×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Чалга звездата Константин яко закъса – непълнолетна го обвинява, че я изнасилил снощи в хотелска стая в Слънчев бряг


Чалга звездата Константин яко закъса – непълнолетна го обвинява, че я изнасилил снощи в хотелска стая в Слънчев бряг
На 10 август Коцето публикува във ФБ тази преливаща от любов към съпругата му Надежда снимка
19 Август 2022, Петък, 19:19 ч.
Автор: Флагман.бг

Втори ден разпитват Коцето, днес са свалили и шофьора му от Майбаха, защото е дал положителна проба за кокаин

Чалга звездата Константин яко загази в Слънчев бряг това лято, след като непълнолетно момиче подаде жалба в полицията срещу него – за сексуално насилие. 

Всички хонорорари, които разюзданият по природа певец ще спечели това лято от участия по чалготеки, може да не му стигнат, за да се измъкне от разследващи и прокурори, след като от 2 денонощия насам никак не му върви. 

Вчера около обед в РУ-Несебър е била подадена жалба от 17-годишно момиче, което твърди, че Коцето е извършил с нея насилствени сексуални действия в стая в хотела, която той традиционно наема всяко лято в близост до ресторант Джани в Слънчев бряг. 

Непълнолетната хубавелка се завъртяла това лято около Коцето и от известно време се движела навсякъде с него. В четвъртък през нощта Коцето имал участие в Приморско, откъдето се прибрал около 5 ч. на разсъмване. Шофьорът му Вили паркирал Майбаха пред хотела. Непълнолетната е била с Коцето и доброволно е влязла в стаята му, съобщава източник на Флагман.бг. Какво се е случило вътре и защо след това момичето е подало жалбата – остава неясно, но за нетърпимото поведение на певеца жълтите издания през годините са изписали цели романи, разказани както от първата му голяма любов Райна, така и от съпругата му Надежда, с която той има брак от 12 години и две деца. 

Друг източник от полицията твърди пред Флагман.бг, че днес главоболията на Коцето са продължили, след като Майбахът е бил засечен от полиция и шофьорът му е отведен след положителна проба за употреба на кокаин, взета му е и кръвна проба. 

На разпит е извикан обвиненият в изнасилване полулярният чалгаджия. Но дали ще се докаже и по какъв начин, че е посегнал на непълнолетната девойка – предстои да се разбере. Жалбата й е факт и работата на полицията по нея също. 


В категории: Лайфстайл , Несебър


74
Коментара по темата
74.
фен
22.08.2022 21:57:16
0
1
Коцето винаги е с чашката,дори и когато дава интервюта в някои предавания!
Знаем,че си пийва,но поне по интервютата да не се излага,и защо му разрешават тия които го канят по тв!????
Лигаво поведение,имаш две деца малко по сериозно!!!!!
73.
Мюмюн
22.08.2022 20:13:22
0
2
И в същото време, на китарата-Васко Жабата.
72.
мислещ
22.08.2022 14:44:35
0
4
Мдааа, след десетия път изведнъж е решила, че това е изнасилване :)
71.
Родителите и къде са
21.08.2022 23:31:51
0
7
Родителите и къде са? Вместо да я натискат да си завърши образованието и да следва евентуално, това момиче си губи времето с женен мъж. А Константин нали е женен, какво прави с друго момиче, а то даже дете на 17 години. Но всичко е поправимо, нека се покаят, прошка и втори шанс заслужава всеки човек.
70.
Ами
21.08.2022 15:18:58
0
8
Ами да му имам "закъсвснето". Плющи "агнешко", отделно си взима, какво душа му сака - има кой да го вози, изкара си сезона на морето.....
69.
У яяявв
21.08.2022 14:44:01
0
9
Оня дебелият плондер Фънки мънки там ли е би да свети аааааа
68.
Nightmare до 64 Пълен ужас
21.08.2022 14:32:37
1
4
Сори,ама коментарът ти е пълен с противоречия. 1-нормално е да се запитаме,за какво е отишла в стаята му. Ако е била там според твоите думи-"да ходят напред назад да си правят кефа", как точно е очаквала да си направи кефа сама в една стая с лице от мъжки пол. Относно въпросът ти дали някой я питал дали и се ходи там - тя показала ли е с поведението си, че насилствено я карат нанякъде, че някой да започне да задава въпроси? Отделно при изнасилване, ако се съпротивляваш истински винаги остават физически следи, наранявания, одраскваниия и т.н.p.s.под изнасилване не визирам само нежелано съвкупление, а всякакъв вид опит едно лице да извърши нещо против волята си. И
67.
Тя шундата и мокра
21.08.2022 13:06:30
2
19
Иначе я изнасилил. Не бе, иска да изкара някой лев малолетната ковра. Само при някой по-известен може. Другите я ръгат безплатно. Класика.
66.
Rando до 64
21.08.2022 08:01:21
2
13
Много си куха лейка,явно вече си погълнала достатъчно пропаганда за малоумници

Всеки нормален човек знае,че когато ходиш в гората е нормално да срещнеш мечка

Същото е в слънчев бряг,аз лично не познавам някой да ходи там да реди пасианси,всеки ходи там заради наркотиците,секса и хазарта

Защо не отидеш в някоя ислямска държава и да четеш такъв морал да видим до къде ще те докара


Убеден съм,че тая също се е слагала на Константин цяла вечер,после се прави на ни лук яла ни мирисала

Просто сме държава в която е нормално,за добро или лошо на 15 вече да имат повече бройки от бабите си

Какво ще ми кажеш,че някаква случайна пача,не се е слагала нарочно на Константин ли,като на средностатистическата БГ ковра и стига някой селяндур с 25 годишно БМВ,ко остава за 1 от най-вървежните изпълнители в БГ,който не само е известен,а си е в форма и е познат на целия народ с разкрепостения си характер

Не подкрепям изнасилване и насилие,но в този свят проблема е,че много олигофрени си помислиха,че вселената им е длъжна да ги пази,а те може да са неадекватни колкото си поискат
65.
Рррр
21.08.2022 06:22:25
3
11
На снимката, за която се твърди че прелива от любов към съпругата си, виждам една изкуствена озъбена усмивка.
Или по-скоро подобие на такава. Жена му какво да я коментирам - дано за себе си има някакви основателни причини да е с него. Все пак да помисли и за децата си. За подалото жалба момиче - ако твърденията й са истина, нека господина си понесе наказанието, без разни споразумения и т.н. А на коментиращите, че това си заслужавала - на нейно място може да е дъщеря ви, сестра ви. Научете се, че "не" означава не.
64.
Пълен ужас
20.08.2022 18:41:34
18
14
Болни мозъци сте всички дето коментирате кво е правила тая е стаята му. С едната останала мозъчна клетка помислихте ли изобщо аджеба някой питал ли я е дали ѝ се ходи там? Тая случка и пълна измислица да е ми нали наистина се случват такива мизерии. И само като гледам/чета как мисли половината народ ми се реве. И кво става накрая, жените не могат да ходят напред назад да си правят кефа, щото може да има един боклук, който да я изнасили. И става виновна тя, щото не си седи мирно вкъщи. А боклука дето я е изнасилил “милия той”, тя го е предизвикала нали???? Докато хората продължават да “мислят” по този начин, нищо няма да стане…
63.
Златина
20.08.2022 15:36:10
3
17
Дали пък няма да се кротне след тази случка или да е по-внимателен.
Мой познат така го екстрадираха от Щатите, на купон цуни-гуни с едно момиче. На другия ден като се прибрала, пред родителите и друга версия.
62.
Един баща
20.08.2022 15:31:55
2
31
Дъщерята на Константин ще стане на 12. Не знам с какви очи я гледа. За мен не е адекватно да имаш дете и да употребяваш наркотици, че даже и алкохол в големи количества не приемам, все пак си родител, носиш отговорност
61.
Бг пародия, Пародия Бг
20.08.2022 14:53:02
3
30
"Обичал жена си" - по-голяма глупост не бяхме чували! Изкуствен човек, с изкуствено тяло и изкуствени емоции!
Няма как да има нещо истинско в себе си! Пошлостта е над всичко в подобни индивиди!
60.
!!!
20.08.2022 14:50:41
7
17
Чета и не вярвам, че може да има и такива животни...
Известните могат да изнасилват и да минат за жертви защото по презумпция ще се приема, че изнасилената се "рекламира"??!
К'ви същества сте вие, бе?!
За това си има и съдебен лекар, който ще установи чрез преглед дали има (И) вътрешни наранявания. Има си съдебни психолози, които ще разпитат момичето.
Колкото и голям чадър да има Константин, все някога ще се наложи да плаща за всичките си грехове с непълнолетни момичета.
59.
Зрител
20.08.2022 14:41:15
4
24
Аз абсолютно мисля, че едно 17 годишно момиче, може да прецени къде му е мястото и къде не. Т.е. мога да й вменя, че му се е натискала, че си е просила и пр.
Времената са такива, че родителите нямат контрол, а твърде вероятно и те са са някои галфони. Характер се гради с възпитание, а на много деца юздите са отдавна изпуснати, защото самите родители имат нравствени дефицити.
НО. Отговорност за ситуацията за мен носи пълнолетното лице. Т.е. малката може да е шавлива, проста кифла, но за мен е виновен Константин. Изключвам темата за насилие, говоря за отношения по взаимно съгласие.
Когато има и насилие, няма значение каква е жертвата, насилникът трябва да си понесе отговорността в пълен обем, което едва ли ще стане.
Коцето има 2 прекрасни деца, не го ли е срам...
58.
Кокорчо
20.08.2022 14:14:08
1
10
Ми те са сигани бе бате то там даже дърта мо мимичету...коцко дърт боклук много похотлив явно е вярно че циганките са много зле в кревата....и.. човека иска либоф
57.
до 55
20.08.2022 12:38:37
4
14
Не, не оправдавам съзнателен и доброволен акт, който някой се опитва впоследствие да обяви за изнасилване, за да спечели пари/известност/навреди на друг човек, който и да е той! Този сюжет е отдавна изтъркан по цял свят и никой нормален човек не му е адвокат, така че не ни пробутвай личното си мнение като преобладаващо в други държави.
56.
морски
20.08.2022 11:36:57
4
44
На Константин от години му се разминава, защото той упорито поддържа репутацията на готиния пич със страхотно чувство за хумор и още се има за любимец на публиката. Изобщо е забравил къде се намира, защото му го позволиха. Крайно време е да изтрезнее във всеки смисъл тази самодоволна фигура.
55.
Гост
20.08.2022 11:33:17
12
30
Момичето е на 17, вие не обвинявате четиридесет годишният Константин, а нея!
Лични карти ли да искал?! Ако се съмнява ще иска и още как! Тя и на 14 може да е много развита и да прилича на 18 годишна.
Падам от някои разсъждения, честно. В нормална, правова държава на никой няма да му хрумне подобно тъпо оправдание на изперкал от алкохол и наркотици, похотлив чичак.
54.
Мария
20.08.2022 11:31:05
3
42
Най-големият му проблем на Коцето са наркотиците - ама не , че ги употребява, а че ги разпространява. Силно се надявам като баща на две деца някой ден да му се върне тъпкано! За мен е пълен изрод.
53.
Хитлер
20.08.2022 11:25:15
1
29
Бате,бате то неможеш да влезнеш да се изпикаш на участие на тоя наркеш защото все е заключен с малките миндили по кенефите.... Пак ще му се размине. Тоя е за комуна!
52.
Възмутен
20.08.2022 10:33:50
0
43
Той друса и кара коли от години. Всички го знаят , дори и ченгетата. Прави се мармалад ,спират го и нищо . Това ако е бяла държава ,здраве му кажи.
51.
Kukata
20.08.2022 10:24:59
0
25
Ми с шофьор е иначе и неговият тест ще е положителен
50.
Чукча писател
20.08.2022 09:53:08
0
26
Аман от жалкари, кошари, наркомани и курви !
49.
Ухааа
20.08.2022 08:07:16
2
21
Да се обеси на първият дирек,чалгар ууууу
48.
Трол
20.08.2022 08:02:02
8
44
Новата схема за изнудване на бръмчилките. Изнасилена била...
47.
Дидо
20.08.2022 07:28:20
1
43
Тая какво си е мислила че ще правят в 5 сутринта в стаята му - ще играят "Не Се Сърди Човече"?
46.
ВАСКО ПУМАТА
20.08.2022 05:16:24
1
21
И СЯ КО СТАНА? ИБАЛ ЛИ Я ИЛИ НЕ?
45.
До 44
20.08.2022 04:27:55
3
14
Аз, я мачках 2 месеца без пари
44.
Коцю
20.08.2022 04:26:25
6
11
Предлагам щастие срещу заплащане по избор, от 12годишни до 92годишни.за жена ми искам тройно.
43.
Сони Мюзик
20.08.2022 03:22:41
1
43
И чак Майбах с шофьор вече? Тоя дилър ли е или Майкъл Джексън милионер?
42.
Чалга парти интернешънъл
20.08.2022 02:46:31
15
45
Непълнолетната фурия не може да каже къде е била два дена и какви работи е лапала на мама и на тате и решила да излезе от ситуацията,като каже, че Костадин я е изнасилил,а цяла вечер го е молила да я почерпи кока и да му свири на флейтата.Този е спал с най -известните и секси жени в България и всяка фурия го моли да намачка чаршафите му и жените искат да го изнасилят,не той да изнасили някаква непълнолетна нимфоманка.Това е много стар и изтъркани сюжет и номера и няма да мине.
41.
6564
20.08.2022 01:55:20
3
28
Преди малко една патрулка и една бяла астра с момичето и майка и спряха зад корнер бара. Коцето излезе и подписа някакви документи, момичето с майка си под наблюдението на две следователки подписа някакъв протокол. С любезното съдействие на Асен стъкленото око.
40.
FILM NA BBC
20.08.2022 00:33:10
0
12
What Happens in Sunny Beach ima go vav youtube vsichkite sa nepalnoletni i v slanchev brqg
39.
Мале
20.08.2022 00:17:18
6
34
Коментарите тук доказват в какво общество живеем и особено в Бургас. Добре че има форуми да ви четем мислите. Жалко жалко
38.
Непълнолетна Гювендия от странджъ
19.08.2022 23:57:57
8
11
Ми кут ми уткраднъ вибраторъ ко дъ направъ,ас довадям дъ мъйбе той ми уткраднъ вибраторя нищя дъ гу връща за туй съ уплакъф
37.
Баш -майсторът
19.08.2022 23:40:12
4
24
Като, не си клеца вързаното а е плющял
дивото... накрая идва сметката!Из/абе не си пиеш гроздовата...
36.
До 34
19.08.2022 23:07:37
1
19
Ойт жибер,кво лоби в Грамада е лек ? )))
Иначе евала,девойчето хитро,така се работи!
35.
Райна/Лайна
19.08.2022 22:58:16
6
25
Не знам за другите но аз благодарение на Коци станах звезда с голяма уста.В същият апартамент ме е трещял в главата..опа устата...още ,като кихна ми излиза езика ...нищо ,че беше на бутилка мастика....ох..само,че вече не бях в осми клас...
34.
Жибера
19.08.2022 22:56:59
12
11
Хоп-троп , тва са пълни глупости ! Бях там няма такова нещо с велката пихмв сиви гъзки цяла вечер, малкия миндил искаше да духа но бате Коце я отпрати и отидахме в лобито до си допием
33.
Фен
19.08.2022 22:51:41
2
13
Мръсник
32.
чичо Манчо
19.08.2022 22:46:55
2
54
Аве, то и на снимката гърдите на Коцето са по-големи от на жена му.Сигурно при секс сам си ги бара за да не губи мерака?
31.
Грудовският глиган
19.08.2022 22:42:46
3
47
Като е непълнолетна що не е била с придружител ва ?Въртяла се около уя, и каквото се очаква е станало...-ооох не в дупето...безплатен обяд няма.А пък ще стане известната егана от Коцето,който я изгърмял в калника....и някой лев не е излишен ...макар и да не му става, както се пише ...сигурно лиже до смърт.....баси тъпотията...не ,че Коцето е стока...сигурно го е обсъдил с Фънки....ха...ха..ха!
30.
Литератор
19.08.2022 22:39:44
2
5
Хонорорари = honorable хонорари. Не е раритет да правите грешки.
29.
ко прай тая мърла
19.08.2022 22:35:03
4
28
издрусала му матеряла искала още но той не дал тя си ръгнала водка флирт бутилка получила разкъсване и оп изнасилена
28.
Бс
19.08.2022 22:23:32
0
70
Значи шофьорчето надрусан, а Коцето не? Това и в приказките го няма. А жена му колко е умна, че го търпи, въпреки че си знае стоката. Но какво ли не правят парите.
27.
Димитров.
19.08.2022 21:52:54
1
42
Айде сега това все пак е Слънчев Бряг имаш ли пари проблеми нямаш всеки го знае.Преди 6 години непомните ли как една пиянка застреля свои служител в автомобила на друга пиянка.
Колко му дадоха и колко лежа някой помни ли ?
26.
Мале
19.08.2022 21:39:03
4
71
Жадно за известни батковци момиче, което само отива в стаята е изнасилено. Чак повярвах
25.
Хм
19.08.2022 21:15:43
0
29
Значи през деня може, а?! То си е до хората, но! Децата да се пазят и да знаят, че обикновено няма да се яде сладолед!
24.
Евгени Минчев
19.08.2022 21:14:22
4
32
В никоя др бг медия не се съобщава за това нещо лъжете и си измислят автор анонимен трябва да ви закрият
23.
Пантофата
19.08.2022 21:02:00
4
21
Така,така.....Аз за тва пия биричка и водка на Спести и са пребирам,чайка бийч и заспивам..Карам си я спокойно и доволно..
22.
Бургазлия
19.08.2022 20:55:54
4
52
На такива моми в USA им казват gold diggers (златотърсачки). Мисля, че срещу един милион лева ще коригира показанията си в негова полза. Любовта какво ли не прави.
21.
Rando до 20
19.08.2022 20:51:16
25
65
Недей да казваш голяма дума,един ден може да имаш дъщеря и ако живееш в БГ,знай че със сигурност каквото и да правиш,тя сама ще иска да стане ковра

Просто тука манталитета е такъв,ако не е ще бъде супер аутсайдер докато не я пречупят и не стане миндил

Отделно самия факт,че някой се намира в Слънчака означава,че това не е нормален човек със сигурност или е наркоман или е пр0ститутка или ковра или дилър и т.н.

Нормални хора в слънчака не ходят
20.
до 15
19.08.2022 20:41:58
6
74
Нямам деца, но ако имах дъщеря, тя нямаше да си върти опашката около известен и женен боклук и нямаше да бъде в хотелската му стая посред нощ! Ако ти си отгледал нещо подобно и очакваш да ги го пазят тези помияри, проблемът си е лично твой!
19.
Рон Джерами
19.08.2022 20:34:32
5
97
Тая 17 годишната като се е качила в стаята му какво точно е очаквала да се случи?
18.
Коцето
19.08.2022 20:32:28
5
66
Много курви брат,без да искам обърках дупката и сега ще ме съдят.Не си клецам дъртите КОТЕТА/Галена,Софка,Пресито а ми се занимавам с младо агнешко.
17.
Българина
19.08.2022 20:30:35
5
34
Малко реклама за Коце :)
Наздраве!
16.
Хах
19.08.2022 20:20:43
5
70
Че на Коцко става ли му патката? То от толкова пиене, бело и анаболи, надали! :D А и е дъртичък вече, не е първа младост! Но, да... Поне кинти има! :D
15.
Кой го е карал
19.08.2022 20:17:35
7
37
Да го турга. Не познава ли законите? Не изпитвали съжаление. Така ли учите децата си?
14.
Аmerican way
19.08.2022 20:14:52
7
76
В САЩ така ЗАНУЛЯВАТ всички актьори и известни певци първо ги тъпчат с пари после скалъпено изнасилване идват адвокати и ФБР и им конфискува кеша
13.
Hahahahahah
19.08.2022 20:13:26
8
42
Болен наркоман...
12.
Хитрушка!
19.08.2022 20:12:49
6
113
Но явно и господинът си заслужава съдбата! Грам съчувствие не изпитвам към 17-годишна кифла, която е била в нечия хотелска стая по това време, дори и потърпевшият да не е някой, чиито джобове могат да бъдат одрусани. Какво е очаквала...? Да си четат стихове на лунна светлина?! А, между другото, аз съм жена.
11.
Не е издържал
19.08.2022 20:12:45
1
33
И е скъсал синджира.
10.
Glarus
19.08.2022 20:03:49
0
65
Делото ще много дълго докато има пари. Адвокатите много се радват на такива
9.
Още едно педо ли изскочи?
19.08.2022 20:03:42
8
8
До8 кажи за какво става на въпрос?
8.
така
19.08.2022 20:00:53
2
43
Ти си само 8ми клас, но какво направи с мен?
7.
Кофти, брат
19.08.2022 19:57:08
2
45
Брей Прокуратурата работи активно. А . дали ще се стигне до повдигане на обвинение????
6.
Софиянец
19.08.2022 19:55:24
10
44
Наркоман.
Да го скопят и да го вкарат в затвора.
5.
До 777
19.08.2022 19:54:03
0
58
Казваш го все едно бялото не е боклук :д
4.
777
19.08.2022 19:44:45
2
64
Шофьора на Коцето бил хванат с пико. Значи шефа се прави на щайга с бело, а шифиорчето е на боклуци.
3.
Баси
19.08.2022 19:39:53
7
33
Болните мозъци .На...и някоя пълнолетна .
2.
Николай
19.08.2022 19:38:22
3
76
Не е хубаво да се насилват жените и момичетата.Ако иска,ако не иска ,здраве да има само.
1.
Дам
19.08.2022 19:23:14
5
125
На всяка свиня ѝ идва Коледата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извънредно! Затвориха АМ "Тракия" в посока Бургас Извънредно! Затвориха АМ "Тракия" в посока Бургас Катастрофирал е ТИР Днес ни очакват брутални дъждове Днес ни очакват брутални дъждове Жълт код е обявен в областите Добрич, Варна, Бургас, Ямбол, Хасково и Кърджали Не нарушавайте тези забрани днес или защо петък се счита за лош ден Не нарушавайте тези забрани днес или защо петък се счита за лош ден В народните вярвания обаче петъчният ден е натоварен с друга енергия Евакуираха изплашени старци след приливна вълна, къщите им са наводнени Евакуираха изплашени старци след приливна вълна, къщите им са наводнени Реката в село Делейна е излязла от коритото си, а в Плевен 400 болни и възрастни хора остават без храна, защото социалният патронаж е наводнен Защо Кирил Маричков влезе в болница Защо Кирил Маричков влезе в болница Любимецът на българските рокаджии вече е минал през всички необходими прегледи и е установено, че състоянието му не е чак толкова страшно Чудо с шофьор! Дърво падна и унищожи колата му, но той оцеля Чудо с шофьор! Дърво падна и унищожи колата му, но той оцеля Автомобилът му е толкова смачкан, че мъжът не можел да излезе през вратата, но пък успял да се измъкне през люка Тя щеше да е царица на българите, но загуби съпруга си и днес се врече във вярност на арабски благородник Тя щеше да е царица на българите, но загуби съпруга си и днес се врече във вярност на арабски благородник Овдовялата хашемитска принцеса е сключила тайно брак с първия братовчед на йорданския крал Абдула II - принц Гази бин Мохамед Арестуваха кандидат-депутат след бясна гонка с полицията Арестуваха кандидат-депутат след бясна гонка с полицията Отказва проба за наркотици "Хелс Китчън" е по-интересен отвсякога, ясни са финалистите "Хелс Китчън" е по-интересен отвсякога, ясни са финалистите Един от участниците ще спечели пръстен с диамант Тази участничка от "Ергенът" призна за проблеми в главата Тази участничка от "Ергенът" призна за проблеми в главата Тя бе напъдена от интригантското шоу
Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Над 5000 души протестираха по улиците на Малмьо, за да се обявят против участието на  Еден Голан Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Климатолозите предупреждават за топлинни вълни, горски пожари, наводнения и бури с много голям интензитет и честота Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори