×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Не е расистско, ако е от Украйна: Зеленски предлага руснаците да не могат да пътуват никъде за година


Не е расистско, ако е от Украйна: Зеленски предлага руснаците да не могат да пътуват никъде за година
Президентът определи сегашните западни санкции като „слаби” и благодари на Джо Байдън за поредния пакет от помощи, този път включващи оръжия за около 1 млрд. долара
10 Август 2022, Сряда, 21:30 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Две държави – Естония и Финландия, се съгласиха веднага с идеята, не било „редно” обикновеният руснак да живее нормално и да пътува, докато в Европа се води война

Украинското правителство лобира нациите в Европейския съюз, както и САЩ, да затворят напълно границите си за всички руснаци за период от поне една година. Предложението, колкото и абсурдно да звучи, не се счита за дискриминационно от международната общност, явно защото идва от Украйна, макар в разгара на ковид пандемията през февруари 2020 г. президентът на САЩ Доналд Тръмп да бе предложил пътуването от и за Китай да бъде забранено и тогава да бе обвинен в крайна ксенофобия и расизъм.

„Най-важната санкция, която трябва да се въведе, е да се затворят всички граници за руснаците, защото сега те отнемат чужда земя. Трябва да има световна забрана за пътуване, наложена върху всички руснаци”, коментира пред любимия Уошингтън Поуст Володимир Зеленски.

Предложението му идва директно след като от Пентагона и администрацията на Байдън разкриха пореден огромен пакет от помощи за Украйна, който този път включва доставка на военна екипировка на стойност около 1 млрд. долара. „Руските граждани трябва да си живеят в своя собствен свят, докато не си променят мирогледа. Тогава ще разберат”, категоричен бе Зеленски, който благодари формално на президента Байдън за подкрепата на Вашингтон.

Според него това, че руснаците няма да имат възможност да пътуват, ще изпрати „мощно послание”, но той не спира с предложенията си. По думите му е нужно Европа да “натисне спусъка” на пълна забрана за внос на руска енергия под всякъквите и форми. В същото време Зеленски нарече западните санкции „слаби”.

Интересно е, че предложенията на украинския президент бяха харесани и подкрепени веднага от няколко страни членки на ЕС.

„Лидерите на Естония и Финландия искат от останалите европейски държави да спрат издаването на визи за руски граждани. Те не трябва да могат да ходят на почивка в Европа докато руското правителство продължава войната си в Украйна”, се казва в репортаж на abc news, където се допълва, че естонският премиер Кая Калас е написал във вторник в туитъра си, че „визитите до Европа са привилегия, а не човешки права” и че е време „да спрем руския туризъм”.

Ден по-рано премиерът на Финландия Сана Марин пък каза, че „не е редно докато Русия води агресивна и брутална война в Европа, руснаците да могат да живеят нормално и да пътуват в Европа, да бъдат туристи...”.

От Кремъл пък очаквано определиха предложението на Зеленски като „ирационално”. Ако ЕС в един момент реши да каже на всичките 145 млн. руснаци, че вече не могат да пътуват до Европа, е ясно, че това няма по никакъв начин да повлияе върху взимането на решения за войната в Москва. Точно обратното – такава забрана ще има ефект само върху обикновените хора, включително и тези, които са против войната в Украйна.

 




49
Коментара по темата
49.
селянин
12.08.2022 01:31:59
8
7
кво грешно е казал реално погледнато? На руснацте им трябва да бъде забранено пътуването, защото навсякъде където стъпват, после идва война. Тоест има заплаха за държавността. Това е чисто логическо мислене, не съм нацист или русофоб или каквото и да е. Като свалят путенския режим и си направят нормална демокрация - заповядайте. А засега.. ми кво да кажа
48.
До номер 45
11.08.2022 17:53:56
6
7
Бас ловя че си от партия Израждане-ВГЪЗРАЖДАНИ...олигофрен,марш кум ПрОсия и не се връщай осрана копейка.
47.
До Атанасов:
11.08.2022 15:02:50
6
14
Извинявайте, лумпенизиран г-не, наистина ли, още не сте разбрали, кой, е, Зеленски?
Както, всички президенти по светът, избрани на свободни избори, е, никой, както и Байдън, както и Борис Джонсън и т. н. Ама вие путенофилите, нали все вярвате в "цар батюшка", който да ви "оправи", докато народа е роби и мърша, та,е, нормално.
Зеленски е президент на Украйна, страна с горд и свободолюбив народ.
Същият, този народ, опъна килотите до съдиране на любимата ви фейк империя с фейк армия, фейк икономика и оръжие. От "Киев за седмица", работата стана "беж краченца да бягаме от Крим и Русия". От Русия са заминали 4 милиона руснаци от началото на войната(според ФСБ на Русия), това беше, преди 2 месеца, без да има война на територията на Русия. Никой, не иска да воюва за кремълската хунта и олигарсите, чийто пари и деца, пак се оказаха на Запад.
На хората като вас в главата е "вятър и облаци", така, че едва ли разбирате.
Г-н русоробе, след, като на рашките, не им се воюва и затова путлерчо не смее да извърши масова мобилизация, време е русоробите да заминете за пРосия и да помогнете на истинската ви Родина! Оставете ни нас българите да умираме от глад и студ(като страна от ЕС),заедно с Европа и САЩ, докато вие превземате светът и изобретявате технологии, иновации и правите прогреса!
Ужас! Какви прости хора има в 21век,века на технологите и комуникациите, не е истина! Да се чудиш, дали човешко същество ги е раждало, или са грешка на природата!
46.
Буля митрофаница до 45
11.08.2022 14:09:01
4
7
Маладец мой 21 рубли бонус,ширака и твая халка радная
45.
Емо
11.08.2022 13:56:36
8
13
Докога ще се пише за глупостите на тоя жид???За 6м тоя клоун стана милиардер.Само за помощи писука?!!По долно племе от жидовете са само насраинциге!Цяла Европа пропищя от тях.Да си седят в крантавата Насрайна,никой не иска тая гмеж в Европа.
Навсякъде са отвратителни ,нека не забравяме надписиге с лайна в хотелите за благодарност,за обидите че сме тъп и прост народ от една насрана украинка.Да не забравяме наглото поведение на пъсланника им,който в ултимагивен тон поиска да им дадем наше оръжие.Против войната съм във всякаква форма и проявление,но съм и против такива като жида Зеленски да изисква и да казва какво да се прави.Аз предлагам да се забрани на всички насрани ькраински граждани 10год на не напускат Насрайна!!
44.
hahahah
11.08.2022 12:45:36
4
3
ако решат да пътуват до Украйнамайна по работа, няма да те питат, сещаш ли се
43.
Атанасов
11.08.2022 12:32:14
4
14
А ве г-н Зеленски кой беше че да казваш кой и къде ще има право да патува Мишко
42.
Ами взривяват складове
11.08.2022 11:58:40
3
8
Когато някой прави пакост като иде на друго място е нормално на другото място да не го пускат. Ако като ви дойде на гости всеки път строшава по нещо ще го каните ли? Ами същото е като взривява складова.

И някои други дребни уточнения:
Расист - от раса: различие между хората по цвят на кожата
Нацист - от нация: различие между хората по националност.

Напр. руснаците са нацисти, защото избиват поголовно украинския народ. Бомбардират детски градини, родилни домове, жилищни сгради и пр. Да, разбира се - защото навсякъде има по 100 000 натовска армия и генерали.
41.
Бай....до 32
11.08.2022 10:54:35
0
1
Ти май си "пасивен" , а?!
40.
Бай....
11.08.2022 10:50:04
4
7
Всички войни от хилядолетия са направени от ЕВРЕИ !
39.
мислещ
11.08.2022 10:14:17
11
7
Нали ватенките умират от любов към Путлерчо, да си стоят тогава с него в кочината завинаги !
38.
Коментар
11.08.2022 10:11:34
9
7
Поредно доказателство от Москва, че не признава никакви договори, а енергетиката е оръжие само за нейните интереси. Сенаторът Пушков предложи да се преподаде урок на Българяа, не намира причини за възобновяване доставките на газ за неприятелската страна. "Пушков предложил преподать Болгарии урок Сенатор Пушков не нашел причин возобновлять поставки газа "недружественной" Болгарии".
МОСКВА, 11 авг – РИА Новости. Причин возобновлять поставки газа "недружественной" Болгарии нет, София "отчаянно стремилась" провести зиму без российского "голубого топлива", такое мнение выразил сенатор Алексей Пушков.
Ранее министр энергетики технического правительства Болгарии Росен Христов заявил, что кабмин рассматривает возможность возобновления поставок газа от "Газпрома". Е, ако все още има "слепи служебни министри" то какви други доказателства трябва да получим? Освен това Германия реши да спести 10 милиарда куб.м.газ, с която служебния кабинет даже сравнява страната ни. Три пъти повече от цялата консумация на страната ни. А тук - всеки стана "газовик", раздават се всякакви писъци и охкания как умираме през зимата. Смешно!
37.
хер Флик
11.08.2022 10:03:32
2
8
Русчев, още в заглавието на този "материал" е написана безумна тъпотия, която лишава всеки РАЗУМЕН и ДОБРЕ ОБРАЗОВАН читател от желание да продължи с четенето.
"Раса", "гражданство" и "етнос" са съвършено различни понятия, които ти безобразно смесваш. Предложението на Зеленски се отнася за гражданите на Русия, БЕЗ ОГЛЕД на расата и етноса им. Заглавието ти щеше да е вярно, ако предложението беше насочено към руските граждани от конкретна раса - от негроидната раса или от монголоидната раса, напр.
И понеже нищо такова няма, няма смисъл да бъде четено това, което си "сътворил", преписвайки от путинофилски сайтове...
36.
до 32
11.08.2022 09:17:29
1
4
Имаше един Atila, който ги плещеше такива преди да го приберат в психото.
Ти ли си ?
Пуснаха ли те или ви прекараха интернет ?
Но май лечението е неуспешно.
35.
оффф...
11.08.2022 09:14:36
2
10
Флагман, сега разбирам защо толкова често пишете расистки статии. Това е защото не разбирате какво значи едно изказване да расиско.
Русчев сам го е написал - това е мярка против руски граждани. СИРЕЧ - хора с руски паспорти. Това няма нищо общо с раса.

Това, че си руски гражданин, не означава, че се от руска "раса".
Това, че си етнически руснак не значи, че трябва да имаш руски паспорт.

Както и:

Това, че си български гражданин, не означава, че трябва да си от българския народ.
Това, че си българин по народност не значи, че трябва да имаш документ от българските политици

Съвпадението на имена на народи и държави очевидно затруднява дори и журналистите
34.
Хахахаа!
11.08.2022 09:09:12
12
11
Убийствено интервю на Илия Пономарев, бивш депутат от Единна Русия. Много интересни неща за мъжките оргии в кремълския политически и управленски елит. За Жириновски, Володин-председателя на руския парламент и Патриарх Кирил, отдавна знае цяла Русия, че се пляскат повече от педалите на водното колело. Обаче путенката бил "Би", натискали се по кишетата с Медведевия алкаш, бъркали си по гащите. Кабаевата се радвала на страстен и надарен кавказец мюслиман. И още куп интересни неща. Интервюто е в Ю туб, ако така наречените "русофили" имат проблем с руския език, да си наемат преводач.
Как Мутрофанова, Рогозин и Лавровия заплашваха България, ама, вече нещо, не заплашват. Украинците със западното оръжие им съдраха дрипите. Путлерчо мниго иска преговори и Лавровия през ден реве, че украинците не искали преговори.
Ами нямате положение на бойното поле , от която позиция да поставяте условия. Миришат ви кирливите чорапи. Ще ми заплашват България. И как точно ще стреляте по България, като България е в НАТО?
Какво е НАТО ЛИ?
Ами НАТО е това, което заплашвахте да не се разширявало, а пък НАТО взе че се разшири и ви цъфна на Финландско - Руската граница, а чрез Турция е вече в южен Кавказ, в Нагорни Карабах. В балтийско море пък Нато се оказа чрез другия нов член Швеция, и от 2 ммесеца има НАТОвски войски и флот, които правят учения. Айде сега да видим, защо не стреляхте по НАТО даже и с воден пистолет?
Коя, е членката на НАТО, Турция ли?
Ами това е Султан Ердо, същия който свали руския изтребител, а после докато Русия си заплалваше по обичайния циркаджийски начин на официално събитие в Анкара, полицай от турската служба за охрана с пропуск за официални събития, взе че разстреля руския посланник в Турция-Карлов. А султан Ердо се изгаври с Рашкия и путенчо и заяви, че полицая бил член на Ислямска държава и ще го арестуват. Путенчо в официално заявление проплака, че Ердо му забил нож в гърба. После обаче Ердо на няколко пъти унищожи руски войници и техника както в Сирия, така и в Либия. Така че забиването на нож или нещо друго отзад на путенчо, стана навик на Султан Ердо. Защото с рашките помага само тоягата, факт.
След срещата с Путин преди няколко дни, още на другия ден Султан Ердо даде 100 бронирани машини на Украйна. С кремълския гопник най-добре се справя Султан Ердо, нашия комшия и другар в НАТО.
Много сме притеснени да не нападнете НАТО и да бягате с отворени бузи към натовския член.
Я по-добре скедващия път нападнете Еритрея, та да може да прокламирате по русодебилските медийки, велика победа.
33.
Знае, но е
11.08.2022 08:57:06
5
5
руска гнида , затова. Поръчката: империалистите са онеправдани и несправедливо им се ограничават правата от гадните расисти. Това е журналистика, да извинява Вили Вуцов - "маде ин булгария "
32.
До 30
11.08.2022 08:40:42
4
7
Англо-саксонският Запад не е Света !
А либералните му ценности не може са се нарекат цивилизационни.
Под 25% от територията и 14% от населението на света.
Войната си е от 2014г но когато ви е изогодно не я забелязвате.
Както в момента жестоката, огромна гражданска война в Етиопия. Някой да е чул нещо за нея в цивилизационните ни медии ?
31.
Коментар на седмицата
11.08.2022 08:38:56
6
3
Фукуяма: В момента Русия прилича на нацистка Германия
30.
Руска пропаганда
11.08.2022 08:32:08
22
8
Естествено, че не е расизъм. Най-малкото защото авторът не знае значението на думата която използва. Нормално е целият цивилизован свят да постави в тотално изолация руснаците, за да им покаже, че в 21 век е недопустимо да нападал друга държава и да се опита да спре вече започналата 3 световна война, преди да се е включил Китай и да е станало необратимо.
29.
123
11.08.2022 08:27:55
6
16
А, ако има хора, които искат да мигрират. Бежанци и прочее.....Т.нар Запад се из сра върху всички свои ценности.
28.
до 27
11.08.2022 08:16:55
6
9
Набодените с препарат българи са под 28%.
Еврогейците са всички от турският и сиганският етнос + 5-6% от умните и красиви жълтопаветници.
Това сте.
Когато една незначителна част от народа потъпква мнението на огромната част от населението се нарича Диктатура !
27.
Имам човек
11.08.2022 08:06:52
30
10
Чудесно предложение! В европейска България нямаме нужда от нагли руски свине. Да си стоят в путлеровия рай, като толкова им харесва!
26.
Оказа се....
11.08.2022 07:56:58
23
14
От рашZомбитата и бг русполуидиотите, нищо не зависи.
Целият нормален свят подържа Украйна и въобще не го интересува че путлеровите клиенти шизофреници, не са чели история и са лишени от елементарна логика и разсъдък, и не допринасят с нищо за човешкия прогрес, нито с технологии, нито с нови открития, нито с производителност(изключваме бг русоробите, те и близките им работят на Запад).
Защо Зеленски бил в зелено?
- Ами, русодебилчо, в държавата на която е президент има отечествена война и пълна мобилизация от която зависи оцеляването на украинския народ, държава, култура и т. н
Въпросния зелен дрескод с който е облечен Зеленски, Ермак, Резников, Буданов и цялото ръководство е военен дрескод. Ако искаш русоробе прати майка ти с къса пола, прическа, грим, да отиде в Украйна да повдига духа на украинските войни!
Какъв бил Зеленски?
-Ами, Зеленски е президент на държавата, която разби всички митове за великая и храбрая армия, за най-доброто оръжие, разузнаване, командване и въобще за великата империя с черни пътища, външни тоалетни и въоръжение от епохата на ССС Р, а вече сме 2022г.
С джевелини, Н лоу и др леко въоръжение разбиха цялата Кантимировска танкова дивизия по Киевско направление, за първите две седмици при опитите на орките да превземат жизненоважното летище Гостомел, рашките загубиха най-елитните десантни подразделения. За първите 50 дни от агресията кремълските бомжи, педофили и подчовеци дадоха толкова жертви и загуби, че много бързо избягаха от Киев, Чернигов,Харков и забравиха за денацификация, оревземане на Киев и смяна на оравителството, което трябваше да доведе до поглъщането на Украйна от мангалската империя с Камазите и Жигулуте.
Дали Украйна щяла да контраатакува и да върне Крим?
Ами вчера беше първия обстрел по авиобазата Саки в Крим, и орките загубиха много изтребители, хеликоптери и военни, намиращи се в базата(те нямали загуби, тя базата за автобуси била, хахах) и такава паника настана, че заминаващите задръстиха кримския мост.
Тръгаха аслани, ама бързо станаха посрани!
25.
До 24
11.08.2022 07:31:56
6
13
Връзката между германският фашизъм и еврейството е пряка !
- немските закони за чистота на расата са копирани от .. еврейските. И до днес 2022г във Варна се провеждат свадби на еврей с чужденце поради невъзможност да се окъществят в Израел.
- по време на ВСВ във Вермахта има над 150 000 еврей.
- Лавров преди 3 месеца на глас сподели една отдавна моткаща се теория, че Хитлер има еврейски корени. Мъжът заплодил слугинчето Елойза в Австрия е един от Ротшилдите. Макар, че Лавров не каза това за Ротшилд а само за еврейските корени на Хитлер предизвика огромен скандал.
- и последно : Z - като .... Цион ! Разчистват територия за тях. Затова и бявно върви войната за да се прочисти територията.
24.
Не разбирам
11.08.2022 07:20:31
8
24
Защо евреина Зеленски и другите украински евреи около него подържат Хитлеризма, нали ги е трепал втората световна
23.
Карма
11.08.2022 07:18:23
6
11
Брей, каква драма... всеки се бие в гърдите, че е професор по история. Правете аналози, там е истината. След ВСВ руснаците разделиха с кльон Европа на две, на двеста метра калашник, или ...или. Чудо голямо, искат да им спрат туристическите визи. Тук сме бяла държава, Митя може да е спокоен за апартаментчето на Грийн лайф и когато пуснат визите пак ще седне на дивана с любовницата. Другото лято пак ще си кисне телесата на Смокиня Рев голям, сега ще трябва някой да се бръкне за охрана и градинар, Еми така ще е..известно време. Поне на 9 май няма да гледам "ветерани" медалисти на по 60 г .
22.
Ха ха ха
11.08.2022 07:03:26
5
28
Този много на сериозно се взе.
21.
До 20
11.08.2022 01:02:14
10
26
Друже, сигурен ли си, че мозъчето ти е съвсем наред ?
Само това ли успя да произведеш ?
20.
Да питам все пак
11.08.2022 00:58:16
13
37
Защо на Зеленски всичко му е зелено- дрехите му, креслото му, писалищните прибори по бюрото му , мозъка му...
Психолозите какво казват, това не е ли ярка форма на комплекс ?!
И ако не е, какво да очакваме от този, който се очаква да го наследи с фамилията Смешко ?!
19.
Буля митрофаница
11.08.2022 00:53:35
24
16
Дерзайте маи подлоги и гавноядъй,20 рубли отгоре. Ширака халка мая родная
18.
Правилно
11.08.2022 00:50:02
7
38
Докато в Африка се водят някакви си там локални войни, да се забрани на всички африканци да пътуват по света !
Същото да се отнася и за всички азиатци !
17.
Tako
10.08.2022 23:56:23
10
15
Бяха си скамдалджии и боклуци сега са емигранти и лайнари 2 ра Шипка няма да има .... да му мислят министрите за тая сган UA
16.
N&M
10.08.2022 23:42:53
12
24
GOLIAMA glupost. ....
Zelenia NE si pie HAP4ETATA.
15.
Русчев
10.08.2022 23:12:43
13
29
+4 000лв на месец. Ще пишем каквото заповядат.
14.
аз
10.08.2022 23:04:07
17
46
БОКЛУК НАРКОМАН
ПРОДАЖНА ГНИДА
13.
Az
10.08.2022 23:01:50
43
12
Неадекватният Путин ще трябва да действа доста по-смело, ако не иска да загуби войната.
12.
Doun
10.08.2022 22:46:39
30
25
Putler kaput !
11.
Да
10.08.2022 22:44:09
30
25
Приема се единодушно !
10.
Хан Курбан до проф. РУСчев
10.08.2022 22:36:08
3
33
Може да пишеш “дискриминация”, но “расизъм”!?!
“Расизмът (от френски: racisme) е концепция, според която между човешките раси съществуват биологично заложени интелектуални и психически различия, определящи ги като по-висши и по-нисши, както и основаните на нея практики на дискриминация на расова основа.” - УИКИПЕДИЯ, РУСчев, Уикипедия!
9.
Морския
10.08.2022 22:26:37
15
26
До 7 същият дебил си
Щот Укропите бедни живи да ги оплачиш те от къде имат ???
Аааа ма за тях дума и да не става
АБАС@ БЕЖАНЦИТЕ. Искупиха имотите по черноморието и ако имаше малко акъл "ма от де с този тик ток толкова"..щеше да знаеш какво следва
8.
Зелен та дрънка
10.08.2022 22:23:41
30
54
Много си зелен за ранга и мощта на Русия, паленце
7.
Да
10.08.2022 22:13:40
24
28
го д.хат "обикновените" руснаци с имоти в Лондон, Париж и Монте Карло...останалите дачници и крепостни да не са спали. Болгария за границьi
6.
Laugh
10.08.2022 22:02:58
27
78
Абе кой си ти ,че ще кажеш ,кой,къде и как да пътува бе, палячо?Язък ,че плащат баснословни суми "режизьорчетата" ти.Нещо много сапунена взе да става долнопробната ти продукция.Жалко за животите и хората ,които унищожихте!
5.
Да но
10.08.2022 22:01:54
24
27
Така нормалните руснаци няма да могат да избягат от диктатора, а те са над 4 милиона от началото на войната. Все пак там има и хора които искат да живеят като западняци.
4.
Морския
10.08.2022 21:58:44
33
70
Голям го вадеше после помагайте :)))))
Много прилича на жена всички са му длъжни тези ко що не дали
А не вижда че избива собственият си народ млади и здрави момчета...
Какво ще остане после тях...а може би това е целта,унищожаване на славянски народи....Де БиЛи
3.
жестоката истина
10.08.2022 21:56:55
54
69
Разбира се, че не е расистко руснаците да не могат да пътуват в ДЕМОКРАТИЧНА Европа, а не НИКЪДЕ, както внушава статията.
И сега руснаците пътуват в Турция и където си поискат по света. Но, забележете, те не искат другаде, а в Европа. Дааа, в гейската, фашистката, вражеската и пр. Европа. Водят хибридна и икономическа война с Европа! Заплашват същата тази Европа със сатанинските си атомни оръжия. Но същевременно дават мило и драго да се докопат някак си до нея. И затова идват (УЖ) на почивка в България и от там плъзват като марокански скакалци в ОМРАЗНАТА - ЛЮБИМА Европа.
Най-добре е да си стоят в руския азиатски рай на дрОгаря Путин и никога да не им виждаме нахалните и невъзпитани физиономии. И да ходят в Сибир да ядат там лед и камъни!

Две държави – Естония и Финландия, се съгласиха веднага с идеята. Да, ама къде са Естония и Финландия и къде е най-бедната, обрулена и пълна с комунисто-русофили България?
2.
Петър Днепърски
10.08.2022 21:48:22
65
51
уместно предложение. руснаците трябва да се чувстват така както германците след ВСВ. Тогава бе въведено и на германските стоки задължително да пишв "Made in Germany", за да могат да бъдат бойкотирани от потребителите. А путинипоклонника Русчев се е закъхарил за руснаците - на 3 туристи ще се падат 2 шпиони
1.
Слава кокаине
10.08.2022 21:35:39
57
64
Този е пътник. Все по-неудобен става за Запада. ЦРУ подготвя убийството му.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори