×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

NEXT BASKET с високотехнологични автоматизации за бизнес ефективност


28 Септември 2022, Сряда, 10:00 ч.

Нидерландският стартъп променя правилата на играта с готова ERP система и вграден софтуер за обработка и издаване на поръчки във всеки онлайн магазин

Ако тепърва прохождате в сферата на интернет търговията, вероятно самото създаване и управление на онлайн магазин ви се струва като задача от ядрената физика.

Лошата новина е, че нещата едва ли ще станат по-лесно смилаеми, когато видите какво точно стои зад “опаковката” на един онлайн бизнес. А добрата новина е, че платформата NEXT BASKET предлага иновативни решения, които могат да ви спестят както процеса на лутане, така и множеството грешки по пътя.

Нидерландският стартъп представя на пазара първото в света решение тип “всичко в едно” - не само за генериране на онлайн продажби, но и за интелигентно управление на бизнес ресурси и процеси.

Какво означава всичко това, преведено на разбираем език? Обобщаваме в редовете по-долу.

Какво се случва с продукта преди поръчка онлайн?

Нещата стоят по един начин, когато имате десет продукта и по съвсем друг, когато имате десет хиляди продукта. В този ред на мисли, често допускана грешка на дребните предприемачи е да базират бизнес плана си на изходната точка на бизнеса, вместо на очакваното му развитие в краткосрочен и дългосрочен план.

За целите на това планиране е изключително важно да знаете какви са добрите практики за управление на бизнес ресурси и вериги за доставки. Обяснен възможно най-кратко, този процес изглежда така:

  • Всички налични продукти се описват и въвеждат в обща система, като получават собствен идентификационен номер.
     
  • В тази система се въвеждат продуктови данни като себестойност, продажна цена, срок на годност, гаранционни условия и др.
     
  • Всеки продукт, който влиза или излиза от склада, се отразява в системата, заедно с прилежащата към него транзакции и/или други дейности.
     
  • Единната система служи за управление на наличности, изготвяне на счетоводни отчети, фактури, протоколи и др.

Разбира се, задачата става толкова по-сложна, колкото повече стават точките на продажба. При наличие на физически магазин, онлайн магазин и няколко различни склада, унифицираната система е единственият начин тези процеси да бъдат прозрачни, проследими и добре подредени.

Тази унифицирана система се нарича ERP или Enterprise Resource Planning. С NEXT BASKET няма нужда да знаете нищо повече, защото системата е готова за интегриране във всеки онлайн магазин на платформата, а екипът ще ви съдейства с пълно обучение за използването ѝ.

А какво се случва след генериране на поръчка?

ERP системата е основен инструмент за планиране и управление на ресурси, който обхваща както периода преди продажбата, така и отчетността след нея. И все пак, в процеса се намесва и самото физическо обработване на пратки - детайл, чието значение расте правопропорционално на броя генерирани поръчки.

Много микро бизнеси се оказват в парадоксалната ситуация, в която получават повече поръчки, отколкото биха могли да обработят в обещаните срокове. Това може да се дължи както на липса на човешки ресурс, така и на грешки в самия процес по подготовка и издаване на пратки.

Складовият софтуер на NEXT BASKET, от своя страна, действа и в двете направления. Автоматизациите повишават ефективността на служителите, а ясната структура на процеса пести време, усилия, обърквания, грешки… И пари. Част от функционалностите, допринасящи за този резултат са:

  • Складиране на единични бройки с цел ускорено събиране на пратки;
  • Автоматизирано планиране на маршрути с оптимизирана скорост и цена;
  • Автоматизирано управление на наличности с известия за изчерпан продукт и артикули с изтичащ срок на годност;
  • Възможност за интеграция на складова програма във физически магазин с директно предаване на куриер;
  • Изготвяне на товарителници и документално подготвяне на пратки с различни куриерски фирми;
  • Пълно документално управление на невзети пратки, върнати артикули и рекламации;
  • Възможности за омниканална търговия с връзка между различни складове и др.

Макар и да звучи сложни, това решение гарантира един много прост резултат - обработване на максимално количество поръчки за минимално време. При това с минимален риск от човешка грешка и 100% прозрачност в едно унифицирано табло.

Или иначе казано…

Концепцията на NEXT BASKET е да спести на бизнеса цяла една тежка и времеемка фаза в развитието му. Това е именно изработката на собствени механизми за управление на продукти и пратки.

Вместо това, платформата идва с вградени инструменти за 360-градусово търговско управление - от инвентаризация на склада до изготвяне на анализи и отчети. Този огромен трамплин дава възможност на производители и предприемачи без предходен опит да се възползват от най-високите технологии в е-комерс индустрията смело и самоуверено. Защото добрият продукт е основата на успешния, но добрият търговски процес чертае пътя на този продукт до неговите бъдещи потребители.

Онлайн формата за запитвания в сайта на NEXT BASKET е отворена за запитвания, а екипът е насреща, за да извърви този път заедно със своите бъдещи партньори.


В категории: Бизнес


Почина известен футболен треньор
Почина известен футболен треньор 29/04/2024, Понеделник 13:52 0
Флагман.БГ Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители 29/04/2024, Понеделник 12:01 2
България Всички новини
Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Срокът за изпълнение е 10 месец, летният сезон не е застрашен, подчерта кметът на община Приморско Иван Гайков Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август "Към делото са приобщени множество относими документи, изискана е и справка от Сдружение "Да запазим Корал", посочва районната прокуратура ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да Прогнозата на Флагман.бг е, че оттук може да изпратим трима министри и двама зам.-министри Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Нашенецът я пази в тайна Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Доц. Кунчев: Бременните да се консултират с лекарите си Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители Кабинетът сменя управителите на областите Ловеч, Русе, Силистра, Сливен, област София и Софийска област Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Момиченцето получило охлузване на лявото коляно Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Не им се полагало след като ползвали и помощта "личен асистент" Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Изненадващото решение е на ръководството на „Да, България“ Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Не е нужно министърът на туризма да обикаля със слънчевите очила студията и да обяснява как прогнозата за времето трябвало да е хубава, каза Пламен Дотов
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори