×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Утре гости от гей-сборището на Гран Канария може да ни вкарат маймунска шарка?


Утре гости от гей-сборището на Гран Канария може да ни вкарат маймунска шарка?
Най-големият враг на хомосексуализма у нас не са хомофобите, а неистовото желание на гейовете да демонстрират сексуалната си ориентация ето по този неприемлив за Балканите начин
17 Юни 2022, Петък, 13:48 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Последен опит да се осуети прайдът в центъра на българската столица утре е направен с писмо до Йорданка Фандъкова

За пореден път утре столицата ни ще се превърне в терен за демонстративната масова проява, наречена „гей прайд”. И макар досега да са правени десетки опити това събитие, което не се одобрява от мнозинството от българите, да бъде отменено, то винаги се провежда, напук на традиционно мислещите хора. Сега обаче идея на дясното националистическо движение Български национален съюз има потенциал да спре проявата по интелигентен начин, а не с протести и символично хвърляне и рязане на краставици.

Така, ако не става с разум, ще стане чрез страх. От БНС са изпратили писмо до кмета на София Йорданка Фъндъкова, с което настояват тя да отмени прайда ден преди старта му заради маймунската шарка – модерното заболяване, всяващо шок и ужас в сърцата дори на не толкова големите хипохондрици.

То, за разлика от ковид, който беше страшен по други причини, се разпространява след допир до болен и основно от интимни контакти между мъже. Това поне казва СЗО в свое предупреждение към хомосексуалистите от 25 май.

СЗО описва всички начини, по които се предава шарката, нейния латентен период, както и всички симптоми. Загатнато е по класическия либерален начин, че болестта засяга основно хомосексуалисти, но това веднага е туширано с бележка под статията – „Не бива да се стигматизират групи от хора заради болест. Всички могат да се заразят от маймунска шарка, независимо от сексуалните им предпочитания”. Точно по същия начин СЗО преди повече от 2 години обяви за „расизъм” желанието на Доналд Тръмп да прекрати международните полети от и за Китай заради разразяващата се тогава ковид пандемия.

А според БНС, прайдът трябва да бъде отменен по обективни причини – да не се позволява масово събиране на хора, които са най-застрашени от заразата и които впоследствие биха могли да я предадат на други.

„Маймунската шарка е нова и опасна болест, навлязла в Европа. Редица специалисти и престижни медицински организации сочат като първоначално огнище на заразата масовото гей-сборището в Гран Канария, посетено от 80 000 хомосексуалисти от цял свят. Макар все още експертите да не са изяснили как болестта се е прехвърлила от маймуна върху човек с нетрадиционна сексуалност, всички изнесени факти показват, че заразените са хомосексуални и бисексуални мъже. И макар те да са основните разпространители (според Центъра за контрол и превенция на болестите на САЩ, британските здравни служби и други авторитетни институции), то рискът не е само за тях. Безразборните полови контакти може да са основния път, по който се разпространява до момента, но е възможно заразяване и при контакт с кожа на заразен. Нещо много вероятно по време на масово струпване като гей-парада. Още повече, че е напълно възможно много от чужденците, които ще посетят като съмишленици "София прайд" да са били на сборището в Гран Канария и други подобни огнища на зараза.”, пише в писмото до Йорданка Фандъкова.

От там подчертават още, че най-голямо притеснение поражда фактът, че организаторите на гей-прайда, както всяка година, ще опитат да привлекат деца и юноши на парада – това, освен всички други морални проблеми, поражда и огромен риск за здравето и живота на младите, тъй като маймунската шарка е основно опасна за тях. Засегнати ще бъдат и стотиците полицаи, които утре ще пазят шестващите в центъра на София от народната любов и ако се стигне до сблъсъци, ще трябва да имат и фулконтакт с участниците, отделящи различни секрети като пот, плюнка, сополи и сълзи.

Българинът като цяло няма нищо против какво прави съседа или колегата му под собствения си юргана. Проблемът с нетърпимосотта дойде, когато сексуалността на едните се качи на пиедестал – нещо, което въпросният гей прайд прави от вече повече от десетилетие. Опитът насилствено да се наложат норми в българското общество и да се промени моралния критерий на българина, логично водят до отрицание. И това поражда серията от контра шествия, шествия на традиционното семейство, религиозни събори, които биват посрещани със същата неприязън от страна на хората, какъвто посреща и гей парада, макар последния да е значително по-нелицеприятен за населението на нашите географски ширини.

Каквото и да е, историята на това скандално събитие досега ни е научила, че почти няма сила на света, която да го спре. Едва ли и този път  Фандъкова ще дръзне да го забрани. Но истината е, че при тези събития борбата трябва да е по-скоро интелигентна, а не първосигнална. Но в България най-големият враг на хомосексуалистите не е нито маймунската шарка, нито хомофобите, каквито на практика тук няма в истинския смисъл на думата, нито консервативните ни привички. Пък и ЛГБТИ-движението най-сетне да проумее, че най-много му вреди желанието да марширува гордо в разгара на лятото на пощада под прожекторите.




39
Коментара по темата
39.
До 34
18.06.2022 07:45:33
0
2
Хайде стига глупости! Да видим какво пише в още по-древните текстове? Примерно в римските и гръцките? Смешници! Един нискоинтелигентен човек ще си намери измислено доказателство някъде, където му е удобно и ще игнорира останалите факти. Очевадно е, че не знаеш как се анализира история и информация :) Критичното мислене на българинът е на смешно ниско ниво! И ти си доказателство :)
38.
Ха
17.06.2022 20:43:31
2
5
Флегмите трябва да присъсват на всяка цена
Там ще са сред сродни душици
37.
!!!
17.06.2022 19:19:35
0
13
При толкова мадами по улиците...да налиташ на мъже! Не знам, не е за мен:)) явно нещо в главния мозък е объркано :)))
36.
До 34
17.06.2022 18:44:08
11
4
Но в древно-гръцката има, и римската. Нации в пъти по-велики и по-древни от нашата. Аз имам сексуалността на древногръцки войн. Тебе момко ти слагам една поличка и така ще те лашкам че ще риташ. После дълго време ще ме търсиш за да уважаваш традицията.
35.
Хм...
17.06.2022 18:30:32
1
14
Министърът на финансите ли ще води парада? Или евродупедата Раданчо?
34.
До 26
17.06.2022 18:02:55
1
15
Традиционното мислене и нравствената традиция е отразена във фолклора от столетия и в изкуството. Там се говори за момък и мома, но никога за двама момци или две моми да се любят и да се вземат! В класическата ни литература и живописта също няма такива подавки. Така че традицията е съвсем ясна и недвусмислена.
33.
148
17.06.2022 17:13:24
2
27
Няма ли Кой да спре тази идиотия, граничеща с шизофрения..
Те са болни хора.
32.
*********
17.06.2022 16:54:54
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
31.
*********
17.06.2022 16:49:41
4
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
30.
*********
17.06.2022 16:40:14
3
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
29.
Гражданин
17.06.2022 16:17:49
3
21
Само човек с акъл знае, че обратните имат психични отклонения! Просто мозъците не са се развили правилно това е все едно дете да се роди с явен недъг! Тук просто след време се проявява!
28.
Bbb
17.06.2022 16:03:55
5
19
То Софията вече си е една кочина и е нещо нормално да си мирише на гейски фекалии от разпорени задници.
Все пак нали е европейски град...
Монумент на вибратора трябва де се издигне в центъра на столицата ХАХАХА
27.
Утре ще има подкрепа за ПППП
17.06.2022 15:52:24
6
24
Дори от чужбина ще дойдат колеги на Киро Педала и Асен Педалетката :)
Искат да имат право на глас като сексуално определени!
Киро им обещана постове, дори с машините на Мадуро да имат право да гласуват за ППълен Провал на Прокопи и мафията:)))
26.
Хмммм
17.06.2022 15:48:48
29
8
Като казвате "мнозинството от българите", как знаете, че имате мнозинство? Има ли статистика, която да представите за да докажете, че наистина "мнозинството българи" са против? И още: напук на традиционно мислещите хора. Какво значи "традиционно мислещи"? Кой дефинира това?
25.
ПИдалско правителство на мафията
17.06.2022 15:45:41
5
38
За каква борба с корупцията говори Кирил Петков, като пред очите на цяла България се обещават постове и се правят опити за пробиване на народни представители?
24.
Киро е педал вcепризнат
17.06.2022 15:43:34
2
16
Управляващите купуват депутати, съвести, съдби само и само да останат на власт. Ако дойде моментът, в който не си съгласен с политиката на партията си или на лидера й, естествено, че имаш правото да напуснеш и да го изразиш, но достойното политическо поведение е да подадеш оставка и от Народното събрание, защото си избран, благодарение на тази политическа сила.
Кой е гласувал за подобни хора, които сега казват, че са независими?
Кой носи отговорност за действията им?
Не е ли това изкривяване на вота на българските граждани?
23.
През ден прайдове
17.06.2022 15:36:42
8
32
Вчера имаше сборище на меките китки, пИдалите, латентните пИдИраси, които викаха ОСТАВКА :)))))
Оставка на Киро Простия ли искаха не се разбра, но че са платени от мафията професионални протестери се видя!
Оставка! Съд! Затвор!
Това е бъдещето на Соросоидалното правителство на мафията!
22.
до 13
17.06.2022 15:24:36
8
5
ТИ ЯВНО СИ ИЗПЕДЕРАСТЕН,ЧЕРВЕНОКОЖ ЕВРОГЕЙЕЦ ? НАЛИ ?
ИЛИ В КРАЕН СЛУЧАЙ СИ ОРИГИНАЛЕН КРЕТЕН.....????
21.
*********
17.06.2022 15:13:13
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
20.
Как уааа
17.06.2022 15:10:42
12
25
Нали снощи беше педераст парада за джендър Киро... Си стига всеки ден гей парад.... Утре да не плачете че сме ги избили ... Горките педали...
19.
ВСИЧКИ В СОФИЯ С
17.06.2022 15:02:52
7
15
ПО ЕДНА ТУБА БЕНЗИН ИЛИ ФЪНДЪКОВА ДА СИ ГИ ПРИБИРА У ТЯХ ЗА ОРГИЯ
18.
Аз
17.06.2022 15:00:08
8
23
ИЗВРАТЕНИ ПЕДЕРАСТИ,ДОЛНИ
ИЗРОДИ МРЪСНИ....ВСИЧКИ НА ВЪЖЕТО,МАМИЦАТА ВИ УРОДЛИВИ ИЗЧАДИЯ.....АНАТЕМА
17.
Тази глупост наистина не се трае
17.06.2022 14:58:22
4
19
Склонността към фантазии в политиката и самовлюбена аберация в поемането и оценката на действителността може да е пагубна за държавата.
Не знам как "олигарсите", които помогнаха на тези кукли да се позиционират, не разбират, че олигархичното им его ще затрие общото равновесие. Парите не са всичко, както казваше Кирил с любимия си Чехов/Толстой, колкото и земя да трупаш, накрая ти трябват два на два.
Това правителство е в дълго мъчително бълнуване и колкото по-бързо приключи този ужас, толкова по-добре.
16.
Dedo pop
17.06.2022 14:52:09
2
4
Ah na dedo ….
15.
Мафията на Прайда
17.06.2022 14:31:42
42
34
Кръгът "Сорос" разполага с мрежи за организиране на мощен протест. Иво Прокопиев договаря подкрепа от бизнесмени. Министърът на транспорта и съобщенията Николай Събев е привлякъл братя Бобокови.
14.
До 4
17.06.2022 14:28:49
16
31
да, вие така прикривате сексуалните си наклонности, като нападате за щяло и нещяло.
Не се притеснявайте от нагона си. Няма да ви съдят, освен вие самите, ако желаете.
Той димон и той е хомосексуален, ама нищо не му прави путлер, защото не го интересува. Театрите ги играят, защото обърканите ги подкрепяте, от срам и страх.
Живота ще продължава с вас или без вас.
Господ да е на помощ на обърканата ви душа!
13.
Внимание!!!
17.06.2022 14:27:29
25
39
Всички русоСифилистични утайки от израждане(дпс), да бъдат карантинирани, защото вчера се надупиха на рязаните от партията майка!!! Включително и нефелните им неандерталски избиратели.
12.
До 8
17.06.2022 14:24:48
31
4
Майната му на бога
11.
наблюдател
17.06.2022 14:24:33
3
16
Естествено че може да се случи! Дано участниците да бъдат по разумни в контактите си. Все пак основният начин за предаване на това заболяване е чрез много близък контакт и обмяна на телесни и семенни течности!
10.
До 3 Сатанисти сте
17.06.2022 14:20:01
11
40
Всички сатанисти и с неустановена сексуална ориентация са фенове на промяната и латентния пИдал Киро Простото мафиотче!
Факт!
За парата, изядат си говната....
9.
Някой
17.06.2022 14:19:20
34
17
Проста статия и прости коментиращи.
8.
До 3
17.06.2022 14:15:42
13
46
Дано децата ти се забавляват на това позорище !
Тъпак/ чка !
По света има и канибали та нека дойдат да се забавляват.
Педофили също. Зоофили дет се чукат с животни.

ГРЯХ Е !
Всеки е грешен и всеки трябва да се бори с това а не да се Гордее/ прайд.
От Бога се бойте.

Що за глупавати, неверници живуркате по грешната земя ?
Хем си тъп/а, хем си с претенции да знаеш кое е добро и кое е зло.
7.
Киро,Асен и Спеца
17.06.2022 14:14:39
10
33
Ще водят парада!
Агитират за подкрепа на правителството на мафията, защото за надупени пред мафиотите....
6.
Hello mother fucka
17.06.2022 14:13:44
8
14
"Опцията за коментиране, от Вашият IP адрес е преустановена"

Ъъъъъъ.... nope
5.
*********
17.06.2022 14:13:29
15
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
4.
до 1
17.06.2022 14:09:55
24
57
Педарасте, много си запознат с клировете ?
Защо всички украйнафили все задникът ви сърби ?
Любимата ви СЗО предупреди, че вие педалите основно разпространявате маймунската шарка.
Педалска ви работа !
3.
111
17.06.2022 14:09:23
47
23
Може, ако тоя дето е писал отиде да купонясва с тях вечерта! Що за простотии пишете? Който не му харесва, да не ходи да ги гледа! На повечето от нас не ни пречат! Всякакви хора по тоя свят, нека си живеят и те! Какво сте ги захванали? Хейтъри такива, усмихвайте се повече и гледайте по-позитивно на живота!
2.
Утре ще има митинг на ПППП
17.06.2022 14:07:35
52
45
И останалите меки китки от ДБ!
Всички ще бъдат дамгосани, за да се познават от далеко!
1.
Кой
17.06.2022 13:58:50
43
50
ги пише тия глупости?
Във висшия клир на руската православна църква, както и в нашата е пълно с хомосексуални, обаче това не го пишете.
Шарката се разпостранява изключително при малки деца, а не дивотиите които, неясно защо, тиражирате.
Това не е журналистика, а пропаганда.
Спазвайте стандартите за журналистика, моля!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори