×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Трудният път на Росен Плевнелиев - от живот на улицата през президенството до загубата на дете и развод


Трудният път на Росен Плевнелиев - от живот на улицата през президенството до загубата на дете и развод
Росен Плевнелиев сега има щастлив брак със синоптичката Деси Банова
17 Октомври 2022, Понеделник, 15:55 ч.
Автор: Флагман

Преминал е през доста трудности

Росен Плевнелиев се завръща триумфално на политическата сцена, след като бе посочен от Бойко Борисов за човека, който трябва да ръководи преговорите между партиите след изборите съвместно със Соломон Паси. В последните години бившият президент се е отдал основно на семейството и бизнес начинанията си, след като претърпя редица лични катаклизми.

Пътят на Плевнелиев до успеха в бизнеса и политиката е дълъг и пълен с обрати. Като младеж се сблъсква челно с мизерията, когато е уволнен от позицията на учен в Института по микропроцесорна техника след промените у нас. Тогава Росен решил да емигрира в Германия, за да се опита да си стъпи на краката финансово, но планът му не сработил веднага. В продължение на цели четири месеца Плевнелиев бил абсолютно бездомен и живеел по улиците. Нощувал на студено в колата си, защото това била единствената му собственост. Две години по-късно обаче, теглейки кредит в Германия, успял да основе и развие собствен строителен бизнес, който процъфтява в две държави и продължава да се развива и до днес, пише вестник Ретро.

Успехът обаче му коствал първия провален брак в списъка. Заради заминаването си за Германия той се развежда с първата си съпруга Вероника, с която се женят още като младежи през 1990 г. Благоевградчанката е завършила английска филология в СУ „Св. Климент Охридски“ и към днешна дата има успешна кариера в бизнес средите. Дълги години с бившия ѝ мъж дори въртят общи фирми, а хора от обкръжението на Плевнелиев споделят, че той е успял да запази добри отношения с ученическата си любов, с която нямат общи наследници.

От втората си съпруга Юлияна обаче има трима синове. С нея се женят през 2000 г., когато тя тъкмо е завършила право в Нов български университет. Амбициозната юристка е с 11 години по-млада от Росен Плевнелиев. Тя с гордост застава до него по време на тържествената първа копка на Бизнес парка в „Младост 4“, който го прави милионер, но по-късно, по време на мандата му на „Дондуков“ 2, отказва да изпълнява функциите на първа дама. Росен и Юлияна стават родители на три деца – първородният им син е Филип, след това се раждат Асен и Павел. Най-тежката лична трагедия на бившия държавен глава се случи на 8 август 2015 г., когато най-голямото му дете – Филип, почина.

Причината беше разкъсване на аортата, причинено от рядко заболяване, протекло без симптоми по време на растежа на 14-годишното момче, което беше активен спортист. Въпреки направената операция и борбата за живота на момчето в Националната кардиологична болница изходът за Филип беше фатален. Година след трагедията Юлияна и Росен се разведоха, а няколко месеца по-късно, през 2017 г., стана ясно, че бившият президент има нова жена до себе си – младата синоптичка Деси Банова. Връзката им скандализира обществото и месеци наред бе обсъждана денонощно и навсякъде. Разводът на Плевнелиев с Юлияна пък влезе в историята като един от най-скъпите у нас, тъй като след него той остана без нито един имот за милиони на свое име. Цялото си имане, включително къщата, в която живее заедно с новата си жена Деси, приписа на своите деца.

С Банова Плевнелиев мина под венчилото през лятото на 2018 г. на скромна церемония, на която присъстваха и децата им от предишните им връзки. Докато ексдържавният глава има двама синове, синоптичката е майка на дъщеря Йоана. На сватбата им тя вече беше бременна с техния общ наследник, който пък се роди на 1 октомври 2018 г. и вече е на 4 годинки. Малкият Йоан проплака в Правителствена болница, а лично Плевнелиев преряза пъпната връв. Петилетка след началото на любовта им с 16 години по-младата от него руса синоптичка те все още са щастливи заедно, отглеждат децата си и пътешестват по света.


В категории: Животът


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
13
Коментара по темата
13.
Бай Митре
18.10.2022 23:04:41
5
6
Истината е, че явно животът му на улицата го е научил добре да краде. Окрал немските си партньори при строителството на Бизнес Парка, станал милионер за тяхна сметка. Дребна крадлива душица и бавно развиващ се олигофрен.
12.
Нейков
18.10.2022 17:21:47
3
8
Преди твърдеше че е спял на пейките, сега в колата си. Какво е учил, а какъв специалист в строителството станал? Истината е че като бивш комсомолски функционер е награден с едно голямо куфарче от ония дето сте ги чували Това е истината и я пише подробно в интернет. Четете, бе хора!
11.
Владимир
18.10.2022 10:38:36
5
11
Предател ! Подлога !
10.
XX
17.10.2022 20:11:00
3
9
Идиот, престани да пишеш с моя ник, че ще ти скъсам ушите. Знам те много добре кой си. Баща ти беше активен борец против фашизма и капитализма, а ти беше офицер от ДС. Развий и ти бизнес и стани богат. Лягай, че утре таксито те чака.
9.
ЖалкоНощожество
17.10.2022 17:53:01
10
25
Преподобната и преродена ирландска Пастирка изобщо не е срещала трудности в живота си.Еднакво добре се е справял слугувайки на комунягите от най-долнопеобно ниво в родния му край,така и на новите му господари от Козяк.Индивид с неговия морал добре се справя,лижейки и бършейки зад...и на всякакви Господари.Не случайно Пастирката се е ухилила като невменяема .
Господ му даде знак, но той не го разчете,а продължи да слугува не на народ,държава и на Родина,а на англо-краварски интереси и мерзки цели,поради което му е отредено достойно място на посмесище - акто в историята на България, така и в Ада
8.
Bbb
17.10.2022 17:10:18
8
38
За съжаление на хората в България им е много къса паметта, иначе до сега щяхме веднъж за винаги да сме се отървали от неграмотниците, демагозите и всякакви крадливи боклуци които се изредиха през парламента да се правят на политици през последните 33 години.
7.
XX
17.10.2022 17:09:28
7
27
В писмо на детето му, което публикуваха посмъртно, търсейки съчувствие да му вдигне почти 0-левия рейтинг, нямаше НИТО ЕДНА дума за таткото. Само за майката - явно достойна жена!
6.
XX
17.10.2022 17:05:36
10
45
какъв живот "на улицата" бълнувате па вие? Син на БКП секретар, сам ДКМС секретар и член на БКП още в 3ти курс. После зет на ДС офицер/генерал.
Друг е въпросът, че не е човек, а отпадък и ВСИЧКИТЕ му жени го изхвърлят на улицата.
5.
Владимир Путин
17.10.2022 16:54:57
11
33
Я Путю маринкин
4.
Кьосев
17.10.2022 16:41:16
14
26
Аман от швестери!)
3.
Какъв труден живот ...
17.10.2022 16:33:13
13
47
С родители от върхушката на номенклатурата, които са му постлали златно килимче и старт в живота, за сметка на обикновените хора, които са тъпчели. После 3-жени и куп любовници, една камара непрогледната деца. Измислена позиция която заема която няма как да не е успешна бисзнес парка в София. Пълен провал като поставен президент. И тотална утайка след това в опитите си да изяви някакво мнение. Това е
2.
kvk
17.10.2022 16:30:11
13
65
Не разбрах в коя държава на бездомниците дават кредит за стартиране на собствен бизнес.
1.
Га га гааа
17.10.2022 16:25:34
11
63
Ха ха ха а а ааааа
За пореден път с лъкардиите, до кога? Кажете и за другия идиот некъпания с трабанчето.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори