×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Направиха първа копка на важен обект в Черноморец


Направиха първа копка на важен обект в Черноморец
Днес бе даден старт на строежа на автоспирката, по план тя трябва да е готова до края на годината
10 Октомври 2022, Понеделник, 16:40 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ снимки и видео: Авторът

Щастлив съм, че днес даваме първа копка на едно начинание, което бях обещал в предизборната си кампания, каза кметът на община Созопол Тихомир Янакиев 

Първата копка на новата автоспирка в град Черноморец бе направена днес, а плановете на общинското ръководство и строителя са до края на годината обектът да бъде завършен. Проектът е на стойност 242 хил.лева, финансирането е от общинския бюджет.

Припомняме, че на това място имаше стара постройка, изградена през 70-те години на миналия век. Окаяното здание бе с порутен покрив, а основната му част се използваше вестникарски павлион и платена тоалетна. Това беше първото нещо, което голяма част от туристите виждат, а видът не бе никак лицеприятен. Освен това, десетки ученици, които редовно използват обществения транспорт, бяха принудени да чакат при ужасни условия.

Това ли е „историческият облик“ на Черноморец? Вижте как курортът завря заради новата автогара

Сега сградата вече е разрушена, а съвсем скоро Черноморец ще се сдобие с модерна автобусна спирка, каквато курортът безспорно заслужава.

„Щастлив съм, че днес даваме първа копка на едно начинание, което бях обещал в предизборната си кампания. Въпреки трудностите, които имаме през първия мандат, успяваме да се справим. Това е един изключителен успех за нас, защото показахме, че успяваме да се справяме. Имаше хейт срещу този проект, но като цяло се обединихме около консенсуса, че тук трябва да има спирка, и трябва да е нова“, каза кметът Тихомир Янакиев.

Кметът на Черноморец Росен Деспов положи символично осветения крайъгълен камък и отбеляза, че градът заслужава този проект, вижте какво каза още Деспов:

Председателят на ОбС Георги Пинелов също бе сред официалните лица на събитието и отбеляза, че с общи усилия се прави първа копка по проекта и е доволен от постигнато, вижте още тук:

 

Отец Стилиян от храма "Свети Никола" на тържествения водосвет
Вляво на снимката е строителят Тодор Костов, който разяснява подробности за обекта 
Кметът Тихомир Янакиев е щастлив, че изпълни още едно от предизборните си обещания 

 


В категории: Созопол


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
14
Коментара по темата
14.
Вели
16.10.2022 03:19:47
0
2
Тази спирка да не е като тези в Бургас, които струваха много пари, защото щяха да имат отопление, а накрая се оказа, че са отворени от всякъде и не те предпазват дори от дъжда. Разбира се парите отидоха, при който трябваше. За това ли е новина?
13.
Весо
16.10.2022 03:07:53
0
3
Това голяма новина ли е? Трябва да ви е срам, че през 21 в. това за вас е повод да го съобщавате. Да не би спирката да е на Марс, че нещо не сме разбрали? И този кмет друго направил ли е, че извикал за това елементарно строително мероприятие чак поп. Срамота.
12.
Васко
11.10.2022 15:27:44
0
4
Ами като не ми е по темата коментара, направете го тема, нали сте журналисти. Aко пред редакцията ви направят тротоар широк 50см за 50 лева на квадрат, няма ли да направите разследване? Или зависи кой дава хляба.
11.
*********
11.10.2022 08:45:40
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
12а
10.10.2022 20:21:21
0
8
Ама да не забравите да викнете вожда, да отреже лентата, че тая ножица ръжда хвана.
9.
*********
10.10.2022 19:57:53
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
8.
Созополски
10.10.2022 18:00:53
1
26
Хубаво е да има нещо ново, да е честито на Черноморец.
Само че КОГА, КОГА ще има нов автогара в Созопол??? Обещания, обещания и нищо ново. Срамота е такъв град, уж с история и развит туризъм да има само един "кенеф" за спирка.
Заведения, ресторанти, кафета е как така 30 години никой кмет не можа нищо да направи за автогара и болница.
Пак ще дойдат избори и ще се започне със същата "изтъркана плоча" за БОЛНИЦА И АВТОГАРА. А вие созополчани вярвайте и гласувайте, а автогара няма да има. И когато завали дъж и чакате автобуса като мокри кокошки, спомнете си за кмета и общинските съветници....
Ура!!!
7.
*********
10.10.2022 17:56:51
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
6.
Дани
10.10.2022 17:14:05
6
19
Защо лъжат, че в старата спирка са се помещавали тоалетна и вестникарски павилион, а в действителност имаше кафене. Хартиени вестници кой купува сега? В новата автоспирка сигурно ще има същото. Някой ще се облагодетелства и всички знаят кой е този някой.
5.
Ай сиктир с тия първи копки!
10.10.2022 17:07:43
5
18
Дaвaл първa кoпкa нa нeщo, кoeтo бил oбeщaл в прeдизбoрнaтa си кaмпaния?! WTF?! Първo гo нaпрaви и пoслe сe хвaли. Нa кoй му пукa зa първaтa ти кoпкa, хoрaтa искaт дa видят изпълнeни oбeщaния, a нe дa чувaт хвaлби прeдвaритeлнo. Знaeш ли нa кoлкo първи кoпки съм сe нaглeдaл? Дaжe и първaтa кoпкa нa ГУМ-a в Бургaс съм глeдaл, oбaчe ГУМ нямa :-))))
4.
Ай сиктир с тия първи копки!
10.10.2022 17:05:16
6
13
Давал първа копка на нещо, което бил обещал в предизборната си кампания?! WTF?!
Първо го направи и после се хвали. На кой му пука за първата ти копка, хората искат да видят изпълнени обещания, а не да чуват хвалби предварително. Знаеш ли на колко първи копки съм се нагледал? Даже и първата копка на ГУМ-а в Бургас съм гледал, обаче ГУМ няма :-))))
И първата копка на Арената на Бойко съм гледал, обеща да е готова за Х пари до 2018г и да струва 38 млн.лв... сега сме края на 2022, а още не е готова. Колко пари са наляти в нея до момента? Има ли журналисти, да зададат правилните въпроси, на виновните? Няма!
3.
pff
10.10.2022 16:50:03
1
6
tooop
2.
Бургас
10.10.2022 16:45:01
0
13
Като тези в Бургас ли ще са? На цената на малък апартамент?
1.
усвоихме парите
10.10.2022 16:44:16
4
19
Честито!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русков Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори