×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Според зодията: По-добре е да стоите далеч от тези мъже 


Според зодията: По-добре е да стоите далеч от тези мъже 
Ключови думи: мъже, зодии
28 Август 2022, Неделя, 21:38 ч.
Автор: Флагман.бг

Ето кои знаци от зодиака са родени с фатални черти

Не всички мъже са подходящи за връзки. Важно е да помните това, преди да сте направили грешка. Ето кои знаци от зодиака са родени с фатални черти.

Овен  
Казват, че честността е добро качество, но ако сте човек, който има нужда от комплименти, а не от болезнена честност, не избирайте него за свой партньор в живота. Овенът директно ще ви каже, че трябва да отслабнете, когато си мисли, че си е така.
Връзката с Овен може да бъде успешна само ако спазвате дистанция един от друг.

Телец  
Ако ревнувате, Телецът не е мъжът за вас. Той обича да флиртува и не вижда нищо лошо в това. Не можеш да промените природата му, тя е по-силна от него.
Така че, ако не можете да го приемете, по-добре се отдръпнете предварително.

Близнаци  
Срамежливи ли сте, предпочитате ли да прекарвате времето си насаме с партньора? Тогава връзката с мъж Близнаци не е за вас. Той на всяка цена ще ви тегли към социални събирания, защото „скуката“ между четири стени го убива.
За да го задържите до себе си, ще трябва непрекъснато да го изненадвате с нещо. Струва ли си енергията? Преценете сами.

Рак  
Ракът е домошар. Ако обичате да общувате, не разчитайте, че той ще бъде в крак с вас. А и лесно се обижда.
Ако не сте готови за постоянни спорове и словесни престрелки, бягайте далеч от Раците.

Лъв  
Трябва да приемете факта, че той ще иска да свири първа цигулка. Ще прекарва повече време в банята - първо трябва да се погрижи за външния си вид.
Ако сред приятелите си сте се смятали за душата на компанията, ще трябва да предадете щафетата на партньора си или... да се оттеглите навреме.

Дева  
Не внимавате за реда, губите и забравяте нещо? Връзката с мъж Дева може да ви накара да поискате да станете по-отговорни. Ако обаче педантичността ви пречи, знайте, че няма да ви е лесно.
Освен това, не разчитайте на скъпи подаръци. Девите са изключително пестеливи, те няма да харчат пари, освен ако не е абсолютно необходимо. 

Везни
Везните са покорни, което може да ви затрудни да съгласувате общите си планове с тези на приятелите на мъжа ви. Може би, преди да помисли за вас, ще има време да обещае на някого, че ще помогне с преместването или ремонта.
Мъжът Везни има проблем с увереността, а другите се възползват от него. Ако не можете да изтърпите това, прекъснете връзката с него или предприемете някакво действие.

Скорпион  
Ако харесвате ревността, връзката със Скорпион може да ви донесе много щастие, но ако имате нужда от здрава свобода във връзката, по-добре е да не си губите времето.
Скорпионът може да стигне до наблюдение, да чете текстовите ви съобщения, да ви следи, когато си уговорите среща с приятел. Сигурни ли сте, че можете да го приемете?

Стрелец 
Вечно нерешителен и сякаш незрял ... това е Стрелецът. Има проблем с вземането дори на най-простите решения, в резултат на което ще трябва да ги вземете сами.
Сватба, дете, съвместен живот? Ще отложи този момент за неопределено време.

Козирог  
Козирогът харчи най-много енергия за ... работа. Ако го искате само за себе си, той няма да е вашият мечтан партньор. Вместо бягство през уикенда, той ще избере наваксване в работата, самообразование, допълнително обучение. 
Неговата амбиция може да е впечатляваща, но може да бъде и изморителна.

Водолей 
Водолеят едва ли е от мъжете, които кроят планове за къща с градина, деца или дори изискана сватба. Понякога го наричат вечния ерген, така че имайте предвид, че дори след брака той може да има проблеми с показването на обич.
Той мрази рутината, така че да се ожени не е негова мечта. Свързва го с липсата на свобода.

Риби 
Романтичен, чувствителен, нерешителен ... Мъжът Риби не знае какво иска. Той обича да гледа романтични комедии и да прави комплименти, така че ако търсите такъв спътник в живота, може би си заслужава да останете с него?

Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg
 


В категории: Хороскоп


Коментари
Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 05/05/2024, Неделя 12:43 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Малкото село Лозенец край брега на морето сега е модерен и привлекателен туристически център в най-южната черноморска община Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Нека винаги помним, че Исус Христос понесе страданията и отиде на Кръста, за да спаси човешкия род, каза кметът  Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Родните гимнастички разбиха конкуренцията в Баку навръх Великден Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите
Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори