Тайната рецепта на панираното сирене и кашкавал
Задължително правило е, когато пържете кашкавал, сирене или топено сирене, да използвате много олио и дълбок съд
Няколко са основните специфики, които всеки трябва да спазва, когато панира кашкавал. Накрая ще се получи хрупкава коричка и мека и топяща се в устата сърцевина. Ако сте решили да панирате топени сиренца, трябва предварително да ги охладите във фризер, без да ги замразявате. Така ги предпазвате от разтичането им в тигана. При кашкавала не е нужно да се прави подобно охлаждане. Тънкият момент е в самата панировка. Трябва да бъде лека и пухкава и в същото време да може да затвори продукта, така че да не се разтече по време на пържене.
Парчетата кашкавал се режат с дебелина около 1 см, не повече. Първо се потапят в студена вода, а след това в брашно, яйце и галета. Оставят се за минута – две и се потапят отново в яйца и се овалват в галета.
Задължително правило е, когато пържете кашкавал, сирене или топено сирене, да използвате много олио и дълбок съд. Пържат се за кратко от двете страни и след това се изваждат върху кухненска тава, покрита с хартия за печене. Може да ги поднесете с пресни зеленчуци или друго по ваш избор. Добър апетит!
САЩ продават оръжие на Тайван за $10 млрд. – ракети, софтуер и военна техника
Финансов пробив: Гърция връща дълг от спасителната програма с години по-рано
3-годишно дете почина от глад
Производителят на кашата с арсен отрича риск: БАБХ тълкува погрешно регламента
Кой е Боян Радев
Има загинали при дронови атаки на Украйна в Ростов и Батайск
ЦСКА с ново бразилско крило - Лео Перейра идва с амбиции и скорост
Традицията "Коледуване" оживя на площада в Царево
Британските власти натискат Абрамович: Преведи парите или ще те съдим
Гъста мъгла, лед и ограничения за тирове по магистралите - внимателно на пътя!
18 декември: Имен ден празнуват Модест и Севастиян - време за духовна сила и равносметка
Община Поморие награди най-добрите си спортисти за 2025 година
