×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Индийски астролог: След Украйна Русия затъва в гражданска война


Индийски астролог: След Украйна Русия затъва в гражданска война
Индийският астролог Алакх Ниранджан
22 Август 2022, Понеделник, 11:35 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ, снимки: Авторът

Алакх Ниранджан предвижда нов кървав конфликт в Чечня с отделяне на републиките от Северен Кавказ

След неуспешния ѝ поход в Украйна, Русия ще затъне в гражданска война, като конфликтът ще започне от Северен Кавказ, по-точно от Чечня, предвижда индийският астролог Алакх Ниранджан.

Той твърди, че третата чеченска война ще е не по-малко кървава от първите две, но ще приключи с отцепване на тази и околните републики в Северен Кавказ от Русия, която ще бъде значително отслабена като държава. Това той разказва в последната си видеопрогноза, посветена изцяло на Чечня, която бе публикувана на 18 август.

„Доколкото Чечня все още е част от Русия, нейната и мунданната карта на Русия значително се преплитат“, казва той. Ниранджан поддържа три канала в YouTube – на руски, хинди и английски език. Повечето му прогнози за бившия Съветски съюз са в рускоезичния канал, доколкото индийската публика се вълнува преди всичко от лъкатушещите отношения със съседен Пакистан.

Астрологът се оказа почти единственият, заедно с беларуската астроложка Татяна Калинина, който прогнозира достатъчно точно настоящата война в Украйна. Още през 2020 година той прогнозира, че Русия ще се втурне в „неуспешен военен поход“ срещу съседна държава, след което конфликтът ще се пренесе на нейната собствена територия.

Тогава обаче астрологът все още не беше уверен къде точно ще се случват бойните действия. Миналата година предвиди, че агресията ще е именно към Украйна. А със сегашното си видео прогнозира и откъде ще тръгне предстоящата гражданска война в Русия.

Чечня (оцветена е в червено) на картата на Русия

Като основа за прогнозата си Ниранджан разглежда мунданна (политическа) карта на Чечня, построена върху датата на единственото волеизявление, направено някога от чеченците – избора на Конгрес и президент на чеченския народ на 1 ноември 1991 година. Именно тогава е обявен държавен суверенитет на Чечня върху нейната територия.

„Макар в последващите си действия Русия да отменя тези решения, картата, основана върху тази дата, работи, защото тя точно отразява и двете чеченски войни, и много други събития, случили се в Чечня, както и характера на самата чеченска нация“, твърди Ниранджан.

От картата се вижда, че и двете руско-чеченски войни – първата, продължила от декември 1994 до август 1996, и втората от 1999 година, не решават проблема, а само го отлагат във времето. Една от целите на Украйна в настоящата война, твърди астрологът, ще е да се изтласка Русия от Черно море. Това ще бъде направено, като Украйна подпомогне и дори подтикне Чечня и останалите кавказки републики към отцепване от Русия, за да изгуби тя излаз към морето.

Украйна първа ще признае независимостта на Ичкерия (каквото име си бе определила Чечня в кратките моменти на независимост през 90-те години). Войната ще коства страшно много животи, но в крайна сметка ще завърши с победа на страните от Северен Кавказ, предвижда Ниранджан.

В България единственият човек, който някога е правил конкретна прогноза за бъдещата съдба на Русия, и то точно в сегашния период, е новозагорската пророчица Слава Саврюкова. Починала през далечната 1991 година, нейните предсказания се отнасят за доста години напред. Те могат да се видят и чуят в документалния филм.

„Слава“ от 2011 година на сценариста и режисьор Христо Нанев. Освен всичко друго, в него през свидетелствата на доц. Лилия Методиева от Софийския университет и културолога доц. Александър Рождественски се разказва за бъдещото нападение на Китай над вече отслабената Русия и заграбването на Сибир.


В категории: Войната в Украйна


18
Коментара по темата
18.
До 16 Дете на Демокрацията
22.08.2022 19:12:51
5
4
Малоумник...ей така никой не вярваше че ,,великия и мощен,,ссср не може и няма да се разпадна...но се разпадна.Тъпите руснаци бяха спасени от глад от лошите американци,които им изсипваха храна на червения площад защото ония нямаха какво да ядът.Та сегаа да ми кажеш как точно увеличава територията си....ако имаш предвид Крим,до няколко месеца отново ще е в Украйна както и всички останали територи...капише?
17.
Въй
22.08.2022 17:43:09
3
6
И СССР беше союз нерушимьi, а изчезна от картите. И с Русийката така.
16.
Дете на Демокрацията
22.08.2022 17:21:35
6
5
Голям смях! От 1991 всяка година Русия "със сигурност" се разпада.
Хахаха. Как се разпада? Увеличавайки територията си.
15.
Наско
22.08.2022 16:58:52
5
2
Сиганьорът астролог моля да си избърше г*за с лявата ръка
14.
мислещ
22.08.2022 14:34:27
7
12
Логичният край на Империята на Мордор е да се разпадне...за втори път и окончателно :)
13.
жестоката истина
22.08.2022 14:31:12
1
11
„В България единственият човек, който някога е правил конкретна прогноза за бъдещата съдба на Русия, и то точно в сегашния период, е новозагорската пророчица Слава Саврюкова.
„Слава“ от 2011 година на сценариста и режисьор Христо Нанев. Освен всичко друго, в него през свидетелствата на доц. Лилия Методиева от Софийския университет и културолога доц. Александър Рождественски се разказва за бъдещото нападение на Китай над вече отслабената Русия и заграбването на Сибир.“

Първите ПРОРОЧЕСТВА относно разпадането на Руската империя дава големият български патриот митрополит Методи Кусев още през 1913-та година:
„За греха с погрома на България, какво по-страшно ще бъде наказанието? Величието на Руската империя се дължи на „теократизма”. Основата върху която се съзида великата Руска империя и върху която се крепи, беше режима на „теокрацията: да се върши всичко по волята Божия, за неговата слава /да освобождава от властта на мюсюлманите поробените християнски народи/. Тая основа – теократизма – окончателно е разрушена от речения грях /погромът на България/. Следователно, Руската империя остава без основа, и, като такава, ще се разгроми и ще се разпадне...
Всички край балтийски области: Финландия, Остландия, Литва, Полша и Бесарабия и се отнимат. От Малорусия /Украйна/ се образува отделна, самостоятелна държава. Губи целия Кавказ. Владенията ѝ в дълбока Азия хвръкнуват. Сибир отива на Япония и на Китай. От Русия ще остане едно Московско царство... Руската дипломация, во главе със своя император, приготовляват такъв кюлаф на Руската империя...”
12.
Ами от 2020г. почти се е сбъднало!
22.08.2022 13:44:06
6
5
"Астрологът се оказа почти единственият, заедно с беларуската астроложка Татяна Калинина, който прогнозира достатъчно точно настоящата война в Украйна. Още през 2020 година той прогнозира, че Русия ще се втурне в „неуспешен военен поход“ срещу съседна държава, след което конфликтът ще се пренесе на нейната собствена територия.

Тогава обаче астрологът все още не беше уверен къде точно ще се случват бойните действия. Миналата година предвиди, че агресията ще е именно към Украйна. А със сегашното си видео прогнозира и откъде ще тръгне предстоящата гражданска война в Русия."

Просто във "Флагман" не пишат много, че вътрешната война вече е започнала - руските партизани удариха основния путлеристки идеолог.

А за Чечня - вижте как Рамазана подрипва. Ако не му пареше отзад, щеше ли да е тъй? Скоро го чака съдбата на Кадафи!
11.
Do 9
22.08.2022 13:12:34
6
11
Може всичко да пишат, въпросът е има ли някакви факти за потвърждение на предсказанията. Ако няма, се нарича “празни приказки” - като твоя коментар...
10.
До 6
22.08.2022 13:09:15
9
19
Ти на Русия не вярвай много-много какво подписва. През деветдесетте години на 20 век Украйна предаде на Русия всичките ядрени ракети, които бяха останали на нейна територия след разцепването на СССР. Тогава руснаците се подписаха под документ, според който те “обещават” да не нападат Украйна под никакъв предлог... 30 години по-късно виж какво става!
Извод - не си давай играчките на Русия, да не те запука (с тях)!
9.
Titi
22.08.2022 12:34:54
12
19
Някои астролози говорят за разпад на САЩ.Отделяне на някои щати като самостоятелни.Пишете и за това.
8.
Маг Трето око
22.08.2022 12:13:25
9
24
Зимата ще е интересна. Цените по две
7.
Ало Вараца?
22.08.2022 12:09:46
15
9
СССР 2 ли предрича тоя хахо? Щото в Русия гржданските войни приключват в съседе им!
6.
Дернев
22.08.2022 12:03:18
14
20
Това е какво се мисли и очакват извън Европа. За нас европейците единственият шанс за спокойно бъдеще е Европа за европеците. Това трябва убедим западняците, да спират оръжието към Украйна и договорс Русия за общоевроп3йска отбрана. От нас зависи бъдещето ни. От никой друг. Отвън само опасности ни грозят.
5.
българин
22.08.2022 12:02:09
22
30
Не харесвам действията на путлер, но не искам Русия да се разпадне. Малко или много тя е стожер на славянството, на източното православие. Отделно, че без Русия, американците и китайците ще си правят каквото искат, защото няма да има кой да ги възпира.
4.
мдаа
22.08.2022 11:56:34
10
22
ааа, Пешо, ти затова ли си толкова прост. защото много бой си ял. добре, че си призна.
3.
до 2
22.08.2022 11:52:57
27
12
А теб са те били до умирането и на последната мозъчна клетка.
2.
мдаа
22.08.2022 11:50:58
17
31
пешооо, пешо, малко са те били навремето в училище и затова не ти е дошъл акъла.
1.
Бай Пешо
22.08.2022 11:45:42
38
31
Желанията на укрите и техните господари НЕ са факти. Русия е по-силна отвсякога. Отърваха се от нагло-саксонската чума!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Поста за трети път ще заеме Мария Нейкова БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите Паруш Парушев е фаворит за нов общински председател, но има и други кандидати Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята "Луковитският тенекеджия", както местните наричат птицата, е от защитен вид Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“  бе връчена на най-добрите в спорта Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ бе връчена на най-добрите в спорта Събитието бе открито от Ректора на Университета – проф. д-р Христо Бозов До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година Най-бързо и без такса плащането към НАП става чрез виртуален ПОС терминал Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Операторът на летище "Щръклево" вече прави проби за "засяване" на облаци Партията на Манолова напусна „Левицата“, а бивш лидер на БСП влезе в нея Партията на Манолова напусна „Левицата“, а бивш лидер на БСП влезе в нея Хората в този формат са доказали през годините, че могат да отстояват интереси, обяви Михаил Миков В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце Развива стокхолмски синдром Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов
Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори