×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Частична мобилизация в Русия, Путин обвини Запада, че се опитва да унищожи страната


Частична мобилизация в Русия, Путин обвини Запада, че се опитва да унищожи страната
Западният елит превърна украинският народ в пушечно месо, каза Владимир Путин. Целта им е да отслабят и унищожат Русия, добави той
21 Септември 2022, Сряда, 08:58 ч.
Автор: Флагман.Бг, видео: Россия 1

Президентът обвини страните от НАТО, че изпращат терористи в Кавказ и са превърнали Украйна в антируски плацдарм

Руският президент Владимир Путин обяви частична мобилизация на населението. Той отправи обръщение към руснаците, в което изтъкна, че няма да остави народа си под игото на наонацистите.

В речта си, която бе излъчена по Россия 1, той говори за защита на суверенитета, безопасността и териториалната цялост на Русия и за агресивната политика на натовските страни. 

„С всички сили западният елит се стреми да съхрани своето господство. Те насаждат свои псевдоценности, налагат грубо на други страни и народи своята воля“, подчерта президентът. 

„Целта на Запада е да отслаби и на унищожи нашата страна. Те вече направо говорят, че през 1991 г. са смогли да разрушат СССР, а сега е дошло време и на самата Русия, че трябва да се разпадне на множество смъртно враждуващи между себе си региони и области. Такива планове имат отдавна. Изпращат банди международни терористи в Кавказ... Превърнаха Украйна в антируски плацдарм, а самият украински народ – в пушечно месо “, добави той.

Президентът заяви, че на военна служба подлежат тези граждани, които са в запас и преди всичко онези, които са служили в редиците на Въоръжените сили на Руската федерация, имат определени военни специалности и съответен опит.  Те трябва да преминат допълнителна военна подготовка, преди да бъдат изпратени на фронта. 

„След като киевският режим публично се отказа от мирното решение на проблема в Донбас и дори заяви своите претенции за ядрено оръжие, стана абсолютно ясно, че настъплението там е неизбежно, а после и на Крим. Затова военната операция беше необходима. Нейната главна цел беше освобождението на всички територии на Донбас и тя остава неизменна“, заяви държавният глава. 

„Луганската народна република практически е напълно очистена от неонацисти. Боевете в Донецката народна република продължават. За осем години киевският окупационнен режим е създал линии за дълговременна съпротива. Щурмът им би причинил големи загуби. Затова нашите военни части действат планирано, грамотно използват техника и пазят личния състав“, добави той.

Той изтъкна, че по време на срещите в Истанбул украинската делегация е реагирала позитивно на руските предложения, които били за безопасността на Русия. „Очевидно мирното решение не устройва Запада и затова на Киев са дадени указания да го провали. Киевският режим получи много оръжие и банди от международни наемици и националисти. Военни части, обучени по стандартите на НАТО, са под командването на Запада. Засилени са репресиите в цяла Украйна“, подчерта Путин. 

„Хората в тези руски земи не искат да са под игото на нацисткия режим. Гражданите на Запорожието, на Херсон, на ЛНР и ДНР виждат зверствата на неонацистите. Наследниците на бандеровците убиват хората, хвърлят ги в затвори. Много от тях бяха принудени да напуснат родния си дом, а тези, които останаха са под постоянен артилерийски и ракетен обстрел от страна на украинските нацисти. Те стрелят по болници и училища. Устройват терор срещу мирните жители“, добави той.

„Ние нямаме морално право да оставяме близките нам хора на палачите. Не може да откликнем на стремежа им сами да определят своя живот. Парламентът на Народна република Донбас, а така също и военно-гражданската администрация на Херсонска и Запорожка области приеха решение за референдум за бъдещето на тези територии. Те се обърнаха към нас с призив за подкрепа. Ние ще направим всичко, за да обезпечим безопасни условия за допитването до народа“, уверява Путин.

"За защитата на нашата родина, нейният суверенитет и териториална цялост, за обезпечение на безопасността на нашият народ и на хората от освободените територии, считам за нужно да подкрепя предложението на Министерството на отбраната и на Генералният щаб за въвеждане на частична мобилизация", добави той. 

Вчера Държавната дума на Русия, долната камара на парламента, прие закон, който включва в руския наказателен кодекс понятията "мобилизация", "военно положение", "военно време", а също така наказания за дезертьорство и доброволно предаване в плен.

 




Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
126
Коментара по темата
126.
ХХ
23.09.2022 21:00:27
0
1
До 111

Ако не можеш да вденеш какво показва фактът, че: "Иди в Швеция примерно да видиш колко човека има по кафетата в вторник да кажем" - какво да кажем за теб какъв си?
125.
Накратко
23.09.2022 17:26:26
2
3
ще има посрещане с Хаймарс и после ... Нас не догонять :)
124.
глок и мента
23.09.2022 16:11:20
1
5
Ейй,к'во става в руZиа за една нова лада,кило брашно и гречка :
От руския Туитър.
- Татко, не искам да ходя да воювам.
- Аз пък не искам да ходя пеша. Заминавай!
123.
До 121
23.09.2022 15:54:35
2
2
Веднага давам линк, олигофренче малко:

https://www.newsweek.com/college-backtracks-banning-teaching-dostoevsky-russian-1684080

Войната не започна, защото някой е спрял да изучава Достоевски., а точно обратното - след като започна войната, някои пещерни русофоби решиха, че няма да го изучават само защото е руснак. Разбира си, че в крайна сметка всеки има право да изучава който си поиска. Ах ти колко си прооооост, една обикновена логика не може да следва мозъчето ти...
122.
Да
23.09.2022 15:18:49
2
4
Чака те съдбата на Чаушеску, Володя...И не стой много близо до отворени прозорци.
121.
Руснак до 119
23.09.2022 09:14:33
2
4
Покажи ми един университет където са спряли изучаването на Достоевски? И се обоснови, че наистина е спряло, покажи линк или заповед някаква, че се забранява Достоевски. Защото аз ще ти кажа, че няма такива! Това дето го бълват соловьов и скабеева по 24 часа и вие като последните кауни го приемате за истина!

Но дори и да са спряли да изучават Достоевски, това повод за война ли е ве, мудило? Искат, изучават го, не искат не го изучават! Не е написано в конституцията на Русия, че който не изучава Достоевски трябва да се напада ве, чмо!
120.
До 119
23.09.2022 09:03:54
5
2
Как каква връзка има, ти малоумен ли си, четеш ли новини? Знаеш ли в колко университета в Европа спряха изучаването на Достоевски само защото е руснак? Започнаха да говорят за това как Толстой и Достоевски нищо не са дали на световната литература, а просто са превели западните писатели. Естествено до тези прозрения лицемерните западнячета стигнаха едва след началото на войната.
119.
Руснак до 118
23.09.2022 08:18:03
2
5
Тъпo парчe си ти, глупaвo. То и в България се наляха милиарди долари, дай и нас да нападат тогава? И каква връзка има руската култура с войната в Украйна ве, жополиз?
118.
Кой крив, кой прав!
22.09.2022 23:33:48
13
4
Абе каквото и да си говорим ако ги нямаше хамериканците сега нямаше да има война и руснаци и украинци щеха да си живеят спокойно. От 10 години се наливат милиарди долари в Украйна само и само да се предизвика тази война. Сега никой няма да отстъпи защото залога е много голям. Но руснаците имат повече да губят защото не само държавата но и културата им е пред разпад в момента. Ако бях на тях щях да се бия до край каквото и да коства. Така че Путин не блъфира.
Свободата Санчо, е по важна от слама!!!
117.
Диктатора
22.09.2022 21:58:57
3
11
Тоя е по зле от Ким Чен. Очаквам да затвори границите никой да не напуска и всички на смърт ,защото е болен мозък! На път е да превърне Русия в Северна Корея. Да дават по първа програма само него и да обеснява как запада напада Русия и те трябва да защитят родината!!!
116.
Ментаков
22.09.2022 18:50:49
3
10
Т'ва руснаците са еБати хората. Как се правят,че не разбират,че ги лъжат и се залъгват един друг,па лъжат и нас. К'во порно,к'ви пет лева,ве 109 !? Тоя тяхния Гном на осми март обеща на руските жени,че няма да мобилизира никой ! По жалко подобие на минидиктаторче никъде няма.И да,винаги съм го казвал-който много се кефи на мАсква-сега е момента.
Ще го обясня така : Хиляди жертват няколко години от живота си във Френския Легион-за привилегията да живеят в Европа. Тука само за няколко месеца - Масква ше ви даде паспорт за земния православен рай ! Какво чакате ?
115.
Рамирееееез
22.09.2022 14:20:09
1
2
Недей посяга на порното, келеш!
114.
До 109
22.09.2022 13:45:27
1
5
като си тъп и прост много ясно че ще си беден. Кай те кара да теглиш кредити за да имаш нов телефон или бмв на 30 години? 12 годишните облечени като проститутки? Я погледни рускините как са облечени и дали те не са най основните в тоя бизнес? "Убийци и криминални лица с по 20" ма туй в росия не е така нали? И те там децата изобщо нямат достъп до порно?
113.
Бай Най
22.09.2022 12:43:01
6
14
Русия - най-големият тумор на света в 21-ви век. Подкрепят ги само необразовани хора, безпереспективни хора, хора който се чудят как и от къде да изкарат 20лв, за да се наядат напоят, хора без цел и без посока в живота, хора, които след като умрат 3 дни по-късно само майка им ще им ходи на гроба, ако е жива горката.
112.
До Рамирчо.
22.09.2022 11:45:06
2
13
Ши ма извиняваш, ма демокрацията и свободата на избор не са ви виновни за ниският ви морал и липсата ви на способности и квалификации. Свободата е отговорност. Щом лично смятате, че някакви деспоти и диктатори тиртип източен, са ви нужни, да ви вардят да не правите глупости, много ви моля нас нормалните хора не ни намесвайте в това.
111.
Rando до Ramirezz
22.09.2022 11:31:37
3
15
Братчед,това нещо дето го описваш в Германия,Холандия,Англия,Австрия,Норвегия,Дания,Швеция и т.н. го няма е мой

Там задника си го снимат само 5-10% от неадекватните момичета,в БГ 95% от "жените" са си постнали Г*ЗА да го види всеки който си пожелае от цял свят

Кредити безразборно теглите само вие неадекватните,да може да ходите по почивки и да си купувате бракувани таралясници,вместо да си вземете нова шкода например (защото била джендърска)

2ма човека с заплата по 1500 лева са 3к на месец,разходите за ток,вода,интернет и т.н. са 300 лева на месец (най-много) освен ако не си неадекватен,храната ти е 500-600 лева на месец,това са 900 лева от 3 хиляди,ако имате къде да живеете,ако не добавяш още 500 лева,остават ви 1500 лева в семейството,ако имате дете това означава,че спокойно може да имате 1000 лева месечно за лични разходи и 500 за детето (даже 500 за дете са много)

Но масово в БГ всеки иска да кара БМВ,било то на 30 години,всеки иска да иде лятото да се пече в Гърция,само че това са цели които един средно заможен човек би имал,масово тука е пълно с олигофрени с по 1200 лева заплата и 2 кредита,за какво имат кредити,ми заради машинки,да се прави на велик по чалготеки и да ходи на почивки лятото

Нормално е мой,това е манталитета на простия народ ТУКА,но не и в ЕС като цяло

Иди в Швеция примерно да видиш колко човека има по кафетата в вторник да кажем и ела тука и виж колко човека има в ВСЯКО ЕДНО КАФЕ,когато и да е

Това,че жените в БГ са коври (с много малки изключения) а мъжете се изживяват като мутри и гангстери,не е проблем на ЕС,като цяло тука си беше такова и преди да влезем в ЕС

И ако не можеш да осъзнаеш това,то значи си тотален идиот
110.
ДА....АМА НЕ
22.09.2022 05:53:38
4
8
do ramirezz 122
Мат,риала е кофти друже....мат,риала....
Не ти виновна демокрацията........
Щото Ганьо като е навънка се ослушва като мишка в трици и спазва законите и правилата със запетайките,( особено шофьорите ) зер ако сбърка ще го гази мечка,ама у бегето. е.....,,ти ли че ми кажеш на мене,,...и ,,знайш ли кой съм аз,,.....и прави кот си иска......
Е затова сме на тоя хал........
И у Запада има демокрация,ама къде са ТЕ...къде сме ние....????
109.
Ramirezz
22.09.2022 03:10:06
11
9
Да живее еврогей-демокрацията. 3% богати и 97% умират от глад като кучета. Всеки втори с по два кредита и бърз кредит. 12 годишните облечени като проститутки. Възрастните хора ги изхвърлят от имотите им и ги бият като боксови круши. Бият лекари в болниците. Малолетни безпарични дечица лапат на богати чичковци и заможни дядовци. Куцо, дърто, кьораво и сакато е в социалните мрежи и се снимат кой надупен, кой наведен, кой с разтворени бузи и се пращат снимки и клипове на поразия. Убийци и криминални лица с по 20 регистрации се разхождат свободно сред хората. Педали, педофили, наркомани, сутеньори, пласьори, крадци, измамници, психари и всякакви жалки и долни отрепки. Дори в църквите и манастирите има тотален разврат. Всяко малолетно дете има свободен достъп до порно сайт, има достъп до алкохол, цигари, наркотици!
Да живее демокрацията!
108.
A
22.09.2022 01:06:51
2
3
Оправете си сайта, поства по 20 коментара наведнъж...
107.
A
22.09.2022 01:01:21
4
11
Единствения , които унищожава Русия е Путин и фашисткото му обкръжение.Техните синове и дъщери си стоят в омразния запад, а децата на нормалните руснаци отиват на заколение...
106.
Писмо до бай Лахут Драгоев
21.09.2022 22:55:04
7
12
Кви речи,кви тренировки бе промазан от мухъл мозък!
Та ебам и изтрещялата дъртуха!
Хиляди хора се избиха заради егото на един психопат обкръжен и лъган от свитата си некадърни и корумпирани лакеи-лешояди.
И те ще са първите,които ще се изпикаят на гроба му!
Така е било и така ще бъде!......и при Сталин беше същото,и при Брежнев,Черненко,Андропов и сие.
Руска душа....всеобхватна....прекръстваш се пред портрета му,след това се обръщаш и се изпикаваш на гроба му!!!
105.
Нещо не ми се връзва
21.09.2022 22:03:46
6
9
Абе нещо не ми се връзва-тоя човек такива неадекватни неща говори! Или много го лъжат от обкръжението му или нещо мозъкът му не е наред!!!! Баба ми беше така неадекватна, някакви несвързани неща говореше и вършеше към края си
104.
бай Драгой
21.09.2022 21:55:58
13
12
Здравейте от бай Ви Драгой. Мисля, че не разбрахте нищо от речта на Путин излъчтна в оргинал на руски. С две думи Специалната военна операция (тренировката) свърши. И от тук нататък обявяват реална Война на Украйна. Лошо за Украинците, никаква милост не ги чака. Бог да им на помощ.
103.
ХХ
21.09.2022 21:27:50
10
5
Ще гласувам за Киро да прати клавиатурните мишки да мрът за интересите на САЩ. След изчистването от тези пара'зити, България ще тръгне нагоре!
102.
somuj
21.09.2022 19:54:43
9
17
Това е втората армия в Украйна. Смятайте ако я хване натовска армия. Нито мобилизация ще я спаси, нито старите им уазки. Гответе се! русия се разпада и скоро ще видите какво означава бежанска вълна!
101.
до кубинеца
21.09.2022 18:52:56
2
4
Би било много смешно, ако не беше много тъжно.
100.
Кубинец.
21.09.2022 18:39:43
5
11
Мобилизацият на теория :

Героизъм и безстрашна борба срещу фашисткият запад и нацистка Украйна.

Мобилизацията на практика:

https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aREwqdj_460svav1.mp4

(линк към видео)
99.
Ким Чен Ун
21.09.2022 17:37:35
6
10
Ако не им достигат хора на рашъните да им пращам малко от мойте амуджи,пък мога да се обадя и на нашто общо аверче-президента на Мианмар барем прати някой и друт абориген от неговите, калабълък да става.Ко не мой да събере хора поне да прати 4-5 слона да дърпат закъсалите танкове,пак файда.
98.
.
21.09.2022 17:33:43
1
3
https://russoldat.info/russkie-soldaty-likvidirovany/
97.
.
21.09.2022 17:30:33
1
4
https://russoldat.info/robota-vsu/
96.
Анекдот
21.09.2022 17:00:10
8
20
''Ама другарю Путин, защо са ни нужни още 300 000 войници?''

''Защото печелим.''
95.
elena
21.09.2022 16:17:26
8
5
Споко комуножидовско Сатанистката своллачь ви готви и вас ЗА ПУШЕЧНО МЕСО в БЪЛГАРИЯ .Мобилизират се само и единственно отслужили и имащи предишна военна подготовка. т.е ходили в казарма.Не се мобилизират млади ученици студенти или срочно служещи в момента. т.Е ЦЕЛТА Е ДА СЕ УНИЩОЖИ ТОТАЛНО ЗАЛЕЖАЛОТО БЕЗПОЛЕЗНО И ОСТАРЯЛО МЕСО ЧРЕЗ КЛЪСТЪРНИ АМУНИЦИИ , ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ и термобарични бомби. OЧАКВАЙТЕ СКОРО И СВОЯТА ПОВИКВАТЕЛНА.
94.
do 83
21.09.2022 16:00:17
6
8
Ei cezare maika ti da eba prosta ruska podloga otivai da lapash na putq
93.
Naruto
21.09.2022 15:53:21
13
16
Хайде гнидата путинова е на път да ритне камбаната. Никой не го уважава тоя жалкар комплексиран. Така и не разбра, че не може да се мери със ВЕЛИКИТЕ САЩ!
92.
SS
21.09.2022 15:52:32
13
24
Малоумниците русофилски и троловете хващайте пътя към любимата ви Кочина, няма балъци за фронта!!! Родина мать зовет! Айде марш чемодан, вокзал и към Кочината!!! Без да се ослушвате убитаци скапани, и да вземете Копейкин с вас нататъка, заедно с Болен и оня другия от Болгарскии Восток Янев...
91.
Въпрос към русопоклонниците
21.09.2022 15:43:29
11
33
които твърдят че тука имало някакви еврогейове и кравари които ревяли.

Къде са? Аз като гледам тука хората само се присмиват на Путин, и съжаляват руския народ.

Виж обаче има 4-5 коментара от жалки русоблюдолизничета, които наистина си реват, и ръсят пропагандистки опорки, оправдания и заплахи. Един от вашите даже искаше Путин да изпепели България с атомни бомби. Той добре щял да бъде, имал място някъде под земята където щял да се крие за 6 месеца и после селфита с изпепелените си сънародници щял да си прави. мхм
90.
До 89
21.09.2022 15:34:27
5
12
Айде моля ти се. Такива генерали пишещи от столчето пред компютъра или от телефончето много сме ги чели тука. Вчера се върна от мисия в някоя гореща точка, днеска ни даваш акъл тука в тая жълтинка, що е то да си мъж и що е то да си войн. Най-мъжкото ти постижение в живота ще е че на времето са те замъкнали към казармата, ако въобще дори си бил, и то там само си губил времето на хората там. Амеба.
89.
До 82 Гошето
21.09.2022 15:05:35
15
6
Може още да не ходиш, но си си скрит педер**т. Поне по разсъжденията ти си личи това. Естественно може да ме опровергаеш, ако покажеш доказателства, че се биеш на страната на Украйна или поне си участвал в някоя от последните конфликтни точки създадени от краварите? Имаш късмет, че наистина не си бил в казармата. Съвременният свят има нужда и от такива мекотели като теб, които да поддържат извратените им ценности.
88.
Каква стана тя
21.09.2022 14:58:33
9
24
сега, на фронта измират и ще продължават да измират внуците на тези които поробиха Източна Европа, в това число и България. Избиха цвета на нацията и наложиха червен терор за десетилетия.
Ето ви нагледен пример как работи Историята, а вие ако искате му казвайте Бог.
87.
До 78
21.09.2022 14:24:47
4
11
Не е луд, тъп е
И невеж
86.
Сийка
21.09.2022 14:20:36
27
16
Това искаше това изкуфяло старче в Америка.Даваше оръжие на укрите и смяташе, че ще се измъкне чист и ще гледа сеир.Сега брат Путин ще им види сметкаат и ще отмъсти за хилядите убити украинци от своите фашаги, които искат това да препишат на руснаците.
85.
Do 61.
21.09.2022 14:20:35
8
5
Американците спасиха Париж да няма булевард Ла набережная.
84.
Daaaa
21.09.2022 14:11:33
21
9
Най-долната утайка, тинята, калта на обществото, циври, като порнат гъз след гейпарад, че укроговната са изринати от Харков!
Всички педита, имащи се за АйТи специалисти, а всъщност са миячи на чинии и на насрани гъзове на запад, да спрат да гонят българите от България и да издухат мазно, мазно, както го правят по демократските си сбирки- дъртия ми кларинет!
83.
6matarok
21.09.2022 14:09:47
12
5
do Гошо от Почивка, ne samo hodi6 po gei paradi ami nosi6 24/7 edin analen raz6iritel 6toto kato otidete v amerikanskoto posolstvo edin ogromen negar va ebe kato jivotni , amerikanski cennosti pedal nasran , da sera na maika ti na groba
82.
Гошо от Почивка до 79
21.09.2022 14:03:09
13
14
Аз по педалски паради не ходя и не ги и мисля. Ама явно ти, наакана чичка, педалските паради постоянно са ти в тиквата и ги сънуваш. Сигурно си хапвал бахура у казармътъ и бленуваш младите си години, когато мангалите си ти пръскали панаира. Сега е възможността да отидеш у Украйна на фронта, хем ще се биеш за славна Россия, хем росските войничета ше те правят щастлив, хахахахахахахаха.
81.
6matarok
21.09.2022 14:01:23
15
5
kato zahvar4at raketite i soroskite trolove 6te umrat, tova topli du6ata mi , dano po skoro stane i Putin da izstrelq raketite po imperiqta na zloto, teroristi4niq zapaden svqt koito ot vekove kolonizira i krade resursite na celi narodi i provejda genocid
80.
до 26
21.09.2022 13:58:10
6
5
Ти така ли я доказваш, като участваш активно по гей паради? Ама едва ли си бил в Сърбия и Турция, че там не са като в Дания и Белгия например.
79.
до 72 Гошето
21.09.2022 13:51:06
10
10
Скоро няма ли да има нов гей парад, за да участваш и да не ръсиш тука глупости?
78.
До 77
21.09.2022 13:32:26
20
23
Плужек, аз имам чувството че страдаш от някакво заболяване.

Ама тъй де, да кажем че войната не я започна Русия. Започнаха я така наречените малки зелени човечета, с не маркираните военни униформи. Говорещи на чист руски, въоръжени с руски техники и оръжия на практика чисто нови от руските фабрики. Изведнъж няколко хиляди от тия юнаци се появиха случайно в източна Украйна да се бият заедно със про-руските сепаратисти. Истинска мистерия е от къде бяха дошли, и как и защо се озоваха там.
77.
До 41
21.09.2022 13:19:39
36
25
Охлюв, Русия не започна войната, тя се опитва да я спре. Имам чувството, че под тази новина сте се изсипали цялото гей-общество да пишете коментари и да си защитавате джендърите на Запад.
76.
Гаварит Масква
21.09.2022 13:16:06
8
19
Могилизацията върви по план.
За всеки случай затваряме държавните граници.
75.
Бахахахахахахаха
21.09.2022 13:01:27
8
29
Еднопосочните полети от Русия към други части на света се разпродадоха за минути след обявената от президента Владимир Путин мобилизация.
74.
.
21.09.2022 12:48:16
4
3
https://russoldat.info/totalnoe-istreblenie-rossijskih-okkupantov/
73.
Га га га га
21.09.2022 12:45:32
13
6
И след 6 месеца се показваш на повърхността и само процъвтяваща Русия, никой друг.
72.
Гошо от Почивка
21.09.2022 12:43:30
33
26
Айде всички дебели чички и пенсии русофили, които се гордеят че били ходили в казарма, на фронта! Майка ви Россия ви зове, да мрете с наакани гащи. И без това сте бреме за Бг, ходете русофили чички и пенсии да попълвате затъналата российска армия.
71.
ПС
21.09.2022 12:42:34
6
12
мога да те настаня ако искаш под земята и за повече време от 6, добре да си почиваш там. имам една нива, ще ти хареса местенцето. :)
70.
хахаха
21.09.2022 12:39:34
9
18
69 - това е то, русосифилистик, БОЛЕН МОЗЪК

иска путко да му изпепели с ядрени ракети собствената родина, щото не го кефи нещо как се развива войната.

абе я ми кажи адрес или нещо, искам да дойда, така де, да си поговорим само.
69.
Do 65
21.09.2022 12:34:47
34
12
Кажи бе Кирчо Петково тилвениче.

Руснаците са с право да трепят Укритие и да чакат един НАТОВСКИ КРАК КАТО НА ЗАКОВ-ПРОСТИТУТКАТА ДА ДТЪПЕ НА УКРАИНДКА ЗЕМЯ И ДА ИЗПЕПЕЛЯТ ВСИЧКО ЖИВО В АМЕРИКА И ЕВРОПАТА.

СИЛНО ГО ЖЕЛАЯ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ И В БГ-ТО.
АЗ СЪМ СИ НАМЕРИЛ МЯСТО ПРИ ЯДРЕНА АТАКА 6 месеца под земята добре ще ми дойде 24-чадовата почивка

Искам Кирчо Петко и партньорката му Асен -сливатабда бъдат горени на клада!

С кеф ще си правя селфита с овъглените им Американо-Канадски останки от сатанистите им телца!
68.
богат руснак
21.09.2022 12:33:53
6
17
И бегам към Финландия бате
67.
Владимир Владимирович Путковски
21.09.2022 12:31:07
11
25
Дарагие друзья!
Нашата спейшъл операция върви както винаги по план.
Сега минаваме през втората фаза на операцията,която сме я кръстили "спейшъл мобилизация" и като преминем през нея навлизаме в третата си решителна фаза,която сме кръстили "специална капитулация".
Отговорно заявявам,че след като преминем през всички фази на операцията и след постигане на всичките ни цели категорично ще стигнем до мечтаната и бленувана от всички нас -"специална руска деградация"по путкински.
Благодаря за вниманието!
Сега бързам щот съм специален гост на тържеството по изпращане на фронта на децата на Песков,Медведев, Митрофанова,Лавров,Шойгу,Мойгу и цялата ястребна сволоч около мен.
66.
Интересно
21.09.2022 12:26:04
8
14
дали ще ги изпращат направо в чували на фронта?
65.
Мърша руска
21.09.2022 12:17:47
16
16
Скоро и ти ще приключиш мърша руска!
64.
Лоцман
21.09.2022 12:13:02
13
22
Щом трябва запасняци да поправят неудачите на т.нар. "професионална" и "най-модерна" армия, то трагедията и отчаянието явно са пълни.... Като гледам какво представляват руските професионални войници и модерната им техника, не мога да си представя каква жалка картинка ще са запасняците...
63.
bad boys bad boys
21.09.2022 12:12:57
11
20
Въпрос към деспотът с фамилно име посветено на женския полов орган:

Това пристъп на маниакална шизофрения ли е, или най-обикновено рашистко безочие?
62.
Лошо
21.09.2022 12:06:47
5
22
Военната операция се превърна във война! Преди около 6 години работих с руснаци, които може би сега ще са около 35 годишни. Бяха доста надъхани по отношение на национализъм, постоянно ми говориха ,че на нас българите най-голямата грешка е ,че сме влезли в ЕС. Нищо хубаво няма да излезе от това разделение и тази война .
61.
до нострадамус
21.09.2022 12:03:32
14
30
Ако не бяха американцита да им наливат на практика неограничени ресурси и оръжия Нацистка Германия щеше да унищожи СССР, а Япония щеше на унищожи и превземе по-голямата част от Китай.

Руснаците и Китайците да си поприпомнят историята си от ВСВ, па да целуват рака на чичо им Сам. Че ако не беше той, щяха да си останат точно там - в историята.
60.
Abc
21.09.2022 11:57:34
14
18
Войната е безмислена , след свалянето на диктатора след време дори Русия ще се присъедини към ЕС. Света върви към обединение . Жалко, че ще измрат толкова невинни хора , за да се задържи още малко време едно джудже на власт.
59.
Scrooge McDuck
21.09.2022 11:47:51
3
3
Johnny Ringo: "the fight's not with you Holliday"

Doc Holliday: "I beg to differ sir"

Johnny Ringo: "Well I was just fooling about"

Doc Holliday: "I wasn't"

"say WHEN"
58.
Частична мобилизация
21.09.2022 11:47:02
11
12
Типично по руско команъзки нещо като малко брвменна и малко педераст като ботокс путьо
57.
До 52
21.09.2022 11:46:06
7
10
Гей парад , военен парад, каква е разликата..? Все ненужна комплексарщина.. за да могат ниско-интелигенти хорица да се пенят от кеф...
56.
Втори ФАКТ!
21.09.2022 11:45:52
27
14
Руските войски бият укроговедата, като магаре на чужди снопи, а натовската гей дружина гледа отстрани и джафка ли джафка по медиите БУХАХАХАХАХАХ!
55.
Хахахаа!
21.09.2022 11:45:22
9
26
Искали да ги унищожат. Щом от Киев за 2-3 днк и "намаме загуби, операцията върви по план", стигнахте до мобилизация и ревеш като бабичка, че Запада иска да ви унищожи, значи положението е "с вдигнати крака".
Нравится не нравится, терпи кремлевская бабуля!
Стига рива, няма да въ унищожът, само ще ви дарят с любов и максимум след 9 месеца, ще родите(както винаги в историята), нещо бедно, деградирало, пияно и живеещо в нищета и хаос, управлявано за пореден път от чекисти, крадци и унищожители на собствения си народ.
След 50 години, като се повъзстановите, валшивото ви имперско самочуствие-шапкизакидателство, евентуално, ще ви подтикне за пореден път да се самоунищожите и така ще минат още няколко века на отрицателен подбор сред "бидло" масата, каквато винаги е населявала тази територия
54.
до 51
21.09.2022 11:43:31
7
23
Да бе! Верно! За какво им е да мобилизират който и да е от Русия, като контранастъплението на украинците и успехите им в тази операция бяха само пропаганда? Някой ще ме осведоми ли??
53.
@48 Хахахах
21.09.2022 11:40:36
16
5
Гейпарадски мечтииии, само те ви останаха БУХАХХАХАХАХАХАХ
52.
Факт
21.09.2022 11:39:40
13
19
Редовната, уж обучена, руска армия с все пак някакво съвременно въоръжение се осра и прегрупира, а сега запасняци с десет дена обучение ще спасяват положението? Със съветско оръжие срещу западно?
Уж украинското контранастъпление беше провал, фейк, десетки хиляди загинали укронацисти, а днес военна мобилизацийка в Русия.
51.
Супер
21.09.2022 11:39:35
17
25
Супер , време е НАТО да го ошамари тоя бляд , много бой ще ядете руски блядове . Всичко путинисти в България да се мажат с вазелин защото ги почваме .
50.
до 45
21.09.2022 11:39:00
8
16
Има много видеа в които и цивилни и военни в Донецк и в Луганск обясняват в прав текст, че са изпозлвани често като пушечно месо, и мъжете на възраст понякога са отвличани и принудени да се бият от ''спасителите си''


Да това е така. Дори тук във флагман бяха написали статия (да не повярваш) за недоволството на сепаратистите от тактическият подход и отношението към тях на руснаците. Но едва ли ще гласуват против. Този референдум така или иначе е пълен фалш и пародия на това което би трябвало да е. Много ясно че руските ултра-нацита в Луганск и в Донецк ще излязат ''прави'', след като прокудиха или избиха всички в тези области които биха гласува ПРОТИВ това което те искат.
49.
Хахаха
21.09.2022 11:37:24
11
26
Само да не стане така мобилизираните вместо към украйна да тръгнат към кремъл...
48.
az
21.09.2022 11:32:54
39
12
СЛАВА РОССИИ
47.
До 42
21.09.2022 11:32:37
10
3
Пълен првал, експлозии във Москва от индетифицирани ракети
46.
До ХХI
21.09.2022 11:30:49
10
17
Вече се видя кой как помага. Едните с високо технологични оръжия и добре обучени специалисти, което очевидно е достатъчно. Другите изпращат някакви пъпчивци и брадати джихадисти да измират за тоа дето духа, па барабар и местните от Донецк и Луганск ползват за пушечно месо.

Мнооооооого ще се смея и на Русия и на тия като тебе, ако жителите на донецк и луганск се осъзнаят и гласуват против присъединяването на областите към РФ. И да ти кажа това не е някакъв блъф, аз празни приказки не говоря. Има много видеа в които и цивилни и военни в Донецк и в Луганск обясняват в прав текст, че са изпозлвани често като пушечно месо, и мъжете на възраст понякога са отвличани и принудени да се бият от ''спасителите си''.
45.
Някой
21.09.2022 11:28:22
12
21
Основно обвинявам руското тъпо население, което толкова години се облъчи от путинската пропаганда и продължава сляпо да вярва и подкрепя този абсурд.
44.
Do 42.
21.09.2022 11:25:45
17
7
Провал, провал, колко да е провал?
"Силна експлозия в Киев и неидентифициран обект в небето".
43.
Слава Болгарии
21.09.2022 11:19:12
12
37
Тази мобилизация означава само едно, пълен провал на така наречената операция. Дано сега вече блядовете се усетят и се вдигнат на бунт срещу този джобен диктатор.
42.
:-)
21.09.2022 11:16:24
23
10
Русия иска източна Украйна. Полша иска западна Украйна. Германия иска източна Полша. Ха сега де. Ние какво ще поискаме? А пък Турция ако си поиска изконните територии, принадлежащи и 500г.?
41.
До 37
21.09.2022 11:15:22
14
23
Евро-гейтаци може да са били баща ти и дядо ти по тъмно, момченце. Нищо от това което написа не е така. Н И Щ О Кви интереси, оръфленяк с оръфленяка ти . Кажи ми какви са им интересите на руснаците в украйна? Света не се върти около никой, ама това означава че не се върти и около Русия или около Путков. Ясно ли ти е лигльо? ''Уважителните'' причини на Русия за тая война, да ги събираш, една ампула не можеш да напълниш с тях до половината.
40.
DB7
21.09.2022 11:08:22
4
20
НАЧАЛО РАЗПАД
39.
Ти да видиш! Майко, не вярвам!
21.09.2022 11:06:44
7
33
Значи да разбирам че не са руснаците в Украйна, ми че има войски на ''запада'' в Русия и путинската армия героично се сражава за да бранят родината. Друго не искат те! Искат само да пазят отечеството! Ах, какви герои, та направо светци!

Ей тоя ми напомня като бях ученик, в един от класовете на по-големите с е година имаше Христо. Много обичаше да мачка тормози и унижава, и момчета и момичета. Едър беше и много силен за годините си, да го..... . Разбира се той никога не беше виновен и никога не започваше той. Все някой нещо бил казвал за него, все му бил откраднал нещо. Всички си патихме от него многократно. Един ден обаче се събрахме една тумба 15-тина лапета и така го смелихме от бой че до ден днешен го виждам от време на време, сам си върви по улицата и се стряска сам ей така от нищо, някакви тикове, или нещо не знам. хахахахаха
38.
До 33
21.09.2022 11:02:56
26
12
Евро-гейтак, кое от това, което написах не е така? И едните имат право да си преследват интересите и другите. Светът не се върти само около джендърите на Запад и това скоро ще го разбере целият свят...по трудния начин разбира се.
37.
Хахахах
21.09.2022 10:58:54
29
11
Гейпарадската измет вие, като бито куче в чувал ХАХАХАХАХ
36.
Здравко
21.09.2022 10:56:59
4
26
Крадеца вика- Дръжте крадеца!
35.
До Носострос
21.09.2022 10:53:06
6
26
А бе еделвайс, ти още ли рецитираш тия че някой много иска да превзема и унищожава Русия? От къв зор им е, на който и да е? От гордост, злоба или желание за мъст? Това да не са ти руснаци......
34.
до 25
21.09.2022 10:49:50
10
36
украинците 8 години отбраняват държавата си от саботажът и политическата и военна дестабилизация които им нанесоха от Русия. ама айде за война са се подготвяли. м*йка ти малоумна и темерут...
33.
21.09.2022 10:49:44
6
31
Еб@ха ли ти мамата, джудже тъпо.
32.
хер Флик
21.09.2022 10:46:51
11
46
Злобният бункерен гном от Кремъл иска още кръв, за да запази (макар и за кратко) властта си. Цената за това безсмислие - в родината му - ще я платят хилядите руски мъже и момчета, които ще наторят и без това плодородните земи на Украйна. А също и роднините им.
Горещо се надявам Костя Копейкин, Волгин, Румен Петков, Шаренкова, Николай Малинов и останала измет, на хранилка при руснаците, да си вземе чемаданите и да се изнесе към най - близкия мобилизационен пункт на Руската педерация, все пак става въпрос за защитата на ИСТИНСКАТА им родина...
31.
До 20
21.09.2022 10:46:07
12
34
Другарче, искаш ли да се обзаложим? ;)

Украйна може да се каже че е член на НАТО, неофициално, само мастилото на хартията липсва. Малко чуждестранни бойци има в редиците им, към тях и кореняк руснаци. Естествено към чуждестранният легион. Малко оборудване имат - последен писък на военната техника.

Руското ядрено оръжие и системите им за отбрана от такива, представени дори в най-добрата им светлина са АРХАИЧНИ. Няма място за сравнение между техните и тези в Англия, Франция и САЩ.

Стигне ли се до това, може да се каже че че западна Европа и Сев. Америка на практика ще останат не-засегнати. Единственото което е под въпрос е колко дълбок ще е кратерът в Русия и колко ярко ще свети по тъмно.

Понимаеш?

Накрая да не ревеш и да целуваш стари снимки? Така де, ти вече ревеш. ма тогава съвсем ще звучиш вече като пронизан звяр. Пронизан от към.....ти си знаеш най-добре.
30.
Nostradamus
21.09.2022 10:45:30
43
21
Както Наполеон Бонапарт ( Napoléon Bonaparte ) и
Адолф Хитлер ( Adolf Hitler)
Не успяха да унищожат Русия, но платиха много висока цена!
Така и байдан и урсула Няма да успеят, но каква цена ще платим всички ние,
ще разберем много скоро!
29.
Рублин
21.09.2022 10:45:14
10
37
Путин обяви, че след изборите на 2-ри октомври, на мобилизация подлежат и симпатизантите му в България, които също ще помогнат на Специализираната операция в Украйна, като се бият смело и самоотвержено в името на вожда, който ревностно защитават денонощно в интернет.
Само така Русия ще победи световния империализъм и руските стоки ще залея световния пазар.
28.
Вазраждане = победа!
21.09.2022 10:45:06
7
28
Если россияне не хотят умирать за деньги, пусть умирают за Путина бесплатно.
27.
До 20
21.09.2022 10:40:39
9
29
Във холивудските филми реалността е по-различна те са за забавление, бляд. Стегна ли куфара или още се биеш с клавиатура и мишка, а бляд? А не разбрах, руските блядове и те ли ще бъдат изпепелени или скрапа който наричаш руски ядрени ракети поразява само украинци :-)
26.
Rando
21.09.2022 10:39:50
8
18
Сега е момента всички русофили да докажат любовта си към великата Русия и Путин,дано наистина да са толкова надъхани колкото са по форумите и да тръгнат да пазят традиционните ценности срещу джендърите и наркоманите,давайте пичове от вас зависи,че ако великата Русия падне,всичко ще стане в джендъри и наркомани

Къде къде е по-хубаво всички да са алкохолици и селяндури хаха
25.
XXI
21.09.2022 10:37:59
40
14
Украинците 8 години се готвят за война, искат война и когато стане войната реват, че Путин бил изрод. Ами какъв да е, не е доброволец от "Лекари без граници". На про-западните украинци им помага НАТО на про-руските украинци им помага Русия. Нищо несправедливо не виждам. Само че, сега ще видят как помагат едните и как помагат другите.
24.
?
21.09.2022 10:34:58
9
44
Нали всичко вървеше по план ?
Украинците с десет хаймърса ви направиха за смях ! Великата руска армия...
23.
:_))))))))))))
21.09.2022 10:32:15
10
42
Другарки и другари, хвърляйте клавиатурите, вземете си сбогом с майките си и тръгвайте да браним матушка русия от западния агресор! Нашият велик вожд ни призова.
22.
Бай Пеньо
21.09.2022 10:28:12
17
25
Тук в коментарите е най-доброто място, където епилирани, нежни момченца говорят и дават оценки за военни действия, боеспособност на войски и стратегически похвати!!
Всичките са на възраст, когато преди време щяха са са във казармата, а не да чакат сутрин баба им да им направи мекици!!
Смешно и изключително тъжно е да четеш "анализи" за една мъжка битка, написани от комплексиран, приличащ на стомна пухкавелко!!
21.
Haha
21.09.2022 10:27:09
8
49
Русия се бие от днес на два фронта. На единия с Украйна, а на другия ще си гонят и ловят запасняците, който за по на пряко към казармата ще минават през чужбина.
20.
до 8
21.09.2022 10:26:09
60
19
Другарче, ще ти напомня, че Украйна няма ядрено оръжие, а тези, които имат, няма да го използват срещу Русия, защото няма да искат да последват украинците във вечните ловни полета, понимаеш?! Така че или зеленият нapкoмaн ще капитулира, или Украйна ще бъде унищожена, а САЩ ще гледат отстрани с подвити опашки. А англичаните са на точно 3 стратегически ядрени ракети от руска подводница край бреговете им от дъното на океана...
19.
Обективно
21.09.2022 10:25:48
10
45
Този отчаян човек,Путин, все още не разбира, че вече е загубил... Той е поставил собствената си нация на пътя на мизерията, на пътя на световен парий. Как ще я спаси? Като разпореди мобилизация? От какво иска да защити руската територия? Срещу украинската армия, която се бори за свободата си на собствената си територия? Наистина крайно жалък и лъжлив кагебейски интригант.
18.
после зеленски бил наркоман
21.09.2022 10:21:49
9
49
да е*а ваща мама проста, ваща и на диктатора с вагиналната фамилия..........
17.
Пфф
21.09.2022 10:21:43
10
44
Тия нещастници ще ги пращат с каруци на фронта срещу свети Химарс..майко мила. Много руска кайма ще има по украинските кърища. Гражданската война в Русия им е в кърпа вързана. Този е луд.
16.
До 6
21.09.2022 10:20:33
6
28
Z ентусиастите или са пред заминаване ,или вече в някоя бяла държава от ЕС или САЩ.Ако не те,то родата им е там .Много от тях имат бизнес с ЕС.Май като цяло разбират за какво става въпрос,но промивката е била фатална за мирогледа им.
15.
Путин
21.09.2022 10:19:49
6
34
Забравих да кажа: всичко върви по план.
14.
Хохо
21.09.2022 10:14:44
9
42
Да, и едно джудже завиваше пикото в найлон... Прекалено много шмъркане и ботокс са увредили мозъкът и човечето постоянно живее в параноя и халюцинации.
13.
Скоро по руските телевизии.
21.09.2022 10:13:37
9
35
Няколко часа Лебедово Езеро


:) :) :)
12.
Вазраждане = победа!
21.09.2022 10:12:38
13
46
Частична мобилизация е когато российският войник отива в Украйна цял, а се връща на части.
11.
Га га га га
21.09.2022 10:10:52
12
65
Путин как безочливо лъже! Преди седем месеца нахлу в Украйна, а днес обяснява, че Русия е нападната. Западът го заплашвал с ядрени ракети, а е точно обратното.
Безкрайни цигански лъжи в кремълски вариант.
10.
Ваню Селския
21.09.2022 10:08:52
15
38
В скоро време тези шарените куполки в москвА ще хвръкнат
9.
Хан Курбан
21.09.2022 10:06:09
11
55
Човек, ако го слуша, ще реши, че са ги нападнали!
8.
До мхм
21.09.2022 09:59:01
15
47
Другарче, да ти напомня че не само Русия има ядрени оръжия. :)
7.
Боже, Боже прибери си....
21.09.2022 09:57:30
19
69
''Запада'' се опитва просто да ви разкара от Украйна и да ви набие във фашистките тенекии че е крайно време да ги оставите на мира, защото не сте желани там. Не сте желани и сами си го заслужихте. ''Западът'' просто помага на Украйна да се брани от вас. Не ''Западът'' се опитва да унищожи Русия а вие самите го правите с горделивостта, инатът, злобата и лъжите си! Готови сте да пожертвате всичко, включително и Русия на олтарът на собсвеният ви национализъм, днес граничещ с чист нацизъм. Все някой ви тормози, все някой ви саботира, все някой ви унищожава. Приберете се обратно у дома и никой няма да ви прави нищо. Или продължавайте по същият начин, на собствен риск.
6.
Въй
21.09.2022 09:57:00
15
57
"Как да напусна Русия?" е най-често задавания въпрос в руските интернет търсачки. Сега очаквам всичките Z ентусиасти запасняци възторжено да хукнат към казармите. Или не съвсем.
5.
Късно
21.09.2022 09:55:37
13
33
Мобилизация трябваше да се обяви преди месеци, ако искаха да имат и шанс да постигнат нещо. Сега с огромни загуби и инициативата в украински ръце, могат най-много да закърпят фронта.
4.
Лудница
21.09.2022 09:48:55
21
71
Путлер е тотално изперкал. Гответе се за Трета световна война, казва той на руснаците и света. И я започна. Тежко и горко на човечеството.
3.
мхм
21.09.2022 09:48:54
80
28
особено внимание отдели на това, че ще защитят руските територии, които след референдумите в края на седмицата ще включват Донбас, Херсон и Запорожието, с всички налични военни сили, в това число и с ЯО... Ще има пържени украинци май, заедно със западните им инструктори.
2.
Товарищ путин
21.09.2022 09:46:54
22
121
Това важи и за вашите и на вашата страна привърженици в България нали? Хайде русофилистици, чамодан, вокзал и на фронта :-)))
1.
Божее боже
21.09.2022 09:41:04
23
101
Ей сега ще скочат от масите с водка и сельодка и ще тръгнат на фронта :-)) болен, много болен и сбъркан човек.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори