×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов с чувство за хумор: Отказах да съм депутат, за да може да ме арестуват отново


Бойко Борисов с чувство за хумор: Отказах да съм депутат, за да може да ме арестуват отново
Като депутат Борисов щеше да има имунитет, който се сваля по определен ред и "арест по неотложност", какъвто бе неговият в началото на т.г., е недопустим
10 Октомври 2022, Понеделник, 11:17 ч.
Автор: Флагман

Грешката на всички е, че отново почват да  говорят предизборно, каза лидерът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Стара Загора. Той говори пред журналисти по актуални политически теми и не пропусна да се пошегува, че не е станал депутат, за да можели отново да го арестуват.

"Да ме арестуват, защото това е най-важното в програмата на ПП", с усмивка обяви Борисов. Както е известно, като народен представител, той щеше да има имунитет, който се сваля, но по определен ред - с искане на прокуратурата е решение на НС.

По думите му процесите в глобален план не са шега и новините от Украйна са изключително притеснителни. 

"Виждате взривове в Киев, най-личното нещо, което е направил Путин през мандата си, е моста над Крим. Войната е все по-жестока и все по-страшна. Нуждаем се от правителство и парламент, затова предложих неутрални хора", допълни Борисов. 

"С голямо уважение се отнасяме към Възраждане, и много по-лесно би се работило с тях, защото са сериозни хора. Проблемът там е идеологически, защото няма на какво да стъпим", каза още Борисов.Сред основните различия Борисов посочи, че от Възраждане настояват за излизане от НАТО и Европейския съюз, да не се влиза в еврозоната и да не се подпомага Украйна. 

"Български възход и Стефан Янев са се заявили, но ние без "Възраждане" не можем да направим правителство. Ние не предлагаме коалиция, защото е невъзможно", заяви Борисов и даде пример как ДПС са предлагали за Ф-16, за еврозоната и Северна Македония. "Така по такива политики можем да намерим единомислие и да прекараме държавата през кризата. Плана за възстановяване, законите, 5-6 неща, които с лекота тези партии биха ги подписали", допълни лидерът на ГЕРБ.

"Ако имаме точки по политиките - диверсификации, газ, борба с корупция, съдебна реформа, да видим на другите нещата и ще кажем как ще изпълняваме. Ако Радев иска, може служебният кабинет да участва, да носи отговорност. Това са хипотези. Първо трябва да имаме написано върху какво ще гласуват депутатите", обясни Борисов.

Според него "машините са пипани 100%". "Аз се надявам ЦИК днес да ме опровергае и да разреши на компютърните специалисти от всяка партия да отидат и да видят какво става със софтуера, когато имаш код. Нека отворят и да погледнат, за да нямаме тези съмнения. 70 000 да отидат до урните само и само за да натиснат копчето: "Не"... 70 000!", каза още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че контактната група начело с президента Росен Плевнелиев и Соломон Паси е готова да седне на масата за разговори с Промяната. 

"Грешката на всички е, че отново почват да  говорят предизборно. А изборите са състезание. Което като свърши и народът се произнесе, партиите трябва да намерят начин да управляват. Ако се произведат нови избори, какво? Пак същото ще се получи. Само че народът ще бъде много зле. Затова ние им казваме - поставете си условията на тази контактна група и през нея да преговаряме. Аз в ГЕРБ дори не мога да намеря хора, които да преговарят. Защото ги мразят. Делян Добрев ми казва - ще си отрежа ръката, ако трябва да отида да преговарям. Но контактната група ще преговаря с тях по точки", каза той.

Борисов обясни кои са основните причини за инфлацията и спада на БВП.

"Ето, прочетете кога е била България по-добре - при ГЕРБ или при Промяната? Когато фактите говорят, и те си мълчат. Затова е най-добре да спрат предизборното говорене. Защо не питате - днеска теглите 200 милиона? На 4% лихва. Защо? Асен Василев доведе да не ни вярват. Да не струваме нищо! А вие, госпожо, ме питате за депутатството. Питайте ме защо тръгваме надолу", коментира той.

Запитан дали е вярна тезата, че "правителството минава през "Български възход", той отговори: "Аз съм работил в коалиции. Но разликата между първия, третия, четвъртия беше 100 депутата. Как малка партия, избрана с гласове по-малко от разликата между нас и ПП, как Стефан Янев ще дойде и иска от големите партии подкрепа за политики? Колкото и да не ни харесва, ПП, ГЕРБ, ДБ, ДПС, Стефан Янев - различни политики, с които да минем зимата".

Борисов разкри, че ще дадат на съд Осман Октай, който заяви пред Сашо Диков, че ГЕРБ са предлагали 10 млн. за подкрепата на "Български възход". "Ти ми цитираш Осман Октай и аз ти отговарям, че този човек е за съд. И това не е вярно. Пак казвам - с "Възраждане" по-лесно би се работило. Но нито те биха отстъпили от техните позиции - Еврозона, ЕС, НАТО...", обърна се той към журналист.

Той коментира и българската следа във взривяването на Кримския мост. 

"България е в изолация. Изглежда грозна отвън, нестабилна, заради нещата, които правим всички политици. Що се касае до българска следа, имам лош привкус, защото при атентата на папата се говореше за българска следа, а после самият папа ми каза, че няма такова нещо. Този камион се е движел през камара държави, маса време. Ясно е, че не е натоварен с взривове тук. Важно е да не е вътре в страната. 




Флагман.БГ Честито! Гала ще става баба Честито! Гала ще става баба 10/05/2024, Петък 14:00 0
17
Коментара по темата
17.
morjaka
10.10.2022 21:56:58
2
4
Когато и да го вкарат в панделата все ще е късно. Този трябваше отдавна да излеже
ава присъдата си !
16.
Да бе
10.10.2022 17:29:46
5
9
Отказал да е депутат, защото се има за нещо повече и не може да стои по цял ден в народното събрание. Друго си е вечер да привиква депутати в Банкя и да им набива кантарите. Пък ако има чалъм, те ще го изберат за Премиер и ще му дадат нова джипка да си джътка из България и да се чеше егото
15.
Аве
10.10.2022 16:17:36
7
6
Ко ми прави мили очички света вода ненапита
14.
До тролчетата на Лорер
10.10.2022 16:05:32
10
15
На психясалите мафиотчета ПП и БСП не може да им се угоди!
Държат се като победители, а са обикновени лузери и крадци!
Голям страх ги тресе, далаверите им излизат на светло и Гешев да не ги бави!
За 8 месеца окрадоха България като за последно!
Съд,затвор и конфискация на заграбеното от ОПГ ПП БСП ДБ, само така ще се оправи България!
Същите мерки към спонсорите им Прокопи,Божков,Арабаджиеви,Баневи и останалите олигарси!
13.
Бургас
10.10.2022 16:01:22
11
11
Виждате,че никой друг не може да ни оправи,но пак дрънкате врели некипели!!!!
Стига с тия пачки,Бойко Борисов си има пари,престанете с тия постановки от поставени лица!!!!!!
12.
Българин
10.10.2022 15:57:16
11
13
Бойко вземай властта в ръцете си и постави всички пияндурници на мястото им!!!!!!
Няма напи,няма ваши всеки който е нарушил закона да лежи в затвора и да копае канали и да чисти селата от наводненията,какво ли ги дюндюркате по затворите да лежат и ядат!
Не съм съгласен от моите данъци да се плаща на престъпниците!!!!
11.
Боко
10.10.2022 15:26:20
11
14
трепери от страх да не кажат американците къде е скрил пачките.
10.
ТИКВА
10.10.2022 14:46:05
14
13
Откажи се от имунитета . ТИКВА ТИКВА ТИКВА УУУУУУУУУУУУУУУУУ
9.
Ami
10.10.2022 13:58:25
21
14
Само бат Бойко се оправя.Всички други лъжат.При него цените си стояха
8.
ХХ
10.10.2022 13:42:45
18
14
Мразите го, щот ви каза истината, че сте про'с'ти, нали?!
7.
ртррте
10.10.2022 13:40:25
9
10
Правителство ако има то трябва наистина да е НАДпартийно и над идеалогическо.Предлагат се приоритети в комисии и се гласуват. Гледах видеото ,прав е за това. Иначе 100 милиона лева за избори след избори ,това ще фалира държавата!Закона е казал, който победи той определя правилата.
6.
Freedom fighter
10.10.2022 13:32:23
8
15
Трябва да се сложи глоба в размер на 10-20% от субсидията за такива откази особенно когато става въпрос за лидери на партии. Това е измама спрямо гласуващите особенно тези с преференциите.
5.
Гражданин
10.10.2022 12:53:55
14
27
Дано те арестуват и да изгниеш в затвора Тикво лъжлива
4.
Хм
10.10.2022 12:48:40
13
29
Мързи го да ходи на работа,иска само да се разпорежда с нашите пари.
3.
Иван
10.10.2022 12:21:26
15
28
Ми да си безделник който говори глупости по цял ден е по-яко......
2.
Ужас потресен съм
10.10.2022 12:20:45
13
32
Отвратително същество, на абсолютно всичко е готов за да си върне власта.
1.
111
10.10.2022 11:58:03
17
41
Отказа да е депутат, защото ще трябва да ходи в парламента и да отговаря на хиляди неудобни въпроси. Стар наглец, да се маха по-бързо.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шоколадът става три пъти по-скъп и менте Шоколадът става три пъти по-скъп и менте Това, което се случва в момента с какаовото зърно, никога преди не е било - пазарът е в паника, посочиха производители и технолози Нова наредба слага край на заведенията в жилищните блокове Нова наредба слага край на заведенията в жилищните блокове Целта й е да се осигури благоприятна жизнена среда и условия за подобряване на качеството на живот на гражданите Кметът на Царево Марин Киров ще се включи в пробег от Дуранкулак до Резово Кметът на Царево Марин Киров ще се включи в пробег от Дуранкулак до Резово Община Царево с подкрепа към инициативата 1 SEA Жената на Веселин Маринов го угои Жената на Веселин Маринов го угои Изпълнителят на „Да се събудиш до мен“ винаги се е грижил за фигурата си, но откакто се събра с Веселина Даниел Митов: Представям си Бойко Борисов като премиер за четвърти път Даниел Митов: Представям си Бойко Борисов като премиер за четвърти път Стана ясно, че няма как да продължаваме с тези експерименти, работим за победа, изтъкна депутатът от ГЕРБ - СДС Ето така може да върнете белия цвят на оцветените в пералнята дрехи Ето така може да върнете белия цвят на оцветените в пералнята дрехи Първата ни работа трябва да е да я изплакнем под течаща студена вода, за да предотвратим допълнителното навлизане на цвета в тъканите на дрехата Кой диктува в слушалките на ергена Алек Кой диктува в слушалките на ергена Алек Ергенът покорно изпълнява нарежданията на гласа от слушалката Бездомни кучета нападнаха възрастна жена в центъра на Плевен Бездомни кучета нападнаха възрастна жена в центъра на Плевен Направени са й 12 шева Вижте кои експерти изпрати „Пампорово АД“ в Дубай да покажат зимния туризъм у нас Вижте кои експерти изпрати „Пампорово АД“ в Дубай да покажат зимния туризъм у нас Представихме нови медицински програми, летни атракции и ски услуга, казват нашите пратенички на световното туристическо изложение Арестуваха изнасилвач на деца Арестуваха изнасилвач на деца Чуждият гражданин бил локализиран и задържан на територията на голям търговски обект в София
Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Над 5000 души протестираха по улиците на Малмьо, за да се обявят против участието на  Еден Голан Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Климатолозите предупреждават за топлинни вълни, горски пожари, наводнения и бури с много голям интензитет и честота Овенът да не си хаби енергията, а Лъвът да внимава с парите! Овенът да не си хаби енергията, а Лъвът да внимава с парите! Хороскоп за деня – 10 май 2024, петък
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори