×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цецо Елвиса: Васил Илиев даваше $20 000 да накараме Майкъл Джексън да каже: Хай, ВИС-2


10 Август 2022, Сряда, 13:40 ч.

Талантливият Цветан Атанасов ще стане другата седмица на 51 години, които изобщо не му личат

Васил Илиев даваше 20 000 долара да накараме Майкъл Джексън да каже пред камерите: "Хай, ВИС-2". Това си спомня с днешна дата най-добрият европейски имитатор на големия Елвис Пресли - Цветан Атанасов.

Офертата е отправена към екип на БНТ, който ще отрази грандиозен концерт в памет на Елвис, малко след като дъщеря му Лиза се е омъжила за Джако. Българският имитатор е част от шоуто.

Талантливият Цецо Елвиса ще стане другата седмица на 51 години, които изобщо не му личат. Момчето, което работи крал на рока, е единственият българин, който е на "ти" с почти всички близки на Елвис Пресли, включително Присила и Лиза Мари Пресли. Цецо общува много често с тях и до днес. Съседката на семейство Пресли в Мемфис Били льо Жен дори поискала да осинови Цецо, но няма как, защото той бил над 18 г. и законът не позволявал.

Когато през 1983 г. пускат по кината първия филм за живота на Елвис, Цветелин си купува билети за всички прожекции и изобщо не излизал от салона. Започва да се пробва да пее като Елвис Пресли и му се получава. След завършване на училище се явява в София на конкурс за вокалисти. Одобряват го и започва да пее в хотел "Родина". В програмата заедно с него са Еди Казасян, балет "Телефон" на Алла Пугачова, Васил Петров. Следва победа на конкурс в телевизията. Разбира, че в Мемфис, Тенеси, ще има международен конкурс за двойници на Елвис. Решава да участва на всяка цена и пише писмо до имението Грейсленд. След две седмици му отговарят, че е записан. Събира пари от приятели и заминава."Отидох и спечелих конкурса за най-млад двойник на Елвис от Европа от младия му период с изпълнение на Jаilhouse rock, разказва гордо Цветелин.Тогава Били льо Жен го завела в родния град на Елвис Тюпелоу, Мисисипи, където лично кметът го удостоява със званието почетен гражданин. Цецо става председател и на официален фен клуб на Краля на рока, пише hotarena.bg.

"Запознах се с много хора от оркестъра и обкръжението на Елвис Пресли и редица други негови близки, приятели и роднини. Постепенно станах като член на фамилия Пресли. Снимаха ме дори в прочутото шоу "Добро утро, Америка". Такова нещо не бях очаквал и в най-смелите си сънища, навсякъде ме посрещаха като звезда. Беше им страшно интересно откъде съм и им разказвах подробно за България, която бъркаха с Боливия", спомня си българският Елвис.

Година след триумфа Цецо получава покана за огромен концерт в пирамидалната арена в Мемфис. Точно тогава Майкъл Джексън се жени за дъщерята на Елвис Пресли - Лиза Мари. Двамата решават да направят концерт в памет на Краля на рока със звезди като Елтън Джон, Скорпиънс, Бон Джоуви, Брайън Адамс, Майкъл Болтън и кой ли още не. Цецо също е поканен и му дават правото да доведе и българска медия. Цецо избира БНТ. Оттам пращат екип начело с тогавашната водеща на "Звезди в ефира", а по-късно и депутатка Юлияна Дончева.

"Тук има един весел момент", разказва Цецо. За да заминат за САЩ, на хората от БНТ им трябват пари и те се обръщат за спонсорство към пирамидата на Майкъл Капустин "Лайф Чойс" и тогавашния бос на ВИС-2 Васил Илиев. "Илиев ни помогна, но ни каза следното: "Ще ви дам още 20 000 долара, ако накарате Майкъл Джексън да каже пред камерата "Хай, ВИС-2". Това му трябва за рекламен клип", смее се Цветелин. Въпреки опитите на всички от екипа не успяват да стигнат до Джако и премията остава нереализирана, писа "България Днес".

"Юлияна им събра погледите. Брайън Адамс се опита да я сваля и я покани със себе си на турне в Германия. Тя обаче го отряза", спомня си Цецо, който обожава новия филм за Елвис Пресли.

"Той е най-добрият, който съм гледал", категоричен е българският имитатор на Краля на рока.


В категории: Ретро Флагман


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
До коментар 2
10.08.2022 16:26:57
0
3
Що ,ти да не правиш нещо различно? Кой знае какви гюбеци хвърляш и ти, ама иначе интИлигент го раздаваме. Нещастник!!!
2.
До гражданина
10.08.2022 15:07:06
5
5
Никой не те кара да слушаш ЕЛВИС .Яж сланина,пий парцуца и слушай чалга.
1.
гражданин
10.08.2022 14:37:44
3
15
Жалкото е, че още има хора, за които такива боклуци са идоли !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство Това показват наблюдения на Института за социални, синдикални изследвания и обучение Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова След призива на Корнелия Нинова Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Заемите надминаха 100 млрд. лв. КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден С особено внимание ще се следят стоките с етикети за биопроизход Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Причината за усилване на валежите е, че България се намира под южната периферия на антициклон, позициониран над Украйна и Молдова Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Малко по-късно двете лица са открити в частен дом в града. Установени са видими следи от насилие върху момичето Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Тази вечер ще има кулинарно състезание  Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Танците са вълшебство, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отказа от мен, каза Виктор Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цънцарова не може да си прочете текста
Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори