×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Министър на транспорта Георги Гвоздейков ще посети днес Бургас
  • Днес започна приемът на документи за първокласници в Бургас
  • 27 сигнала за изборна търговия на гласове за ден в Бургас
  • В Окръжния съд стартира процесът срещу Омар Аднан, обвинен в убийството на полицейските служители Атанас Градев и Йордан Илиев, очаквайте подробности
  • Велико Минков ще се опита да докаже днес пред Бургаския окръжен съд, че е баща на едно от децата на убийцата Габриела Славова, очаквайте подробности във Флагман
  • 12 май е Международен ден на медицинските сестри
  • В Атина и Солун протестираха в подкрепа на палестинците в Газа
  • Официално: Байдън забрани вноса на руски обогатен уран
  • Новата помощ от САЩ за Киев вече е на фронтовата линия
  • Вдигат пенсиите с 11% от 1 юли
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зеленски няма да говори на първото заседание на 48-ото НС


14 Октомври 2022, Петък, 14:41 ч.
Автор: Флагман.БГ

Това стана ясно от думите на Надежда Йорданова

Украинският президент Володимир Зеленски няма да бъде поканен да държи реч на откриването на 48-ото НС. Това обясни депутатът от ДБ Надежда Йорданова.

Днес партиите се събраха по предложение на ГЕРБ-СДС, за да обсъдят такава възможност.

„Решихме още на първия председателски съвет да бъде взето решение за отправяне на покана към президента Зеленски да се изкаже пред българския парламент, съобразно неговата програма и програмата на НС”, каза Йорданова.

Според ДБ най-добрият начин за отправяне на подобна покана е след конституирането на НС. Тогава ще бъде поставен и въпросът за предоставяне на оръжие на Украйна. „Още в първия работен ден ДБ ще внесе предложение за решение за предоставяне на военна помощ за Украйна”, каза Йорданова.


В категории: Политика


8
Коментара по темата
8.
Ноунейм
14.10.2022 19:38:05
1
1
Слава на Русия!Дано България скоро да се присъедини към Русия и Путин да е и наш президент!Долу престъпния бг парламент!
7.
Цв
14.10.2022 18:45:34
1
6
А бе боклуци, какво ни занимавате с вашите идиотизми. Захващайте се за работа за хората в България. Въобще не сме цъфнали и вързали! Непрекъснато си мерите това, което даже нямате. Циркаджии!
6.
Bbb
14.10.2022 18:38:55
1
5
Ха ха ха а а Добре че не съм гласувал за тези продажни олигофрени на изборите, защото и аз щях да съм допринесъл за този маскарад.
Единствено времето ще покаже дали съм постъпил правилно, нали така
5.
Червенски
14.10.2022 17:47:44
2
5
Зелен си още, мойто момче
4.
Зеленски:
14.10.2022 16:06:13
9
7
Научавам че в най-русоробската кочина, някакви спекулират с името ми. Нямало да ме канят хахаха.
Ама то така излиза че, са ме поканили или че аз съм тръгнал, а пък, те..
Сега, слушайте добре разнебитени изотзад бг русороби:
Дреме ми на шмайзера за Льотчика и Пожарникаря и Копейкин! Колко ви е армията и кой ви брои за сливи?
Видяхме ви какви русориби сте! Русмангалските ви братя ги ръбат кучетата по полета и кансфки,и моргите ни са пълни, та в Русоуроспия се наложи 2ра вълна мобилизация.
Така, значи чувам че сте 80%русофилодебили и масово кремълски ибрици и жалбоподатели.
Идвайте, чакаме ви, вземете си Льотчици, Пожарникари, мутри и елате. Кучета да ви ръбат по полетата има достатъчно и роклички имаме с надпис "Слава Украине" ще ви сложим и ярко червило. Питайте онзи дет се крие в бункера и го думка Ердоган. Питайте и тиктокъра Кадирката, онова негово джипси ген Тушаев, нещо тръгнаха да ме залавяли, обаче колоната им потъна в Земята, там до Гостомел. Те за тва летище поизмряха и най-елитните десантни подразделения на русмангалската ви армия, ама карай. Идвайте, нали сте Кремълски ибрици, давайте! Обаче тука, като хапнете украинския чеп, няма на кой да пускате жалби. Хахаха.
Аз, Зеленски, за разлика от вашия Льотчик, съм онлайн на всички световни фирумк. Отделно пред Британския парламент, Американския сенат, ООН, форума на Г-7 и т. н.
Аз не знам, тея ваще Чехльо Пожарникаря, Общата и Кипейкин, кои бяха. Но, както и да, е! Идвайте, че ваще хора се евакуират от Херсон. Айдииии вибратори, анаТопчета, взимайте сичкото русофилОръжие и идвайте!
3.
Вразумете се българи!
14.10.2022 15:52:22
4
8
Мамицата ви на всички депутати от дб,пп и герб.Надяваме се да има нови избори,дано народа се е осъзнал и събудил .Никога тези подлоги.
2.
oniq
14.10.2022 15:38:19
6
12
за какво ще говори тоя надрусан п......т п...о издухан
1.
ДАйте да си оправим държавата, а тях не ги мислете
14.10.2022 15:33:08
3
17
То оставаше и да говори!
Аз нашите едвам издържам, пък остава и тоя да заговори и да влачи процедурата.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кристиян предрекъл смъртта си 20 седмици преди зверската катастрофа Кристиян предрекъл смъртта си 20 седмици преди зверската катастрофа От снимки във Фейсбук се вижда, че Кристиян е шофирал и други автомобили Джулая в Бургас ще бъде невероятен Джулая в Бургас ще бъде невероятен Концертът ще се проведе по традиция до Моста с начало в 20 часа на 30 юни Спипаха сина на култов гангстер с няколко пакета канабис Спипаха сина на култов гангстер с няколко пакета канабис Томито остана без малката си количка Смарт, полицаите му я взеха, защото дал положителна проба за употреба на наркотици Финалът на Капките би рекордите, вижте колко милиона бяха пред телевизорите Финалът на Капките би рекордите, вижте колко милиона бяха пред телевизорите Почти 4-часовото излъчване от зала „Арена София“ е проследено от над половината от всички телевизионни зрители ПП СЕК: Министърът на транспорта да поеме отговорност за случващото се в морския сектор ПП СЕК: Министърът на транспорта да поеме отговорност за случващото се в морския сектор Недоумяваме как за няколко месеца мнението на министъра се е променило на 180 градуса относно политиката по морския транспорт, пишат от партия "Средна европейска класа " Стана ясно с колко процента ще се увеличат пенсиите тази година Стана ясно с колко процента ще се увеличат пенсиите тази година Решението на Надзорния съвет е окончателно, той е органът, който взима решение с колко да се осъвременят пенсиите Инцидент с Рачков на финала на "Капките" Инцидент с Рачков на финала на "Капките" Докато излизаше на сцената, за да пее в дует с Веско Маринов хита му "Лятна жълта рокля", Рачков се препъна и аха да полети напред Клиент си купи кълцаник от голям хипермаркет, но вижте какво намери Клиент си купи кълцаник от голям хипермаркет, но вижте какво намери Под опаковката се криело нещо гнусно и далеч не вкусно Внимание! Тези симптоми могат да сигнализират за рак на дебелото черво Внимание! Тези симптоми могат да сигнализират за рак на дебелото черво До края на месеца в национална онкологична болница „Дева Мария“ се провеждат безплатни прегледи при гастроентеролог Аз съм супергерой, но в Хелс Китчън изглеждах зла, твърди тази участничка Аз съм супергерой, но в Хелс Китчън изглеждах зла, твърди тази участничка Извън кухнята съм готин и ведър човек, твърди тя
Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори