×
Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Министърът на туризма д-р Илин Димитров ще има среща с браншовите организации и органите на местно самоуправление в Бургас
  • Министър Шишков назначи Иво Иванов за председател на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура"
  • Прогнозата за времето - четете тук
  • Вижте хороскопа си за деня
  • Асоциация "Български пипер" съди държавата заради "Капитан Андреево"
  • Председателят на ЦИК: Изборите ще ни струват 70,5 милиона
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Депутатка напуска „Възраждане“ и парламента: Вече не вярвам на лидера


Депутатка напуска „Възраждане“ и парламента: Вече не вярвам на лидера
Лидерът иска верни, а не умни и мислещи. Като това многократно го е заявявал в прав текст, обяви Елена Гунчева
Ключови думи: Елена Гунчева, парламент
24 Юни 2022, Петък, 07:02 ч.
Автор: Флагман, снимкa: Лъчезар Лисицов

Безотчетните пари, които се полагат на депутатите, ни бяха взети за партийната каса, не знам по какъв начин се изразходват, обяви Елена Гунчева

Депутатът Елена Гунчева напуска „Възраждане“ и Народното събрание. Тя съобщи това с дълъг пост във фейсбук, като е потвърдила и пред "Хоризонт". Гунчева бе единственият депутат, който не участва във вота на недоверие срещу правителството, заради заболяване. От поста й става ясно, че е в конфликт с лидера на партията Костадин Костадинов.

Ето какво написа тя: 

НАПУСКАМ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ВЪЗРАЖДАНЕ

Тъй като във вестник ПИК вече си започнаха да коментират случая, ще си позволя да заявя следното:

Идеята за Възраждане е прекрасна и аз напълно я споделям. В партията има свестни и родолюбиви българи, с които се гордея, че съм била рамо до рамо в борбата ни за България. Точно заради тях и приех поканата на лидера на партията да водя листите в Пловдив и Велико Търново. Благодаря и на всички граждани, които гласуваха за мен в двата района, победата ни се дължи на хората, които работиха денонощно и вярваха искрено в това, което правим.

В една организация проблемите трябва да се поставят ясно и да се решават по най-добрия и балансиран начин. Едноличните решения не могат и не трябва да се налагат. Необходим е баланс и толерантност към различното мнение.

След изтичане на болничните ми, ще си подам оставката като народен представител и ще напусна Възраждане, въпреки че още вярвам на идеите. Но вече не вярвам на лидера. Посочвам конкретните причини:

1. От началото на парламентарната ни дейност обръщах внимание на проблеми с пиара, хаотичната законодателна дейност, подценяването на предварителната подготовка. Беше ми отговаряно, че аз нищо не разбирам и има професионалисти.

2. Кадровата политика: Лидерът иска верни, а не умни и мислещи. Като това многократно го е заявявал в прав текст. Проблемът е, че не може да се издигат верни и да се ползват за умни. Липсват изявени кадри в основни ресори на държавното управление и дори такива, които могат да бъдат на отговорни постове дори на средно управленско ниво. Посочвам като пример, че в групата ни няма нито един лекар, заради което се наложи аз да съм член на здравната комисия. На искането ми да наемем експерт по бюджета, ми беше отговорено, че не било необходимо, това било политически въпрос. Само, че не е и разбирането и структурирането на бюджет и то държавен, изискват специални знания, които ние нямаме. Липсата на експертиза води и до популистко говорене. Аз съм юрист с дългогодишен опит в местното самоуправление, както и имам специалност по администрация. Въпреки подгответността ми по много ключови въпроси, пред медиите се представяха други колеги. Стигна се дотам, че мои становища да се иска да се представят от други депутати, защото били тяхна тема.

3. Мои законопроекти, внесени от групата на Възраждане, като законопроекта за защита на длъжниците срещу незабавните производства, за общинската собственост, с който щеше да се прекрати до голяма степен корупцията, за българското знаме, които бяха мои каузи, дори не бяха споменавани по медиите и по партийните страници. Но пък си имаме законопроект за развъждането на трюфели. Срещам пълно неразбиране защо за мен и за много хора е важно тези проблеми да се обсъждат широко сред обществото.

4. Забраниха ми да говоря пред медии след публикацията, за която започна проверка прокуратурата, която проверка беше удобен повод да ми се отказва всякаква изява. И така четири месеца. Много журналисти озадачено ме питаха на какво се дължи това. Бях дисциплинирана и насочвах всички към пиара на партията, като по този начин четири месеца аз не можах нито да изкажа мнение, нито да се чуе моята позиция пред обществото. На молбата ми за повече отразяване на партийните страници и медии, защото често съм блокирана в социалните мрежи, ми се обясни, че аз съм никоя без партията и не мога да претендирам за специално отношение. Аз лично смятам, че съм била някоя преди партията и ще бъда някоя след нея.

5. Лидерът не си защитава хората. При атаката от черен пиар срещу мен, аз бях оставена съвсем сама, като дори ми беше отказано да се защитя сама, като изложа моята теза пред медиите. Хвърлиха ме, образно казано, на кучетата и ме оставиха сама.

6. Мои изказвания в регионалната и здравна комисия, въпреки важността си и според мен правилността им, не се виждат също на партийните страници или групи. За разлика от другите депутати, които са отразявани редовно.

7. На протеста срещу украинското знаме на Столична община, аз не бях допусната да говоря пред хората, въпреки че някои от тях споделиха, че са очаквали да ме чуят и дори заради това са дошли на протеста. Речите бяха прилежно написани по списък и научени да бъдат изрецитирани от говорещите. Мен в списъка ме нямаше, затова и не говорих на протеста.

8. Смятам за голяма грешка липсата на сътрудничество с граждани и граждански организации. Категорично не одобрявам отношението към гражданския протест, който искаше да не ходим с партийни знамена, като организаторите бяха заклеймени от организационния секретар на Възраждане като нови купени партийни проекти. Въпреки разпорежданията, в Пловдив участвахме като партия в гражданския протест и аз говорих пред хората, което беше прието крайно негативно от ръководството. Не се толерират никакви разговори с когото и да било, който може евентуално да привлече потенциален наш електорат. Считам, че няма "кражба на избиратели", а всяка партия трябва да се бори да е по-добрата, а не да отрича до степен на безумие всеки конкурент. За русофлиите многократно се изказваше лидерът с пренебрежение, като бях порицавана и за това, че участвах в Безсмъртния полк в София.

9. Личното отношение към мен няма как да не го забележа. Половин час след като ме уведомиха, че на сайтове се предлагат пари, за да свалят мои публикации, лидерът ми се обади да ми крещи по телефона да сваля публикация, в която наричах премиера „Просто Киро”. Затворих му телефона и я свалих, като обясних, че не искам някой да ми дава наклон на мнението. В същото време организационният секретар и други от партията си пишеха „Просто Киро” в социалните мрежи, без това да предизвика някаква реакция. Многократтно ми беше обяснявано, че съм в парламента само и благодарение на партията и не мога да си позволявам несъгласувани изяви, мнение и инициативи. Тъй като явно нямам необходимия ценз, не бях предложена нито за секретар, нито за заместник-председател или председател на комисия, а бях сложена за член на здравна комисия, в която признавам откровено, се затруднявам да разбера проблемите в медицината.

10. Безотчетните пари, които се полагат на депутатите, ни бяха взети за партийната каса, като аз поне не знам по какъв начин се изразходват. Това, което ме притесняваше в този случай е, че никой от нас не можеше да си позволи да отвори приемна в изборния си район и да наеме сътрудник или да плати на експерти за становища. Подчертавам, че за цялото време на престоя си в Народното събрание, съм била на хотел, който съм заплащала сама. За съжаление за наемане на автобуси за протести имаше пари, но да наемем експерти, за да подготвим професионално неща за пленарна зала нямаше. Въпреки настояванията ми, не ми беше организирана и открита среща с гражданите на Пловдив, а при липса и на приемна, срещите ми с тях ставаха по улиците.

11. Всяка изява трябваше да съгласувам дума по дума. Никой не ме питаше за моето мнение, а ми се спускаше отгоре. Дори на мои въпроси защо например гласуваме, че Русия е агресор. Да, гласувахме срещу санкциите, но подкрепихме декларацията в останалата й част. Защо, не ми беше обяснено. Не ми беше обяснено и защо почти всеки път трябваше да гласуваме заедно с ГЕРБ, най-вече за техни предложения, а Десислава Атанасова беше чест гост в стаята на парламентарната група. Знам, че политиката изисква компромиси, но някои компромиси не мога да направя. И това е да забравя 13 години диктатура, побоят на студентите под колоните на МС, подслушванията и огромната корупция. Няма как да ги подкрепям, а признавам, не съм станала достатъчно политик, че да съм дотолкова диалогична, че да забравя как заплашваха детето ми и как заплашваха и клиентите ми да не работят с мен. За ДПС съм сигурна, че договорка не е имало, никога не сме ги подкрепяли. Освен на вота, но това може да се обясни. За ГЕРБ обяснението е трудно, поне за мен.

Обяснявам проблемите и смятам, че при добро желание могат да намерят решение. Оставам с най-добри чувства към партията и към хората в нея, защото са искрени, родолюбиви и почтени. Много приятели намерих там и се надявам въпреки ситуацията, да продължим да бъдем такива. Вината много е възможно да е в мен, защото трудно се вписвам и не позволявам да бъда контролирана. Явно, както написах преди време, не ставам за политик. Но бях длъжна да опитам. Да внеса законопроекти, които смятам, че ще помогнат на хората. Да се чуе моята гледна точка и тази на хората, които ми се довериха. За съжаление се провалих, въпреки усилията ми да го направя.

Оставката си от Народното събрание ще подам на 13 юли, когато изтичат болничните ми. Принципен въпрос е да напуснеш парламента, след като вече не си част от партията, от която си избран. Ако ръководството настоява, мога да го направя още следващата седмица. Аз ще продължа да говоря това, което мисля. Защото свободата е най-важното състояние на духа.

Безкрайно благодаря на всички хора, които досега ме подкрепяха и които споделят идеите на Възраждане. Продължавайте да се борите, защото важна е България. Има надежда и тя е във Възраждане. Но аз не мога да продължа с вас, защото ще загубя себе си.

Да живее България!

Елена Гунчева

Адвокат

Народен представител в 47-то Народно събрание

  • Снимките са нагледна илюстрация за отношението. Съжалявам, че се налага да ги показвам, но когато фактите говорят, трябва да се приемат.

По-късно Елена Гунчева написа:

Поредната опорка на пиара на партията, че профилът ми е хакнат и пише трол, е нагледен пример за твърдението ми, че кадрите са тотал щета и хора няма. На ключови позиции трябва да се назначават професионалисти. Особено когато партията е парламентарна. След издънката с интервюто с ваксинираните, това е поредното творение.

Ако много държат, мога и лично да се появя да повторя пред всички това, което написах. Ако държат! По-доброто е да се преосмислят проблемите и да се намери решение. А не да се търсят неадекватни опорки. Многократните грешки на пиарите тази вечер отново се потвърдиха. С любопитство очаквам какво ще измислят утре.

 


В категории: Политика


25
Коментара
Соня Йончева се запозна с Камата
Соня Йончева се запозна с Камата 11/08/2022, Четвъртък 15:00 0
25
Коментара по темата
25.
:)))
24.06.2022 15:37:16
0
1
отворила и се е халката за пари от ПП :)))
купуването на депутати продължава.
24.
до 23
24.06.2022 14:13:03
0
0
имаш алтернатива, гласувай за Йоло Денев.
23.
до Фреди Крюгер
24.06.2022 13:40:48
1
1
Коя партия в България не е направена с такава цел? На Киро "проекта" сигурно или може би шайката на Борисов? Или умнокрасивитета от ДБ, които при спиране на грантовете ще се саморазпуснат за една седмица? Или БСП - социалистическите едри капиталисти? Другите пишман патриоти не ги коментираме. Няма алтернатива.
22.
me
24.06.2022 13:04:21
1
3
Пипирудата с всичките и глупости, тръгнала да рИве. Ами всеки нормален ще я накара да си затваря устата - що глупости изговори. Явно е намерила нова партийна ниша таз пИпИруда.
21.
Фреди Крюгер
24.06.2022 13:02:05
3
8
Такъв тип партии Като Възраждане се правят само с една цел, фюрера и неговите приближени да намажат добре филията с хайвер. Или образно казано :слушаш и папкаш. Иначе са много силни в цитатите, стават и лягат с думи на Левски и Ботев. Като им знам лидерите в Бургас, едната неграмотна, другата с доста спорно минало, голяма веселба ни очаква. Хубавата новина е, че тези никога няма да ни управляват. Лошата е, че много балъци им вярват. Но и на лошите приказки им идва края.
20.
До 14
24.06.2022 11:52:28
3
4
Не е важно какво си мислиш ти,троле. Факт е,че Костадинов иска да си другарува с ГЕРБ и ДПС. Пък кратуна като теб няма никакво значение какво си мисли. Права си е жената добре, че се усетила навреме.
19.
До плоскоземеца с коментар 14
24.06.2022 11:49:18
6
2
Предизвиквам те, да ми покажеш ЕДНА, само една снимка на копейката с някой ръководен фактор на Руската федерация!
НЯМА!
Защото Копейкин е персона нон-грата за Русия, именно заради обвързаностите си към Отворено общество и Америка за България.
На Копейкин е ЗАБРАНЕНО да стъпва в Русия! ФАКТ! Никога няма да го видиш на посещение там, нито в Руското посолство, замисляш ли се?
Защо като ходи до Молдова като почнаха събитията в Украйна, не отиде до Русия? Защото няма да бъде допуснат!
Искам и снимка с руски посланик поне да видя!
18.
До 13. Партията на Янев
24.06.2022 11:38:44
7
6
е на Американски хонорар,а не Руски.

Хахахахахах да не мислите ,че като си спуснал лъжата че Янев е към Русия ,Руския и Българския електорат ще загърби "Възраждане'.
В парламента единствената БГ-партия е тази на Възраждане и симпатизира на Русия ,както приятелски настроена за така и и на икономически

С две ръце и два крака за "Възраждане"
17.
Някой
24.06.2022 11:21:24
4
8
Тази лейка да не прави сама партия като Янев? Много ще ни станат руските партии. То вече български няма де. Иначе Гунчева беше толкова мотивирана да лее тъпотиите на лидера си, че ще бъде запомнена като кухото Ленче от Възграждане
16.
Хахахахахахахахахахахааааааа
24.06.2022 11:20:28
3
2
Още един предател преди вота на недоверие срещу Троянския кон в Б-я """"""(Пълния провал)""""""

Лена - двуличието
Не те ли е срам ,а и в момент ,когато ПП се юрнаха да купуват депутати!
Хората с пълно право си мислят ,че си следващия дезертьор ,както направиха 5-мата от ИТН.
А и интереса на Американските партии е да се плюе по шефа си.
Защо да не са те избрали точно тебе за тази им мисия!
Жалко но факт
15.
СтрахливКоронар
24.06.2022 11:19:09
4
3
Както един "лидер" с името Владимир напусна преди около 2години , Пак се дигаше шум и патърдия. Какви били Възраждане , какъв бил Костадинов и прочие..... Защо винаги се дига врява и очерняне срещу Възраждане преди национално съдбоносни решения или избори? Ако имате 2 неврона , свържете ги и си отговорете на въпроса. Г-жа Гунчева до момента не е изнесла нищо конкретно , защо е напуснала. Хвърлени думи в медийното пространство. Естествено че ще се отчита на лидера и ще гласуват и говорят каквото и се каже . Разбира се че трябва да са единни. Какво искате да ми кажете че Деса Атанасова ще каже нещо неугодно на Бойко ли? Аааайде стига фалшива пропаганда. Какъв е този медиен балон който се раздухва. 6те продажника от ИТН напуснаха и толкова шум не се вдигна дори колкото за тази депутатка от Възраждане. Мислете малко с тези глави. За мислене са Ви дадени не за баланс над раменете....
14.
Do re de
24.06.2022 11:17:23
2
3
Още един предател преди вота на недоверие срещу Троянския кон в Б-я ПП

Лена - двуличието
Не те ли е срам ,а и в момент ,когато ПП се юрнаха да купуват депутати!
Хората с пълно право си мислят ,че си следващия дезертьор ,както направиха 5-мата от ИТН.
А и интереса на Американските партии е да се плюе по "Възраждане".
Защо да не са те избрали точно тебе за тази им мисия!
Жалко но факт
13.
jy
24.06.2022 10:48:33
13
8
досега защо не е напуснала, дъртата каруца? а точно когато Петков взе да брои по 2 милиона на човек и всички отцепници изведнъж проплакаха от лидерите си, как не издържали и чашата преляла. нагли корумпирани предатели. за при не само партиите си, а и майките си ще продадат
12.
оказва се, че
24.06.2022 10:48:08
7
11
тази жена наистина имала акъл
11.
xaxa
24.06.2022 10:18:19
13
9
Хората, които до вчера й се смееха на говора и изказванията, сега ще я изкарат герой на еврогейския съюз. Възраждане всъщност ще спечели от напускането й - по-малко излагации.
10.
!
24.06.2022 09:13:42
6
22
Не симпатизирам на никого от настоящите, но Гунчева поне е откровена и директна.
За това и е трудна за понасяне, искат послушни лицемери без собствени критерии.
9.
Хухахахуухахахаха
24.06.2022 09:10:43
3
2
Още един предател преди вота на недоверие срещу Троянския кон в Б-я ПП

Лена - двуличието
Не те ли е срам ,а и в момент ,когато ПП се юрнаха да купуват депутати!
Хората с пълно право си мислят ,че си следващия дезертьор ,както направиха 5-мата от ИТН.
А и интереса на Американските партии е да се плюе по "Възраждане".
Защо да не са те избрали точно тебе за тази им мисия!
Жалко но факт
8.
ЛЕНЧЕТО и Интереса
24.06.2022 08:52:48
9
13
Интереса клатил феса.
ЛЕНЧЕТО и двойната игра!?
Не харесва Путин,но обича Русия!?
Така излиза от поста в соц.мрежи.
С чий високоточкови ракети иска да бъде ударен Американския парламента с тези на Русия или на Путин!?
Ленче ,Ленче още след първия месец на хранилка в Амер.народно събрание бе ясно ,че ще здадеш багажа,не от незнание,а от лична амбиция ,за власт,чуваемост и първосигналност.
.Дани в живота амбициите и целите не ти са като в парламента от ден до пладне в рамките на 6м.
7.
До ?
24.06.2022 08:51:43
2
22
Съдбата на Атака е ,че се нагушиха яко с пари. Greenlife ,които строят в цяла България на най-апртитните места е собственост на Волен Сидеров, както и много други неща. Вместо в затвора си живеят като царе!
6.
Само крадци и измамници има във властта
24.06.2022 08:48:11
3
15
Не допускат никаква алтернатива на боклуците в парламента, които продават и предават България всеки ден!
5.
Хахахахх
24.06.2022 08:40:41
30
11
Елена Елена наистина ли се продаде като петимата от ИТН ,и влезе в обектива плюеща местото от което се издържа 6месеца. да угодиш на ПП и останалите Американски партийни живуркащи и загърбващи нац.интерес!
4.
?
24.06.2022 08:19:44
9
38
То това партия ли е? Пълна пародия! За водача им,да не говорим...
Как е възможно някой да им се връзва изобщо?
3.
Aquaman
24.06.2022 08:10:38
9
47
От написаното оставаме с впечатлението, че и електората на Възраждане са верни на вожда, но не много умни и знаещи. Тези ги чака съдбата на Атака. Здравей и сбогом!
2.
emigrant
24.06.2022 08:04:18
4
36
Един казус или нагледно какви са партиите български . Може би затова сме на това дередже .Някои си мисли- аз мога , аз съм голямата работа , е има хора които поемат дадена кауза , но фалша, каква е истината вече е на показ. Аз лично Костадинов колкото и да се пише за патриот , нещо не истинско , малко фалшиво , играе роля както някога Сидеров , Да видим до къде ще стигне . Мисли , че хората ще го подкрепят , използва фрази , теми - но една птичка пролет не прави . Много партии , от дъното , забиваме по дълбоко , благодарение на една апатия която е завладяла хората а това дава възможност на други да си разиграват кончето.Ние нямаме партии , нямат идеология а е на бизнес принцип - няма компетентност , просто професионалистите се отдръпнаха и грешка след грешка и до кога .Чест прави на Гунчева - напуска партията и парламента - достойно поведение .
1.
Въй
24.06.2022 07:27:15
3
44
Госпожа Гунчева е трудна за понасяне, но се оттегля с достойнство.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Street Food завладява SAXA Beach в Бургас, уникални рецепти представя шеф Валентина Вълкова Street Food завладява SAXA Beach в Бургас, уникални рецепти представя шеф Валентина Вълкова Подобно събитие не се е провеждало това лято на морския бряг, не изпускайте шанса си да опитате най-добрите гурме деликатеси Служебният кабинет търси газ отвсякъде, "Газпром" също е вариант, но последен Служебният кабинет търси газ отвсякъде, "Газпром" също е вариант, но последен Към момента служебното правителство не е влизало в контакт с руската компания Пушки, пистолети и патрони в най-модерния оръжеен магазин в България, който отвори врати в Бургас Пушки, пистолети и патрони в най-модерния оръжеен магазин в България, който отвори врати в Бургас Меката на тежкия арсенал има дом в морския град – ул. „Одрин“ №50, Зона за бизнес "Аполо" Рокада: Досегашният шеф на ТОЛ системата Иво Иванов поема Агенция „Пътна инфраструктура“ Рокада: Досегашният шеф на ТОЛ системата Иво Иванов поема Агенция „Пътна инфраструктура“ Тодор Василев е освободен   Предоставяме 800 млн. лева заем на „Булгаргаз” Предоставяме 800 млн. лева заем на „Булгаргаз” Условията, с които дружеството ще възстанови тази сума, ще бъдат определени с решение на Министерския съвет НАП подхвана строителите и инвеститорите НАП подхвана строителите и инвеститорите Изповядването на имотни сделки под реалната цена ощетява и купувачи, и продавачи, отбелязват от приходната агенция Трагедия: Майка и детето й загинаха при тежка катастрофа на АМ „Тракия” Трагедия: Майка и детето й загинаха при тежка катастрофа на АМ „Тракия” Колата, в която са пътували, се е преобърнала и запалила Измамник взема десетки хиляди левове за ремонт на апартаменти, кърти и изчезва Измамник взема десетки хиляди левове за ремонт на апартаменти, кърти и изчезва Мнимият майстор е завлякъл поне 30 души, има заведено досъдебно производство срещу него за кражба Бойко Рашков бесен заради рокадите в МВР, доказани специалисти били уволнени Бойко Рашков бесен заради рокадите в МВР, доказани специалисти били уволнени Дали не се цели да се възстанови корупционната дейност в дирекцията на националната полиция, попита риторично вече бившият министър Топъл обяд за поне 74 000 бедни българи, назначават 200 инспектори заради некоректни работодатели Топъл обяд за поне 74 000 бедни българи, назначават 200 инспектори заради некоректни работодатели Те ще бъдат наети до края на месеца, каза министър Лазаров, след като мъж сподели, че минималната заплата е мираж
Задържаха предполагаем джихадист в Лондон Задържаха предполагаем джихадист в Лондон Днес ще бъде изправен пред британското правосъдие Руснаците загубили най-малко 9 самолета при взривовете в Крим, превземат Соледар Руснаците загубили най-малко 9 самолета при взривовете в Крим, превземат Соледар Източната половина на града вече е под техен контрол, напредват и в Бахмут Евакуират село в Закинтос заради пожар Евакуират село в Закинтос заради пожар Жителите са получили съобщение чрез спешния номер 112 да се евакуират към село Ано Волимес Китай обяви край на военните учения около Тайван Китай обяви край на военните учения около Тайван Около 20 китайски и тайвански военни кораба остават сега в близост до средната линия Мистерия с взривовете в Крим, има загинал Мистерия с взривовете в Крим, има загинал Според руските власти причината са нарушаване на правилата за пожарна безопасност, а Арестович намекна за удари с украинско оръжие Нахлуването на ФБР в дома на Тръмп е последното доказателство, че САЩ е държава, завладяна отвътре Нахлуването на ФБР в дома на Тръмп е последното доказателство, че САЩ е държава, завладяна отвътре Безпрецедентната атака срещу бившия президент е извършена на 8 август – на датата, на която Ричард Никсън подаде оставка заради скандала Уотъргейт, става ли въпрос за символичен реваншизъм? Пет прогнози за пазара на криптовалути през 2027 г. Пет прогнози за пазара на криптовалути през 2027 г. Една година е твърде кратък период за фундаментални промени, но пет години са напълно достатъчни за много сериозни трансформации, особено в сферата на високите технологии Русия иска цялата Запорожка област Русия иска цялата Запорожка област Навършват се 77 години от атомната бомбардировка на Нагасаки Аштън Къчър загубил слуха си, не можел да пази равновесие Аштън Къчър загубил слуха си, не можел да пази равновесие Призна, че автоимунно заболяване почти го е лишило от зрение Виена е най-доброто място за живеене в света, най-лошото - Дамаск Виена е най-доброто място за живеене в света, най-лошото - Дамаск Добро качество на живот има още в Дания, Швейцария...
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Защо Иван Костов не направи газовата връзка с Гърция Виц на деня Виц на деня - Скоро на Луната ще намерят нефт!
- Защо?
- Днес Щатите започнаха демократични бомбардировки там.
Виц на деня Виц на деня - Сине, в лоша компания си попаднал...
- Мамо, аз съм я основал.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ключът към решаването на проблема е винаги от твоята страна на вратата.
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори