×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Парадокс: НАТО разширява обхвата си в Европа в отговор на война, причинена от експанзията на НАТО


Парадокс: НАТО разширява обхвата си в Европа в отговор на война, причинена от експанзията на НАТО
Приема на Швеция и Финландия в Алианса може и най-вероятно ще се окаже необмислена, ненужна и опасна ескалация
30 Юни 2022, Четвъртък, 21:00 ч.
Автор: Кейтлин ДЖОНСТОУН, Medium.com

Все по-ясно става с изминаването на месеците, че прокси конфликтът в Украйна цели не да приключи, а да отслаби Русия геополитически

Президентът на Турция Реджеп Таип Ердоган най-после официално изтегли ветото си за приемането на Финландия и Швеция в НАТО, след като  трите държави подписаха тристранен моморандум на срещата на Алианса в Мадрид. Възражението на Ердоган бе последната спънка пред двете скандинавски държави за членство в пакта. Сега пътят пред НАТО да разшири повече от двойно границите си с Русия – огромно притеснение от стратегическо значение за Москва, е отворен.

Така ситуацията става интересна. НАТО разширява обхвата си в отговор на война, причинена от разширяването на НАТО.

На същата среща в Мадрид президентът на САЩ Джо Байдън обяви планове да засили военното присъствие на страната си в Европа, отново в отговор на войната в Украйна. „САЩ ще увеличи броя на военните си кораби край военноморската база в Рота, Испания – от 4 до 6”, става ясно от прессъобщение след срещата.

Междувременно в репортаж на CNN става ясно, че администрацията на Байдън вече няма надежди, че Украйна може да спечели войната, но все още не искат да окуражават Зеленски да започне да търси мирно решение на кръвопролитията.

„Белият дом започва да губи надежда, че Украйна ще може някога да си върне териториите, които сега са под контрола на Русия. Пред CNN официални лица казаха, че въпреки доставките на тежки и модерни оръжия това не се случва. Съветници на президента Джо Байдън започнаха да обсъждат дали не трябва украинският президент Володимир Зеленски да преосмисли дефиницията си за „победа”, като се примири с възможността, че страната му е загубила територии безвъзвратно. Това обаче не означава, че САЩ ще окаже натиск върху Украйна за това да официализира териториалните си загуби, за да прекрати войната”, пише CNN.

Това на практика потвърждава едно от най-ранните притеснения на опитни анализатори. Че тази прокси война не се води с идеята да се минимизират украинските загуби и да се победи Москва, а с идеята за продължителен и изтощителен военен конфликт, който да отслаби Русия.

За това има и допълнителни потвърждения. Доклад на Politico наскоро разкри, че Великобританският премиер Борис Джонсън е посъветвал президента на Франция Еманюел Макрон да не прави опити да помага на Киев да търси сделка с Москва. Същото нещо Джонсън е казал и на самия Зеленски по време на визитата му в Киев през април.

А вместо тази така излишна и невиждана от години по мащаб война в Европа да се подклажда все повече и повече, голяма част от световните лидери трябва реално да премислят възможността, че тя може да ескалира по много неприятен начин. Възможността ядрено оръжие да бъде използвано в конфликта в резултат на човешка грешка или дори повреда не е малка, а глупавото насяване напрежение може да завърши с „престрелка”, но с ядрени оръжия – нещо, което ще сложи край на света, който познаваме.

Такава вече на няколко пъти е щяла да се случи по време на Студената война и няма рационален аргумент, който да подкрепя тезата, че и този път ще имаме късмет да ни се размине.

И както наскоро отбеляза Дейвид С. Д’Амато - политически анализатор: „Ако човечеството намери начин да оцелее и стигне до далечното за нас бъдеще, нашите наследници ще погледнат към сегашното време и ще си кажат: „Боже, това е било наистина на косъм”. Как да убедим властимащите да запазят нашето бъдеще?”.

Превод: Георги РУСЧЕВ

 


В категории: Политика


42
Коментара
42
Коментара по темата
42.
мнение
01.07.2022 13:48:56
1
2
А ,забравих и мноого парички да изкарате!
41.
мнение
01.07.2022 13:47:09
2
5
Браво флакман, може от Флагман да се прекръстите на Руски Флагман !Успехи !
40.
Бай Ганйе роСИФИЛИСтика.
01.07.2022 12:56:48
5
11
>Плюе Запада – живее на Запад, не смята да се връща.


>Хвали росията- не живее в росия и не е стъпвал там.


>Пропагандира руския като братски език на българския- не знае грам руски.


>Говори за някаква руска култура- не е чел нищо руско, не може да назове един класически руски артист и творец.


>Хвали руските коли колко са здрави и надеждни – не кара руска кола, а западна.


>Отишъл да живее в ЕС – гласува за партия, която да извади България от ЕС.


>Отишъл да живее на Запад при западните стандарти - обяснява как България трябва да е под руско влияние и руски стандарти.


>Снима се като горда баба или дядо и поства умилителни снимки заедно с внуците – кефи се, че Путлер бомби и убива деца в Украйна, вика: "така трябва, Путин освобождава и денацифицира."


>Вика: "Росняците са номер едно във военните технологии и изобщо в технологиите" – у тях няма нищо руско, дори една отвертка.


>Прави се на добър и православен християнин, профила му/ѝ само с икони и молитви – пуска хилещи се човечета под новини за бомбардирани жилищни сгради и избити цивилни хора.


>Вика: "Путин е пазител на Православието" – кефи се на чеченските ислямистки главорези пратени от Путин в Украйна, вика: "Кадиров, браво, ела и у нас в България."


>Вика: "Ахмат - сила, Алах акбар, евала на Кадиров!" – Вика: "Ако не беше росия щеше да се казваш Хасан и да носиш чалма."


>Вика: "Честит ден пабеди, росняците ни освободиха от фашизма!" - види цигани вика: "Защо не е жив Хитлер сега, той ще ви оправи!"
39.
До 38
01.07.2022 12:28:13
1
6
Аз не знам как пише путин, още по малко байдън. Знам, че това, което ти използваш се нарича "уотабалтизъм" (на моя въпрос, отговаряш с въпрос) и очаквах да ми се отговори по този начин. Задавам конкретен въпрос, защото искам да знам аргумента на тази гледна точка.

Отностно въпроса ти, дали някой ни помага, ще ти отговоря така, аз не държа някой да ни (или да МИ) помага, искам просто да не ни се пречи. Ако сме под шапката на Русия, ще бъдем една диктатура, олигархията ще ни натиска, ако тръгнеш да градиш и да създаваш успешен бизнес, ще дойдат и ще ти го вземат. Точно каквото се случва последните 30 години при нас. Чул ли си в западна Европа мутрите да дойдат и да ти вземат бизнеса? Чул ли си в САЩ това?.... а сега чул ли си в Русия това!? Аз не държа и не рева за 10%-20%-50% увеличение на заплатата, аз искам всеки да има свободата, да извади точно толкова, колкото заслужава, а не колкото открадне и излъже. И мога да извадя още много аргументи в защита на моята гледна точка, но колко ще я прочетат и още повече, колко ще се опитат да я помислят?
38.
до 35
01.07.2022 11:48:30
5
5
Не съм русофил братле, но ако се замислиш. ти говориш и пишеш почти като Путин, а не като Байдън. Българския е много близък до руския. Най-малкото исторически и генетически сме свързани с тях. А ти сигурен ли си, че Запада и САЩ ни помагат? Аз не съм много сигурен в това. С кое ни заобичаха толкова, като ние сме никои и нямаме нищо? Освен че имаме горе долу добро стратегическо разположение за наркоканали, оръжейни канали..т.е транспортни маршрути.
37.
Благодаря ви, Флагман!
01.07.2022 11:42:33
4
13
Сега разбрах, кой нападна Грузия, а преди 4 месеца и Украйна, то било НАТО. Сега разбрах и защо най-новите членки Финландия и Швеция, вече са в НАТО. Ами, елементарно е, НАТО ги нападна и окупира, хахахаха.
Много ме е яд, че през 1990г. при правителството на Луканов(докато си бърках в русФилския нос) България започна първите преговори с НАТО за прием в алианса, а от българска страна, пратеника бе ген. Любен Гоцев. Тези Луканов и Гоцев, които "никога не са били комунисти и БСПари", а чисти евроатлантици. Хахаха. Аз, толкова години да гласувам за БСП, като мисля с русФилския си пилешки мозък, че мойта партия е анти-НАТО и анти-Евр. Съюз, а, пък, даже, не съм се сетил да се замисля, защо БСП има депутати в европарламента и участва в избори за европарламента. За какво ли да разсъждавам, той мозъка е за друго. Важното е че като гледам телевизия, виждам, някои депутати от БСП да говорят, против НАТО и ЕС и това обърква русФилския ми мозък.
36.
ФАЩ
01.07.2022 11:41:08
8
7
Между другото американците нямат спечелена война в която участват сами (войната с Виетнам), победите им са само в коалиция с 30 държави и то срещу първобитни самотни малки държави. Смешници.
35.
Въпрос
01.07.2022 11:17:59
5
8
Искам някой русофил да ми обясни, какво харесва в Русия и в путин? Въпросът ми е напълно сериозен! Искам да чуя мнението му, само че имам опасенията, че хората, които харесват този превъртял играта дядо, не могат да вържат едно цяло изречение и да се обосноват!
34.
До 31
01.07.2022 08:53:41
3
3
Тези договори са само в твойта глава
33.
Роби на Чебурашка
01.07.2022 08:52:30
6
7
Колосална лъжа разпространяваща рускофашистска пропаганда!!!! Дори и Путин не твърди, че войната с Украйна е заради разширяването на НАТО на изток! Колко трябва да си малоумен за да повярваш на такава тъпотия, че Русия заради разширяването на НАТО си отмъщава на държава, която не е член на НАТО!!!!
Путин си го каза Русия има териториални претенции към Украйна, кой не е чувал за анексирането на Крим и поддържането на сепаратистите в ДОНБАС????? Какво ти НАТО?
Освен това НАТО не прави експанзии. То не присъединява доброзорно, както Русия. Държавите си го избират и кандидатстват опитвайки се да изпълнят критериите. Нормално е никой не иска Сибир всеки се натиска за Бахамите.
Материалчето поставя въпроса за наказателната отговорност на журналистите за пропагандирането и оправдаването на воденето на агресивна война, агресора и извършените от него военни престъпления.
32.
31
01.07.2022 07:18:50
10
13
Няма такъв договор. Дори Горбачов потвърди че е било само устни обещания.
31.
ПО ДОГОВОР
01.07.2022 03:03:37
18
15
НАТО НЯМА ПРАВО ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ ДА СЕ РАЗШИРЯВА НЕ Е СПИРАЛО НАТО Д АНАРУШАВА УСЛОВИЯТА НА ДОГОВОРИТЕ
30.
ОМг
01.07.2022 02:11:37
16
11
И какво стана с десетките милиарди, лазерите и космическите кораби които пристигнаха от САЩ на помощ :)))) Те американците не можаха да се оправят с 5 пияни талибана с по един нож в джоба и им събориха кулите в Ню Йорк, чак и Пентагона удариха, пък какво остава за Русия, направо ще ги изнасилят.
29.
Kolio
01.07.2022 02:07:27
7
10
Путинка не ми се мре още брат ама като гледам кофтия чатрияш в мойта татковина , прости злобни и комплексирани боклици, най добре почвай с ядрените бомби от тук, на никого няма да липсваме хем и мангустите ще се отървем от тях
28.
Иван
01.07.2022 00:44:28
23
16
Дори няма да го чета. Войната не е причинена от експанзията на НАТО, а от Русия. РФ нападна суверенна и независима държава, която не е член на НАТО и ЕС. НАТО не асимилира държави и не кара никого на сила да става член, точно обратното, всяка една държава в Европа желае да стане член на НАТО (с някои малки изключения), особено ако граничи с Русия. Това е проблем за РФ, защото единствената експанзия те правят чрез войни. Сега на изток не могат, там е Китай, на юг се опариха, Афганистан, талибани и ислямисти. Единствено на запад има малки и зависими от руските ресурси държави. Но това беше до 24.02.2022.
27.
до 26 петкана
01.07.2022 00:31:45
12
12
а то в расия щото са много свободни ахах
я питай Навални :) Ама то и той е илюминат-сатанист масон и кравар нали така? Там в твоята расия изобщо е такава свобода че те пребиват ако си от опозицията :) Там изобщо не са роби.
26.
паткан
30.06.2022 23:47:47
11
16
Нямаха избор.
Системата им няма да оцелее без война.
НАТО се клатеше от много време, и това бе начина да докажат че не са изхарчили напразно парите на корпорациите.
Самите корпорации искат свежа "кръв" и нато трябваше да го осигури.
На експанзията на нато се радват само робите , които не осъзнават че са такива.
25.
До 24.
30.06.2022 23:43:37
1
5
От киселото грозде са яли. Нали знаеш приказката за Кума Лиса...''Гроздето което е на високо е кисело, не става за ядене''.
24.
За Майдана
30.06.2022 23:38:29
3
21
Украинци избраха с кой да се сближават. С Европа и САЩ. Не с Русия. Защо? въпросът е реторичен естествено.

Като говорят за това руснаците и поклонниците им имат кисел вкус в остата.
23.
Кубинец.
30.06.2022 23:24:45
0
16
https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aZrXrYX_700bwp.webp

Преди премерването на силите , и след.

Всичко друго е ала-бала от странични наблюдатели.

:)
22.
.
30.06.2022 23:21:49
10
25
Войната е причинена от болния мозък на един диктатор.
21.
До 12.
30.06.2022 23:19:51
9
25
Шматарок изсипан, много се оплете в руските подлизурковски опорки. Дай линк към доказването от Виктория Нюланд в сената, че ервомайдана е бил спонсориран от САЩ? (Впрочем от бръщолевенето ти не се разбира дали искаш да кажеш че самата Нюланд го е спонсорирала, нищо толкова си можеш) Не беше ли за лабораториите, които руснаците издигнаха в митични? Впрочем какво намериха в тях? Много шум вдигнаха и сега дума не обелват, мълчат като агнета пред месарница!! Намериха ли ампулите с ковида? А откриха ли тайната формула на 5-Gто и защо ти промива мозъка да вярваш в евроатлантически ценности? Хахаха Те млъкнаха по тоя въпрос, ти безочливият рассиянски гъзолизник продължаваш. смях
20.
До 18
30.06.2022 23:07:20
3
17
Е ми дявола да не е будала. Поръчал си е качествена инфраструктура да му построят. Той беше с руско отопление и китайско осветление по едно време, ама все нещо се разваляше и гаснеха. Сега е добре вика. :)))
19.
До 9
30.06.2022 23:04:29
4
31
Да попитаме албанци и босненци за тяхната перспектива относно бомбардировките на НАТО в Югославската война? И те са хора.

:)
18.
czzz
30.06.2022 23:02:24
25
13
САЩ Е ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО
АКО ОБЪРНЕТЕ АДА С ДЪНОТО НАГОРЕ,НА НЕГО ЩЕ ПИШЕ -MADE IN USA
17.
До 12
30.06.2022 22:55:50
3
22
Еее Близкият Изток и руснаците се разписаха с бомбите си. По едно време рамо до рамо с американците бомбиха ИДИЛ и унищожаваха всико и всички по пътя си.
16.
До 14
30.06.2022 22:51:10
5
32
За българите които хвърляха коктейли молотов по украинци през прозорци и се самозапалиха досъщ като русо-поклоннически идиоти ли говориш?

Или за етническият българин и върл русофил, който на времето беше началник на полициятa в Одеса, който отказа да предприеме каквито и да е действия когато се появи група от около 20-тина маскирани руснаци, въоражени и почнаха да стрелят? Почнаха да стрелят първи!!!
15.
Байдън не е ли в конфликт
30.06.2022 22:46:16
20
12
Нещо младия Байдън в Украйна бе намесен с едни пари, а и Крим бяха си поделили, дори Севастопол, заедно с флота на Русия....
За едни пари иде реч и за трасетата на енергията!
Мечтата на Чърчил е Каспийско море да владее...
14.
До 12
30.06.2022 22:40:38
36
22
Всичко ти е ясно, ама не съвсем :)
Войната в Украйна е вследствие Майдана, платен от Нюланд, доказано в Сената на САЩ!
Та да те питам, отворко, когато се избиваха българи и руснаци в Украйна, война ли беше, геноцид ли беше, или те са се самоубивали?
Двоен стандарт има САЩ и НАТО, особено ако се отнася за славяни!
За либерастите мюслитата са по-важни от славяните, защото са като Барак, а и не са бели...
13.
Петър Днепърски
30.06.2022 22:39:03
8
19
поредната манипулативна статия
12.
До 9
30.06.2022 22:30:33
12
34
В Сърбия бомбардираха НАТО. В близкият изток бомбардираха САЩ. Сигурно и без причина. Там всичко беше ясно. Сега като има бомбардировки в Украйна, вероятно не били руснаците. Украинците сами си били убивали хората. За едното всичко ви е ясно, за другото сте големи скептици, следователи и философи. Та я пак, какво имаше да кажеш за двойните стандарти??
11.
Грешка
30.06.2022 22:25:44
15
38
НАТО не разширява обхвата си. Държавите сами се присъединяват към НАТО в интерест на сигурноста си. Защо се чувстват по сигурни с НАТО от колкото с Русия? Този въпрос трябва да се зададе на Русия.
10.
Войната
30.06.2022 22:08:12
15
31
не е заради разширяването на НАТО, а заради териториални претенции на Русия към суверенна държава с международно признати граници. Има ли молба за членство на Украйна в НАТО?
9.
За едни може, за други не
30.06.2022 22:00:05
35
31
НАТО бомбардираха Сърбия, без да питат някой, защото се изявяват като световен полицай, а бяха създадени като контра на Варшавския договор!
Понятието геноцид за някои е валидно, за други не!
Да ти имам двойния стандарт на либерастите-демократи!
Не се учудвам, че Бай Дън се ръкува с невидимостта....
8.
Реалист
30.06.2022 21:53:57
8
12
Русчев си продължава линията :)
7.
до копейкин
30.06.2022 21:36:22
13
21
Браво другарю копейкин, получаваш +15 копейки за този пост
6.
Копейкин
30.06.2022 21:29:52
20
20
Швеция и Финландия са национални предатели
5.
Ташунко Сапа
30.06.2022 21:23:06
28
34
Когато Русия ни изгради АЕЦ , то НАТО търсеше държави в които да предизвика войни. Късата памет води до повтаряне на грешките.
4.
глупости
30.06.2022 21:14:46
23
35
Да ти и заглавието лъжливо. Когато в НАТО влязоха цяла източна европа, рашистите спаха ли? Когато анексираха Крим... заради НАТО ли беше? Е питайте руските тролове, колко опорки имат, как украинците са фашисти, държавата им не е легитимна... и пр. Това е една война на една една ментално изостанала страна. Не може в 21 век да си с мислене като на 18 ти.
3.
Тъпа логика
30.06.2022 21:12:30
29
37
НАТО не се "разширява" в агресивен смисъл.

Все повече държави ИЗБИРАТ да са част от НАТО. За разлика от Путлер който има 3 приятелски държави които му одисват, НАТО има:

1. По-многобройна и модерна армия
2. По-силна икономика
3. Повече бази и оръжия
2.
Puteto
30.06.2022 21:09:16
9
3
Narochno caka musulmanite da si poiskat evropata.
1.
Сарая
30.06.2022 21:04:39
27
30
Да му е честито на тавариш Путлер.
Фините когато и да ги набарат все ще ги дерът !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права  В момента момчето е при родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо, каза бившият депутат Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС "Всеки депутат има право да постъпва, както намери за добре", заяви председателят на ГЕРБ Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата На Председателски съвет не се постигнало съгласие за почитане на жертвите Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Зад бившата кандидатка за столичен кмет стоят същите хора, които бяха и зад Елена Йончева – Пеевски и Борисов, каза Калоян Методиев Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Една пета от българите изразяват одобрението си за служебния кабинет на Димитър Главчев, а 39% не го одобряват Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Дават ги на калпак и никой не знае дали тези пенсионери, които са на минимална пенсия, нямат други доходи, призна Иванка Шалапатова Водолеят ще надушва парите, а любовта ще вдъхновява Рибите Водолеят ще надушва парите, а любовта ще вдъхновява Рибите Хороскоп за деня – 24 април 2024, сряда Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   И Общинският съвет в Бургас иска от вътрешния министър полицейски участък в кв. Сарафово И Общинският съвет в Бургас иска от вътрешния министър полицейски участък в кв. Сарафово Този социален проблем засяга 6 000 жители на квартала, чийто брой нараства почти двойно през летния сезон Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски
Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори