×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво следва след показното убийство на Дария Дугин край Москва


Какво следва след показното убийство на Дария Дугин край Москва
Очевидната провокация работи на много нива за руската политика – хем е удар по философията на Путин, хем задава неудобни въпроси за вътрешната сигурност на страната
21 Август 2022, Неделя, 18:57 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Атентатът с бомбата в колата на философа Александър Дугин идва в контекста на „странните“ експлозии на Кримския полуостров в последните десетина дни

В невиждан от 90-те години насам атентат, късно снощи дъщерята на философът и анализатор, стоящ зад империалистичната идея „Руски свят“ Александър Дугин бе убита в експлозия. Шокиращи кадри от последиците на взрива днес са най-голямата световна новина, но последиците от случилото се вероятно ще имат огромен ефект върху бъдещия развой на войната в Украйна.

Дугин, когото мнозина наричат „Распутинът на Путин“ и като „Мозъкът на Путин“, е един от най-верните неформални съветници на руския президент. Макар той да няма пряка роля във формирането на външната или вътрешна политика на страната, неговата философия за това как трябва да се развива Русия е една от тези, които най-много през годините повлияха Владимир Путин. Неговите виждания за страната съвпадат до голяма степен с тези на президента, а някои от тях са толкова крайни, че дрънчат на екстремизъм. В този смисъл убийството на дъщеря му – 30-годишната активистка Дария Дугина пред очите на баща ѝ със сигурност е „трогнало“ иначе даващия вид на студент и пресметчив руски президент.

В последните дни на руска земя се случиха неочаквани събития, които само допреди месец щяха да се приемат за немислими. В серия от атаки на Кримския полуостров – територия, за която лично руският президент предурпреди, че ако бъде нападната, ще има сериозни последици, експлозии проехтяха в две военни бази. И макар от Москва да отричат, за пореден път, че се касае за нападение, то за всеки вече е ясно, че случилото се е резултат именно на такива. А този развой на събитията означава, че наблюдаваме „разместване“ на определени военни и политически пластове както в Русия, така и на Запад, зад Океана, откъдето идва мотивацията и финансирането на Киев.

За разлика от тези атаки обаче, демонстративното убийство на Дугина обаче има двуяк ефект. От една страна то действа като предупреждение  ала „Не можете да сте сигурни за живота си, които и където и да сте“, а от друга удря пряко в метафоричното сърце на руската философия и като продължение – към Путин. По официално изнесените до момента данни е ясно, че вероятната цел на атентата е бил самият Александър Дугин.

Взрив уби дъщерята на идеолога на Путин в джип, в който е трябвало да бъде и той

Той е трябвало да шофира автомобила, който е регистриран на негово име, при връщането му заедно с дъщеря си от фестивал, на който те са взели участие. В „последната минута“ обаче той се отказал да се качи в колата, дал ключовете на дъщеря си и седнал зад волана на друг автомобил, като двамата тръгнали в конвой към Москва. На около 20 километра преди града обаче Ленд Роувъра, шофиран от 30-годишната Дария, експлоадирал.

Това е човекът, когото Путин слуша за войната в Украйна

Дали е случайно, че самият Дугин е отказал да се качи на возилото, ще остане вероятно завинаги забулено в мистерия. Смъртта на дъщеря му обаче може да има само един ефект върху така или иначе крайно изразения му национализъм – обострящ. А с това е много вероятно и вижданията на Путин по отношение на Украйна също да се обострят. 

Редица официални лица, включително и лидерът на обявилата се за независима Донецка Народна република, вече изразиха мнението си, че става въпрос за атентат, организиран от Киев. В мрежата обаче се въртят и противоположни слухове – че случилото се е умишлена опрация на руски или чуждестранни тайни служи, която цели именно нагнетяването на напрежението между Москва и Киев, което да постави категорично клин в колелото на потенциалните мирни преговори. Напълно възможно е, коментират още експерти, атентатът да е бил организиран от саботьори, подкрепящи Украйна. Всяка една от тези хипотези има своите последици.

Така например, ако разследванет докаже, че бомбата е поставена, а атентатът организиран от украинци, то тогава изводът е ясен – Путин вероятно няма да остави извършителите безнаказани, а както е известно Русия, макар и християнска държава, често следва максимата „око за две, зъб за чене“.

Ако се касае за организиран от служби акт, то най-вероятно никога няма да разберем истината. И в двата случая обаче – ако зад бомбата стоят руски или чуждестранни агенти, руските служби ще бъдат „скастрени“, меко казано от президента.

Най-интересна е хипотезата за вътрешен саботьор. Това със сигурност ще ускори процесите, тръгнали вече вътре в Русия по отношение на репресията на собствените ѝ граждани. А едно такова действие би имало сериозни последици върху морала на руската инициатива в Украйна и като цяло в геополитически план.

Също както показното убийство на австро-унгарският престолонаследник, дало началото на унищожителната Велика война в началото на миналия век, така и сега – взривът, убил Дария Дугина, може да се счита за потенциално начало на една нова фаза на военните действия. А геополитическата обстановка сега, спорно, е много по-опасна от тази, запалила искрата на пожара, наречен Първа световна война. 

В последния месец, откакто украински сили бомбардират и обстрелват контролираната от руски сили АЕЦ „Запорожие“, гласове от Запада не спират да предупреждават, че това би могло да доведе до невиждана от Чернобил насам катастрофа. Същите тези гласове са категорични още, че не е изключено в Украйна да бъде ползвано ако не пълномащабно, то поне тактическо ядрено оръжие. Много е вероятно обаче отговорът на Москва в идните седмици и месеци просто да е реципрочен – ако в този срок някой важен човек за Украйна или дори Запада умре в мистериозни обстоятелства, това изобщо няма да е учудващо.

Можем само да се надяваме, че очевидната провокация със смъртта на 30-годишната активистка Дария Дугин, която в последните месеци показваше кадри от бърлогата на батальона „Азов“ в „Азовстал“, няма да доведе до ескалация, която да постави на карта самото физическо съществуване на Европа.
 




Флагман.БГ Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест 02/05/2024, Четвъртък 14:40 1
59
Коментара по темата
59.
до 58
24.08.2022 16:10:27
0
1
Хахах,Мише,малък си още или глупав - за това не знаеш,че руските журналисти си ги убива КГБ-то
58.
мишо
24.08.2022 14:10:25
3
4
Тук темата е друга и въпросът е по-сложен отколкото го представят. Убили са една журналистка, която е казвала, нещо, което на някого не му е харесало. А това , че е дъщеря на еди кого си са просто продробности. Когато убият журналист някъде по света се вдига голяма врява от всички възможни ЕС, журналисти през граница и тем пособни а сега пълно мълчание. Защото е рускиня. Срам и позор за световното общество е мълчанието по този въпрос.
57.
До Рашчев
22.08.2022 19:26:58
3
2
На мен ми стана оная работа, чакам още малко да поплачат рашките и "след 3-4 дни" да влязат в Киев #влизанки.
56.
N/A
22.08.2022 16:20:27
2
5
Вземи спри наркотиците преди да грачиш по коментарите. Цял живот само на кафе си ходил, за такива като теб ни училище има, ни работа, ни казарма. Обаче "професор" по всичко.
55.
Грачещ гаргамел
22.08.2022 09:31:35
7
4
Аз не бързам за никъде, чудя се да пия ли едно кафе или да вляза в морето да поплувам.
Питах Русчев дали стяга куфарите, нали пише, че Европа щяла да престане да съществува физически.
54.
Грачещ гаргамел
22.08.2022 09:14:01
7
4
Русчев пише, че Путин ще унищожи Европа, аз за никъде не бързам. В момента се чудя да вляза ли да поплувам в морето или първо да пия едно кафе.
53.
до 50
22.08.2022 09:06:49
5
9
Абе гарганел грачещ, що трябва да си стягаме багажа за някъде бе, Ей такива евро идиоти като теб са с робско мислене и винаги с единия край навън от родината. Що трябва да бяга някой в Русия или където и да е. Тук трябва да си спретнем къщичката.
52.
Феликс Едмундович
22.08.2022 08:56:04
2
7
"Мозъкът на Путин", а. Хахаха, като ви чете човек глупостите, може да си помисли, че е 2012, а не 2022.
51.
Га га га га
22.08.2022 08:43:07
4
10
Русев поставя под въпрос физическото съществуване на Европа защото, видиш ли, Путин се разчуствал.
Стягаш ли багажа за Москва, Русчев?
В Европа не е безопасно!
50.
Народеее!!!
22.08.2022 07:07:45
5
7
Флагман са ЗАЩИТНИЦИ И ПОКРОВИТЕЛИ НА ТЕРОРИЗМА! НЕ СТЕ ЖУРНАЛИСТИ! ЕВРОАТЛАНГИЧЕСКИ ГРАНТАДЖИИ УБИВАЩИ БЪЛГАРИТЕ С ПРЕИНАЧЕНИ МАТЕРИАЛИ В УСЛУГА НА ЗЛОТО!
49.
Сокола
21.08.2022 23:46:33
19
18
Тази разпоретина е разнесла гонорея и сифилис на половината квартал на богатите. Не един и двама руски олигарха са и вдигнали мерника. Серящият в куфарче путлер дили ще излезе от бункера и ще отиде на погребението? Това е въпросът!
48.
Гаварить Москва!
21.08.2022 23:40:31
6
8
Винаги, когато видя статия на господин Георги Русчев я прочитам открай до край - много пъти! Благодаря на правослания Господ и на Кадировия Аллах, че в скромния ми земен път съм имал възможнжстта да се докосна до такъв талант, ерудит и визионер!. Чувствителното му перо и професионалния му нюх винаги напипват най-съществените, наболели и основополагащи въпроси за нашето общество, като същевременно дава и отговори, препълнени с житейски опит и мъдрост!
47.
До45
21.08.2022 23:12:16
16
6
Това го може Зеленски
46.
Браво
21.08.2022 22:51:53
15
4
Георги Русчев много точен анализ
45.
ГЕРБ-СДС
21.08.2022 22:51:32
19
31
Най-голяма полза от този античовешки атентат има самия Дугин. Този е толкова извратено копеле, че нищо чудно сам да е организирал взривяването на дъщеря си, за да идиологизира доктрината си за разширяване на руския мир и заграбени територии. За такива самовлюбени нарциси като него и путлер няма нищо свято, семейството може да бъде само инструмент за осъщессвяване на болните им амбиции!
44.
Пророк
21.08.2022 22:45:09
4
12
Според скромните ми астрологически познания и седмото и осмото ми чувство ПРЕДСКАЗВАМ: След тази акция ще следва погребение! Ще има много актьори, които ще играят и ще се правят на опечалени, дори и таткото!
43.
Копейкин
21.08.2022 22:41:24
8
20
Флагман, вие сте лъжци! Дугина не е убита в пропаднал западен джип Toyota Land Cruiser Prado, а в Лада Нива - дълга база! Всеки поклонник на Свети Путин би бил презрян червей мършояд, ако не избере качественото руско, пред гнилото западно. Българските русофили са пример за подражание в тази посока! Аз самия със субсидиите си взех Лада Веста без еърбег, а поклонниците ми ги мъкна по митинги с Газелла без климатик!
42.
*********
21.08.2022 22:06:06
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
41.
Корон I
21.08.2022 21:50:54
16
16
Аз гледам само бТВ Нова и БНТ! Аз съм фен на Кирчо , Кокорчо , Боко I Тиквуний и Херодот Mustaphah ! Аз вярвам в ЛБГТ ценностите и искам детето ми само да си избере пола. Аз Вярвам че Русия е най-голямото зло заедно с Путин. Вярвам че трябва да си набия 10 бустера каквото и ваксина да ни кажат от СЗО , МЗ , Ген. Годжи , Мустак Ага и Шефа на местното РЗИ. Мечтата ми е да започна работа в някое НПО като "Америка за Световния Елит" и да разпръскам истинската информация в жалки локални сайтчета.
40.
До путкан
21.08.2022 21:43:09
16
25
Копейкин що не си събереш боклуците и не заминеш при путкин, ще хапваш дядя ваня, ще караш москвич или лада, ходи на хуй путьо!
39.
36
21.08.2022 21:36:14
3
8
Изострят, Русчев, изострят, а не обострят.
Ти бушмен ли си ?
38.
До путкан 33
21.08.2022 21:36:04
9
17
Само че в случая източният бастун Путлер е Хитлера.
37.
А дано ама на дали
21.08.2022 21:33:34
7
22
Следва балъците да се осъзнаят, че проповедниците срещу Запада, карат западни коли/живеят на Запад и инвестират в долари и че всичко е Пунта Мара, ама откъде толкова акъл в един балък. Той няма да си зададе въпроса защо автомобила на гуруто е Тойота, а не Уазка или Лада или Москвич.
36.
Кую
21.08.2022 21:23:30
7
3
Русчеф знаеш ли какво е джоб на руски? Или само на украински.
35.
И кво ме интересува
21.08.2022 21:17:33
12
20
Ингьозлийката на психопата Дугин. Болен мозък предизвикал с тъпотиите си амъртта на дъщеря си. Футката от кремъл се е обградила само с душевно болни идиоти
34.
Лелята
21.08.2022 21:14:49
16
32
Дугин е ПССИХХОППАТ! Почерни стотици хиляди руски и украйнски семейства! Сега СЪДБАТА му го върна, като го почерни и него! Казали са го: Не прави ЗЛО, за да не ти се върне! :))))))
33.
паткан
21.08.2022 21:07:32
16
13
Каквото се случи с Хитлер.
Западните бастуни не се научиха.
32.
123
21.08.2022 21:00:40
11
22
Следват дъщерите на Вожда!
31.
Хазарт
21.08.2022 20:57:53
14
13
Скоро ще има.и след мен тишина.жалко за Украйна
30.
Кую
21.08.2022 20:51:34
13
11
Флемани, даа го духате.Колкото и да триете, си оставате либерасти.
29.
Флагман, къде сте?
21.08.2022 20:44:05
7
14
В Алупка в Крим пак експлозии. В Сочи на Черно Море, пак от днеска взривове. Добре де, русофилската ми кафява точка се е свила от шок. Как може моя бат путенчовия да нападне украйната. Пък да му взривяват страната всеки ден?
Това ме облад изотзад и ниско под кръста. Кафявата ми точка кърви и иска Цикадритина супозитори. Стоп на хемороидите! Божееее какви прости хора има. То нарау. Шок и ужас.
28.
Българина
21.08.2022 20:31:07
2
7
До 23 Руский мир
Те и в БГ са традиция.
Тези дни намериха убит някакъв бузинесмен 'починал' в пернишко.
То да е само той...
27.
Ох Котьооо!
21.08.2022 20:27:13
21
19
Нямало украински народ и държава хахахаха!
Даааааааа, а кой шиба великая армия и империя?
Все едно Асан да опъва майка ти. Пък ти да викаш че няма такъв Асан.
26.
SS
21.08.2022 20:25:42
27
34
Драскачи. Умряло е младо момиче. Пишете глупости все едно всичко е видео игра и ще има рестарт. САЩ и Англия използват Украйна като прокси. Наясно ли сте ако беше война а не специална операция какво, щеше да остане от Киев ако мине белия лебед два пъти над него? Драскайте обиждайте, но има факти.
25.
Цитат
21.08.2022 20:13:27
1
23
Това, което не убива мен, убива някой друг! (То, что меня не убивает, убивает кого-то еще.) Дугин, 20.08.2021. Този наистина е пророк!
24.
до 7
21.08.2022 20:11:12
8
10
МАЛОУМЕН ТЪПАНАР
ОРИГИНАЛЕН КРЕТЕН
АБСОЛЮТЕН ИДИОТ И ПРАЗНОГЛАВ ОЛИГОФРЕН......КАКТО И ДА СЕ НАРЕЧЕШ,ВСЕ Е ВЯРНО.....
БОКЛУК
23.
Руский мир
21.08.2022 20:07:13
9
28
Понякога се чудя как на това младо журналистче му хрумват такива фантасмагории. Невиждан атентат в Москва? Ми че там се стрелят и взривяват редовно! Нещо като народен обичай е. Само за миналата година има 43 взривени автомобила на "бизнесмени"
22.
до 16
21.08.2022 20:03:57
0
10
Само ще кажа, че си си избрал много точен ник!
21.
лично мнение
21.08.2022 20:03:53
3
21
Страх почва да тресе кочината, коледа иде.
20.
Кървавият, надрусан Клоун Зеленски
21.08.2022 19:54:11
24
22
Вчера 20.08, Андрей Ярмак, ръководител на администрацията на Президента на Украйна каза следното :
- Нашата задача е да направим така, че да си платят не само, настоящото поколение руснаци но и техните деца и техните внуци !

Осем часа по-късно бе убита дъщерята на Ал. Дугин !

Резултатите ще са, радикализация на руското общество и радикализация на войната.
По цялата дължина на фронта в момента руснаците настъпват. Николаев, Запорожския, Харковският а от два дни започнаха и под Изюм
19.
До 14
21.08.2022 19:47:10
9
9
Я хочу пойти на твою мать!
Какоя она развратница!
18.
до 15
21.08.2022 19:47:10
4
4
Много са ти прости думите, можеш ли да го кажеш малко по-сложно?
17.
до 13
21.08.2022 19:45:57
2
7
ааааааааааааааа не така, не! няма да обиждаш руньо! той депутатин ще става, ще ни управлява!!
16.
неумен
21.08.2022 19:43:23
28
19
Не съм и на 1/10 умен, колкото Путин, но дори аз разбирам, че да убиеш отявлен враг, си е чиста глупост, защото смъртта му веднага ще бъде свързана с теб и дори това да не се докаже, съмненията ще останат. За какво му е на Путин да убива Немцов, Политковска или Скрипал? Какво печели от това? Обратно - кой печели от смъртта на враг на Путин, която веднага ще бъде приписана на него? Нещо логика, а?
15.
Мм
21.08.2022 19:42:56
20
29
Това е някакво вътрешно разчистване на сметки. Казано с думи прости Руска шизофрения
14.
Бай чеп
21.08.2022 19:41:10
21
12
Номер 7 иди на Уий.
13.
Бай....
21.08.2022 19:38:19
3
17
А бе,Русчев, ти ли съчини това, или го преписа?! Много взе да приличаш на Рунчев !
12.
Нет человек, нет проблем!
21.08.2022 19:37:24
21
32
В тази държава атентатите и убийствата се поръчват само от един человек.
11.
Кую
21.08.2022 19:37:06
35
30
Време е кравари, инилизи и укрофашистите да ядат хурката.
10.
До6
21.08.2022 19:36:51
20
31
Ако беше чел да знаеш всички отровени от кремльовските негодяи, нямаше да вярваш че успяват на 100%.Те, дори на 50% нямат успеваемост.
На теб ти простено ти си леко изтъпял бг русоидиот. Вярвал в великата имоерия армия, оръжие, и технологии. Хахахаха.
9.
До 6
21.08.2022 19:36:43
6
22
Отговорът на въпроса Кой има интерес някой от изброените да бъде отровен и/или убит, т.е. да бъде елиминиран, е доста прост. О, пропуснах Георги Марков, въобще страна с традиции.
8.
12
21.08.2022 19:31:53
35
30
Интересен коментар,по ръба на соросоидната американска пропаганда.Много пари се хвърлят от западните секретни служби и най вече американски и английски за дестабилизиране на вътрешното положение в Русия. Санкциите не работят,има обратен ефект,засилването на украинците с оръжие не помага.Идва испитаното средство от годините на студената война,диверсии и атентати чрез купуване на предатели на родината.
7.
Слава, Украине!
21.08.2022 19:28:50
54
46
Слава, Украине!
Смерть агрессором! Смерть рашисткие подонки и окупантом!!
6.
до лили
21.08.2022 19:23:49
45
37
Лили, чедо заблудено, тия противници на Путин дали са убити от Путин или са приписани на Путин по простата логика - се са врагове на Путин, значи той ги е убил? А историята със Скрипал и дъщеря му е много смешна, то си беше просто пародия. Повярвай, ако руснаците ги бяха тровили, щяха да бъдат отровени качестввено и да свършат евроатлантическите им мъки. Хайде, не бъде толкова наивна, не е ли време да пораснеш?
5.
fd
21.08.2022 19:15:07
8
2
тайни служи,
ако разследванет ...
да не говорим за повторенията от вида на :сега, сега ...сега ...сега
4.
лили
21.08.2022 19:13:40
31
45
Да не забравяме за показните убийства на Ана Политковская, Борис Немцов, отравянията на Ал. Литвиненко, Скрипал и дъщеря му, Гебрев, Алексей Навални, арестите на опозиционери, последно Иля Яшин, принудителната емиграция на несъгласните с режима в Москва. Русия не е държава за живеене, а място за умиране. Когато водиш война срещу собствения си народ, няма наши, ваши, всички плащат, а накрая и вожда. Не го ли научиха този урок, страна на ненаучените уроци, както казва проф Валерий Соловей. Чудя се що не е арестуван и той.
3.
Мария
21.08.2022 19:13:05
22
31
Не знам що за намек е това дали Дугин е знаел и затова е изпратил дъщеря си на сигурна смърт?! Дори самата мисъл е чудовищна и не следва изобщо да се обсъжда. При всички случаи руснаците ще разберат кой е извършителят. Колата е имала задължителния да всички коли в Русия видеорегистратор, а повечето модели са с автоматично включване на запис при засичане на човешко присъствие около автомобила. Друуг е въпросът дали ще обявят публично резултата от разследването или ще действат тайно и полека. Но възмездие ще има, това е повече от ясно. Жалко за младата интелигентна жена.
2.
От Ада
21.08.2022 19:11:01
25
19
ОГЪН щерка имал тоя прАфесор, сука блядь!
1.
*********
21.08.2022 19:05:11
1
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жена пострада на паркинг, удари я кола на заден ход Жена пострада на паркинг, удари я кола на заден ход Пострадалата е с фрактура на прешлен, без опасност за живота Роден фермер проговори за огромна далавера с млякото у нас Роден фермер проговори за огромна далавера с млякото у нас Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечните продукти да са с такива надути цени по магазините Битката за националния вот започна. Вижте къде ще има челен сблъсък на лидери Битката за националния вот започна. Вижте къде ще има челен сблъсък на лидери Експремиерът Николай Денков ще води в Бургас на мястото на Константин Бачийски, Пеевски с голяма вероятност ще води и в Кърджали, тъй като вече е партиен лидер, под въпрос като цяло е Лена Бориславова Иван Звездев приготвя морски ястия за бургазлии на Летния Никулден Иван Звездев приготвя морски ястия за бургазлии на Летния Никулден На площад „Тройката“ Звездев ще направи рибена чорба по специална рецепта АПИ е осъдена за 200 хил. лв. заради смърт при потопа в с. Бисер АПИ е осъдена за 200 хил. лв. заради смърт при потопа в с. Бисер Мъжът загива, защото мост, рухнал при бедствието, не е обезопасен, приема съдът Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината КТ "Подкрепа" иска заплатата на преподавателите да е 150% от средната Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Банкнотите и монетите в обращение са за над 29 млрд. лв. Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Ежедневно в страната ни влизат стотици камиони, които внасят храни от трети страни На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас Първото заседание по делото за бащинство, което той води, ще се гледа в Бургаската съдебна палата Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест Хилда Казасян направо изтръпна по време на шоуто от думите му
Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази...
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори