×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов: ПП счупиха държавата. На 3 октомври ще свалим цените на бензин и дизел


Бойко Борисов: ПП счупиха държавата. На 3 октомври ще свалим цените на бензин и дизел
Това е най-лесната кампания. Защото, когато Корнелия Нинова говори за модела Борисов, ето ви цената на електрическата енергия август 2020 г. - 75 лв. При новия модел е в пъти по-скъпа, каза Борисов
03 Септември 2022, Събота, 14:01 ч.
Автор: Флагман

Те казват, че са млади. Е, колко да е млад комунистическият сатрап Бойко Рашков, коментира Десислава Атанасова

 

"Държавата е буквално счупена. Над 2500 блока в България сме санирали. А те го извадиха от Плана за възстановяване." Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при откриването на кампанията на партията в Разград.

"Това е най-лесната кампания. Защото, когато Корнелия Нинова говори за модела Борисов, ето ви цената на електрическата енергия август 2020 г. - 75 лв. При новия модел е в пъти по-скъпа. Избирайте, бе, хора. Аз повече на избори и на кампания няма да ходя. Въглищата са български и в българските земни недра. Там са си от векове. Миньорите, енергетиците, инженерите са българи. Заплатите им не са скочили. Откъде дойде това повишение? "Козлодуй" работи на макс и токът излиза на 45 лв., а се продава на 1800 лв. Защо изпуснаха това", обвини Бойко Борисов бившите управляващи от "Продължаваме промяната".


"Ето ви поскъпването на хранителните продукти. Кое наложи да ви се вдигне олиото? Колкото искаш слънчоглед има. Токът е наш, земята е наша, селяните са наши, комбайните също. Кое ви вдигна цената? Няма стока да не се е вдигнала, след като нашия модел го няма. На 2 октомври преценявайте. Половината можем да ги свалим", заяви още Борисов.

"Когато числата говорят и посредниците мълчат. Ето ви цените на природния газ - 837% по-скъпа е сега отколкото при нас", добави той и показа графики пред залата със симпатизанти.

"При лошите ГЕРБ дизелът е бил 2,09 лв., ето как расте, а като си тръгнаха Кирил и Асен малко падна, защото са по-малко комисионните. Няма да споря кой е по-добър. Ето народът да си избере. Цените на бензина виждате ли как расте", демонстрира той.

"Какво ще направим, когато се върнем, продължи демонстрацията Борисов. Рафинерията е наша и за руския петрол е извоювана дерогация. Но руският петрол се внася от швейцарска фирма, произвежда се на ишлеме и се изнася в Швейцария. 1/3 от бензина и нафтата остават тук на цена 1,20 лв. по-висока, другите отиват да се продават в Европа. Ако сме в правителството ние още на 3 октомври или рафинерията се съгласява да работи за БЕХ на ишлеме и бензинът пада веднага с лев-лев и двадесет. Вариант 2 е мито от 1 лв. на всеки литър", разясни Борисов плановете на ГЕРБ. От митото ще се връща по лев на зареден литър на всяко зареждане.

"Аз не ви ги обещавам тези неща, аз съм ги правил 12 години. 2009 г. дойдохме в условията на най-голямата криза в света. И удържахме българите да не я усетят. След това ни налетя миграционната криза. Правилно са им казали да не говорят за геополитика, защото говореха срещу турския президент Реджеп Ердоган. И тази геополитика никак не е лесна", каза още Бойко Борисов.

"Когато правихме "Балкански поток" той беше в услуга за всички - Турция, България, Сърбия, Северна Македония. Заради това и президентът Ердоган, когато имаше проблеми идваше във Варна. А аз докарвах президента на ЕК, на ЕС. Правехме общи проекти и се държахме като екип. А те не ги разбират тези работи. Когато отидох в Америка ме посрещаха в

Преди него говори водачката на листата Десислава Атанасова."Ние нямаме нужда от опорки като партията на посредниците "Продължаваме промяната", заяви Атанасова. Според нея изтеклите в социалните мрежи опорни точки за кампанията на ПП са възмутителни и неверни. "Те казват, че са млади. Е, колко да е млад комунистическият сатрап Бойко Рашков. Казват, че са смели. Смели бяха като арестуваха Бойко Борисов и не си даваха сметка за последствията. Само след няколко месеца бяха свалени", заяви тя.

"Определят ни като стари политици. Но ние сме се доказали, че при нас нямаше лекьосани парапети на управление, нямаше "Джемкорп", нямаше кумове и близки приятелски връзки за по 140 евро на час. Нещо, което се случваше тези седем месеца. Били увеличили пенсиите, били направили антикорупционно законодателство. Увеличените пенсии се дължат на гласовете на ГЕРБ, защото с нашите гласове се прие актуализацията на бюджета. Направили градините безплатни. Кои детски градини? Тези, които Бойко Борисов построи", заяви още Атанасова.

"На тези от "Промяната" са им забранили да говорят по няколко теми. И каквото и да ги питат да повтарят едно и също - старите лица в политиката срещу младите и енергичните Бойко Рашков и Николай Събев. Да не говорят за геополитика, пише в опорните им точки. И доставките на газ са геополитика, и Украйна е геополитика, как няма да говорите господа? Кирил и Асен се срещнаха веднъж с президента Руанда, който оцени антикорупционната им политика. Докато предните години тук идваха всички световни лидери", заяви още Десислава Атанасова от трибуната.

"Когато някой казва, че ГЕРБ е в изолация, той не знае какво говори. Как можем да сме изолирани, когато народът е с нас. На 2 октомври първа политическа сила ще сме ние - коалицията ГЕРБ-СДС", заяви пък бившата енергийна министърка Теменужка Петкова.

"За последните 8 месеца гражданите успяха да видят разликата между държавническото управление на ГЕРБ и Бойко Борисов и аматьорското на "Продължаваме промяната". Тези хора ще останат в историята като правителство, което говореше само лъжи и предизвикваше само кризи. Една от най-тежките е в енергетиката. Този сектор пряко касае всеки български гражданин и бизнес и бърка в джоба на всеки. Тези хора обясниха как последните 7 месеца са се учили. Когато поемаш управлението на държавата, нямаш време за учене", заяви още Петкова.

"Те обявиха, че са спрели доставките от "Газпром" и веднага подхисаха с посредници. Така пак получаваме газ от "Газпром", но с 30% по-висока цена. Над 100 млн. лв. ни струва това на месец", добави тя. Петкова обвини ПП, че са виновни за инфлацията, защото не са овладели цените на енергоресурсите.

"Тези хора оставиха България без природен газ. Това се потвърди и от служебното правителство. Оттук нататък след цената да стане непосилна, защото те са купували тези танкери на над 450 лв. на мегаватчас, а обещаваха 4 пъти по-ниска цена", заяви Петкова.

Според нея високата цена на електрическата енергия също е предизвикана от правителството на "Продължаваме промяната". Те нямаше да си мръднат пръста да помогнат на бизнеса, на общините, на болниците. Под наш натиск бе сложен таван на цената в последните дни, добави Петкова. ГЕРБ има антикризисни мерки - увеличени количества природен газ от терминала на "Александруполис", ще има механизъм за компенсиране цената на природния газ, изброи още тя.




Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
59
Коментара по темата
59.
а така
05.09.2022 13:49:37
1
3
цените на бензина ,дизела и на тока- 0,005 % ама ще ги свалим :)
58.
Соц и(де)ология
05.09.2022 10:08:11
2
6
Социология, която не отразява, а манипулира нагласи. Уплашени журналисти, които не смеят да питат Теменужка Петкова къде е пътната карта с Газпром, с която ББ отстъпи съществена част от контрола върху газопреносната ни мрежа, нещо което дори Виденов не направи.
Радев има тази карта, но и той я крие. Избори. Направете ги. Ако това ви харесва непременно гласувайте за ГЕРБ и статуквото. Ако не - гласувайте за реформи и промяна.
57.
Готов си
04.09.2022 13:43:49
2
11
Готов си,Баце. Заебавай я тази политика и хващай към Холивуд.Щели да правят сериал по филма "Аз съм легенда",гласели Уил Смит за главната роля,ама още щом те видят и ще му изстине мястото.От теб по голЕма легенда няма.---p.s.предполагам,че чакъла за Хемус ще го добиваше от космоса -ще натрошаваш метеорити.направо си вЪй ,вЪй, вЪй на квадрат
56.
бай Митко
04.09.2022 10:19:35
3
15
"По силни от хаоса". Да, да така е ГЕРБ начело с БМБ са по силни и бъркат хаоса 12 години и се натискат за още бъркотии. А обещанията им са гола вода - непостижими са. Важен е само и единствено кокала.
55.
Лъжи, лъжи, лъжи..
04.09.2022 10:00:26
11
13
Курнела не лъже колкото тебе бе шизофреник. Хахахахаха..
54.
Въпросче
04.09.2022 01:17:30
5
15
Тикво,има и вариант 3.От рафинерията казват,че при твойте 2 варианта икономически им е неприемливо да работят и просто спират работа - затварят нефтозавода.Тези евтини горива тогава откъде ще ги достави,да не ги внесеш случайно? За сведение -международен шофьор съм в цяла Европа, в момента цените са в рамките на 2 евро +,- центове.Едно ти признавам,научил си най-важното за един политик -ОБЕЩАНИЯТТА са БЕЗПЛАТНИ и никои не ти държи сметка за тях щом вземеш властта.
53.
До 43 Крадливата Промяна
03.09.2022 22:58:35
11
13
Заради изваждането на проекта за язовир „Падеш” край Клисура от Националния план за възстановяване и устойчивост, от Продължаваме промяната застрашиха живота на стотици хора в Карловско.

Заради обилните валежи от сутринта падна мостът на р. Стряма при с. Богдан, а дигата на реката е скъсана на 2 места. Наложи се евакуация на хора. В Плана за възстановяване изготвен от ГЕРБ, язовир „Падеш“ трябваше да бъде изграден между село Розино и Клисура.
52.
Д
03.09.2022 22:21:45
1
11
Добре ,че не прочетох написаното,а директно преминах на коментарите-
И категорично мога да кажа,че затова държавата ни е в това състояние!
51.
Я
03.09.2022 22:15:46
14
16
Тиквата явно се надява на облъчените получовеци дагласуват за него-хахаххахахайаххахайанайайайЙЙКкКйхайайайЙхайхййанНННХХхахахахахайай
50.
Миризливци кирливи
03.09.2022 21:17:54
15
19
На площад "Централен" с мъка се събра народ за два автобуса. А вечно нахиленият Петков зомбираше с изкуствената си усмивка "множеството", незабелязало, че Кирето, дето обещава да промени
България, цяла седмица хич не се сеща да промени първо себе си.
"Продължаваме промяната" ще изхарчи милиони за изборите. Но на великите
скъпоплатени пиари не им ли просветна, че е нелепо вождът им да
кръстосва страната с едни и същи дрехи, с една риза на гърба си?!
Линда е далеч. Ама барем Лена да й тегли две ръце с малко сапун, че съвсем се вмириса Кирливото Кире! От километри се разнася миризма на лук и вкиснало...
49.
Платени Парапети с народни пари
03.09.2022 21:06:16
13
18
В рамките на шест месеца бившият премиер Кирил Петков и финансовият му министър Асен Василев са похарчили сумата от над 400 хиляди лева да полети с правителствените „Еърбъс“ и „Фалкон“.
Скандал с широк обществен отзвук се разгоря през юни 2022 г., когато стана ясно, че Кирил Петков и Лена Бориславова са летели с правителствения самолет от София до Солун, без българският министър-председател да участва в “срещата на върха” за Процеса на сътрудничество в Югоизточна Европа,
Кире, Кире, по-кротко, бе, лошо ще ти стане. Много се емоционираш, силно
се предозираш. Извикай татко ти или Лена, ръката да ти подържат, с нещо
да те успокоят. Кире, много се тепкаш, докато говориш на български език,
бе, ееее. А как си с четенето? Горе-долу, нали?
48.
Бойко Победоносец ни води
03.09.2022 20:57:50
18
14
Не, няма да се оттеглям!
Да го повторя ли три пъти?
Бий Бойко дъртите комунистически сатрапи!
Бий Бойко децата им!
Бий Бойко внуците им еничари!
Камъне и дърве по еничарите,днес по плаката утре по буса със ликовете им ,ако не побегнат скоро и по тях ще има....
47.
Парапет Платен като ВИП кака
03.09.2022 20:44:58
9
15
Неизбежния Николай Караколев изпрати депутатите от управляващите партии "Продължаваме промяната" и "Демократична България" по ироничен начин. Той им подари по един шоколадов бонбон и им пожела да не се връщат повече на постовете си и да не ощетяват българите с огромни цени на всички хранителни стоки и услуги.
46.
Мата Хари
03.09.2022 20:16:33
22
21
Този счупи тъпомера пак
45.
Бай....
03.09.2022 20:01:46
29
15
GERB OVER !!!!!!!
44.
Бий Бойко ППедалите
03.09.2022 19:56:52
20
25
Не им давай да се изправят надрусаните педалчета!
Бой и ебан на меките, променливи китки!
Повтарят лъжите на Киро,Асеня,Лорер, Лена на Миро и Киро, написани им от Капиталската мафия.
43.
мухльото пожарникар
03.09.2022 19:22:16
34
28
Нереза да обува пожарникарските гащи и да ходи да отводнява.
42.
ПП: Искаме бързо да си върнем властта
03.09.2022 19:21:20
5
28
Калина Константинова заяви в ефира на Нова телевизия, че трябва бързо Кирил Петков и компания да си върнат властта, за да продължават да развиват финансовия си статус нагоре. Както знаете, Константинова беше едно обикновено момиче от квартал "Овча купел" преди за влезе във властта, а сега живее в баровските квартали на София и носи скъпи тоалети, отговарящи на стила й на първеню.
41.
Кирил ПЕТКОВ Влиза в затвора?
03.09.2022 19:17:35
10
21
Cигнал срещу Петков в Прокуратурата и малко след това от ДАНС са го извикали на разпит.
Става въпрос за изказването на Петков, в което той приканва всички българи да дарят по една заплата на Украйна за оръжия.
40.
Само Нинова люби Киро и Асеня
03.09.2022 19:06:02
7
21
Костадинов пребива Сорос, Кирил Петков и трансджендъра Емили в предизборно видео!
Самураи изтребват зомбита педали в предизборен клип на ИТН!
39.
без теб
03.09.2022 18:53:55
20
23
ти си най-корумпираният премиер на тази страна някога, изчезни завинаги
38.
Авторът на слогана е чужденец
03.09.2022 18:53:49
8
23
Найо Тицин, Гена Трайкова, известни инфлуенсъри и македонец, работил за "Газпром" ще спасяват Промяната от сексуалните им и политически издънки
Македонец със съмнителни качества и дебел хонорар ръководи щаба на Промяната. От официалния му профил в linkedin.com става ясно, че е работил за "Газпром" в Ниш. Една от основните опорки на ПП в тази кампания е яростното им противопоставяне на руския газов монополист.

Наскоро от ПП "Продължаваме промяната" обявиха, че ще се явят на предстоящия вот под мотото "Да си довършим работата". Това веднага предизвика дълбоко учудване в средите на пиарите. Много от тях го определиха като крайно неподходящо, заради сексуалния подтекст, който съдържа и спецификата на взаимоотношенията между бившия министър-председател Кирил Петков и началничката на кабинета му Лена Бориславова.
37.
364 558лв Киро да чука Лена на Миро
03.09.2022 18:30:35
11
23
С държавна пита, плаща за духане!
При условията на тежки кризи, в най-бедната държава в Европейския съюз, да похарчиш близо половин милион лева, за половин година, за да си позволиш лукса да пътуваш при специални условия – това е чиста проба политически цинизъм и недопустимо разхищаване на публичен ресурс.
В колко случаи – от тези 22 полета за 6 месеца – наистина се е налагало да бъде вдигнат правителственият самолет?!
Призовавам бъдещите депутати, в 48-я парламент да бъде формирана комисия за проверка на всички разходи на бившия премиер Кирил Петков, свързани с използването на Държавния авиационен оператор!
36.
Haha
03.09.2022 18:17:00
22
15
Пак ме загуби не искаме да сваляш цените а да овеличиш заплатите бетер.
35.
До 32 опорките на Лорер
03.09.2022 18:05:31
9
28
България не е учебна газка за корумпирани мекопишковци!
Нали всичко знаеха и обещаваха светло бъдеще променливите педали на мафията!
Видяхме ги, шуро-баджанащина, роднини и приятели на всякакви постове!
България като баница си я поделиха и очаквате да им се радваме, колко са лакоми, крадливи и ебливи!
Свърши тяхната, ама сметката ще се плаща от няколко поколения!
34.
Нагляри
03.09.2022 16:31:04
26
21
Бойко Рашков бил комунистически сатрап?!Амчи именно вашия лъжкондрик венцехвали Тодор Живков и сам се хвали,че още НЕ си е върнал членската карта на БКП-ту!
33.
лелки ГЕРБ
03.09.2022 16:28:43
28
31
Бойче, без гащи сме, помагай!
32.
АБЕ ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ ДА НЕ Е ПАНСИОН ЗА МЪЛЧАЛИВИ
03.09.2022 16:26:09
37
18
ако си имате понятие от работата в държавната администрация, а и не само там ще знаете, че няма такъв вундеркин дето за шест месеца може да се научи и да управлява безгрешно което и да било а камо ли държава. дъртите тарикати сега в един глас ревът и очернят младите ЗАЩОТО НЕЩО МАЙ ИМ ЗАСТРАШИ ПОДРЕДЕНИЯ ЖИВОТЕЦ. МИ ПОГЛЕДНЕТЕ В ЛИСТИТЕ НА ГЕРБ-ТАМ ИМА ЗА 5-6 ТИ ПЪТ ЕДНИ ХОРА ДЕТО ЩЕ ВЛЕЗАТ В ПАРЛАМЕНТА КАТО ДЕПУТАТИ БЕЗ НЯКОЙ ДА ГИ Е ЧУЛ И ВИДЯЛ НЕЩИЧКО ДА НАПРАВЯТ АМА ИНАЧЕ ЯКО СЕ ОБЛАЖАВАТbad
31.
пак лъжкуниш бе
03.09.2022 16:21:04
28
50
Тебе сме те гледали и слушали до повръщане.
30.
Бойко е прав
03.09.2022 16:15:12
27
32
В момента, в който Киро,Асен и Лорер не са на власт, цената на горивата започна да пада!
Далаверите с енергийните и оръжейните "добри търговски практики" на Правителството на Петков са в прокуратурата, а Рашков е в КПКОнПИ, но не като шеф, а като клиент :))))
29.
Чекмеджан асфалт паша
03.09.2022 16:05:03
34
26
Педалите ще ви думкат на 2 октомври,партия "вграждане" и те нямали работа.
28.
Кирил-дебил и Асен-педал
03.09.2022 16:03:10
30
31
За комисионни потрошиха България!
Трябва да си на хранилката на ПП, или напълно надрусан малоумник, за да ти харесва "постигнатото" от промяната за 2 години!
Децата на децата ни ще плащат заграбеното от меринджеите еничари!
https://www.youtube.com/watch?v=LKv3kNM6oSw
27.
Видяхме ги на Кирил дебила
03.09.2022 15:53:50
23
37
ВЪТРЕШНИТЕ ИНСТРУКЦИИ НА ПП! “Кирил Петков и Асен Василев са млади, умни, чисти и смели, но в никакъв случай не споменавайте заветните “121 депутата”
Според стратегията, лидерите Кирил Петков и Асен Василев са млади, умни, чисти, смели и енергични мъже, а успехите на ПП са в това, че са решили проблема с пенсиите, детските градини и “Капитан Андреево”.
Долната пасмина на Прокопи са Партията на Посредниците!
Кирил Петков иска "променена България", не "България на задкулисието".
Да промениш цените с няколко пъти, срещу което да предложиш хора като Настимир, Гела и Рашков... не е промяна, нито премяна, а чиста проба подмяна. Дори измама,
26.
Дон капуто от банкя
03.09.2022 15:50:20
38
45
Най - слабия и корумпиран премиер си изобщо в историята на България. Даже Иван Костов вече ми се струва не чак толкова противен колкото теб.
25.
Герп умре
03.09.2022 15:48:34
40
41
Марш в пангото ве урод
24.
Глас народен
03.09.2022 15:38:42
20
31
Флагман, що за оценяване на коментарите? Чукам -- и автомат + подскача с два пункта. Разбирам че искате да манипулирате коментарите но това само ще ви направи смешни в очите на четящите. Не случайно ви наричат че сте поръчкова медия.
23.
чача
03.09.2022 15:31:07
27
52
Как ще свали цените,като цял свят се вдигат цените и инфлация .Стига сте лъгали бедният народ-крадци!
22.
Аааа
03.09.2022 15:30:15
44
37
Майтапчия сър.......
21.
az
03.09.2022 15:29:27
30
47
Бахти нахалния толуп, няма отърване от тоя наглец.
20.
WIND
03.09.2022 15:23:21
24
13
TOIA INDIVID DA PRAVI KATO VIATARA .
19.
до 17
03.09.2022 15:18:48
27
31
Това което си написал го кажи на руския фюрер. Те и украинците си живееха спокойно ( как само ревете че били много богати и не трябвало да им се помага), докато лудия нацист не реши че трябва да ги освобождава.
18.
Б
03.09.2022 15:18:01
24
33
Флагман,след БКП човека неможе коментари ,а след Държавника Борисов може.За да може хейтъра ,комунистическо унуче да поставя минуси и да плюе по този истински българин.Хвала.
17.
Стига сте го плюли, Бойко, неблагодарници
03.09.2022 15:14:30
61
41
по негово време си живеехме много по-спокойно, а не като сега!
Или сте платени драскачи на четерите п.ки!
16.
TY35679
03.09.2022 15:06:55
52
56
Съжалявам, след тези приказки на един тотално загубил представа с действителноста политик, просто да гласуваш за неговата партия е престъпленние. Че той има българите за маймуните в клетка на които като им покажеш връзка банани и ще се изпотрепят вътре от радост. За него няма война, световна рецесия, инфлация, затруднени доставки, прекъснати търговски пътища, спрени тръбопроводи с газ и нефт, избити хиляди хора, затворени гараници, милиони бежанци към Европоа от Украйна, Азия , Африка. Не за него има само едни млади хора които са предизвикали криза в цветъща България. Счупили му любимата корупционна държава и сега той юял да се върне и всичкио да оправи. Абе заюо не го пратим тоя в ООН и там да въдвори ред, сигурност и икономически подем на целия свят. Да ама сигурно, веднага след като си отвори там устата и почне да ръси подобни мисли ще извикат компетентните специалисти да му окажат необходимото лечение, грижи и внимание.
15.
Хаха
03.09.2022 14:59:10
34
45
Тиквата какво ще подари за да свали цената...подари нефтобазата Росенец, а Сопола взе 112 декара от нос Чукаля по 70 стотинки квадрата...но да си спомни за съдбата на Хасковският аянин Емин Ага...
14.
Пууууууу
03.09.2022 14:43:24
38
57
Скрий се някъде крадец!
13.
Петър Ангелов
03.09.2022 14:43:12
33
37
Почти всичко, ако не е вярно, то е доста по вярно от 7 месеца пряко управление на ПП и още Колко беше като Служебен кабинет. Може да е дразнещ с това Аз направих и т. Н., но е факт, че имаш зърно, слънчоглед, царевица, въглища, АЕЦ и сме сред първенците по високи цени. Почти няма държава в ЕС, която да разполага с всичко на Куп и да има излишък от него и ПАК плащат по ниски цени.
12.
а лъжците са много
03.09.2022 14:42:31
15
26
то що е партия и партйка дет се пръкна от 1990 год ВСЕ СА ЛЪЖЦИ. Ако не бяха държавата ни на този хал ли щеше да бъде,ЛУДИ ПАРИ ИМ МИНАХА ПРЕЗ РЪЦЕТЕ И ВСИЧКИТЕ ПАРТИЙНИ ВЕЛИЧИЯ И СЛУГИНАЖА ИМ ДЕРЪТ КОЖИ ТУК И ИЗНАСЯТ ОДРАНОТО ДА СИ КУПУВАТ КЪЩИ , ИМЕНИЯ , КОЛИ И ЯХТИ .СТАНЕ ЛИ НАПЕЧЕНО МИГОМ СЕ ИЗНАСЯТ. ПО СВЕТА
11.
Родопа ООД
03.09.2022 14:42:23
23
50
ББ пак се изхвърли със обещания.То на приказки всеки е голям.
10.
Ужас
03.09.2022 14:39:37
33
55
Тозе трябва да е в лудницата
9.
лелееее
03.09.2022 14:36:33
23
53
този порой от мед и мляко що ли не ни заля до като бяхте на власт. сга пак старата песен на нов глас -МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ простий НАРОДЕ
8.
111
03.09.2022 14:33:36
24
58
Жалко е колко хора още вярват и са зависими от този доказан крадец.
7.
123
03.09.2022 14:30:47
33
59
Няма такъв лъжец!
6.
Z
03.09.2022 14:29:19
26
61
Тоя дебил пак изпълзя от нафталина..
5.
Буци манафа
03.09.2022 14:22:49
30
71
Буци е най големият измамник,тоя ще лъже маже само и само да не влезе в затвора,знае че спечелят ли ПП Рашков ще го закове като стане шеф на КПКОНПИ...долен боклук си ти борисов
4.
От Народа
03.09.2022 14:21:03
31
67
Лъжец и крадец си ти Бойко недей да зарибяваш предизборно хората!
3.
Аз
03.09.2022 14:19:13
31
63
Леко с лъжите Тиквоний .че за пореден път ще те осъдят за клевети. Вече не помня колко дела загуби в съда за лъжите ти,ще вадиш пак от чекмеджето евраци.
2.
До Б.Б.
03.09.2022 14:10:04
28
63
Ха ха ха ха Дежавю г-с Борисов напомня ми на далечната 2014 година пак бяха изборите през октомври когато казвахте,спечели ли ГЕРБ ще спасим Банка КТБ. КТБ ще отвори врати и ще работи. Сега с диезел и бензин цените,дано и сега се получат нещата г-с Борисов. Дежавю ха ха ха ха ха ха ха
1.
Аз
03.09.2022 14:07:31
49
91
Изключително долен популист. При твоето управление имаше ли война бе Тикво лъжлива,при теб Лукойл не е платил един лев данък,ти направи Руско Турски поток с наши пари и ограби държавата. Никога повече ГЕРБ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русков Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори