×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Щракнаха белезниците на трима младежи, докато се подготвят за купон с канабис в Слънчев бряг


Щракнаха белезниците на трима младежи, докато се подготвят за купон с канабис в Слънчев бряг
Те са прибрани с полицейски заповеди за задържане за срок до 24 часа
21 Юли 2022, Четвъртък, 22:22 ч.
Автор: Флагман.БГ

 В тях намерена и иззета е суха зелена тревна маса - канабис

Несебърски полицаи прибраха трима младежи, които си готвели купон с канабис. Те са арестувани в района до общежитие "Кристал" в Слънчев бряг.

Униформените щракнали белезниците на 18-годишните Петър и Виктор П. и 19-годишния им приятел Николай И. от с. Владая.

 В тях намерена и иззета е суха зелена тревна маса - канабис. Те са задържани с полицейски заповеди за задържане за срок до 24 часа. Работата по случаите продължава.


В категории: Крими


15
Коментара по темата
15.
ДА ПУШИШ НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
22.07.2022 10:24:59
0
12
СТИГА ПСЕВДО ПЛОЦАЙЧЕТА ВИЕ СТЕ НАЙ ДОЛНАТА ЗГАН НА НАШЕТО ОБЩЕСТВО МВР Е ЗА БОКЛУКА ИСТИНСКИТЕ ПОЛИЦАЙ СА ОТДАВНА ПЕНСИОНИРАНИ СЕГА ВЪВ МВР 90% СА НАРКОМАНЧЕТА ХВАЩАТ МАТЕРИЯЛА ОПИСВАТ ПОЛУВИНАТА И ГО ПУСКАТ ПАК НА ПАЗАРА ДО СКОРО ИМАШЕ СЛУХОВЕ ЗА ПЕТЪР ЖЕКОВ И РАЗНИ НИВИ ВЪВ ВЪРШИЛОВО ПИШЕТЕ НА РАШКОВ
14.
До 13
22.07.2022 09:59:17
0
10
Най-добре е да си направиш масло от канабис. Професор Рик Симпсън, който лекува болни от рак с маслото твърди, че дори и да нямаш сериозни проблеми приема му обновява организма.
13.
….
22.07.2022 09:40:18
3
5
Четрябва всичко да се легализира трябва ама до тогава изпушилите тревомани на по 40 да ми обяснявате,всички ползи от тревата и едва ли не че тва е някво limitless хапче,
ай малко по спокойно психясали шматки,поредния безполезен разход,който да ви откъсне от шибаната ситуация,в която се намирате поради ред причини(правителство,образование,родители,приятели,жена,деца,мързел)
Не сте по различни от чичките в кръчмите и не знам що алкохола е легален ама тва е друга тема на разговор…
Аре правете кръга и почвайте да философствате и флагман може да ви служи за книга с оплаквания.
12.
възмутен путляк
22.07.2022 07:40:37
3
5
Why the current legislation is nonsense

Cannabis works differently from alcohol and should therefore be tested in a different way. THC can be detected in the blood up to 30 days after consumption, but, of course, that does not mean that you should not drive during that entire time. Regular users and people who need cannabis for medicinal reasons will always be over the limit if they are checked by police. The saliva tests used by the police are not very accurate either.

A policeman holding a saliva test which is positive for cannabis
Jan Ramaekers, Professor at the University of Maastricht, points out another related problem. Patients being treated for pain drive better (literally) if they have taken their medicine or cannabis. In addition, there are growing indications that if you use cannabis regularly, it does not affect your ability to drive.
11.
Петър Жеков младши
22.07.2022 07:34:40
3
8
ние сме хората с най-хубавия метаамфетамин - мдма. Една малка доза и искаш да се целуваш и любиш с всички! Без презерватив
10.
Славейков махала бейби
22.07.2022 07:18:51
3
14
Край. Вече няма наркотици на Слънчев Бряг!
9.
Нико
22.07.2022 02:52:50
0
18
Съсипаха го тоя Слънчак
8.
Хахахахаха
22.07.2022 02:05:37
3
31
Върхът на олигофренията,после защо МВР служи само за охрана на мутрите и тиквите,а сред народа за презрение,подигравки и нулево доверие…
7.
Евро Стандарти
22.07.2022 01:42:15
5
20
Приблизително 22,2 милиона възрастни в Европейския съюз, или 7,7% от населението, са консумирали канабис през изминалата година. През декември 2021 г. Малта узакони отглеждането на канабис в домашни условия и за частна употреба, както и общинските клубове за отглеждане с нестопанска цел.
Люксембург също разреши домашното отглеждане.
Германия и Швейцария, която не е членка на ЕС, планират или обсъждат създаването на регулаторни системи за употреба на марихуана от възрастни.
Холандия стартира пилотен проект за отглеждане и продажба на канабис за развлечение. Какъв е шансът България да се включи в бизнес идеята, приета вече в множество страни, за декриминализирането и легализирането на канабиса, както и начинът на лечение на определени заболявания?
„В България до такава степен липсва разбиране по темата,че им е по лесно да го държат забранен" каза д-р Караджов. Той допълни, че можем да наблюдаваме и да почерпим от чуждия опит – кое върви, кое не върви, без да се налага да правим експерименти, каза в заключение специалистът. (Чрез забраната държавата се опитва да изземе моралните и етични функции на религията), на доброволните организации, които са призвани да се борят с тези пороци чрез убеждение и морални санкции. Така тя поглъща и унищожава слабите наченки на самоорганизация, частна инициатива и гражданско общество.
6.
ee
22.07.2022 00:33:56
4
12
ee doidoha ot selo na slan4aka , reshiha da pafnat malko mase , shte prespqt v pangara
5.
Иво
21.07.2022 23:38:34
4
22
В България всеки трети употребява някакъв вид наркотик, да не са легализирани? Търговията е във възход, дилърите работят в пълно спокойствие, шефовете в МВР са добре приспани.
4.
Jah
21.07.2022 23:18:43
4
43
Браво, Полиция! Хванахте истински гангстери. Сега републиката може да спи спокойно, последните престъпници в страната са неутрализирани. В противен случай момчетата можеха да се забавляват твърде много, това е престъпно по отношение на тези, които са принудени да ги арестуват.
3.
Родна стряха
21.07.2022 23:11:58
8
34
Единствената им грешка е, че живеят в България и масовата извадка на обществото е с ограничител на отвореното съзнание към адаптация към променящия се свят. Та това са под 20-годишни деца, чиито родители са събрали парички, за да ги изпратят на морето и да си изкарат едно запомнящо се лято. Не се упоменава, че имат криминални регистрации и вероятно нямат такива и не са осъждани. С какво тези млади момчета, които подобно на всички нас, които преди години се наливахме на някои събирания до безпаметност като млади, са опасни, за да бъдат задържани за 24 часа? Кому е нужно да бъдат образувани досъдебни производства и осъждани деца за това, че са решили да направят някоя пакост, присъща за тяхната възраст и да се повеселят на морето? Да не би да са откраднали пари, за да пушат? Да не би да са притежавали в особено големи количества? Да не би да са нарушавали спокойствие или да са се държали агресивно/неприлично на публични места или със заобикалящите ги? Това ли трябва да се случи с тези младежи, дори и да са сгрешили и да са ги заловили? Ще бъде безумие това тези момчета да приключат лятото си със съдебна регистрация за подобна глупост. С младежите е нужно единствено да се поговори с тях чисто човешко и да бъдат пуснати. За наказание трябва да се мисли при нататъшни подобни провинения.
2.
Оруел
21.07.2022 22:48:05
2
44
Най-големите престъпници в Бургаско заловиха направо.
1.
Колко Сензационно
21.07.2022 22:28:40
11
66
О, не! Купон с трева! Бабло, Ел Чапо скрийте се. Новите босове на дрогата са тук. Купон с трева е най-ужастното престъпление на света. Млади хора се забавляват с канабис, който е легален в цифра страни и хора се лекуват с него. Какви неща. Пълни тъпаци.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами  По-лесно е да гласуваме с машини, отколкото да намерим хлебчетата в супермаркета, възкликна водещата Мария Цънцарова Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита  Инж. Радослав Калчев разказа как токът от мълнията преминал от единият контакт във вилата му до другият, който бил на 12 метра от първия "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона ГЕРБ и ПП-ДБ искат да съсипят рафинерията, няма да го допуснем, категорични са от "Левицата" Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Целта, която съм си поставил, е да посетя 40 европейски държави, т.е. общо 25 000 километра, споделя той Бургас награди заслужили дейци на културата Бургас награди заслужили дейци на културата Бургаският дух се е запазил, благодарение на нашите писатели, музиканти, певци, актьори, художници, подчерта кметът Димитър Николов Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души При ляв завой младежът загубил контрол над колата Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Не са постъпвали сигнали за бедстващи хора Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли След като вчера изслушването на шефа на КЕВР Иван Иванов в Народното събрание се провали, днес той свика брифинг, за да успокои, че няма да има сериозно поскъпване на тока 5 начина да накарате бившият да съжалява 5 начина да накарате бившият да съжалява Ето кои са те  5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка 5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка Ето кои са те
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори