания на двойката. Хората не са толкова палави, колкото горните. Най-голямото им сексуално предизвикателство е правенето на секс с белезници! Няма да имат бели пари за черни дни, но ще разполагат с достатъчно истории за внуците!

Работното място

Всеки от нас се е пробвал на палавата секретарка, колежката от другия офис и поне веднъж е вдигнал глава (долна) срещу жената на шефа. Оказва се, че около 42 000 души в поредното изследване на англичаните, са признали, че са имали поне една забивка с колежка или жена от офиса. Професиите, които имат най-големи шансове за подобни „ревизии“ на женската служебна красота са: спедитори, администратори, доставчици на храна, механици, индустриални работници, готвачи и много други. Малко по-цапащите професии се свързват най-често с твърдението „У дома е жената, а на работа е жената на шефа!“. Никога не знаеш дали под бюрото им няма да има някоя колежка, която да ги гали по главичката, а и да я цунка след това. След работно време можеш да я сложиш на чуждо бюро, за да е по-интересно!

Музикантите

Жените не могат да откажат на мъж, който се опитва да изсвири заученото „Smoke on the water“. Тази мелодия винаги е успяла да удари всяка жена с вълна от хормони. Синдромът на морските сирени е в абсолютна сила при музикантите, защото всеки от нас поне веднъж е бил привлечен от певица-певец. Жените винаги стават жертва на мъже, които могат да творят музика. Опитай се да им посвириш, когато са в овулация, защото това е най-големият ти шанс – жените реагират много добре. Дарвин отдавна е казал, че целта на всяка мелодия е да привлече женската и сякаш е бил доста прав.

Доктори, адвокати и изпълнителни директори

Наградата за най-много изневери се пада на тях, защото хората имат власт в ръцете си, която искат да използват. Полът няма никакво значение. Хората заемащи тази позиция изпитват особена нужда от начесването на егото, а и не трябва да забравяме, че голяма част от тях придобиват увереност, която по-рано не е била особено налична. Знаем какво направи на жена си, когато получи повишение в спалнята, а сега се радваш и на особено внимание от останалите колежки, които искат нещо повече от теб!

Учители и чиновници

Те са на второ място в честотата на сексуални отношения – на първо място са търговците. Хората в тази сфера имат огромно желание да получат всичко, което не получават на работното си място – като висока заплата. Техният реванш е именно в леглото, където са готови на всичко, за да получат най-качествения полов акт. Партньорите от тази работна среда участват в прелюдията и са готови да експериментират. Сега разбираме защо има толкова много порно с учителки!

Артистите

Това са хората, които получават най-качествено сексуално обслужване. Чикагските учени са установили, че хората, които не са завършили колежа или университета, а са започнали да творят повече, правят най-качествения и най-честия секс на планетата – 69.5 пъти на година (подозираме, че 0.5% са от някоя мимолетна орална любов). Художниците, поетите и писателите са с около 233% по-атрактивни и добри любовници от хората, които нямат този талант. Къде е връзката? Това са хората, които имат по-свободно мислене и отказват да бъдат съучастници на нормите. Те са хора, които винаги имат желанието да експериментират с абсолютно всичко!

Полицаи, работник в заведение, военен

Това са професиите, които правят най-малко секс. Причината за това се крие в работата с огромен риск. Британските съпруги споделили, че когато партньорите им работят с риск за живота си, те не могат да се отпуснат до такава степен, че да се насладят на сексуалната част от връзката. Останалите професии се смятат за малко по-мръсни и също имат негативен ефект върху сексуалността им, такива са: шофьор на камион/такси, продавач на употребявани автомобили, боклукчия и много други. Не казваме, че не правят секс, просто е установе, че не е това, на което се радват останалите хора.


В категории: Лайфстайл


3
Коментара
Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
3
Коментара по темата
3.
Чистилището
26.10.2022 09:03:40
0
0
Тогава си вземете стюардеса, излиза, че са най честни!
2.
Палавник 58
26.10.2022 06:13:10
2
7
Отново чупете тъпомера с тази статия
1.
Брус Ли от Меден Рудник
26.10.2022 04:00:45
4
1
Катъра работи простотур на магистралтътъ баш си е добър дава без пари да бем него гъзъ и лапа бадева
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори