×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Депутатка напуска „Възраждане“ и парламента: Вече не вярвам на лидера


Депутатка напуска „Възраждане“ и парламента: Вече не вярвам на лидера
Лидерът иска верни, а не умни и мислещи. Като това многократно го е заявявал в прав текст, обяви Елена Гунчева
Ключови думи: Елена Гунчева, парламент
24 Юни 2022, Петък, 07:02 ч.
Автор: Флагман, снимкa: Лъчезар Лисицов

Безотчетните пари, които се полагат на депутатите, ни бяха взети за партийната каса, не знам по какъв начин се изразходват, обяви Елена Гунчева

Депутатът Елена Гунчева напуска „Възраждане“ и Народното събрание. Тя съобщи това с дълъг пост във фейсбук, като е потвърдила и пред "Хоризонт". Гунчева бе единственият депутат, който не участва във вота на недоверие срещу правителството, заради заболяване. От поста й става ясно, че е в конфликт с лидера на партията Костадин Костадинов.

Ето какво написа тя: 

НАПУСКАМ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ВЪЗРАЖДАНЕ

Тъй като във вестник ПИК вече си започнаха да коментират случая, ще си позволя да заявя следното:

Идеята за Възраждане е прекрасна и аз напълно я споделям. В партията има свестни и родолюбиви българи, с които се гордея, че съм била рамо до рамо в борбата ни за България. Точно заради тях и приех поканата на лидера на партията да водя листите в Пловдив и Велико Търново. Благодаря и на всички граждани, които гласуваха за мен в двата района, победата ни се дължи на хората, които работиха денонощно и вярваха искрено в това, което правим.

В една организация проблемите трябва да се поставят ясно и да се решават по най-добрия и балансиран начин. Едноличните решения не могат и не трябва да се налагат. Необходим е баланс и толерантност към различното мнение.

След изтичане на болничните ми, ще си подам оставката като народен представител и ще напусна Възраждане, въпреки че още вярвам на идеите. Но вече не вярвам на лидера. Посочвам конкретните причини:

1. От началото на парламентарната ни дейност обръщах внимание на проблеми с пиара, хаотичната законодателна дейност, подценяването на предварителната подготовка. Беше ми отговаряно, че аз нищо не разбирам и има професионалисти.

2. Кадровата политика: Лидерът иска верни, а не умни и мислещи. Като това многократно го е заявявал в прав текст. Проблемът е, че не може да се издигат верни и да се ползват за умни. Липсват изявени кадри в основни ресори на държавното управление и дори такива, които могат да бъдат на отговорни постове дори на средно управленско ниво. Посочвам като пример, че в групата ни няма нито един лекар, заради което се наложи аз да съм член на здравната комисия. На искането ми да наемем експерт по бюджета, ми беше отговорено, че не било необходимо, това било политически въпрос. Само, че не е и разбирането и структурирането на бюджет и то държавен, изискват специални знания, които ние нямаме. Липсата на експертиза води и до популистко говорене. Аз съм юрист с дългогодишен опит в местното самоуправление, както и имам специалност по администрация. Въпреки подгответността ми по много ключови въпроси, пред медиите се представяха други колеги. Стигна се дотам, че мои становища да се иска да се представят от други депутати, защото били тяхна тема.

3. Мои законопроекти, внесени от групата на Възраждане, като законопроекта за защита на длъжниците срещу незабавните производства, за общинската собственост, с който щеше да се прекрати до голяма степен корупцията, за българското знаме, които бяха мои каузи, дори не бяха споменавани по медиите и по партийните страници. Но пък си имаме законопроект за развъждането на трюфели. Срещам пълно неразбиране защо за мен и за много хора е важно тези проблеми да се обсъждат широко сред обществото.

4. Забраниха ми да говоря пред медии след публикацията, за която започна проверка прокуратурата, която проверка беше удобен повод да ми се отказва всякаква изява. И така четири месеца. Много журналисти озадачено ме питаха на какво се дължи това. Бях дисциплинирана и насочвах всички към пиара на партията, като по този начин четири месеца аз не можах нито да изкажа мнение, нито да се чуе моята позиция пред обществото. На молбата ми за повече отразяване на партийните страници и медии, защото често съм блокирана в социалните мрежи, ми се обясни, че аз съм никоя без партията и не мога да претендирам за специално отношение. Аз лично смятам, че съм била някоя преди партията и ще бъда някоя след нея.

5. Лидерът не си защитава хората. При атаката от черен пиар срещу мен, аз бях оставена съвсем сама, като дори ми беше отказано да се защитя сама, като изложа моята теза пред медиите. Хвърлиха ме, образно казано, на кучетата и ме оставиха сама.

6. Мои изказвания в регионалната и здравна комисия, въпреки важността си и според мен правилността им, не се виждат също на партийните страници или групи. За разлика от другите депутати, които са отразявани редовно.

7. На протеста срещу украинското знаме на Столична община, аз не бях допусната да говоря пред хората, въпреки че някои от тях споделиха, че са очаквали да ме чуят и дори заради това са дошли на протеста. Речите бяха прилежно написани по списък и научени да бъдат изрецитирани от говорещите. Мен в списъка ме нямаше, затова и не говорих на протеста.

8. Смятам за голяма грешка липсата на сътрудничество с граждани и граждански организации. Категорично не одобрявам отношението към гражданския протест, който искаше да не ходим с партийни знамена, като организаторите бяха заклеймени от организационния секретар на Възраждане като нови купени партийни проекти. Въпреки разпорежданията, в Пловдив участвахме като партия в гражданския протест и аз говорих пред хората, което беше прието крайно негативно от ръководството. Не се толерират никакви разговори с когото и да било, който може евентуално да привлече потенциален наш електорат. Считам, че няма "кражба на избиратели", а всяка партия трябва да се бори да е по-добрата, а не да отрича до степен на безумие всеки конкурент. За русофлиите многократно се изказваше лидерът с пренебрежение, като бях порицавана и за това, че участвах в Безсмъртния полк в София.

9. Личното отношение към мен няма как да не го забележа. Половин час след като ме уведомиха, че на сайтове се предлагат пари, за да свалят мои публикации, лидерът ми се обади да ми крещи по телефона да сваля публикация, в която наричах премиера „Просто Киро”. Затворих му телефона и я свалих, като обясних, че не искам някой да ми дава наклон на мнението. В същото време организационният секретар и други от партията си пишеха „Просто Киро” в социалните мрежи, без това да предизвика някаква реакция. Многократтно ми беше обяснявано, че съм в парламента само и благодарение на партията и не мога да си позволявам несъгласувани изяви, мнение и инициативи. Тъй като явно нямам необходимия ценз, не бях предложена нито за секретар, нито за заместник-председател или председател на комисия, а бях сложена за член на здравна комисия, в която признавам откровено, се затруднявам да разбера проблемите в медицината.

10. Безотчетните пари, които се полагат на депутатите, ни бяха взети за партийната каса, като аз поне не знам по какъв начин се изразходват. Това, което ме притесняваше в този случай е, че никой от нас не можеше да си позволи да отвори приемна в изборния си район и да наеме сътрудник или да плати на експерти за становища. Подчертавам, че за цялото време на престоя си в Народното събрание, съм била на хотел, който съм заплащала сама. За съжаление за наемане на автобуси за протести имаше пари, но да наемем експерти, за да подготвим професионално неща за пленарна зала нямаше. Въпреки настояванията ми, не ми беше организирана и открита среща с гражданите на Пловдив, а при липса и на приемна, срещите ми с тях ставаха по улиците.

11. Всяка изява трябваше да съгласувам дума по дума. Никой не ме питаше за моето мнение, а ми се спускаше отгоре. Дори на мои въпроси защо например гласуваме, че Русия е агресор. Да, гласувахме срещу санкциите, но подкрепихме декларацията в останалата й част. Защо, не ми беше обяснено. Не ми беше обяснено и защо почти всеки път трябваше да гласуваме заедно с ГЕРБ, най-вече за техни предложения, а Десислава Атанасова беше чест гост в стаята на парламентарната група. Знам, че политиката изисква компромиси, но някои компромиси не мога да направя. И това е да забравя 13 години диктатура, побоят на студентите под колоните на МС, подслушванията и огромната корупция. Няма как да ги подкрепям, а признавам, не съм станала достатъчно политик, че да съм дотолкова диалогична, че да забравя как заплашваха детето ми и как заплашваха и клиентите ми да не работят с мен. За ДПС съм сигурна, че договорка не е имало, никога не сме ги подкрепяли. Освен на вота, но това може да се обясни. За ГЕРБ обяснението е трудно, поне за мен.

Обяснявам проблемите и смятам, че при добро желание могат да намерят решение. Оставам с най-добри чувства към партията и към хората в нея, защото са искрени, родолюбиви и почтени. Много приятели намерих там и се надявам въпреки ситуацията, да продължим да бъдем такива. Вината много е възможно да е в мен, защото трудно се вписвам и не позволявам да бъда контролирана. Явно, както написах преди време, не ставам за политик. Но бях длъжна да опитам. Да внеса законопроекти, които смятам, че ще помогнат на хората. Да се чуе моята гледна точка и тази на хората, които ми се довериха. За съжаление се провалих, въпреки усилията ми да го направя.

Оставката си от Народното събрание ще подам на 13 юли, когато изтичат болничните ми. Принципен въпрос е да напуснеш парламента, след като вече не си част от партията, от която си избран. Ако ръководството настоява, мога да го направя още следващата седмица. Аз ще продължа да говоря това, което мисля. Защото свободата е най-важното състояние на духа.

Безкрайно благодаря на всички хора, които досега ме подкрепяха и които споделят идеите на Възраждане. Продължавайте да се борите, защото важна е България. Има надежда и тя е във Възраждане. Но аз не мога да продължа с вас, защото ще загубя себе си.

Да живее България!

Елена Гунчева

Адвокат

Народен представител в 47-то Народно събрание

  • Снимките са нагледна илюстрация за отношението. Съжалявам, че се налага да ги показвам, но когато фактите говорят, трябва да се приемат.

По-късно Елена Гунчева написа:

Поредната опорка на пиара на партията, че профилът ми е хакнат и пише трол, е нагледен пример за твърдението ми, че кадрите са тотал щета и хора няма. На ключови позиции трябва да се назначават професионалисти. Особено когато партията е парламентарна. След издънката с интервюто с ваксинираните, това е поредното творение.

Ако много държат, мога и лично да се появя да повторя пред всички това, което написах. Ако държат! По-доброто е да се преосмислят проблемите и да се намери решение. А не да се търсят неадекватни опорки. Многократните грешки на пиарите тази вечер отново се потвърдиха. С любопитство очаквам какво ще измислят утре.

 


В категории: Политика


25
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
25
Коментара по темата
25.
:)))
24.06.2022 15:37:16
0
1
отворила и се е халката за пари от ПП :)))
купуването на депутати продължава.
24.
до 23
24.06.2022 14:13:03
0
0
имаш алтернатива, гласувай за Йоло Денев.
23.
до Фреди Крюгер
24.06.2022 13:40:48
1
1
Коя партия в България не е направена с такава цел? На Киро "проекта" сигурно или може би шайката на Борисов? Или умнокрасивитета от ДБ, които при спиране на грантовете ще се саморазпуснат за една седмица? Или БСП - социалистическите едри капиталисти? Другите пишман патриоти не ги коментираме. Няма алтернатива.
22.
me
24.06.2022 13:04:21
1
3
Пипирудата с всичките и глупости, тръгнала да рИве. Ами всеки нормален ще я накара да си затваря устата - що глупости изговори. Явно е намерила нова партийна ниша таз пИпИруда.
21.
Фреди Крюгер
24.06.2022 13:02:05
3
8
Такъв тип партии Като Възраждане се правят само с една цел, фюрера и неговите приближени да намажат добре филията с хайвер. Или образно казано :слушаш и папкаш. Иначе са много силни в цитатите, стават и лягат с думи на Левски и Ботев. Като им знам лидерите в Бургас, едната неграмотна, другата с доста спорно минало, голяма веселба ни очаква. Хубавата новина е, че тези никога няма да ни управляват. Лошата е, че много балъци им вярват. Но и на лошите приказки им идва края.
20.
До 14
24.06.2022 11:52:28
3
4
Не е важно какво си мислиш ти,троле. Факт е,че Костадинов иска да си другарува с ГЕРБ и ДПС. Пък кратуна като теб няма никакво значение какво си мисли. Права си е жената добре, че се усетила навреме.
19.
До плоскоземеца с коментар 14
24.06.2022 11:49:18
6
2
Предизвиквам те, да ми покажеш ЕДНА, само една снимка на копейката с някой ръководен фактор на Руската федерация!
НЯМА!
Защото Копейкин е персона нон-грата за Русия, именно заради обвързаностите си към Отворено общество и Америка за България.
На Копейкин е ЗАБРАНЕНО да стъпва в Русия! ФАКТ! Никога няма да го видиш на посещение там, нито в Руското посолство, замисляш ли се?
Защо като ходи до Молдова като почнаха събитията в Украйна, не отиде до Русия? Защото няма да бъде допуснат!
Искам и снимка с руски посланик поне да видя!
18.
До 13. Партията на Янев
24.06.2022 11:38:44
7
6
е на Американски хонорар,а не Руски.

Хахахахахах да не мислите ,че като си спуснал лъжата че Янев е към Русия ,Руския и Българския електорат ще загърби "Възраждане'.
В парламента единствената БГ-партия е тази на Възраждане и симпатизира на Русия ,както приятелски настроена за така и и на икономически

С две ръце и два крака за "Възраждане"
17.
Някой
24.06.2022 11:21:24
4
8
Тази лейка да не прави сама партия като Янев? Много ще ни станат руските партии. То вече български няма де. Иначе Гунчева беше толкова мотивирана да лее тъпотиите на лидера си, че ще бъде запомнена като кухото Ленче от Възграждане
16.
Хахахахахахахахахахахааааааа
24.06.2022 11:20:28
3
2
Още един предател преди вота на недоверие срещу Троянския кон в Б-я """"""(Пълния провал)""""""

Лена - двуличието
Не те ли е срам ,а и в момент ,когато ПП се юрнаха да купуват депутати!
Хората с пълно право си мислят ,че си следващия дезертьор ,както направиха 5-мата от ИТН.
А и интереса на Американските партии е да се плюе по шефа си.
Защо да не са те избрали точно тебе за тази им мисия!
Жалко но факт
15.
СтрахливКоронар
24.06.2022 11:19:09
4
3
Както един "лидер" с името Владимир напусна преди около 2години , Пак се дигаше шум и патърдия. Какви били Възраждане , какъв бил Костадинов и прочие..... Защо винаги се дига врява и очерняне срещу Възраждане преди национално съдбоносни решения или избори? Ако имате 2 неврона , свържете ги и си отговорете на въпроса. Г-жа Гунчева до момента не е изнесла нищо конкретно , защо е напуснала. Хвърлени думи в медийното пространство. Естествено че ще се отчита на лидера и ще гласуват и говорят каквото и се каже . Разбира се че трябва да са единни. Какво искате да ми кажете че Деса Атанасова ще каже нещо неугодно на Бойко ли? Аааайде стига фалшива пропаганда. Какъв е този медиен балон който се раздухва. 6те продажника от ИТН напуснаха и толкова шум не се вдигна дори колкото за тази депутатка от Възраждане. Мислете малко с тези глави. За мислене са Ви дадени не за баланс над раменете....
14.
Do re de
24.06.2022 11:17:23
2
3
Още един предател преди вота на недоверие срещу Троянския кон в Б-я ПП

Лена - двуличието
Не те ли е срам ,а и в момент ,когато ПП се юрнаха да купуват депутати!
Хората с пълно право си мислят ,че си следващия дезертьор ,както направиха 5-мата от ИТН.
А и интереса на Американските партии е да се плюе по "Възраждане".
Защо да не са те избрали точно тебе за тази им мисия!
Жалко но факт
13.
jy
24.06.2022 10:48:33
13
8
досега защо не е напуснала, дъртата каруца? а точно когато Петков взе да брои по 2 милиона на човек и всички отцепници изведнъж проплакаха от лидерите си, как не издържали и чашата преляла. нагли корумпирани предатели. за при не само партиите си, а и майките си ще продадат
12.
оказва се, че
24.06.2022 10:48:08
7
11
тази жена наистина имала акъл
11.
xaxa
24.06.2022 10:18:19
13
9
Хората, които до вчера й се смееха на говора и изказванията, сега ще я изкарат герой на еврогейския съюз. Възраждане всъщност ще спечели от напускането й - по-малко излагации.
10.
!
24.06.2022 09:13:42
6
22
Не симпатизирам на никого от настоящите, но Гунчева поне е откровена и директна.
За това и е трудна за понасяне, искат послушни лицемери без собствени критерии.
9.
Хухахахуухахахаха
24.06.2022 09:10:43
3
2
Още един предател преди вота на недоверие срещу Троянския кон в Б-я ПП

Лена - двуличието
Не те ли е срам ,а и в момент ,когато ПП се юрнаха да купуват депутати!
Хората с пълно право си мислят ,че си следващия дезертьор ,както направиха 5-мата от ИТН.
А и интереса на Американските партии е да се плюе по "Възраждане".
Защо да не са те избрали точно тебе за тази им мисия!
Жалко но факт
8.
ЛЕНЧЕТО и Интереса
24.06.2022 08:52:48
9
13
Интереса клатил феса.
ЛЕНЧЕТО и двойната игра!?
Не харесва Путин,но обича Русия!?
Така излиза от поста в соц.мрежи.
С чий високоточкови ракети иска да бъде ударен Американския парламента с тези на Русия или на Путин!?
Ленче ,Ленче още след първия месец на хранилка в Амер.народно събрание бе ясно ,че ще здадеш багажа,не от незнание,а от лична амбиция ,за власт,чуваемост и първосигналност.
.Дани в живота амбициите и целите не ти са като в парламента от ден до пладне в рамките на 6м.
7.
До ?
24.06.2022 08:51:43
2
22
Съдбата на Атака е ,че се нагушиха яко с пари. Greenlife ,които строят в цяла България на най-апртитните места е собственост на Волен Сидеров, както и много други неща. Вместо в затвора си живеят като царе!
6.
Само крадци и измамници има във властта
24.06.2022 08:48:11
3
15
Не допускат никаква алтернатива на боклуците в парламента, които продават и предават България всеки ден!
5.
Хахахахх
24.06.2022 08:40:41
30
11
Елена Елена наистина ли се продаде като петимата от ИТН ,и влезе в обектива плюеща местото от което се издържа 6месеца. да угодиш на ПП и останалите Американски партийни живуркащи и загърбващи нац.интерес!
4.
?
24.06.2022 08:19:44
9
38
То това партия ли е? Пълна пародия! За водача им,да не говорим...
Как е възможно някой да им се връзва изобщо?
3.
Aquaman
24.06.2022 08:10:38
9
47
От написаното оставаме с впечатлението, че и електората на Възраждане са верни на вожда, но не много умни и знаещи. Тези ги чака съдбата на Атака. Здравей и сбогом!
2.
emigrant
24.06.2022 08:04:18
4
36
Един казус или нагледно какви са партиите български . Може би затова сме на това дередже .Някои си мисли- аз мога , аз съм голямата работа , е има хора които поемат дадена кауза , но фалша, каква е истината вече е на показ. Аз лично Костадинов колкото и да се пише за патриот , нещо не истинско , малко фалшиво , играе роля както някога Сидеров , Да видим до къде ще стигне . Мисли , че хората ще го подкрепят , използва фрази , теми - но една птичка пролет не прави . Много партии , от дъното , забиваме по дълбоко , благодарение на една апатия която е завладяла хората а това дава възможност на други да си разиграват кончето.Ние нямаме партии , нямат идеология а е на бизнес принцип - няма компетентност , просто професионалистите се отдръпнаха и грешка след грешка и до кога .Чест прави на Гунчева - напуска партията и парламента - достойно поведение .
1.
Въй
24.06.2022 07:27:15
3
44
Госпожа Гунчева е трудна за понасяне, но се оттегля с достойнство.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори