×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ани Салич се сгоди за Сотир Цацаров


24 Октомври 2022, Понеделник, 12:49 ч.
Автор: Флагман

Новинарката обсипвана с подаръци, хвали се и със стилен часовник

С годежен пръстен в ефир се появи тв водещата Ани Салич. От съвсем скоро новинарката носи масивно бижу на безимения пръст на лявата си ръка, което дискретно се опитва да прикрива по време на емисиите. Според традицията в България точно на този пръст се поставя бижуто, подарено на жената от мъжа след предложение за брак и получаване на заветното „да“. Самата Ани не е обявила публично, че е сгодена, но допреди два месеца по ръцете ѝ нямаше абсолютно никакви аксесоари, потвърждават и зрители на новините. Вероятно специалният пръстен е бил поднесен на Салич от новия мъж в живота ѝ – Сотир Цацаров, пише вестник Ретро.

Журналистката и бившият главен прокурор са двойка от около година, но продължават да не афишират любовните си отношения и да избягват да се появяват на прекалено оживени места заедно. На същата ръка, на която Ани носи пръстена, отскоро тя е поставила и стилен часовник в злато и сребро, който също е нова придобивка, по всяка вероятност под формата на мил жест от любимия ѝ човек.

За последно Салич бе забелязвана да носи пръстен, докато все още бе омъжена за бившия си съпруг – тв продуцента Бранко Салич. Двамата обаче са разведени от повече от 5 години, а брачната халка на Ани отдавна е захвърлена от нея. Самият Цацаров пък се разведе официално след 31 години брак с бившата си жена Меглена в Перник през юли тази година. Така и двамата с тв водещата нямат никакви пречки да узаконят любовта си.
През изминалия летен сезон бившият главен прокурор и шеф на КПКОНПИ имаше редица възможности да поиска ръката на половинката си по особено романтичен начин, тъй като двамата пътуваха многократно зад граница. Няколко пъти бяха на почивки в Гърция на любимите места на новинарката, която от дълги години отмаря там и е върл фен на гръцката ривиера. Първо влюбените събираха тен в топкурорта на полуостров Халкидики Паралия Орфиниу, а след това пък се потопиха в екзотиката на остров Корфу. Ани и Сотир намериха време и за родното море, като се отдадоха на релакс по Южното Черноморие и предпочитаните от журналистката къмпинг „Арапя“ и Резово. Наскоро пък били на ваканция и в турския курорт Инеада.

Салич и Цацаров живеят заедно, като напоследък предпочитали вилата на новинарката в пернишкия „Бевърли Хилс“ – село Рударци. Там отдавна тв водещата намира нужното спокойствие и се изолира от натовареното ежедневие в работата, занимавайки се с градинарство, гъбарство и разходки в гората. 53-годишната тв звезда има син и дъщеря от брака си с Бранко. Лазар работи като компютърен специалист, а Хана догодина завършва гимназия. Твърде вероятно е Салич да изпревари децата си и да мине под венчилото отново, а новата ѝ фамилия да бъде Цацарова, коментират от близкото обкръжение на журналистката.
 
 


В категории: Животът


16
Коментара
От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
16
Коментара по темата
16.
Салич или Дърта мурва
27.10.2022 00:19:29
0
1
Басии мастиите курвентийски са тия в София
15.
Да видим сега...
26.10.2022 16:47:28
0
4
Да видим сега дали некой ще посмее да я уволни някога от телевизията : D Само напред и нагоре ще е следва директор, президент и т.н.
14.
Мери
26.10.2022 15:19:26
1
5
Любовта е сляпа! Нека си живеят живота, както намират за добре. На никого не пречат щом са свободни.
13.
Отец Недоебий
25.10.2022 14:58:36
1
7
Бих я отпорил душманската...,а пък Цацара да я храни
12.
Ани _Ани
24.10.2022 22:35:28
0
14
ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА !!!ВИДЯ КЪДЕ Е ПАРАТА И МНОТО БЪРЗО СЕ НАПРАВИ НА ВЛЮБЕНА !!!АМА НА TV БАЯ СДУХАНА И НЕЩАСТНА Е !!!ОБИЧА ГО АМА ДРУТ ПЪТ !!!ГЛЕДА ДА СИ ПОДСИГУРИ ЖИВОТА !!!
11.
do 10 hgb
24.10.2022 22:31:42
4
7
ти па къде се вреш,дето не ти е работа ве цървул вмирисан....аре у лево.....шибаняк.....
10.
Hgb
24.10.2022 16:59:27
16
8
До номер 4 - ае скъсаняк къде си тръгнал да обръщаш внимание с тея стотинки в джоба. Хубавата жена иска пари и сигурност. За това ще клецате кварталните крокодили. Хубавите жени са за нас.
9.
Тулуп
24.10.2022 16:06:48
11
45
Много ясно, че ще я обсипва с подаръци. Малко ли крадоха с Мутрата от Банкя и с КАСКЕТА. Това са кървави пари Откраднати от народа
8.
Някой
24.10.2022 15:55:36
3
26
И тя разбра, че парата е в магистрата.
7.
Анонимен
24.10.2022 14:35:34
3
25
По сметка
6.
до 4
24.10.2022 13:47:28
8
24
То оставаше и за мен да се сгоди хахаха
Тя и преди 30 години щеше да ми е голяма,
да не говорим че не бих и обърнал никакво внимание и тогава
5.
от
24.10.2022 13:39:01
5
20
чак пък Инеада да е турски курорт....тук вече прекалихте! не правете реклама на и без това добре посещаваната Турция! Инеада е село с 1 свестен хотел и нищо друго.
4.
do 2
24.10.2022 13:15:12
22
18
ми за теб ли да се сгоди ве...скъсаняк.......????
Всеки си гледа интереса......
Пък и пуситата са техни,на който си искат ,на него Ша пуснат......мхм...
3.
Шо787
24.10.2022 13:13:03
6
18
Еми...Честито на младоженците!
2.
Какво става в тези телевизии
24.10.2022 13:03:47
5
50
Виктория Петрова - за Кралев
Деси Банова - за Плевналиев
Салич - за Цацаров

Не е ли малко конфликт на интереси, когато се предават емисии от близки до властта?
1.
Нееее
24.10.2022 13:02:09
5
36
Кажете че е виц :-)))))))))))))
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори