Рецепта за паста с манатарки
Вкусно хапване
Продукти:
500 г талиатели
600-700 г манатарки
35 мл зехтин
2-3 скилидки чесън
няколко стръка магданоз
100-150 г настърган пармезан
сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Пастата се сварява според инструкциите на опаковката. Гъбите се почистват добре, след което се нарязват. В добре загрят тиган сложете зехтина, нарязаните наполовина скилидки чесън и гъбите.
Овкусете с малко сол и черен пипер. Гответе докато гъбите се задушат леко, след това може да махнете чесъна. В блендер или кухненски робот отделете една част от задушените гъби и добавете към тях пармезана, магданоза, черен пипер и малко от водата, в която се вари пастата.
Всичко се смила, за да се получи хубав сос. Готовата паста се отцежда и слага в тигана с гъбите и към тях се добавя сосът. Всичко се разбърква хубаво на котлона за около минута, финално да се свържат всички вкусове с пастата и след това се сервира.
Правителствата на страните от ЕС се споразумяха за дигиталното евро
Вече е ясно: Камерите в училището гледали точно над писоарите
На час по 15 жени в Германия стават жертви на насилие от партньор
Трите най-добри рецепти за содена питка за Бъдни вечер
Идва сибирски студ
Слави Трифонов: Ако реша да уволня някого, а на ПП-ДБ не им хареса, те ще направят протест под офиса ми, така ли?
Хонорарът на Азис за празниците удари 25 бона
Джан-Микеле пребил Габриела и я напуснал
Виктория Петрова се е омъжила тайно?
Стотинка или евроцент – каква да бъде паричката в празничната питка
Киселова: Ще подкрепим кабинет, ако Борисов не е премиер и „ДПС-Ново начало” не участва в коалицията
